Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

1304356tkcprmf450.gif

Καλημερααααααααα, νυσταζωωωωωω..

Πρεπει να σηκωσω το μπεμπη να τον ταισω τωρα, κ ειπα να σας δω πρωτα λιγο...!

Τι κανετε? Ξυπνησατε η ακομα?? Αντε να πω καμμια κουβεντα πριν φυγω...!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2085399te9m7m1u1x.gif

ειναι λιγο κιτς η εικονιτσα αλλα ταιριαζει με την ημερα!!!!

τι μου κανετε?δυστυχως δεν μπορεσα να ξαναμπω χτες πηγαμε κ παιδιατρο οποτε ξεσηκωθηκαμε λιγο.στον παιδιατρο ολα καλα!!!δεν εκλαψε καθολου!ουφ παει κ αυτο το εμβολιο....απο βαρος υψος ολα μια χαρα κ ξεκιναμε οποτε θελουμε ρυζαλευρο...μου ειπε βεβαια ο ανθρωπος οτι το ρυζαλευρο δεν εχει καποια ιδιαιτερη αξια (τα φρουτα κ το μεσημεριανο ειναι σημαντικα)απλα το βαζει για να μαθουν τα παιδακια στο κουταλι μιας κ η γευση θα ειναι γνωριμη αφου θα το φτιαχνω με το γαλα της...τα φρουτα μου ειπε καμια φορα ειναι λιγο δυσκολα οποτε να μην της πεσουν μαζεμενα κ η καινουρια γευση αλλα κ η συνηθεια του να τρωει με το κουταλι.ξεκιναμε λοιπον σε 1-2 μερες με 30ml κρεμα ρυζαλευρο και καθε 2 μερες προσθετουμε 30ml αρα οπως υπολογιζω θα μας παρει 10 ημερες μεχρι να φτασουμε τα 150 ml που ειναι το 1 μπωλ που θα τρωει.τοτε λοιπον θα πινει κ λιγο νερο.μεχρι τοτε θα τρωει την κρεμα της κ θα πινει συμπληρωμα το γαλα της.ολα αυτα σας τα λεω γιατι κ εγω τα διαβασα πολλες φορες εδω μεσα κ πηγα εκει κ μου ηταν πολυ κατανοητα ολα...αφου ο ανθρωπος με ρωτησε αν εχω καμια απορια του λεω οχι,σου λεει αυτη σπιρτο ειναι με την μια τα πιανει ολα!!που να ξερε οτι τα ξερω ολα απο εσας....τι αλλο?α ναι τον 6ο θα φαμε φρουτα κ τον 7ο χορτοσουπα.μαλλον ο δικος μου ο παιδιατρος ειναι ο πιο αργος απο ολους κ τα βαζει ολα πιο αργα!

μαριανθη μου αφιερωνε σε μενα τετοιες φωτο με κορμια θανατηφορα!!!!ο αντρας μου δεν μας διαβαζει!!!χιχι.λοιπον ελπιζω οτι σημερα θα καταφερω να σας μιλησω περισσοτερο!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημέρα!!!

πωπω τι ήταν αυτό χθες το βράδυ...κάθε 2 ώρες ξύπνια για μαμ η μικρή...

νυστάζωωωωωωωωωω!!!!!!!!

καλά εδώ δεν είναι καφέ για μανούλες....το χρυσό κουφέτο είναι!!!

αφού πρώτα προξενέψαμε τα παιδιά μας, βλέπω οτι προχώρησε το θέμα και στα αδέρφια!!! χαχαχαχα!!!

βρε κορίτσια για ποιό κουταλάκι λέτε???

εμείς πήγαμε στην Αθήνα στην Chicco και πήραμε το κάθισμα του φαγητού, παρκοκρέβατο, σαλιάρες, παιχνιδάκια κουκλάκια που είναι και μασητικά, πιατάκι φαγητού με μπεν μαρί για να μην κρυώνει γρήγορα το φαγητό και κουταλάκι σιλικόνης!

Βασικά δεν τα πήραμε ακριβώς....μας πήγε ο μπαμπάς μου, μου είπε να διαλέξω οτι χρειάζομαι και μας τα έκανε δώρο!

αλλά εντελώς γύφτοι αυτοί στο μαγαζί...κάναμε λογαριασμό 320,20 και ζήτησαν και τα 20 λεπτά αντί να πουν 320 σκέτο!!! δηλαδή τι να πω...

Συμπέθερε αν διαβάζεις, η συμπεθέρα είναι τύπος και υπογραμμός! οτι άλλο δεις εδώ αγνόησε το! την πειράζουμε λίγο!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αχ βρε Σοφακι!!! Μια καλημερα κ απο μενα!! Χαιρομαι που ειστε καλα!!

Βολτες με το καροτσι διαβαζω, την καλυτερη δουλεια κανεις!!!

Παω να σηκωσω το μωρο...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

2085399te9m7m1u1x.gif

ειναι λιγο κιτς η εικονιτσα αλλα ταιριαζει με την ημερα!!!!

τι μου κανετε?δυστυχως δεν μπορεσα να ξαναμπω χτες πηγαμε κ παιδιατρο οποτε ξεσηκωθηκαμε λιγο.στον παιδιατρο ολα καλα!!!δεν εκλαψε καθολου!ουφ παει κ αυτο το εμβολιο....απο βαρος υψος ολα μια χαρα κ ξεκιναμε οποτε θελουμε ρυζαλευρο...μου ειπε βεβαια ο ανθρωπος οτι το ρυζαλευρο δεν εχει καποια ιδιαιτερη αξια (τα φρουτα κ το μεσημεριανο ειναι σημαντικα)απλα το βαζει για να μαθουν τα παιδακια στο κουταλι μιας κ η γευση θα ειναι γνωριμη αφου θα το φτιαχνω με το γαλα της...τα φρουτα μου ειπε καμια φορα ειναι λιγο δυσκολα οποτε να μην της πεσουν μαζεμενα κ η καινουρια γευση αλλα κ η συνηθεια του να τρωει με το κουταλι.ξεκιναμε λοιπον σε 1-2 μερες με 30ml κρεμα ρυζαλευρο και καθε 2 μερες προσθετουμε 30ml αρα οπως υπολογιζω θα μας παρει 10 ημερες μεχρι να φτασουμε τα 150 ml που ειναι το 1 μπωλ που θα τρωει.τοτε λοιπον θα πινει κ λιγο νερο.μεχρι τοτε θα τρωει την κρεμα της κ θα πινει συμπληρωμα το γαλα της.ολα αυτα σας τα λεω γιατι κ εγω τα διαβασα πολλες φορες εδω μεσα κ πηγα εκει κ μου ηταν πολυ κατανοητα ολα...αφου ο ανθρωπος με ρωτησε αν εχω καμια απορια του λεω οχι,σου λεει αυτη σπιρτο ειναι με την μια τα πιανει ολα!!που να ξερε οτι τα ξερω ολα απο εσας....τι αλλο?α ναι τον 6ο θα φαμε φρουτα κ τον 7ο χορτοσουπα.μαλλον ο δικος μου ο παιδιατρος ειναι ο πιο αργος απο ολους κ τα βαζει ολα πιο αργα!

μαριανθη μου αφιερωνε σε μενα τετοιες φωτο με κορμια θανατηφορα!!!!ο αντρας μου δεν μας διαβαζει!!!χιχι.λοιπον ελπιζω οτι σημερα θα καταφερω να σας μιλησω περισσοτερο!!!!

Μπράβο στη Ραφαελίτσα!!!δεν έκλαψε καθόλου ε???

και θα ξεκινήσει και κρεμούλες...τέλεια!!!

εμείς έχουμε ραντεβού στην παιδίατρο στις 22 και θα μου δώσει οδηγίες τότε πως θα ξεκινήσουμε. Την άλλη φορά μόνο μου είχε πει οτι 5,5 μηνών θέλει να ξεκινήσουμε φρούτα ώστε στον 6ο να βάλουμε σουπίτσες και κρεατάκι. Για να ΄παίρνει πιο πολύ σίδηρο.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

προφανως παραμυθενια μου σε ξεκιναει λιγο νωριτερα φρουτα για να μαθει το κουταλι αφου δεν θα φατε κρεμες για να μπορει στον 6ο να τρωει σουπα κ κρεας....εμενα πινει κ ξενο γαλα οποτε στον 6ο θα το αλλαξω το γαλα κ θα ειναι πιο πλουσιο σε σιδηρο.εσενα θα σου βαλει κρεας για να παιρνει απο εκει το σιδηρο κ οσο παιρνει κ απο το μητρικο....

απ'ότι κατάλαβα ξεκινάμε τότε γιατί πιο πολύ την ενδιαφέρει για να παίρνει σίδηρο η μικρή γιατί το μητρικό γάλα είναι φτωχό σε σίδηρο αν και όσο σίδηρο περιέχει είναι άμεσα προσλήψιμος απο τον οργανισμό.

ήθελα κουταλοπιατάκια της beaba να σου πω την αλήθεια αλλά με την αναβλητικότητα που με διακρίνει, σε κανένα χρόνο θα τα παρήγγελνα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κοριτσακια Καλημερα τι κανετε?

Ειπα να πω ενα γεια τωρα που κοιμαται γιατι μετα δεν μου αφηνει καθολου χρονο....Τατιανα θα αρχισετε τις κρεμες ε?Ποσα γραμμαρια πηρε αυτο το μηνα?Την ζυγισατε?Ρωταω γιατι πολυ αγχος το εχω μηπως δεν εχει παρει ο δικος μου αρκετα....Αχ οταν θα αρχισετε κρεμες να μας πεις αντιδρασεις...Πολυ αγωνια εχω....

Σοφακι και εσεις στα μεσα του πεμπτου ε?ΠΕριμενουμε και απο εσενα νεα.Εμεις για τις κρεμες δεν εχω ιδεα αν θα μας πει να τις αρχισουμε...ΘΑ δειξει...ΠΑντως την παρασκευη παμε για την δευτερη δοση του πενταπλου εξαπλου οσο ειναι τελοσπαντων αυτο το εμβολιο....Και δεν το συμπαθω ιδιαιτερα γιατι στην πρωτη δοση ολο κατι περιεργα εκανε το παιδι μου.(κιτρινους εμμετους,πρασινα κακα,και γενικα οτιδηποτε σε διαφορα χρωματα....:confused:)

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

ζωουλα μου πηρε 700 γραμμαρια αυτο το μηνα αλλα αυτο δεν λεει κατι...μην ανησυχεις κ μην αγχωνεσαι...εμενα παλιοτερα αυτο που σου ετυχε με την πανα ειχε τυχει κ σε μενα...δεν ηταν τιποτα κ δεν ειχα δωσει σημασια!!!!κ μαλιστα ειχε βαλει κ 1,5 κιλο τοτε....νομιζω οτι μια χαρα θα την φαει καθως ειναι λιγο πειναλα.ηδη εγω ξεκινησα να της σταζω λιγο γαλα στο κουταλακι κ να της το δινω με το κουταλι κ το ρουφαγε λες κ ετρωγε σουπα!!!σταγονα δεν εσταξε!σιγα μην αφησει να παει γαλα χαμενο!!!

ζωουλα μου πηρε 700 γραμμαρια αυτο το μηνα αλλα αυτο δεν λεει κατι...μην ανησυχεις κ μην αγχωνεσαι...εμενα παλιοτερα αυτο που σου ετυχε με την πανα ειχε τυχει κ σε μενα...δεν ηταν τιποτα κ δεν ειχα δωσει σημασια!!!!κ μαλιστα ειχε βαλει κ 1,5 κιλο τοτε....νομιζω οτι μια χαρα θα την φαει καθως ειναι λιγο πειναλα.ηδη εγω ξεκινησα να της σταζω λιγο γαλα στο κουταλακι κ να της το δινω με το κουταλι κ το ρουφαγε λες κ ετρωγε σουπα!!!σταγονα δεν εσταξε!σιγα μην αφησει να παει γαλα χαμενο!!!

χαχαχα μακαρι να γινοταν να ανεβασουμε βιντεο να το εβλεπα αυτο....

Δεν ξερω Τατιανα ανησυχω λιγο να πω την αληθεια...και να φταιει το γαλα μου δεν εχω προβλημα...Μην εχει τιποτα αλλο και τρεχουμε φοβαμαι...

ααα κ να σου πω κ κατι αλλο?εγω εχω ζυγαρια σπιτι μου κ εχω σταματησει να την ζυγιζω γιατι μονο αγχος μου εφερνε!την ζυγιζει ο παιδιατρος κ ολα μια χαρα!!!!

και εγω γι αυτο το λογο δεν πηρα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...