Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμάς θα μας το πάρει δώρο ο μπαμπάς μου και δε γουστάρω να πληρώνει κερατιάτικα λεφτά στους Έλληνες...

το μόνο κακό είναι οτι απο εξωτερικό, δεν το βρίσκω στο χρώμα που θέλω...προς το παρόν βέβαια!!!! έχω χρόνο να το ψάξω!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας αρχικουτσομπολες!

Μα δεν προλαβαινα να σας διαβασω!

Εγω δεν θα δω φωτος?Κλαψ,κλαψ!

Ζωιτσα ειναι κουκλος ο πειρατης μας!

Μαριανθη μου πολυ στεναχωρεθηκα για το σκυλακι σου.Καθ'οτι εχω κι εγω (και τα ειχαμε πει παλιοτερα αν θυμασαι)ειμαι πολυ ευαισθητη.Εχω χασει ενα και πονεσα πολυ.Αναγκαστηκαμε να του κανουμε ευθανασια γιατι ταλαιπωριωταν πολυ.Ηταν στα τελευταια του.Ασε, τραγικες εικονες.Τωρα μ'αυτο που εχω περασαμε μια ασχημη κατασταση αλλα ολα καλα πλεον.Δεν ξερω τι θα εκανα.Μαλλον θα μιλουσα με τον κτηνιατρο να μου πει την γνωμη του.Κι αν αποφασιζα να τελειωσει δεν θα μπορουσα με τιποτα να ημουν εκει.Κουραγιο μονο μπορω να σου πω.Κι ευχομαι η αποφαση που θα παρεις να ειναι η καλυτερη.

Σ ευχαριστω για την συμπαρασταση.. Ο γιατρος μας ειχε πει απο παλιοτερα να την ..αφηναμε, αλλα ηταν ενα χαρουμενο σκυλακι.. Τωρα ομως δεν ειναι πια.. Τα ποδαρακια της εχουν σκεβρωσει, κ οταν σερνετε για να περπατησει ματωνουν.. Δεν αντεχω αλλο ν τη βλεπω να υποφερει ετσι. 2,5 χρονια τωρα ειναι ετσι... Ειπαμε οτι ισως με το αναπηρικο καροτσακι καλυτερευσει, αλλα δυστυχως οχι! Η κατασταση της αντι να μενει σταθερη, αυτη χειροτερευει... Που θα φτασει πια? Αυτο φοβαμαι.. Την ειδα να μεχρι να ματωνει, τι αλλο να δω! Πρεπει να το παρω αποφαση, δυστηχως..:(

Σ ευχαριστω κ σενα για το ενδιαφερον...

Σας αφηνω για λιγο, γιατι ολη μερα εδω ειμαι...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Εμάς θα μας το πάρει δώρο ο μπαμπάς μου και δε γουστάρω να πληρώνει κερατιάτικα λεφτά στους Έλληνες...

το μόνο κακό είναι οτι απο εξωτερικό, δεν το βρίσκω στο χρώμα που θέλω...προς το παρόν βέβαια!!!! έχω χρόνο να το ψάξω!

Τι χρωμα το θες??? Δες κ το site που εβαλα.. Εχω βρει κι αλλα, θα ριξω μια ματια κ θα τα παραθεσω..!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα!!!!

συμπεθέρα σε πήρανε χαμπάρι!!!

βρε πως τον λένε τον αριστερά??? δε θυμάμαι....

ο ποδηλάτης δεν είναι???

καλά ο δεξιά είναι ο κλασικός "κυκλοφορώ πάντα χωρίς μπλούζα για να δείχνω τους κοιλιακούς μου" Μάθιου Μακόναχι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ βρε κοριτσάκια μου δεν πρόλαβα να δω καμιά φώτο!!!!!!!!!!!!!

Ζ Η Λ Ε Υ Ω!!!!!!!!!!!!

Συμπεθέρα σου στέλνω πμ να δω την Ραφαελίτσα μου κι εσένα παραμυθένια Σοφία, κι εσένα Μαριάνθη κι εσένα Κατερίνα, και.....ξέχασα κάποια; με το mail να μου στείλετε φώτο.

Ζωή θέλω να δω τον Αριανό πειρατή μας, τώρα.

Τι μου κάνετε;Ουφ τώρα κάθησα. Σίδερο, πλυντήρια, μαγείρεμα!!!!!!!Είπα το Σ/Κ δε θα κάνω τίποτα και μου έπεσαν όλα μαζί. Τώρα μαγειρεύω και για το αγγελούδι μου, χορτόσουπα και το τρώει όόοοοοοοολο το φαγητό του.Στα φρούτα μου κάνει λίγο νάζια.Τρώει την μισή ποσότητα και μετά θέλει τραγουδια και κουκουτσα. Ας σχολιάσω όμως κάποια που θυμάμαι.

1,56 κι εγώ Αννούλα.Τελικά Μαριάνθη δεν είσαι μόνη. Κι εγώ είχα κόμπλεξ μικρή, τώρα πια το ξεπέρασα και λέω και το γνωστό σε όλους ρητό"Τα ακριβά αρώματα χωράνε σε μικρά μπουκαλάκια".

Μαριάνθη μου, καταρχήν εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά του Θοδ. Σε τέτοιες περιόδους είναι να μη φοβόμαστε; Το ίδιο και στον άντρα σου Ευμορφία μου. Εμείς ευτυχώς προς το παρών δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Η δουλειά αντί να μειώνεται, αυξάνεται.φτου φτου. Όσο για το σκυλάκι σου εύχομαι και πάλι να πάνε όλα καλά αλλά κι αν είναι να υποφέρει......τι να πω!!!!!!!

Και φυσικά περαστικά στα άρρωστα μπεμπάκια που τα ταλαιπωρούν οι μυξούλες. Σήμερα και ο Άγγελος ξύπνησε κάπως μπουκωμένος και του βάζω ορό πριν από κάθε γεύμα. Περαστικά, περαστικά.

Ωχ έγραψα πάρα πολλά, θα βαρεθείτε να διαβάζετε. Δε λέτε ευτυχώς που ξύπνησε το μωράκι μου και σταματάω;Φιλιά προς το παρόν.

ναι αυτό το χρώμα αλλά το μοντέλο young sport.

Βρε Μαριάνθη μια και βλέπω οτι έχεις ασχοληθεί, πως σου φαίνεται αυτο το κάθισμα? ρωτάω γιατί το μόνο που με ψιλοχαλάει είναι οτι ξαπλώνει πολύ λίγο και σκέφτομαι αν θα βολεύει τη μπέμπα να κοιμάται στα ταξίδια...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Lance Armstrong ονομα κ πραγμα! Αλλα δεν ξερω ποιος ειναι!!!

Παντως Μακ, μια κ σου αρεσουν οι μικροι απ οτι ειχες πει παλιοτερα, εχω εναν live κουκλο να σας δωσω!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!! Εχεις καμμια αδερφη διαθεσιμη, γιατι για να περιμενουμε την κορη σου, θα εχουν 30 χρονια διαφορα μετα δε λεει!!!! Εεε μη σε χωρισω κι ολας!!!

Ποποοπο, θα μ αφορισετε στο τελος!!! Ντροπη μου η αντροχωριστρα... Σε κολαζω απογευματιατικα!!!

Διαφημίσεις

είναι ποδηλάτης που είχε πάθει καρκίνο, το ξεπέρασε και απο τότε έχει κερδίσει πολλές φορές το γύρο της Γαλλίας.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

6996EAD85E12B130CD8324E5715384.jpg

Aυτο ειναι για τη Μακ!!!

Ριχνω μια ματια Σοφια σ οτι εχω αποθηκευσει κ ερχομαι!!!

χαχαχαχαχα!!!!

συμπεθέρα σε πήρανε χαμπάρι!!!

βρε πως τον λένε τον αριστερά??? δε θυμάμαι....

ο ποδηλάτης δεν είναι???

καλά ο δεξιά είναι ο κλασικός "κυκλοφορώ πάντα χωρίς μπλούζα για να δείχνω τους κοιλιακούς μου" Μάθιου Μακόναχι!

ααααα δεν πατε καθολου καλα μου φαινεται! με εχετε παρεξηγησει πολύ! μια κουβεντα ειπα και δεν ξαναλεω 1144906jikjx8jm6i.gif

Παντως Μακ, μια κ σου αρεσουν οι μικροι απ οτι ειχες πει παλιοτερα, εχω εναν live κουκλο να σας δωσω!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!! Εχεις καμμια αδερφη διαθεσιμη, γιατι για να περιμενουμε την κορη σου, θα εχουν 30 χρονια διαφορα μετα δε λεει!!!! Εεε μη σε χωρισω κι ολας!!!

Ποποοπο, θα μ αφορισετε στο τελος!!! Ντροπη μου η αντροχωριστρα... Σε κολαζω απογευματιατικα!!!

ναι αυτός ο κυριος - ποδηλάτης τα ειχε για χρόνια με την Σερυλ Κροου την τραγουδιστρια, η οποία και του συμπαρασταθηκε στην περιπετεια του με τον καρκινο (τα θυμαστε αυτα τα κιτρινα βραχιολακια που ειχε βγαλει με την ενδειξη live strong; είχε γινει χαμος μια περιοδο). μόλις λοιπον ξεπερασε το προβλημα του αρρωστησε από την ιδια ασθενεια η Σερυλ και εκανε μαστεκτομη. μαντεψτε.... την παρατησε το γαιδουρι!:mad: ουτε να τον φτυσω Μαριανθη αυτον που μου εβαλες! τωρα για τον Μαθιου οκ ;)

ναι ναι η αδερφη μου ειναι κουκλα και ελευθερη αλλα μολις ενα χρονο μικροτερη μου. αν βρω φωτο τη βαζω!

Το ειχα ψαξει, θα σου πω τη γνωμη μου,κ θα σου παραθεσω τα διαφορα σαιτ, κ βγαλε τα συμπερασματα σου κι εσυ με τη σειρα σου...

Ναι αυτο με το ξαπλωμα ειναι ενα θεμα.. Ομως αυτο που θες, απευθυνετε μεχρι μεγαλες ηλικιες..

Τωρα, οσον αφορα ποιο καθισμα θα παρεις, αυτο ειναι μια μεγααααλη συζητηση. Αυτο λοιπον που συμπερανα ειναι οτι πρεπει να εχουμε σαν κριτηριο την ασφαλεια κ την αξιοπιστια που προσφερει, κ οχι την μαρκα, την ομορφια, το αν το χει η φιλη μας κλπ κλπ!

Το να ξαπλωνει το καθισμα, ειναι οτι καλυτερο οταν ειναι μικρο το παιδι κ κανεις κ ταξιδια.. θυμασαι αυτο που ειχα βαλει στη φωτο με το μπεμπη απ τα premaman? Ε! εκεινο ξαπλωνει πολυ, κ κανει απο νεογεννητο εως 6-7 χρονων! Κι εμεις το recaro θελαμε, δαγκωτο! Ο λογος ειναι οτι η εταιρια αυτη ειναι αξιοπιστη κ την ξερει ο θοδ καθως τα σχετικα με τα αγωνιστικα ειναι το χομπι του, κ η εταιρια αυτη ειναι απ τις καλυτερες λεει.. Ολα τα αγωνιστικα αμαξια λεει, εχουν καθισματα recaro. Στη φαση που ειμαστε δεν μπορουμε να το παρουμε, επισης θα πρεπει να περιμενο να κλεισει τουλαχιστον 9μηνων ο μπεμπης, για να μπορει να καθετε, κ εγω χρειαζομουν ενα καθισμα αμεσα..

Σκεφτικα λοιπον, θα παρω αυτο, το οποιο ειναι μια χαρα ποιοτικως, κ κανει απο τη γεννηση, κ οταν ο μπεμπης μου παει 2-3 χρονων, οπου σκοπευω να βαλω μπρος για 2ο μπεμπε, τοτε λοιπον, θα παρω το recaro, κ αυτο που πηρα τωρα θα το εχω για το μωρο..! Σωστη???

Ριξε μια ματια σ αυτες τις συζητησεις...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=25150&page=2

κ σ αυτα τα site..

http://www.britax.co.uk/

http://www.carseat.se/store.html

http://www.bigbaby.se/produkt.php?id=30

Απο αυτα που διαβασα τα 3 τοπ καθισματα ειναι

το maxi cosi tobi

to recaro

k ta britax!

Εγω παντως το recaro θα επαιρνα!

Ελπιζω να σε βοηθησα

είναι ποδηλάτης που είχε πάθει καρκίνο, το ξεπέρασε και απο τότε έχει κερδίσει πολλές φορές το γύρο της Γαλλίας.

Αυτος που επαθε καρκινο στους ορχεις???? Κ κατεψηξε το σπερμα του!!!!

Μπραβο του τοτε!!! Θα τον δειξω στο θοδ που ειναι τρελος με τα ποδηλατα!! Βρε τον ανθρωπο τι επαθε..!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...