Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ζωίτσα μην αγχώνεσαι...

Καταρχήν να σου πω οτι αποκλείεται να φταίει το γάλα σου!!

Σε ένα παιδάκι το οποίο έχει πάρει τέτοια ανάπτυξη μόνο με θηλασμό, σίγουρα ξαφνικά δε γίνεται να του φταίει το γάλα που τον μεγάλωνε τόσο καιρό...

Επίσης, λόγω της μεγάλης του ανάπτυξης είναι τελείως φυσιολογικό ακόμα και το να μην πάρει καθόλου βάρος. Ο οργανισμός του φρενάρει λίγο κάποια στιγμή γιατί αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, φαντάζεσαι που θα φτάσει!

΄Πόσο ύψος και βάρος είπαμε οτι έχει?

και μένα η δικιά μου αν και δεν έχω βρεφοζυγό, με μια μπακαλίστικη μέτρηση απο τη δικιά μας ζυγαριά, βλέπω οτι δεν έχει πάρει πολύ...αλλά έχει σταματήσει να με αγχώνει πλέον το βάρος. Αφού τη βλέπω και είναι χαρούμενη με τα μαγουλάκια και τα μπουτάκια της να είναι αφράτα αφράτα, τώρα αν θα πάρει 200 γραμμάρια ή ένα κιλό, δε με απασχολεί!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κ απ το μαγαζι.. Τατι, Σοφια-fairy, κ Ζωιτσα, δεν σας ειδα μεσα πριν!!! Αχ ολο λεω δεν θα το παρω το λαπτοπ γιατι ξεσηκωνομαι κ εγω δουλιτσα σημερα, κι ολο το παιρνω.... Ε, θα μπαινω αραια να γραφω, αλλα σας παρακολουθω μη νομιζετε... Τατι θα ψαξω να βρω ενα ωραιο ηλιοκομμενο παλικαρι, μιας κ εσενα δεν τα βλεπει ο δικος σου..!!

Μια χαρα η Ραφαελλα ε?? Για να σας λεει ο γοατρος σας οτι θα μπουν οι χορτοσουπες κι οι κρεμες αργοτερα, κατι θα ξερει παραπανω, εφ οσον παρακολουθει το παιδι κ την αναπτυξη του απ την αρχη.. Εγω πιστευω πως ο ιδιος γιατρος θα ελεγε διαφορετικα κ στην καθεμια μας, οποτε δεν υπαρχει θεμα συγκρισης.. Μια χαρα ομως!!! Καλα κοριτσια, αυτο με τις πρωτες αποπηρες με τα κουταλια, οντως θελει βιντεο ντοκουμεντο κ να το δουμε!!! Πως θα γινει ομως???

Που ειναι η Μακ να της δνει τα κανει αυτα.. ειξω αδερφο??? Τατι πες της οτι ειναι κουκλος κ οτι η αδερφη θα πεσει κι ας ειναι μικροτερος!!χοχοχοχο~!!!!

Τι αλλα νεα?? Σοφια διαβασες το τοπικ με τα καθισματα αυτοκινητου?

Βρε Ζωιτσα, αφου το παιδακι σου εχει μια χαρα αναπτυξη μεχρι στιγμης, μη στεναχωριεσαι...! Εγω σου λεω επειδη μεγαλωνει κ αλλαζει!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

εγω θα στο πω λιγο διαφορετικα κ σκεπτομενη με τη λογικη...οταν εισαι 5 κιλα κ πινεις 1000ml γαλα θα παρεις π.χ 1,5 κιλο,οταν ομως εισαι 9 κιλα κ παλι πινεις 1000ml θα παρεις 500 γραμμαρια.ετσι δεν ειναι?αυτο δεν σημαινει οτι κατι εχει...ουτε σημαινει οτι οσο μεγαλωνει θα τρωει περισσοτερο.αυτο δεν ειναι απαραιτητο....γιατι αν καθε μηνα προσαρμοζονται τα ml δηλαδη αυξανονται τοτε καθε μηνα θα παιρνει 1,5 κιλο το οποιο ειναι παρα πολυ!δεν ειναι ακριβως οτι ο οργανισμος του φρεναρει απλα αυτο που παιρνει καλυπτει τις ενεργεακες του αναγκες οι οποιες δεν ειναι ιδιες στα 5 κιλα κ στα 9 κιλα και αυτο που μενει το παιρνει βαρος....ελπιζω να καταλαβες πως στο λεω.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

εγω θα στο πω λιγο διαφορετικα κ σκεπτομενη με τη λογικη...οταν εισαι 5 κιλα κ πινεις 1000ml γαλα θα παρεις π.χ 1,5 κιλο,οταν ομως εισαι 9 κιλα κ παλι πινεις 1000ml θα παρεις 500 γραμμαρια.ετσι δεν ειναι?αυτο δεν σημαινει οτι κατι εχει...ουτε σημαινει οτι οσο μεγαλωνει θα τρωει περισσοτερο.αυτο δεν ειναι απαραιτητο....γιατι αν καθε μηνα προσαρμοζονται τα ml δηλαδη αυξανονται τοτε καθε μηνα θα παιρνει 1,5 κιλο το οποιο ειναι παρα πολυ!δεν ειναι ακριβως οτι ο οργανισμος του φρεναρει απλα αυτο που παιρνει καλυπτει τις ενεργεακες του αναγκες οι οποιες δεν ειναι ιδιες στα 5 κιλα κ στα 9 κιλα και αυτο που μενει το παιρνει βαρος....ελπιζω να καταλαβες πως στο λεω.

Κατι καταλαβα :rolleyes:

Μαλλον εχεις δικιο Τατιανα...Θα το δεχτω και θα μαθω τηνΠΑρασκευη τι γινεται...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΚΑλα ο αδερφος της ΜΑριανθης οντως ειναι Θεος!!!!!!!!!!!

Α ΜΑριανθη σου ειπα που εχω ααδερφη 20 χρονων??????

Τα εχει βεβαια με καποιον αλλα τωρα ξερεις πως ειναι οι νενικοι ερωτες....

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ορεξατες μου εισαστε φτου φτου!

1. Μαριανθη ειναι αδικο να βλεπουν ολες τον αδερφό σου εκτος από εμενα! περιμενω mail γιατι αλλιως μην τον ειδατε! θα εξαφανιστω από την τσαντιλα και θα κλαις!:tongue:

2. εμας κρεμες μας ειπε ο παιδιατρος από τον 6ο αρα δεν ειναι μόνο ο δικος σου αργος Τατι! μάλλον τον ειδε θρεμμενο τον δικο μου και φοβηθηκε ο ανθρωπος μην γινει βαρελακι!:P

3. Ζωή πολύ με στεναχωρεις που λες οτι κατι μπορει να εχει το παιδι και με αγχωνεις πρωινιατικα το πιθανοτερο χωρις λόγο. βεβαια σε καταλαβαινω απόλυτα γιατι και εγω ετσι ειμαι απλά εσενα σε περιμενα πιο cool! διαβασε αυτα : "Τα θηλάζοντα βρέφη τείνουν να αναπτύσσονται πολύ γρήγορα τους πρώτους 3 μήνες της ζωής τους και πιο αργά από τον 4ο εως τον 12ο μήνα. Σύμφωνα με τα Standards για την ανάπτυξη των παιδιών που εξέδωσε το 2006 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, τα θηλάζοντα βρέφη παίρνουν τους πρώτους 4 μήνες της ζωής τους κατά μέσο όρο 150gr - 240gr (5,5-8,5 ounces) την εβδομάδα, τον 4ο-6ο μήνα παίρνουν 92gr - 127gr (3,25-4,5 ounces) την εβδομάδα και τον 6ο -12ο μήνα παίρνουν 49gr - 77gr (1,75-2,75 ounces) την εβδομάδα. αυτο ειναι το λινκ" http://www.child-health.gr/content/%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF-%CE%BC%CE%BF%CF%85

αρα το παιδακι σου πρεπει να παιρνει από 368-508 γραμμαρια περίπου τον μηνα! ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ!!!

4. Τατιανα πάρε τον ηλιοκαμμενο αγαπημενο David!

http://www.marianovivanco.com/content/files/bigDavid-Gandy.jpg

http://i.models.com/i/db/2008/10/2772/2772-500w.jpg

το καταλαβατε οτι ειναι ο αγαπημενος μου ε;;;;:tongue::tongue:

κοριτσάκια γεια σας κι από μένα.Σήμερα είμαι πολύ στενοχωρημένη.Το αγγελούδι μου είναι πολύ μπουκωμένο.Είχαμε μια νύχτα....άστα να πάνε.Πάνω που πήγαινε να τον πάρει ο ύπνος, μπούκωνε, έβηχε και ξυπνούσε. Του βάζω ορό από χθες συνέχεια, του ρουφάω ότι μυξούλα μπορώ με το ρουφηχτήρι που λέει κι η Μαρία, αλλά δεν αδειάζει η μυτούλα του.Ευτυχώς βέβαια δε μου έκανε πυρετό κι ούτε Παναγιά μου να κάνει. Πήρα την παιδίατρο και μου είπε ορό και τίποτα άλλο. Πω πω τι νύχτα κόλαση!!!Να τον ακούω να ρουθουνίζει και να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Το πρωί κουτουλούσαμε κι εγώ κι ο Γιάννης.τώρα κοιμήθηκε λίγο και λέω να πέσω κι εγώ.

Θα σας διαβάσω αργότερα και θα τα πούμε το απόγευμα με όποια είναι μέσα. Φιλιά.

κοριτσάκια γεια σας κι από μένα.Σήμερα είμαι πολύ στενοχωρημένη.Το αγγελούδι μου είναι πολύ μπουκωμένο.Είχαμε μια νύχτα....άστα να πάνε.Πάνω που πήγαινε να τον πάρει ο ύπνος, μπούκωνε, έβηχε και ξυπνούσε. Του βάζω ορό από χθες συνέχεια, του ρουφάω ότι μυξούλα μπορώ με το ρουφηχτήρι που λέει κι η Μαρία, αλλά δεν αδειάζει η μυτούλα του.Ευτυχώς βέβαια δε μου έκανε πυρετό κι ούτε Παναγιά μου να κάνει. Πήρα την παιδίατρο και μου είπε ορό και τίποτα άλλο. Πω πω τι νύχτα κόλαση!!!Να τον ακούω να ρουθουνίζει και να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Το πρωί κουτουλούσαμε κι εγώ κι ο Γιάννης.τώρα κοιμήθηκε λίγο και λέω να πέσω κι εγώ.

Θα σας διαβάσω αργότερα και θα τα πούμε το απόγευμα με όποια είναι μέσα. Φιλιά.

πώ πω Βούλα μου περαστικα! δεν ειναι τιποτα μωρα θα δεις αλλά να που ταλαιπωρηθηκατε! ρίχνε ορό συνεχεια να του μαλακωνει τις μυξούλες για να ελευθερωθεί η αναπνοή του!

Βουλα περαστικα στον μικρο αγγελο και υπομονη κοριτσακι...Που θα παει θα ξεμπουκωσει...Φανταζομαι τι νυχτα περασατε!!!!!!

Μακμαρακι ευχαριστω για το καθησυχαστικο site.Θα δειξει...Λιγο υπομονη θα κανω μεχρι την ΠΑρασκευη...ΝΑ σας περιγραψω και ενα γευμα μας ρε κοριτσια να δειτε για τι πραγμα μιλαω...Ειναι η ωρα να φαει και τον βαζω στο στηθος αρχιζει να κλαψουριζει παραπονιαρικα και προσπαθει να φαει.Σηκωνομαι και αρχιζω τις βολτες μεχρι να κατεβει το γαλα...αρχιζει να τρωει καθομαι και σε 2 με 3 λεπτα αρχιζει και γκρινιαζει και σπρωχνει το στηθος μου.βγαινει γκρινιαζει σπρωχνει το ξαναπιανει ρουφαει 2 φορες και παλι βγαινει γκρινιαζει και μετα του δινω το αλλο στηθος οπου γινεται ακριβως η ιδια διαδικασια μετα απο 2 λεπτα θηλασμου.....:confused:Στο ενδιαμεσο βεβαια τον σηκωνω κιολας μηπως θελει να ρευτει και ποτε ρευεται και ποτε κλαιει με παραπονο.....

Στο τελος λοιπον δινω και ενα μπουκαλι ξενο οπου παιζει η ποσοτητα που πινει τελικα.Στο τελευταιιο γευμα ας πουμε ηπιε 70 ml.....

Αυτα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...