Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαριανθη κ εγω 1,60 ειμαι!!!!απο υψος αλλο τιποτα!!!

ζωιτσα σε ευχαριστω πολυ!!!

παραμυθενια μου καλε εσυ εισαι σαν να μην γεννησες ποτε!!!!να σου δωσω κανα κιλακι που μου περισσευει?οσο για τη Βαλερια τι να πω???φτου φτου!!!λουσού!!!!με καλσον κ παπουτσι!!!οχι σαν τη δικια μου!!!λοκατζη η υδραυλικο πρεπει να την ντυσω για να μην γκρινιαζει,με τις φαρδιες τις φορμες!!!!

εγω τα ρουχα τα σιδερωνω απο την αναποδη μονο την πρωτη φορα που τα αγοραζω.τα πλενω τα σιδερωνω κ απο τις 2 μεριες κ μετα τελος...απο την κανονικη μονο!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κι από εμένα!! Είναι εδώ ο μπαμπάς μου και δεν πολυμπαίνω για να του κάνω παρεούλα! Τα διάβασα γρήγορα και δεν θυμάμαι πολλά.Ό παιδίατρος μου, μας είπε να τη βάζουμε να κοιμάται μπρούμυτα για να ηρεμεί γιατί της θυμίζει τη στάση της στη μήτρα. Εγώ τη βάζω πάντα πλάι αλλά γυρίζει ανάσκελα! Μαριανθούλα με τον αντρούλη σου εύχομαι υπομονή μέχρι να ανανεωθεί η σύμβαση.. Τι να κάνεις; είναι δύσκολα τα πράγματα με τις δουλειές..για το σκυλακι δεν έχω να πω τίποτα γιατί δυστυχώς δεν είμαι φιλόζωη.καθόλου μα καθόλου (ντροπή μου). Και τα δικά μου χέρια είνα σκασμένα, ματωμένα και σαν τσαρούχια σκληρά! Σοφία που έχεις φώτος;;; Θέλω κι εγώ!!! Σας αφήνω να ετοιμάσω τραπέζι! ρολό κιμά με πατατούλες!

Ευπρόσδεκτες να φάμε!!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Δεν το είπα για σένα συμπεθέρα! Το διευκρίνησα για να μην με παρεξηγήσει η παρέα ότι θέλω να σπείρω τον πανικό! Θέλω να σε κάνω add στο fb και δεν μπαίνει σήμερα...

Αχ και εμενα μια μερα δεν εμπαινε...Δεν πειραζει προσπαθησε παλι αυριο

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημέρα Σοφάκι! εγω η ανεπροκοπη δεν τα σιδερωνα ΠΟΤΕ και από την αναποδη οπότε γι αυτο και δεν απαντησα :P

εμεις φταιμε κοπελιά; να εγγραφεις στο φεις μπουκ! σιγα το ζητω! εσυ εχεις γινει hacker!:tongue:

Αχ βρε μακ το "σιγα το ζητω" δεν το πιασα... Τοσα χρονια βαμμενο ξανθο μου αφησε κουσουρια, τι που το σκουρινα..???

κατ' αρχην να σου πω οτι εισαι ψυχουλα και χαιρομαι πολυ γιατι αν και δεν σε εχω δει σε θεωρω φιλη μου!

δευτερον: μιλα με τον κτηνιατρο και αυτός θα σου πει τι θα κανει. αν δεν υπαρχει ελπιδα τότε ή θα του κανει ευθανασία ή θα περιμενετε να συμβει το μοιραιο μονο του...:-(

Λοιπον, Μαρακι, με συγκινεις πολυ μ αυτα που λες.. Χαιρομαι που εισαι φιλη, κι εγω ετσι σε αισθανομαι!

Εχω προσπαθησει πολυ για να της προσφερω καλη ποιοτητα ζωης, κ μεχρι τωρα τα ειχα καταφερει.. Ομως οσο παει χειροτερευει! Το βλεπω πως δεν ειναι πια αυτιχισμενη. Ο κτηνιατρος μας ειχε πει απ την αρχη να το κανουμε, εγω ομως εβλεπα οτι ειναι χαρουμενη.. Τωρα δεν το βλεπω πια.. Κ δεν θελω να την βασανισω, ουτε να τα κανει δε μπορει πια.. Σερνετε κατω κ ματωνουν τα ποδαρακια της.. Ασε γιατι τα γραφω τα σκευτομαι κ κλαιω κι ολας.. Απ το πρωι!

Ευτυχως που εχω κ εσας! Με κανετε κ αισθανομαι καλυτερα..

ΜΑριανθη μου δυσκολα τα πραγματα...Εγω παλι θα ελεγα να δεις αν το σκυλι σου εχει ποιοτητα ζωης....Αν δεν εχει και απλα ζει για να ζει τοτε θα επρεπε να σκεφτεις το αλλο ενδεχομενο....Δυσκολα τα πραγματα Μαριανθουλα μου...

Συμφωνω και με το μακμαρακι να παρεις τηλ τον κτηνιατρο για μια δευτερη γνωμη....

Ναι, αυτο με την ποιοτητα ζωης ειναι που με εκανε να σκευτομαι αλλα...

Σας ευχαριστω κ παλι ολες για την κατανοηση, μα ολες.. Εδω μεσα λεμε για τα παιδια μας κ τις οικογενειες μας.. Κ γενικα δε μ αρεσει να γραφω για στεναχωρα πραγματα, αλλα τοσα κ τοσα μοιραζομαστε... Με κανατε να νιωσω ..ανθρωπινα.

ετσι θελω να γινει ο γιος μου!!!!!

συμπεθερα συμφωνεις; ;)

http://www.nautica.com/home/index.jsp

Ε εσυ δεν παιζεσαι με τιποτα!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλησπερα μανουλες!!!!! Τι κανουμε;;;; Περαστικα στα μπεμπακια με τις μυξουλες....Εμεις τα ιδια, πηρα το πρωι τη γιατρο μου ειπε οτι την Τεταρτη ουτως η αλλως θα το σταματησει το αερολιν και να παω αυριο στο νοσοκομειο να κανει τη μηνιαια της ενεση να την ακροαστει κιολας να δουμε. Μπορει μου ειπε να εχουν μεινει μονο οι μυξες οι οποιες και αργουν να φυγουν συνηθως. Καλε μη μιλατε για υψος, ειμαι η πιο κοντη...κλαψ κλαψ...Ειμαι 1, 56!!!!!!!!!!!!!! Ευτυχως απο ο,τι φαινεται το παιδι πηρε απο τον μπαμπα του που ειναι 1, 88!!!!!!!!!!!! Ζωη ευχομαι να μην ειναι τιποτα κοπελα μου....Συμπεθερα μη μου στεναχωριεσαι, σκεψου και παρε την καλυερη αποφαση για το σκυλακι σου!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Μα που εισαι βρε Τατιανα μου??? Μπηκες παλι ε? Ωραια! Ωστε κ εσυ στο μποι μου εισαι ε??? Αντε γιατι ειχα αρχισει να νιωθω καπως μειωνεκτικα:tongue:

Τα χω ξεπερασει αυτα ευτηχως.. Εχω να νιωσω αβολα με το υψος μου απ το γυμνασιο!! Απλα μολις βαλω λιγο βαρος κ με τους αεροσακους που εχω, φαινομαι πολυ.... sixties θα πω!!!

Κοριτσια αν μου επιτρεπετε.... να την!!!

[ATTACH]135[/ATTACH]

[ATTACH]136[/ATTACH]

[ATTACH]137[/ATTACH]

Γεια σου Γιωτουλα! Υπομονη κανουμε οντως με τη δουλεια.. Ευτυχως που εχει κ τα σερβις του κ τα περισσοτερα απογευματα του ειναι αποσχολημενος.. Ειδικα τωρα που ανοιγει ο καιρος..!

Αννουλα μου σ ευχαριστω κ σενα.. Η μπεμπα εχει παλι ενεσουλα ε??? Αχ υπομονη μωρε κ ο Απριλης κοντοζυγωνει! Οσο για τις μυξουλες κι αυτα, να ευχηθω κ παλι περαστικα!!! Ααα! κ φιλακια στο τσιμπι τσιμπι απ το γαμπρο!!! (εκει ο νους μας...:rolleyes:..:tongue:..!)

Γεια σου Γιωτουλα! Υπομονη κανουμε οντως με τη δουλεια.. Ευτυχως που εχει κ τα σερβις του κ τα περισσοτερα απογευματα του ειναι αποσχολημενος.. Ειδικα τωρα που ανοιγει ο καιρος..!

Αννουλα μου σ ευχαριστω κ σενα.. Η μπεμπα εχει παλι ενεσουλα ε??? Αχ υπομονη μωρε κ ο Απριλης κοντοζυγωνει! Οσο για τις μυξουλες κι αυτα, να ευχηθω κ παλι περαστικα!!! Ααα! κ φιλακια στο τσιμπι τσιμπι απ το γαμπρο!!! (εκει ο νους μας...:rolleyes:..:tongue:..!)

Ευχαριστω Μαριανθη μου για τα περαστικα...Αντε 2 ακομα ενεσεις και αυριο, σαν φανταρος τις μετραω!!!!!!!!!!!! Ευχαριστουμε κ τον γαμπρο και ανταποδιδουμε αλλα στο μαγουλο εμεις!!!!!!!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

αααααααααααααα καλα το μακμαρακι βαλθηκε να μας κολλασει μεσημεριατικα!!!!πεθαινω λεμε!

Καταλαβες δηλαδη? Να ειμαστε 50 φευγα.. Να σκαει ο νεαρος, να ξερογλυφομαστε εμεις, κ μετα τσουπ, να σκαει η Μακ, κ να μας λεει "Κοριτσια για μαζευτητε.. Αυτος ειναι ο γιος μου..!"

Κ διπλα της η Σοφια να συμπληρωνει

"...και αρραβωνιαστικος της Βαλεριας..!

Ε οχι δηλαδη!!!

Ψιτ ψιτ,

Τααατιι??? Να σου πωωωω???

Διαφημίσεις

Μα που πηγατε??????

Βρε κοριτσια, για πειτε εσεις που το κατεχετε.. Το προβλημα με τα mothercare λυθηκε? Απο που αλλου θα μπορουσαμε να παρουμε ρουχαλακια κ τετοια απ εξω κ να στελνουν Ελλαδα?? Οπου να ναι ξεμενουμε κ εμεις! Κ εδω στην Παρο δεν παιζετε η κατασταση!!! Ειναι ολα ολα 10 μαγαζια, κ παιζει πολυ μονοπωλιο!

Μα που πηγατε??????

Βρε κοριτσια, για πειτε εσεις που το κατεχετε.. Το προβλημα με τα mothercare λυθηκε? Απο που αλλου θα μπορουσαμε να παρουμε ρουχαλακια κ τετοια απ εξω κ να στελνουν Ελλαδα?? Οπου να ναι ξεμενουμε κ εμεις! Κ εδω στην Παρο δεν παιζετε η κατασταση!!! Ειναι ολα ολα 10 μαγαζια, κ παιζει πολυ μονοπωλιο!

Μαριανθη μου δεν λυθηκε το προβλημα με την ελλαδα.Εγω παντως βρηκα και τα marks & Spencer αλλα δεν το εψαξα αν στελνουν Ελλαδα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...