Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας φιλεναδίτσες μου!!!Από πού ν' αρχίσω που προχωρήσατε τόσο;

Αρχίζω λοιπόν κι εγώ με τα δικά μου να τα πω και να ξεσπάσω.Μαράκι σε καταλαβαίνω απόλυτα με τον ΟΑΕΔ.Είχα πάει ήδη δύο φορές και σήμερα πήγα ν' αφήσω τις εκκρεμότητές μου.Τα ένσημα της κανονικής άδειας και φωτοτυπία του βιβλιαρίου ασθενείας.Η κυρία που με είχε εξυπηρετήσει τις 2 προηγούμενες φορές έλειπε και τα παρέλαβε άλλη.αλλά ρε κορίτσια έχουν χάσει όλα τα άλλα έγγραφα που τους είχα πάει. Κράτησε το τηλ μου και μου είπε ότι θα με ειδοποιήσει.Θα τρελαθώ!!!!Μα με τόσο χαρτομάνι που έχουν εκεί πώς είναι δυνατόν να βγάζουν άκρη;Τέσπα θα δούμε αύριο.Ενδωμεταξύ πρωί πρωί με πήραν απ' το ΙΚΑ να πάω να πάρω ένα ποσό που εγκρίθηκε από αίτηση που έκανα για μια ένεση στο μαιευτήριο. Πάω κι εγώ μετά τον ΟΑΕΔ με τα νεύρα τσίτα και μου λένε θ' ανεβείτε στο 2ο όροφο να κάνετε ένσταση.Γιατί τους λέω;Γιατί δεν εγκρίθηκε η αίτηση!!!Ντόινγκ.Πήρα το βιβλιάριο μου κι έφυγα.Ρε άει στα καμμάτια!!!!!!!

Αυτά.Τα είπα και ξεθύμανα λίγο αλλά έχω ΄και το άγχος μη δε βρουν τα χαρτιά μου και πρέπει να τρέχω ΙΚΑ,δουλειά κλπ.

Μαράκι κούκλος ο Νικόλας με τη σαλιάρα τη Χριστουγενιάτικη.Και το δέντρο σας υπέροχο.Ζήλεψα θέλω κι εγώ να στολίσω.

Μαράκι μακ μη μου στενοχωριέσαι.Κάνε πως δε συμβαίνει τίποτα γιατί και να του κρατήσεις μούτρα τι θα γίνει;Εσύ θα στενοχωριέσαι περισσότερο.

Λία μου όντως ρε γμτ δεν καταλαβαίνουν για το μωράκι;Και μ' όλα αυτά που ακούγονται;Τι να πω;Μερικές γυναίκες κάνουν σαν να μην έχουν γίνει μάνες.

Τι άλλο;Α Ελευθερία μου μπράβο στο γιόκα σου.Έτσι κι εμένα την προηγούμενη βδομάδα κοιμήθηκε απ' τις 11 ως τις 9:30.Αφού ξύπνησα εγώ 9 και κοιτούσα και ξανακοιτούσα το ρολοι,δεν το πίστευα!Συνήθως ξυπνάει γύρω στις 7:30 να χαιρετήσει το μπαμπά που πάει στη δουλειά.

Λοιπόν πάω να βάλω τον κιμά να γίνεται και επανέρχομαι γιατί πολλά είπα. Σας ζάλισα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εγω στο μητερα γεννησα ειχα καταθεσει τα χαρτια στο ικα της περιοχης μου πηρα τηλ προχθες κ μου ειπαν σε δεκα μερες να παω να εισπραξω...να δουμε τι θα μου δωσουν...ελευθερια ενσταση που κανεις?εκει που σου δινουν τα επιδοματα?(παροχες) η πρεπει να πας σε αλλο τμημα?κ πως γινεται σου δινουν αιτηση κ τη συμπληρωνεις?

άρα ισχύει σε 4 μήνες.... πες μου τι θα σου δώσουν... δεν έχω ιδέα που και πως γίνεται η ένσταση είχαμε σκοπό να ρωτήσουμε κατά την είσπαρξη... τώρα θα μάθω απο εσένα.

αααα ρε τι πάθαν αυτοί σήμερα??? μήπως έχουν κάνει δικό τους forum και είναι συνεννοημένοι??!

Ε λοιπόν δε θα το πιστέψεις!Ο δικός μου χθες μου το πέταξε:Βρε μήπως να κάνω με τους άντρες των μαμάδων ένα "ούζο μπαμπάδες Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου" χα χα χα

άρα ισχύει σε 4 μήνες.... πες μου τι θα σου δώσουν... δεν έχω ιδέα που και πως γίνεται η ένσταση είχαμε σκοπό να ρωτήσουμε κατά την είσπαρξη... τώρα θα μάθω απο εσένα.

οκ οταν παω θα ρωτησω και θα σας πω...αν δε μου σπασουνε τα νευρα κ δε σηκωθω να φυγω χωρις να την κανω...οι περισσοτεροι ειναι αχρηστοι εκει μεσα.παντως εχω ακουσει κ απο αλλες κοπελες οτι το ποσο ειναι μικρο κ κανανε ενσταση...τωρα αν πηρανε περισσοτερα δεν εχω ιδεα.

βουλα σε καταλαβαινω απολυτα...χαρα στο κουραγιο σου.ελπιζω να μην εχουν χασει τα χαρτια σου οι αχρηστοι!

και να χαιρεσαι το βλασταρι σου!υγεια κ ευτυχια να εχετε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ε λοιπόν δε θα το πιστέψεις!Ο δικός μου χθες μου το πέταξε:Βρε μήπως να κάνω με τους άντρες των μαμάδων ένα "ούζο μπαμπάδες Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου" χα χα χα

είδες τα μυρίζομαι εγώ αυτά.... την έχουν κάνει την λαδιά τους και μας δουλεύουν... ;)

Επεξεργάστηκαν by Ele_NAK

οκ οταν παω θα ρωτησω και θα σας πω...αν δε μου σπασουνε τα νευρα κ δε σηκωθω να φυγω χωρις να την κανω...οι περισσοτεροι ειναι αχρηστοι εκει μεσα.παντως εχω ακουσει κ απο αλλες κοπελες οτι το ποσο ειναι μικρο κ κανανε ενσταση...τωρα αν πηρανε περισσοτερα δεν εχω ιδεα.

βουλα σε καταλαβαινω απολυτα...χαρα στο κουραγιο σου.ελπιζω να μην εχουν χασει τα χαρτια σου οι αχρηστοι!

και να χαιρεσαι το βλασταρι σου!υγεια κ ευτυχια να εχετε!

Εμεις παντως ρε παιδια πηραμε σε δυο μηνες σχεδον ολο το ποσο που πληρωσαμε στην κλικη τωρα δεν ξερω μηπως ειναι αλλο αυτο που λετε εσεις!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια.αδιαθετησε καμια απο εσας??

Εγώ είδα λίγο 2-3 μέρες την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο μπεμπουλίξ άρχισε να μειώνει γεύματα και έκοψα τα βραδινά...μην φανταστείς...3 σταγόνες τώρα 4 σταγόνες αύριο και όχι ζωηρό κόκκινο...προς το ροζουλί έντονο...

Καλησπερα!!!! Λια απαραδεχτο να ερθουν σπιτι σου τοσα ατομα και μικρα αρρωστα παιδακια!!! Μην το επιτρεψεις με τιποτα. Μακ ολοι οι αντρες ειναι τα ιδια σκ..α!!!! Αν σε παρηγορει αυτο. Εμεις μαλωνουμε καθημερινα για βλακειες, αλλα δεν μπορω μου σπαει τα νευρα και δεν μπορω και να κρατηθω εγω και τσακωνομαστε. Βουλα να χαιρεσαι το αντρακι σου, 4 και σεις ε;; Αντε ωραια!!! Τατιανα τι εγινε με τη μικρη;;;Ολα καλα με το βαρος της;;; Ακομα να σχολασει ο καλος μου να παμε να παρουμε δεντρο, σνιφ, κλαψ!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ!!!!!!! Χθες πηγαμε στα πεθερικα για φαγητο και εβαλα στη μικρη ενα χριστουγεννιατικο κοκκινο βελουτε φορμακι απο μαδερκεαρ, με ασορτι σκουφι, σαλιαρα και ζιπουνακι, γιατι κοριτσια ενω το πηρα για χριστουγγεννα της κανει ισα ισα και απο το να μην το βαλει καθολου της το εβαλα χθες. Μαρια εχουμε και μεις παρομοια σαλιαρα απο μαδερκεαρ που παιζει καλαντα η μυτη οταν τη ζουλας!!!! Μου αρεσει ο Χριστουγεννιατκος μπεμπουλιξ σου!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!Και ο Άγγελος στέλνει φιλάκια!!!!!

Πάντως για το ποσό της καισαρικής που λέτε, δεν ξέρω βέβαια για πόσο μιλάτε, εμένα στο Γένεσις μου αφαίρεσαν 400Ευρώ από το όλο σύνολο λόγω της καισαρικής κι αυτοί μου είπαν τα βρίσκουν με το ΙΚΑ οπότε δεν έκανα καμιά περαιτέρω διαδικασία.

Α δε σας ειπα και το αλλο: ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΙΠΗΣ!!!! Με προλαβαινετε δε με προλαβαινετε...Αν κανω να σας γραψω πολυ καιρο θα ξερετε το λογο....Θα εχω μεταμορφωθει σε γουρουνιτσα!!!!! Χωρις πλακα τωρα, θα το κανω και γω και ο αντρας μου, μας το ειπε η παιδιατρος το Σαββατο που ηρθε, η οποια και το εχει ηδη κανει. Μας φοβησε και λιγο με τα περιστατικα που μας περιεγραψε στο νοσοκομειο και αποφασισαμε με τον Δημητρη να το κανουμε.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...