Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολυ ενδιαφερον αλλα εγω μπερδευτηκα τελειως...αν καταλαβα καλα κανεις ενσταση κ σε καλουν μετα απο 6 μηνες να περασεις απο επιτροπη...καλα κρασια δηλαδη!τι να πω αν δε με ταλαιπωρησουν θα τη κανω κ οτι γινει.

επισης βαζουμε τις αποδειξεις απο το μαιευτηριο στη φορολογικη δηλωση?αυτο δε το καταλαβα καθολου...εγω τις εχω καατθεσει στην ιδιωτικη ασφαλεια κ στο ικα οποτε παει κ αυτο:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!!! Λια απαραδεχτο να ερθουν σπιτι σου τοσα ατομα και μικρα αρρωστα παιδακια!!! Μην το επιτρεψεις με τιποτα. Μακ ολοι οι αντρες ειναι τα ιδια σκ..α!!!! Αν σε παρηγορει αυτο. Εμεις μαλωνουμε καθημερινα για βλακειες, αλλα δεν μπορω μου σπαει τα νευρα και δεν μπορω και να κρατηθω εγω και τσακωνομαστε. Βουλα να χαιρεσαι το αντρακι σου, 4 και σεις ε;; Αντε ωραια!!! Τατιανα τι εγινε με τη μικρη;;;Ολα καλα με το βαρος της;;; Ακομα να σχολασει ο καλος μου να παμε να παρουμε δεντρο, σνιφ, κλαψ!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ!!!!!!! Χθες πηγαμε στα πεθερικα για φαγητο και εβαλα στη μικρη ενα χριστουγεννιατικο κοκκινο βελουτε φορμακι απο μαδερκεαρ, με ασορτι σκουφι, σαλιαρα και ζιπουνακι, γιατι κοριτσια ενω το πηρα για χριστουγγεννα της κανει ισα ισα και απο το να μην το βαλει καθολου της το εβαλα χθες. Μαρια εχουμε και μεις παρομοια σαλιαρα απο μαδερκεαρ που παιζει καλαντα η μυτη οταν τη ζουλας!!!! Μου αρεσει ο Χριστουγεννιατκος μπεμπουλιξ σου!!!

Έβγαλες φώτο τη μικρή; Βάλτη να τη δούμε βρε! άντε να στολίσετε και σεις και να έχετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα!

γραφω με ενα χερι γιατι εχω την μικρη αγκαλια,,,λοιπον πηρα τηλ εγω πριν λιγο γιατι υποψιαζομουνα πως θα ρχοταν χωρις να μας ειδοποιησουν(κ καλα εκπληξη)...ειπα πως ηρθε σημερα η παιδιατρος γιατι η μικρη ηταν ανησυχη και μας ειπε μακρυα απο κοσμο κ ιδιως παιδακια που πανε σχολειο...το ειπα οσο πιο ομορφα μπορουσα,νομιζω πως στην αρχη σαν να ψιλοθυμωσε,ζητησα συγνωμη κ της πεταξα στο τελος ''ξερω πως με καταλαβαινεις γιατι κ εσυ παιδια μεγαλωνεις''...τεσπα,τωρα ειμαι σιγουρη πως δεν θα ρθουν,,,,,αλλα για κακη μου τυχη ερχετε αθηνα για λιγες μερες η ξαδερφη της μαμασ μου κ εστειλε η μαμα αυγουλακια,λαχανα,παντζαρια κτλ κτλ απο το χωριο...τηλεφωνησε για να μου τα φερει στο σπιτι κ να μου φερει κ κατι δωρακια για την μικρη...εεεε εκει ο αντρας μου αφηνιασε,να της πεις μου λεει πως εχουμε μωρο και δεν δεχομαστε επισκεψεις,αρχισα να γελαω,οχι του λεω,τωρα να παρεις εσυ τηλεφωνο κ να τα πεις.....(σιγα μην παρει)

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

γραφω με ενα χερι γιατι εχω την μικρη αγκαλια,,,λοιπον πηρα τηλ εγω πριν λιγο γιατι υποψιαζομουνα πως θα ρχοταν χωρις να μας ειδοποιησουν(κ καλα εκπληξη)...ειπα πως ηρθε σημερα η παιδιατρος γιατι η μικρη ηταν ανησυχη και μας ειπε μακρυα απο κοσμο κ ιδιως παιδακια που πανε σχολειο...το ειπα οσο πιο ομορφα μπορουσα,νομιζω πως στην αρχη σαν να ψιλοθυμωσε,ζητησα συγνωμη κ της πεταξα στο τελος ''ξερω πως με καταλαβαινεις γιατι κ εσυ παιδια μεγαλωνεις''...τεσπα,τωρα ειμαι σιγουρη πως δεν θα ρθουν,,,,,αλλα για κακη μου τυχη ερχετε αθηνα για λιγες μερες η ξαδερφη της μαμασ μου κ εστειλε η μαμα αυγουλακια,λαχανα,παντζαρια κτλ κτλ απο το χωριο...τηλεφωνησε για να μου τα φερει στο σπιτι κ να μου φερει κ κατι δωρακια για την μικρη...εεεε εκει ο αντρας μου αφηνιασε,να της πεις μου λεει πως εχουμε μωρο και δεν δεχομαστε επισκεψεις,αρχισα να γελαω,οχι του λεω,τωρα να παρεις εσυ τηλεφωνο κ να τα πεις.....(σιγα μην παρει)

Ε καλά ας έρθει μισή ώρα, μη βγάζεις και συ το μωρό από το δωμάτιο, και μετά αέρισε καλά το σπίτι. Α, και μην αρχίσετε τα φιλιά! Έτσι δεν θα υπάρξει πρόβλημα...

το μωρο μου ολη μερα κοιμαται σημερα..πολυ υπνο,,,

Μαρια αρα μπορει να σου ρθει κ κανονικα,,εγω τπτ ακομη,,εχω σκασει

Γιατί έχεις σκάσει καλέ;;; Εγώ νευρίασα όταν το είδα! Θηλάζεις έτσι δεν είναι;;; Μπορεί και να μην δεις καθόλου μέχρι να αποθηλάσεις (τυχερούλα!).

Πάντως δεν κατάλαβα τίποτα...ούτε πόνος (ενώ πριν σφάδαζα), ούτε άλλο σύμπτωμα...όπως με τα λόχεια...

Λία γιατί σκας; Θες κι άλλο μωρό τώρα;;; :tongue::tongue::tongue:

μαρακι η αληθεια ειναι πως θελω να κανω συντομα κ αλλο,,αλλα οχι τοσο συντομα,,,ασε που 3 χρονια προσπαθουσαμε κ δεν τα καταφεραμε(σπερματεγχυση καναμε)σιγα μην πιασουμε τωρα...

θηλαζω ναι,αλλα ο γιατρος ειπε πως ισως αδιαθετησω και κολλησα στο ισως

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον.περιμενω τον αντρα μου να τελειωσει την προπονηση κ να μου φερει λαμπακια απο τζαμπο,,σημερα θα στολισω τελοςςςςςς.....

αααα και απο αυριο ξεκινω περπατημα στο διαδρομο..μια ωριτσα,,,ειχα κανει προσφατα εγχειρηση μηνισκο κ χονδρο κ πρεπει απαραιτητως να γυμναστω αλλιως με βλεπω κουτση

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

μαρακι η αληθεια ειναι πως θελω να κανω συντομα κ αλλο,,αλλα οχι τοσο συντομα,,,ασε που 3 χρονια προσπαθουσαμε κ δεν τα καταφεραμε(σπερματεγχυση καναμε)σιγα μην πιασουμε τωρα...

θηλαζω ναι,αλλα ο γιατρος ειπε πως ισως αδιαθετησω και κολλησα στο ισως

Δεν είσαι πρησμένη από την περίοδο καλέ! :)

Ίσως μου είπε και μένα όταν αραιώσουν οι θηλασμοί, δεν είναι όμως και σίγουρο...εγώ είχα τόσο λίγο που ακόμα αναρωτιέμαι αν ήταν περίοδος ή όχι...

Γιατί να μην πιάσετε; Χωρίς άγχος όλα γίνονται :) Να χαίρεσαι ττο παιδάκι σου και το δεύτερο θα έρθει και ούτε θα το καταλάβεις!

πολυ ενδιαφερον αλλα εγω μπερδευτηκα τελειως...αν καταλαβα καλα κανεις ενσταση κ σε καλουν μετα απο 6 μηνες να περασεις απο επιτροπη...καλα κρασια δηλαδη!τι να πω αν δε με ταλαιπωρησουν θα τη κανω κ οτι γινει.

επισης βαζουμε τις αποδειξεις απο το μαιευτηριο στη φορολογικη δηλωση?αυτο δε το καταλαβα καθολου...εγω τις εχω καατθεσει στην ιδιωτικη ασφαλεια κ στο ικα οποτε παει κ αυτο:(

ναι την επιτροπή δεν την γλιτώνεις... μας το είπαν αυτό όταν κατέθεσε τα δικαιολογητικα. Τα τιμολογια δεν μπορείς να τα καταθέσεις στην εφορία γιατι τα γίνεις στο ΙΚΑ... μετά όμως απ' ότι ξέρω σου δίνει το ΙΚΑ χαρτί για το υπόλοιπο ποσό και βάζεις αυτό στη δήλωση.

ναι την επιτροπή δεν την γλιτώνεις... μας το είπαν αυτό όταν κατέθεσε τα δικαιολογητικα. Τα τιμολογια δεν μπορείς να τα καταθέσεις στην εφορία γιατι τα γίνεις στο ΙΚΑ... μετά όμως απ' ότι ξέρω σου δίνει το ΙΚΑ χαρτί για το υπόλοιπο ποσό και βάζεις αυτό στη δήλωση.

τα τιμολόγια του μαιευτηρίου λες; εγώ δεν πήγα τίποτα στο ΙΚΑ!

Για πες, τι πρέπει να κάνω...αξίζει τον κόπο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...