Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμεις πηγαμε στον γιατρο σημερα,καναμε εμβολιο και μας βρηκε μια χαρα.Εβαλε 500γρ.και 4,5 ποντους.Σε 2 εβδομαδες θα ξεκινησουμε ρυζαλευρο(χωρις βανιλια)που θα του το δινω με γαλα.Αυτο θα ειναι το απογευματινο του.Και μετα θα του δινω νερακι ή τσαγακι.Οταν γινει 6 μηνων θα ξεκινησουμε τα φρουτα.Οι μυξουλες που εχει δεν ειναι κατι ανησυχητικο.Φταινε τα σαλια απο τα δοντια του.Μου ειπε να του βαζω otrivin το βραδυ για μια εβδομαδα το πολυ.Περιμενω πως και πως ποτε θα ξεκινησουμε τις κρεμες για να δω την αντιδραση του.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Ζωιτσα!

Εγω Zωη ειμαι της αποψης να μην αγχωνεσαι για το βαρος του μικρου σου απο τωρα.Περιμενε να πατε στο γιατρο και αν σας πει οτι κατι τρεχει το αντιμετωπιζεις τοτε.Με το να αγχωνεσαι απο τωρα κανεις κακο στον εαυτο σου και κατ'επεκταση και στο παιδι.

Ουτως η αλλως καποια στιγμη φρεναρει η αναπτυξη τους.Μπορει να μην πηρε 1 κιλο αλλα να πηρε 500 γρ. λογου χαρη.Αν η καμπυλη σας ειναι καλη δεν συντρεχει λογος ανησυχιας.Χαλαρωσε και να δεις πως αδικα αγχωνοσουν.

Ευχαριστουμε κ παλι!!!!! Οσο για τα 2 μομπιλε, βαριεται ευκολα το λουλουδι μου κ βαζουμε μια το ενα κ μια το αλλο!!!!! Μας πηραν 2 τα χριστουγεννα κ τα ερωτευτηκα και τα 2...Παιζουν κλασικη μουσικη και ανβουν φωτακια και ειναι υπεροχα!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Τωρα ειδα τις φωτο.

Σοφακι (fairytale) η κορουλα σου ειναι μια κουκλα.Και την ντυνεις παντα τοσο ωραια.Κι εσυ εισαι πολυ γλυκια.Σου μοιαζει πολυ θα ελεγα.

Μαριανθη ο μικρος σου μου θυμιζει τον δικο μου σε ορισμενες φασεις.Ειναι ενα αγγελουδακι ετσι οπως κοιμαται.Πλακα εχει που εχει γυρει και κοιμαται σαν χυμενος λουκουμας(ετσι λεω κι εγω τον δικο μου οταν κοιμαται ετσι,ελπιζω να μην με παρεξηγησεις).Κι εσυ βρε κοριτσακι εισαι!Φτου φτου και στους δυο σας.

Διαφημίσεις

Τωρα ειδα τις φωτο.

Σοφακι (fairytale) η κορουλα σου ειναι μια κουκλα.Και την ντυνεις παντα τοσο ωραια.Κι εσυ εισαι πολυ γλυκια.Σου μοιαζει πολυ θα ελεγα.

Μαριανθη ο μικρος σου μου θυμιζει τον δικο μου σε ορισμενες φασεις.Ειναι ενα αγγελουδακι ετσι οπως κοιμαται.Πλακα εχει που εχει γυρει και κοιμαται σαν χυμενος λουκουμας(ετσι λεω κι εγω τον δικο μου οταν κοιμαται ετσι,ελπιζω να μην με παρεξηγησεις).Κι εσυ βρε κοριτσακι εισαι!Φτου φτου και στους δυο σας.

Ευχαριστουμε πολυ, περιμενω να σας δω κι εγω!!!!!! Επισης, δεν υπαρχει περιπτωση να παρεξηγησω το οτιδηποτε! Να το ξερεις!!! Χαχαχαα λουκουμας! Μα υπαρχει πιο γλυκο!!!!

446978dysst49zre.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Ασε, με τον καφε δεν εχω καλυτερο απο το λουκουμα με τη ζαχαρη τον απλο..

Βεβαια δε λεω οχι κ για τους αλλους με το κουρκουτι με το μελι!! Ποοοοπο μου ανοιξε η ορεξη!!! Κ καλα τωρα που τα καιμε, μετα τι κανουμε... Πρεπει να τα κοψω αυτα!

Εχω μια κουραση σημερα... Δεν ξερω τι μ εχει πιασει! Σα κομμενη νιωθω!

Μου κανει κ μενα κατι τρελα ο μικρος στο ταισμα.. Στριβει απο δω, χαζευει απο κει, με δαγκωνει, τιναζετε, τραβιετε με τη θηλη στο στομα... Τι πραγμα ειναι αυτο! Σεληνιαζετε? Αμ το αλλο? Μου βουταει με το χερακι του το στηθος οπου να ναι, κ σφιγγει τη γροθια του κ με τσιμπαει!!! Καλε τι δυναμη που εχει??!!!!!

Δηλαδη πως?? Εμενα οπως ειναι ξαπλωμενος κ την εχει στο στομα, τραβαει το κεφαλι του πισω-μπρος νευρικα! Αφου στην αρχη που το παρατηρησα, λεω κατι δεν παει καλα! Κατι εχει το παιδι μου! Αλλα μετα σκεφτικα οτι μαλλον βλακειες λεω... Το κανει μονο οταν τρωει, γιατι προφανως παιζει!

Διαφημίσεις

Βουλα περαστικα στον μικρο αγγελο και υπομονη κοριτσακι...Που θα παει θα ξεμπουκωσει...Φανταζομαι τι νυχτα περασατε!!!!!!

Μακμαρακι ευχαριστω για το καθησυχαστικο site.Θα δειξει...Λιγο υπομονη θα κανω μεχρι την ΠΑρασκευη...ΝΑ σας περιγραψω και ενα γευμα μας ρε κοριτσια να δειτε για τι πραγμα μιλαω...Ειναι η ωρα να φαει και τον βαζω στο στηθος αρχιζει να κλαψουριζει παραπονιαρικα και προσπαθει να φαει.Σηκωνομαι και αρχιζω τις βολτες μεχρι να κατεβει το γαλα...αρχιζει να τρωει καθομαι και σε 2 με 3 λεπτα αρχιζει και γκρινιαζει και σπρωχνει το στηθος μου.βγαινει γκρινιαζει σπρωχνει το ξαναπιανει ρουφαει 2 φορες και παλι βγαινει γκρινιαζει και μετα του δινω το αλλο στηθος οπου γινεται ακριβως η ιδια διαδικασια μετα απο 2 λεπτα θηλασμου.....:confused:Στο ενδιαμεσο βεβαια τον σηκωνω κιολας μηπως θελει να ρευτει και ποτε ρευεται και ποτε κλαιει με παραπονο.....

Στο τελος λοιπον δινω και ενα μπουκαλι ξενο οπου παιζει η ποσοτητα που πινει τελικα.Στο τελευταιιο γευμα ας πουμε ηπιε 70 ml.....

Αυτα.....

Κάτι παρόμοιο έκανε κι εμένα πριν 20 μέρες στο τελευταίο γεύμα της ημέρας.Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω αλλά ανακάλυψα ότι δεν εχω αρκετό γάλα το βράδυ κι εται μάζευαν με το θήλαστρο στη1 τη νύχτα που κοιμόταν και στις 11 που έτρωγε φρουτόκρεμα και της το έδινα το βράδυ μετά τον θηλασμό.Από τότε τέλος η γκρίνια και τα νυκτερινά ξυπνηματα.Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμασεις ...!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Και εγω υποψιαζομαι οτι δεν του φτανει το γαλα μακμαρακι...Ή βαριεται να ρουφαει οταν μειωνεται η ποσοτητα που βγαινει απο το στηθος.....ΔΕν ξερω

Αννουλααααααααααα κορακλα εχεις το ξερεις??????????????Τι ματια!!!!!Πως γινεται ρε παιδια ολες να εχετε ανοιχτοματικα παιδια ε?ε?ε?

ΝΑ την χαιρεσαι....Βεβαιως και δεν σε παρεξηγουμε γιατι και εγω τουλαχιστον ετσι ακριβως ειμαι....χαχαχα.ΚΑλα ειδα της Γιωτας το δωματιο βλεπω και σε εσενα τωρα τι υπεροχα αυτοκολλητα ειναι αυτα που εχετε!!!!!!!!!!!!!!

Εχουμε και το ιδιο ρηλαξ...χαχαχα

Αυτό πρέπει να φταίει,όντως!Στο κάνει σε όλα τα γεύματα ?Για να καταλάβεις εμένα μετά τον θηλασμό των 9.30 το βράδυ που είναι ο τελευταίος πίνει 150 περίπου ml συμπλήρωμα μητρικό ,δικό μου γάλα που εχω μαζέψει !!!Σκέψου πόσο της έλειπε ...Ευτυχώς το πήρα χαμπάρι και το ελυσα μόνη μου γιατί αργουσαμε να πάμε στον γιατρό .Τώρα έχει πάρει τα πάνω της!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...