Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

με αυτα κ με αυτα ξεχασα να σου αννουλα οτι η κορη σου ειναι μια κουκλα!!!!!πανεμορφη κ νομιζω σου μοιαζει!!!!ελα καλε που εισαι χαλι!!!εγω να δεις πως ειμαι!μακραινω κ τα μαλλια μου κ αστα να πανε!ασε που μου πεφτουν πολυ οπως ειπε κ η μενεγακη!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να'μαι και εγω! Τατιάνα μου και εμενα πεφτουν τα μαλλια μου. ειχα ακουσει πως ειναι φυσιολογικο μετα τον τοκετο γιατι τους 9 μηνες της εγκυμοσυνης δεν χανουμε ουτε τριχα! απλά εγω περίμενα να μου πεφτουν νωριτερα και οχι τωρα (εχω κανενα μηνα!) :rolleyes:

Ζωή ότι και να ειναι στο ξαναλεω! δεν πειραζει! ευτυχως τη σημερον ημεραν υπαρχουν εξελιγμενα ετοιμα- ξενα γαλατα που κανουν την δουλεια τους μια χαρα. βεβαια το μητρικο δεν συγκρινεται με κανενα αλλα λύση οπως και να εχει υπαρχει. ε δεν θα αναγκαστεις να του δωσεις και από την κατσικα βρε αδερφέ!

Αννα μου το κοριτσακι σου μοιαζει με τονν γιο μου λες και ειναι αδερφια! μου εκανε πολύ εντυπωση! να σου ζησει ειναι μια κουκλα και χιλια μπραβο σε σενα που από πρωορο μικρο βρεφάκι την εκανες κοπελαρα! μπραβο και ξανα μπραβο!299481a1w9czrf0r.gif

Επεξεργάστηκαν by makarinaerthei

ααα αννουλα για πες μου το νερο στην κρεμα το βραζεις 10 λεπτα?στο μπιμπερο μεχρι κ τον 6ο θα το βραζω αλλα στην κρεμα ξεχασα να ρωτησω.

οχι Τατιανα μου δεν το βραζω 10 λεπτα. Μολις παρει μια βραση το σβηνω, το αφηνω να γινει χλιαρο και κανω την κρεμα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

να'μαι και εγω! Τατιάνα μου και εμενα πεφτουν τα μαλλια μου. ειχα ακουσει πως ειναι φυσιολογικο μετα τον τοκετο γιατι τους 9 μηνες της εγκυμοσυνης δεν χανουμε ουτε τριχα! απλά εγω περίμενα να μου πεφτουν νωριτερα και οχι τωρα (εχω κανενα μηνα!) :rolleyes:

Ζωή ότι και να ειναι στο ξαναλεω! δεν πειραζει! ευτυχως τη σημερον ημεραν υπαρχουν εξελιγμενα ετοιμα- ξενα γαλατα που κανουν την δουλεια τους μια χαρα. βεβαια το μητρικο δεν συγκρινεται με κανενα αλλα λύση οπως και να εχει υπαρχει. ε δεν θα αναγκαστεις να του δωσεις και από την κατσικα βρε αδερφέ!

Αννα μου το κοριτσακι σου μοιαζει με τονν γιο μου λες και ειναι αδερφια! μου εκανε πολύ εντυπωση! να σου ζησει ειναι μια κουκλα και χιλια μπραβο σε σενα που από πρωορο μικρο βρεφάκι την εκανες κοπελαρα! μπραβο και ξανα μπραβο!299481a1w9czrf0r.gif

Ευχαριστουμε Μαρακι...Αντε ρε μοιαζουν σοβαρα;;;; Ε τοτε ειναι κουκλος ο γιος σου (καθολου μα καθολου κουκουβαγια...)!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Αννούλα πανέμορφη η κορούλα σου!!!

φτου φτου στο κοριτσάκι σου!!!

Ζωή πόσο καιρό το έχει αυτό μπεμπάκος???

πάντως αν δεν τον φτάνει το γάλα απλά προσπάθησε να τον βάζεις συχνότερα στο στήθος γιατί, αν ξεκινήσεις να δίνεις συμπλήρωμα, σιγά σιγά θα αποθηλάσεις μια και ο μικρός θα προτιμά την ευκολία του μπουκαλιού απο τον "κόπο" που απαιτεί ο θηλασμός!

αν δεν του δώσεις συμπλήρωμα κλαίει?

δοκίμασε επίσης να τον βάλεις αργότερα να θηλάσει...αν πεινάσει περισσότερο, θα θηλάσει πιο αποτελεσματικά.

Πάντως πιστεύω οτι περνάει φάση...δε θα είναι τίποτα...

Και πραγματικά ακόμα κι αν δεν έχει πάρει καθόλου βάρος, αν δε συντρέχει άλλος λόγος που θα σου πει ο γιατρός σας, μην ανησυχήσεις...

κάνε και μια ερώτηση στην ενότητα του θηλασμού να σε κατατοπίσουν!

Μαριάνθη θέλω κι εγώ να δω τον αδερφό σου!!!

Καλά μη μου λέτε για πέσιμο μαλλιών....ευτυχώς που έχω πολλά!

αν μάζευα όσα μου πέφτουν, σε 3 λουσίματα θα είχα ποσότητα αρκετή για περούκα!!!

Συμπεθέρα μόλις είδα την κόρη της Άννας, το γαμπρούλη μου σκέφτηκα κι εγώ!!! όντως μοιάζουν πολύ!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια θα ηθελα πραγματικα να σας ευχαριστισω ολες για τις συμβουλες σας.Ειλικρινα με βοηθησατε παρα πολυ με οποια γνωμη και αν ηταν αυτη.Με κανατε να δω ολες τις πλευρες.Λοιπον μεχρι την ΠΑρασκευη που θα δω την γιατρο δεν θα πω τιποτα αλλο γι αυτο το θεμα.Νιωθω οτι σας ζαλιζω....Ομως κοριτσια για μενα το κεφαλαιο θηλασμος εκλεισε.Αν το συνεχισω ο γιος μου δεν θα θελει να με βλεπει.Οποτε θα σταματησω...Λιγο αδοξα τελειωνει αλλα νομιζω ειναι για καλο...Ευχαριστω και παλι ολες σας

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...