Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ζωή μου πιστευω ότι ειναι σχεδόν σιγουρο πως δεν χορταίνει το παιδι! θα σου πει καλυτερα και η γιατρός αλλά εμένα όταν ετρωγε 80ml συμπλήρωμα μου ειπαν οι γιατροί ότι δεν χορταινε και ετσι μπηκαμε στο ξενο! ευχομαι να κανω λαθος!:-(

φευγω παω σπιτι, θα τα πουμε και από εκει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελπιζω να σας προλαβα!!!

Γυρισα σπιτι, ταισα μπεμπη κ μπηκα να σας δω...

Βουλακι κ μεις το ΠΣΚ ετσι ειμασταν, ισως λιγο καλυτερα, αλλα ρουθουνιζε μπουκωνε ξεροβηχε, ειναι η εποχη τι να πω!?! Ορο του βαζα συνεχεια... Υπομονη, θα περασει, ευχομαι να μην ειναι τιποτα κ συντομα να ναι τελειως καλα!!

Μακ, ετσι ειναι η Ζωη, αγχωδης, πιο πολυ κι απο σενα!! Ααχ, Ζωητσα, ξυλο που θα το φας!!!

Φιλεναδα στον στελνω με μεηλ τον αδερφο σε λιγο..

Σας ευχαριστω για τα κομπλιμενα, ενταξει καλος ειναι μωρε, αλλα ειπαμε 25 χρονων.. Ειναι ομως πολυ καλο παιδι!! Ε ρε να με παρει χαμπαρι οτι του ψαχνω γυναικα, θα με κυνηγησει!!! Τι αλλα? Εχασα τιποτα καλο???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλησπερα τσουπρες...Βρε ολες πηρατε ματι τον αδελφο της Μαριανθης εκτος απο μενα;;;; Συμπεθερα εισαι ασυγχωρητη, δεν με σκεφτεσαι καθολου, θα το χαλασουμε μου φαινεται το προξενιο!!!!!!! Γυρισαμε και μεις απο το νοσοκομειο, καναμε την ενεσουλα μας, εκλαψε παρα πολυ το ζουζουνι μου. Πηρε και 220 γρ απο την προηγουμενη φορα, μια χαρα. Την ακροαστηκε κιολας, εχει ακομα λιγα φλεματακια, αλλα θα περασουν μονα τους μας ειπε η γιατρος.Το σταματαμε το αερολιν κα ελπιζουμε συντομα να ξεμπερδεψουμε. Βουλα περαστικα στο αντρακι σου!!!!!!! Πολυ ορο βαζε, οσο μπορεις περισσοτερο και να περιμενεις και κανενα εμετο απο τον ορο...Μη φοβηθεις, εγω ημουν προετοιμασμενη...Πως βαζουν φωτο βρε κοριτσια να σας βαλω με την κορακλα μου καμια;;;; Με το συνδετηρα απο οτι εχω καταλαβει και μετα;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Και εγω υποψιαζομαι οτι δεν του φτανει το γαλα μακμαρακι...Ή βαριεται να ρουφαει οταν μειωνεται η ποσοτητα που βγαινει απο το στηθος.....ΔΕν ξερω

Αννουλααααααααααα κορακλα εχεις το ξερεις??????????????Τι ματια!!!!!Πως γινεται ρε παιδια ολες να εχετε ανοιχτοματικα παιδια ε?ε?ε?

ΝΑ την χαιρεσαι....Βεβαιως και δεν σε παρεξηγουμε γιατι και εγω τουλαχιστον ετσι ακριβως ειμαι....χαχαχα.ΚΑλα ειδα της Γιωτας το δωματιο βλεπω και σε εσενα τωρα τι υπεροχα αυτοκολλητα ειναι αυτα που εχετε!!!!!!!!!!!!!!

Εχουμε και το ιδιο ρηλαξ...χαχαχα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Και εγω υποψιαζομαι οτι δεν του φτανει το γαλα μακμαρακι...Ή βαριεται να ρουφαει οταν μειωνεται η ποσοτητα που βγαινει απο το στηθος.....ΔΕν ξερω

Αννουλααααααααααα κορακλα εχεις το ξερεις??????????????Τι ματια!!!!!Πως γινεται ρε παιδια ολες να εχετε ανοιχτοματικα παιδια ε?ε?ε?

ΝΑ την χαιρεσαι....Βεβαιως και δεν σε παρεξηγουμε γιατι και εγω τουλαχιστον ετσι ακριβως ειμαι....χαχαχα.ΚΑλα ειδα της Γιωτας το δωματιο βλεπω και σε εσενα τωρα τι υπεροχα αυτοκολλητα ειναι αυτα που εχετε!!!!!!!!!!!!!!

Εχουμε και το ιδιο ρηλαξ...χαχαχα

Ευχαριστουμε μανα και κορη Ζωη μου!!!!!!! Ε ο μπαμπας μας εχει μπλε ματαρες και ευτυχως τις πηραμε!!!!! Μην αγχωνεσαι μωρε Ζωη με τον μπεμπη, σε καταλαβαινω βεβαια γιατι και γω με το παραμικρο τρομοκρατουμαι αλλα ευχομαι να εχει παρει βαρος και να μην μπειτε στη διαδικασια των εξετασεων...αυτο ειναι το πιο τραγικο σε αυτη την περιπτωση, θα ταλαιπωρηθει το μικρο...Υπομονη μεχρι την Παρασκευη...Ωραια τα αυτοκολλητα ε;;;Θα βγαλω φωτο ολο το δωματιο πιο μετα και θα σας το δειξω...τωρα που εμαθα πως μπαινουν οι φωτο θα σας τρελανω!!!!!

ovvZp2.png

Αννουλα μου προσκυνω τη νυφη που κανω!!!! Κουκλαρα!!! Μπραβο της που ειναι καλα.. Κι εσυ ομως συμπεθερα, αγγλιδο-σουηδη! Μια χαρα κοπελα εισαι!! Φτου σας μαμα κ κορη!!!

Εκλαιγε στην ενεση η καρδουλα σου ε??? Αντε ενα κουραγιο ακομα, κ κοντευει ο Απριλης!!

Τον αδερφο δεν τον εβαλα εδω, δεν ξερω αν τη "σηκωνει".. Κατσε να δοκιμασω...

Bonjour !

Τι μου κάνετε ?

Τατιάνα μια χαρά η μικρούλα σου μπράβο σας κ καλή επιτυχία με τις τροφές

Βούλα μου , περαστικά σας

Άννα άντε συνέρχεται σιγά σιγά το μικρούλι σου , μια χαρά ! είστε κούκλες κ οι δυο , καλά η κόρη σου δε παίζεται , τι παιδί είναι αυτό ? κρίμα να μη τη προλάβουμε , μας τη πήρε ο Παριανός αλλά χαλαλι του , είναι παίδαρος.

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Ααα και ξερετε, ο Παριανος εχει κ Κρητικο επιθετο...! Χ....ακης παρακαλω!!! Ειδες συμπεθερα? κρυφο-κρητικος ο γαμπρος!!!

Γεια σου Κατερινουλα !!!

Γεια σου κοριτσάκι μου !

Κρητικός είναι ο άντρας σου ?

Τι έγινε τον πάντρεψες τον αδελφό σου ?

Μαριανθουλα φρόντισε το επόμενο σου να είναι κορίτσι να συμπεθερέψουμε (κάντο σε κανα δυο χρόνια να τη περνάμε κιόλας σαν άντρες ) να έρχομαι τα καλοκαίρια να λιάζω τη κορμάρα μου στη Πούντα

XwAPp3.png

αννουλα τελεια τα νεα σας!!!βαλε φωτο δωματιου να δουμε!!!

μακμαρακι ευχαριστω για την φωτο!!!!δεκα χρονια νεοτερη αισθανομαι!!!

βουλακι μου περαστικα στον μικρο μας!!!κ εγω πριν 1-2 βδομαδες ετσι την ειχα...μυξουλες κ δεν μπορουσε να αναπνευσει...αλλα 1 βδομαδα κρατησε με πολυ ορο μας εφυγε!!!

αχ βρε ζωη μου λες να πειναει το παιδι?κ εγω το ιδιο με την μακ σκεφτηκα οταν διαβασα την περιγραφη σου!!!ειναι κ φαγανουλης κ θελει φαγακι πολυ!φτου φτου!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Γεια σου κοριτσάκι μου !

Κρητικός είναι ο άντρας σου ?

Τι έγινε τον πάντρεψες τον αδελφό σου ?

Μαριανθουλα φρόντισε το επόμενο σου να είναι κορίτσι να συμπεθερέψουμε (κάντο σε κανα δυο χρόνια να τη περνάμε κιόλας σαν άντρες ) να έρχομαι τα καλοκαίρια να λιάζω τη κορμάρα μου στη Πούντα

Οχι δεν ειναι κρητικος.. Εχει ριζες, αλλα δεν ξερω ποσους παπουδες πισω!!!

Λοιπν Αν το επομενο ειναι κορη σε κλεινω απο τωρα, αλλιως φερε καμμια αδερφη σου να της δωσουμε το Μιμη!!!!!! Εσυ παντως οποτε θελησεις να ερθεις να λιασεις το κορμι, σφυρα μου! Εδω θα μαστε κ σας περιμενουμε!!!!

Κοριτσια μας κανετε και ντρεπομαστε....Η κορη καθεται μαζι μου στον υπολογιστη και χαζευει την οθονη τωρα που γραφω...Σας ευχαριστει πολυ για τα κοπλιμαν!!!!!! Μαριανθη ειδες βρε τι νυφη σου δινω;;;;;Σουηδεζα!!!!!!! Ε καλα εγω τα χαλια μου εχω στη φωτο αλλα ευχαριστω παραυτα για τα καλα σας λογια!!!!!! Θα βαλω Τατιανα μου φωτο δωματιου πιο μετα γιατι τελειωσε η μπαταρια της μηχανης, μολις φορτισει θα σας βαλω. Βαλτε και σεις να δουμε τα παιδικα δωματια μας!!!!!! Συμπεθερα την εχετε στο αιμα σας την Κρητη ε;;;; Σας τρεχει η νησος...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...