Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριάνθη εδώ είμαι!

πάω να τελειώσω το φαγητό, να αλλάξω και μια πάνα και έρχομαι!

και θα έχεις και μέιλ σε λίγο!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις μπήκα, δεν σας έχω διαβάσει ακόμα, ελπίζω να τα καταφέρω!

Φιλάκια πολλά!

Δεν μου απαντήσατε τις προάλλες ή δεν το είδα, τα ρουχαλάκια τους τα σιδερώνετε κι εσείς ακόμα από την ανάποδη;;;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέρα κορίτσια!

Φιλάκια πολλά!

Δεν μου απαντήσατε τις προάλλες ή δεν το είδα, τα ρουχαλάκια τους τα σιδερώνετε κι εσείς ακόμα από την ανάποδη;;;

Εγω σοφακι δεν τα σιδερωνα ποτε απο την αναποδη....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Μαριανθη ασχημα τα νεα του αντρουλη σου.Και του δικου μου τους ανακοινωσανε οτι θα κανουν απολυσεις και περικοπες μισθων.Εφτασε η κριση κοριτσιαααααααα...

Αχ βρε Ευμορφια ...Δυσκολα τα πραγματα ε?Και εμεις περυσι γυρισαμε απο Αθηνα και τωρα βρηκε μια δουλεια της προκοπης ο Κοσμας....Ολα κλεινουν μωρε στην Θεσ/νικη τι να πω....

Ζωή στείλε μου το μέιλ σου κι εσύ!

Σοφάκι εγώ στο έγραψα χθες....έχω σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να τα σιδερώνω κι απο μέσα!!!

για την ακρίβεια μόνο στις αρχές το έκανα!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γιατί δε κάνει να κοιμούνται μπρούμυτα βρε Μαράκι ? Εμένα κοιμάται έτσι καιρό τώρα, άσε που έχουν μεγαλώσει και στηρίζουν πλήρως το κεφαλάκι τους. Μήπως παίζει τίποτε άλλο ?

Κατερίνα μου από ότι ξέρω δεν κάνει να κοιμούνται μπρούμητα και γιατί σχηματίζεται μια "φωλίτσα" γύρω από το στόμα τους (με τα χέρια και τα σκεπάσματα που μπορεί να είναι κοντά) και συγκεντρώνεται CO2 σε μεγάλη ποσότητα με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστή αναπνοή κι έτσι αυξάνονται τα ποσοστά του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου. Δεν θέλω να σε πανικοβάλλω αλλά κάπως έτσι το είχα διαβάσει. Προληπτικά πάντα βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κιόλας.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέρα κορίτσια!

Φιλάκια πολλά!

καλημέρα Σοφάκι! εγω η ανεπροκοπη δεν τα σιδερωνα ΠΟΤΕ και από την αναποδη οπότε γι αυτο και δεν απαντησα :P

Α ναι!!! Θυμιθηκα τι αλλο ηθελα.

Εχετε ολες φεις κ βλεποσαστε κ τα μωρακια κ γω.... ?

ΖΗΛΕΥΩ!!!!!! Εγω δεν σας εχω δει!!!! Τις περισσοτερες! Δεν ειναι δικαιο.

1648279xqiw27yhv7.gif

Με κανατε παλι να κλαιω..

εμεις φταιμε κοπελιά; να εγγραφεις στο φεις μπουκ! σιγα το ζητω! εσυ εχεις γινει hacker!:tongue:

Χαζομαρα δεν ειναι, αλλα ειναι ενα περιεργο κ ασχετο λιγο θεμα...

Για να μην σας πρηξω θα τα πω συντομα... Εχω ενα σκυλακι, 3 χρονων το οποιο ειναι αναπηρο. Εχει καποια νευρολογικη ασθενεια κ απο 6 μηνων αρχισε να μην μπορει να περπαταει καλα.. Τοσο καιρο την φροντιζαμε κ αυτη ηταν ευτιχισμενη.. Τωρα τελευταια ομως εχει χειροτερεψει πολυ.. κ δεν ξερω τι να της κανω για ειναι καλα, σκευτομαστε λοιπον κ το "αλλο" ενδεχομενο..

Δεν ξερω τι ειναι πιο εγωιστικο, να την κραταω στη ζωη για να μην πληγωθω εγω? Η να προσπαθησω να την φροντισω κι αλλο????

Η ζωη της αυτη τη στιγμη ειναι να κοιματε, να ειναι καθηλωμενη στο σπιτακι της, κ να τη βγαζω εξω να τα κανει , κ να τα κανει κ πανω της!! Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω, κ μ εχει παρει πολυ απο κατω με το συγκεκριμενο θεμα... Δεν ειναι επειδη εχω το παιδι.. Δεν ξερω αν μπορω να της προσφερω κατι αλλο, νιωθω οτι βασανιζετε! Μεχρι κ αναπηρηκο καροτσι της πηραμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

.Βρε Ζωη δεν εχω καταλαβει γιατι ανησυχεις, θεωρεις οτι δεν τρεφεται κανονικα ο μπεμπαρος;;; Εχω χασει επεισοδια μου φαινεται με το να μην μπαινω συχνα...Ξαναπεστε τα βρε κοριτσακια μου αν δε σας κανει κοπο!!!!

Αννουλα την κανει η κουκλα σου?ΚΑλυτερα?

Λοιπον Αννουλα ανησυχω για τα κιλα του μικρου γιατι ειχα παρατηρησει μια φορα οτι για 4 ωρες δεν ειχε κατουρησει καθολου.ΚΑι επειδη εχουμε 2 εβδομαδες περιπου που το φαγητο εχει γινει πεδιο μαχης και επειδη δεν μου φαινεται στο ματι να πηρε κιλα...Βρεφοζυγο δεν εχω και δεν θελω να μπλεξω με αυτα περιμενω την παρασκευη που θα παω στον γιατρο....Του εχω δωσει και κανα 2 φορες φορμουλα επισης γιατι ειλικρινα δεν καταλαβαινω πιο ειναι το προβλημα και τωρα εχω 2 μερες νομιζω δεν εχει πιεει ξενο αλλα εγω το εχω ετοιμο διπλα μου για καλο και για κακο.....Αυτα.......

Τι και εγω?????????

Δεν εχει εγω φωτογραφιες?????????????

Θελετε να βαλω και εγω τα κλαματα????????????????

1578758usgyxm9qpr.gif

τι παραπονιαρα θεε μου! το δακρυ ετοιμο το εχει!!!!

καλα εδω σκοτεινιασε παλι. θα ριξει καρεκλοποδαρα :mad:

Για να μην σας πρηξω θα τα πω συντομα... Εχω ενα σκυλακι, 3 χρονων το οποιο ειναι αναπηρο. Εχει καποια νευρολογικη ασθενεια κ απο 6 μηνων αρχισε να μην μπορει να περπαταει καλα.. Τοσο καιρο την φροντιζαμε κ αυτη ηταν ευτιχισμενη.. Τωρα τελευταια ομως εχει χειροτερεψει πολυ.. κ δεν ξερω τι να της κανω για ειναι καλα, σκευτομαστε λοιπον κ το "αλλο" ενδεχομενο..

Δεν ξερω τι ειναι πιο εγωιστικο, να την κραταω στη ζωη για να μην πληγωθω εγω? Η να προσπαθησω να την φροντισω κι αλλο????

Η ζωη της αυτη τη στιγμη ειναι να κοιματε, να ειναι καθηλωμενη στο σπιτακι της, κ να τη βγαζω εξω να τα κανει , κ να τα κανει κ πανω της!! Ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω, κ μ εχει παρει πολυ απο κατω με το συγκεκριμενο θεμα... Δεν ειναι επειδη εχω το παιδι.. Δεν ξερω αν μπορω να της προσφερω κατι αλλο, νιωθω οτι βασανιζετε! Μεχρι κ αναπηρηκο καροτσι της πηραμε!

κατ' αρχην να σου πω οτι εισαι ψυχουλα και χαιρομαι πολυ γιατι αν και δεν σε εχω δει σε θεωρω φιλη μου!

δευτερον: μιλα με τον κτηνιατρο και αυτός θα σου πει τι θα κανει. αν δεν υπαρχει ελπιδα τότε ή θα του κανει ευθανασία ή θα περιμενετε να συμβει το μοιραιο μονο του...:-(

αχ δύσκολη κατάσταση Μαριάνθη μου...

Πάντως αν θεωρείς οτι το σκυλάκι βασανίζεται, θα πρέπει να σκεφτείς όντως το "άλλο" ενδεχόμενο...κρίμα να υποφέρει η ψυχούλα...:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...