Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερίνα μου από ότι ξέρω δεν κάνει να κοιμούνται μπρούμητα και γιατί σχηματίζεται μια "φωλίτσα" γύρω από το στόμα τους (με τα χέρια και τα σκεπάσματα που μπορεί να είναι κοντά) και συγκεντρώνεται CO2 σε μεγάλη ποσότητα με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστή αναπνοή κι έτσι αυξάνονται τα ποσοστά του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου. Δεν θέλω να σε πανικοβάλλω αλλά κάπως έτσι το είχα διαβάσει. Προληπτικά πάντα βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κιόλας.

Εμενα η παιδιατρος μου που ειναι νεογνολογος και το εψαξε πολυ αυτο το θεμα ειπε οτι το μπρουμυτα ενοχοποιηθηκε απο μια αγγλιδα δημοσιογραφο που πεθανε το παιδι της τοτε που ηταν της μοδας να κοιμουνται τα παιδια μπρουμυτα και το ενοχοποιησε χωρις να υπαρχει καποια συγκεκριμενηαποδειξη οτι αυτο φταει...Αλλοι παλι ειπαν οτι φταινε τα στρωματα λογω τοξικοτητας.Τελοςπαντων απαντηση σε αυτο δεν εχει δοθει ακομα και μαλιστα μου ειπε οτι οταν καποια στιγμηοταν θα αρχισει να γυρναει μονος του να τον αφηνω...Επισης ΚΑτερινα το μωρακι σου πια τον ξεπερασε αυτο τον κινδυνο δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Μεχρι τον 5ο ειναι αν δεν κανω λαθος ε?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαζομαρα δεν ειναι, αλλα ειναι ενα περιεργο κ ασχετο λιγο θεμα...

Για να μην σας πρηξω θα τα πω συντομα... Εχω ενα σκυλακι, 3 χρονων το οποιο ειναι αναπηρο. Εχει καποια νευρολογικη ασθενεια κ απο 6 μηνων αρχισε να μην μπορει να περπαταει καλα.. Τοσο καιρο την φροντιζαμε κ αυτη ηταν ευτιχισμενη.. Τωρα τελευταια ομως εχει χειροτερεψει πολυ.. κ δεν ξερω τι να της κανω για ειναι καλα, σκευτομαστε λοιπον κ το "αλλο" ενδεχομενο..

Δεν ξερω τι ειναι πιο εγωιστικο, να την κραταω στη ζωη για να μην πληγωθω εγω? Η να προσπαθησω να την φροντισω κι αλλο????

Η ζωη της αυτη τη στιγμη ειναι να κοιματε, να ειναι καθηλωμενη στο σπιτακι της, κ να τη βγαζω εξω να τα κανει , κ να τα κανει κ πανω της!! Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω, κ μ εχει παρει πολυ απο κατω με το συγκεκριμενο θεμα... Δεν ειναι επειδη εχω το παιδι.. Δεν ξερω αν μπορω να της προσφερω κατι αλλο, νιωθω οτι βασανιζετε! Μεχρι κ αναπηρηκο καροτσι της πηραμε!

ΜΑριανθη μου δυσκολα τα πραγματα...Εγω παλι θα ελεγα να δεις αν το σκυλι σου εχει ποιοτητα ζωης....Αν δεν εχει και απλα ζει για να ζει τοτε θα επρεπε να σκεφτεις το αλλο ενδεχομενο....Δυσκολα τα πραγματα Μαριανθουλα μου...

Συμφωνω και με το μακμαρακι να παρεις τηλ τον κτηνιατρο για μια δευτερη γνωμη....

Αχ Σοφακι επαθα πλακα....Τι τσαχπινια ειναι αυτη?????Εχει μπουκλες ε?Θελω και εγω μπουκλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπουχουχουχουυυυυυυυυυυυυυυυυ

2155756l1zqd42tu7.gif

Και θελω και να ειμαι αδυνατη και εγωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

330981i802dmw0tq.gif

Διαφημίσεις

Αχ Σοφακι επαθα πλακα....Τι τσαχπινια ειναι αυτη?????Εχει μπουκλες ε?Θελω και εγω μπουκλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπουχουχουχουυυυυυυυυυυυυυυυυ

2155756l1zqd42tu7.gif

Και θελω και να ειμαι αδυνατη και εγωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

330981i802dmw0tq.gif

σιγά τα πάχη καλέ!!!! να βγαλω φωτο την κοιλιά μου να αισθανθείς καλύτερα;

καλημερα καλημερα!!!!τι μου κανετε?χαθηκα λιγο αλλα το ΣΚ προσπαθω να το περναω με τον αντρουλη μου και την μπεμπα.σημερα εχουμε εμβολιο...εχω αρχιζει κ το συνηθιζω πια!

ασε κ εγω τα ιδια εχω στα χερια μου 5 μηνες τωρα μονο που δεν εχω παει στο γιατρο!!!ειναι κοκκινα,ξηρα σκασμενα κ εχουν μαυρισει κιολας σε καποια σημεια!θεωρω οτι οτι κ να βαλω αν δεν σταματησω να τα πλενω τοσο πολυ δεν θα γινει τιποτα!

σοφακι3 τι κανει η μπεμπιτσα???καλε εχετε κ εσεις δοντι?

αχ σας ζαλισα!!!λοιπον εδω θα ειμαι....σας περιμενω!

Καλημέρα Τατιάνα μου! Καλά κάνεις, γι' αυτό είναι τα Σαββατοκύριακα!

Με το καλό το εμβόλιό σας και ανώδυνο εύχομαι!

Κι εμένα τα χέρια μου σκασμένα και ξερά είναι και ματώνουν στο πολύ κρύο. Είναι από τα πολλά νερά και το κρύο, βάλτε ενυδατική συχνα και κάντε υπομονή να έρθει η Άνοιξη...

Καλά είναι η μπέμπα, έχουμε 2 δόντια, τα κάτω μεσαία, εδώ και ένα μήνα και. Το είχα πει στις μαμάδες του Αυγούστου μάλλον και νόμιζα ότι σας το είπα...

Αν μπορείτε εμάς τισ Σοφίες που είμαστε πολύ να μας λέτε με ταψευδώνυμα γιατί μπερδεύομαι...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Χαζομαρα δεν ειναι, αλλα ειναι ενα περιεργο κ ασχετο λιγο θεμα...

Για να μην σας πρηξω θα τα πω συντομα... Εχω ενα σκυλακι, 3 χρονων το οποιο ειναι αναπηρο. Εχει καποια νευρολογικη ασθενεια κ απο 6 μηνων αρχισε να μην μπορει να περπαταει καλα.. Τοσο καιρο την φροντιζαμε κ αυτη ηταν ευτιχισμενη.. Τωρα τελευταια ομως εχει χειροτερεψει πολυ.. κ δεν ξερω τι να της κανω για ειναι καλα, σκευτομαστε λοιπον κ το "αλλο" ενδεχομενο..

Δεν ξερω τι ειναι πιο εγωιστικο, να την κραταω στη ζωη για να μην πληγωθω εγω? Η να προσπαθησω να την φροντισω κι αλλο????

Η ζωη της αυτη τη στιγμη ειναι να κοιματε, να ειναι καθηλωμενη στο σπιτακι της, κ να τη βγαζω εξω να τα κανει , κ να τα κανει κ πανω της!! Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω, κ μ εχει παρει πολυ απο κατω με το συγκεκριμενο θεμα... Δεν ειναι επειδη εχω το παιδι.. Δεν ξερω αν μπορω να της προσφερω κατι αλλο, νιωθω οτι βασανιζετε! Μεχρι κ αναπηρηκο καροτσι της πηραμε!

Ωχ, μωρέ...

Μην στενοχωριέσαι! Σε καταλαβαίνω γιατί έχω χάσει σκύλο κι έκλαιγα μέρες. Και τώρα την σκυλίτσα μου την έχει η μαμά μου. Δεν ξέρω ούτε κι εγώ τι θα αποφάσιζα στην θέση σου και δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω...Κουράγιο!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Έχει κάποιο πρόβλημα το facebook; Δεν μου ανοίγει. Αυτά που είπα για το μπρούμητα δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, τα διάβασα, απλά προφανώς είναι για μικρότερα μωράκια. Εγώ ακόμα προτιμώ στο πλάι να την βάζω κι εκείνη συνήθως γυρίζει ανάσκελα.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Έχει κάποιο πρόβλημα το facebook; Δεν μου ανοίγει. Αυτά που είπα για το μπρούμητα δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, τα διάβασα, απλά προφανώς είναι για μικρότερα μωράκια. Εγώ ακόμα προτιμώ στο πλάι να την βάζω κι εκείνη συνήθως γυρίζει ανάσκελα.

Οχι Σοφακι δεν ειπα οτι τα βγαζεις απο το μυαλο σου.Και εγω διαφορα εχω ακουσει...Απλα ειπα να πω και την γνωμη της παιδιατρου μου

Οχι Σοφακι δεν ειπα οτι τα βγαζεις απο το μυαλο σου.Και εγω διαφορα εχω ακουσει...Απλα ειπα να πω και την γνωμη της παιδιατρου μου

Δεν το είπα για σένα συμπεθέρα! Το διευκρίνησα για να μην με παρεξηγήσει η παρέα ότι θέλω να σπείρω τον πανικό! Θέλω να σε κάνω add στο fb και δεν μπαίνει σήμερα...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...