Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααχ! κουκλος ειναι!!!! Μπραβο Κατερινακι να τον χαιρεστε!!! Πολυ ωραιος!!!! Αυτο το κουταλακι το πηρα κι εγω!το ειδα κ μ αρεσε.. Καλο ειναι? Βεβαια εμεις ακομα δεν τρωμε, αλλα ειχα παει να του παρω διαφορα, ε κ πηρα κι αυτο!!!

Μα βρε κοριτσια, ειναι τα παιδια μας το ενα πισω απ τ αλλο πανεμορφα!!! Αφου ειλικρινα νομιζα πως τα βλεπω ετσι τωρα επειδη εγινα κι εγω μανα.... Μα ειναι κουκλια!!!!! ΟΛΑ ΤΟΥΣ!!!!

Καλα εχω δει κ μωρακι που δεν ηταν κ τοοσο ομορφο ,αλλα τωρα που μεγαλωσε ειναι κουκλι! 5 χρονων ειναι τωρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε hacker διαβασα αυτα που εγραψες στην κατερινα και παω και εγω στα "συννημενα αρχεια" αλλά απλά μου γραφει ότι δεν εχω από δαυτα. πως μπορω να προσθεσω;:confused:

ναι ναι καλα! τον γαμπρό σου τον ειδες σε 30 χρόνια;

τον είδα και στο σχολίασα παραπάνω...

εσύ κυρά συμπεθέρα όλο τα τεκνά χαζεύεις και μας κολάζεις κι εμάς!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ :P:p:p:p:p:p:p:p:p ασε που και στις φωτος μοιαζεις συμμαθητρια του Χαρίλαου! φτου σου μπεμπε!

ααααα ναι... το "σιγα το ζήτω" είναι εκφραση και σημαίνει σιγά το δυσκολο ;)

Ενταξει υποκλίνομαι ειδικα στην φωτο με το μαλλι τυπου μοικανος! ειναι κουκλί!

Εεε καλυτερα να ρωτας κ να μαθαινεις!!! Τωρα που το λες, ναι, το καταλαβα η χαζη!:mrgreen:

Ναι ειναι φοβερο το μοικανι.. Αφου κ μενα εχει κορυφη πανω πανω κ ελεγα τις προαλλες, αντε να μεγαλωσει να του το κανω κοκορικο!!! Κ μου λεει ο θοδ, "τι να το κανεις?????" Εεε ετσι το λεμε εμεις.. Κ καλα σαν το λοφειο που χει το κοκορακι!!!!

Ευχαριστουμε κ μεις για τα κομπλιμεντα..

Ε πως να μη μοιαζω με συμμαθητρια ο στουμπος!!!χαχαχα!

Παντως δεν ξερω τι γινετε κ με μικραινουν τωρα τελευταια... Παντα με καναν οσο ειμαι!!! Η εγκυμοσυνη λες????

Διαφημίσεις

βρε hacker διαβασα αυτα που εγραψες στην κατερινα και παω και εγω στα "συννημενα αρχεια" αλλά απλά μου γραφει ότι δεν εχω από δαυτα. πως μπορω να προσθεσω;:confused:

Εμενα λες χακερ????? ΧΑΧΑΧΧΑ!!!

Λοιπον, στην απαντηση εχει εναν συνδετηρα απο πανω.. Το πατας κ κανεις browse τα αρχεια.. Μετα πατας ανεβασμα, το κλεινεις, κ τελος πατας ξανα το βελακι, αφου πρωτα τα περασει, κ τα επισυναπτεις εδω..... αν δε το πα καλα, πες μου να στο ξαναπω!:tongue:

Βρε εχω γινει εξπερ με σας που εμπλεξα!!!!

τον είδα και στο σχολίασα παραπάνω...

εσύ κυρά συμπεθέρα όλο τα τεκνά χαζεύεις και μας κολάζεις κι εμάς!!!

εγω φταιω; ρουχαλακια μπηκα να χαζεψω για το μονακριβό μου και επεσα επανω στον παιδαρο, συγγνωμη κιόλας ματια εχω και βλεπω!αλλωστε ειπα εγώ ότι τον λιγουρεψα310060gld23erpbu.png ; ετσι ειπα ότι θελω να ειναι ο γιος μου:tongue:

Εμενα λες χακερ????? ΧΑΧΑΧΧΑ!!!

Λοιπον, στην απαντηση εχει εναν συνδετηρα απο πανω.. Το πατας κ κανεις browse τα αρχεια.. Μετα πατας ανεβασμα, το κλεινεις, κ τελος πατας ξανα το βελακι, αφου πρωτα τα περασει, κ τα επισυναπτεις εδω..... αν δε το πα καλα, πες μου να στο ξαναπω!:tongue:

Βρε εχω γινει εξπερ με σας που εμπλεξα!!!!

σε ποια απάντηση;;;;;;

Διαφημίσεις

αχ καλέ ένας κούκλος πειρατής!!!

φτου φτου και σε σας!!!

θα ξεμείνω απο σάλιο σήμερα απο το πολύ φτύσιμο!

κουκλιά είναι όλα!!!

καλά άσχετο κορίτσια αλλά τα έχω πάρει...για πόσο μακάκες μας έχουν τους Έλληνες τελικά?????

το κάθισμα του αυτοκινήτου που θέλω να πάρω για τη μπέμπα, το βρήκα απο Αγγλία στη μισή τιμή!!!!!!!!!

Ελλάδα: http://www.ntosas.gr/recaro-young-sport.html

Αγγλία: http://www.pramworld.co.uk/product/2823/RECARO_Young_Sport_Grey_Pepper_Microfibre

και το mothercare ακόμα δε λέει να αρχίσει να ξαναστέλνει Ελλάδα!

ευτυχώς βολεύτηκα με Ζάρα προς το παρόν....5 κοντομάνικα κορμάκια 14,50 ευρώ.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εντελως ομως!!!!!!!!!! Κι εγω το εψαχνα με τα καθισματα κ ειχα δει αυτα τα τρελα! Κι εγω το ρεκαρο ηθελα.. Ισως το παρω αργοτερα!

Κοιτα κι εδω!!

http://www.olivers-baby-care.co.uk/catalogsearch/result/?q=recaro

Γεια σας αρχικουτσομπολες!

Μα δεν προλαβαινα να σας διαβασω!

Εγω δεν θα δω φωτος?Κλαψ,κλαψ!

Ζωιτσα ειναι κουκλος ο πειρατης μας!

Μαριανθη μου πολυ στεναχωρεθηκα για το σκυλακι σου.Καθ'οτι εχω κι εγω (και τα ειχαμε πει παλιοτερα αν θυμασαι)ειμαι πολυ ευαισθητη.Εχω χασει ενα και πονεσα πολυ.Αναγκαστηκαμε να του κανουμε ευθανασια γιατι ταλαιπωριωταν πολυ.Ηταν στα τελευταια του.Ασε, τραγικες εικονες.Τωρα μ'αυτο που εχω περασαμε μια ασχημη κατασταση αλλα ολα καλα πλεον.Δεν ξερω τι θα εκανα.Μαλλον θα μιλουσα με τον κτηνιατρο να μου πει την γνωμη του.Κι αν αποφασιζα να τελειωσει δεν θα μπορουσα με τιποτα να ημουν εκει.Κουραγιο μονο μπορω να σου πω.Κι ευχομαι η αποφαση που θα παρεις να ειναι η καλυτερη.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Ασε γιατι εμεις εδω ουτε Ζαρα ουτε Μαρα.. μονο το κακο συναπαντημα εχουμε!

Ζωη τα ειδα τα Marks and spenser.. Kαλα φαινονται, αλλο ξερουμε να στελνει Ελλαδα?? Το e-bay? εχει βρεφικα? Μπορει να στειλει??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...