Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θεά η Ραφαέλα!!!!!!

φτου φτου και ξανα φτου!!!

κουκλάρα!!!

και τι ωραίο μαλλάκι!

εμάς το μαλλάκι μας είναι πλούσιο αλλά όπου φυσάει ο άνεμος!!!

κάθε τούφα πηγαίνει προς διαφορετική κατεύθυνση!!!

χαχαχαχα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

η πλακα ειναι οτι της το χτενιζω το βραδυ οταν την κανω μπανιο τρωει κοιμαται κ το πρωι οταν ξυπναει ειναι φουσκωτο σαν να της το εχουν κρεπαρει!!!πως ειναι κατι γιαγιαδες με το μαλλι λαχανο???ετσι ειναι!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

αχ τι ωραια κοριτσοσυζητηση! θελω και εγω μια μπουμπου! ελπιζω το δευτερο να ειναι κοριτσακι! παντως και ο δικος μου εχει καταβολευτει τις πυτζαμες και αν του βαλεις ρουχα χαλαει τον κοσμο, σφιγγεται, κοκκινιζει και μπηγει τα κλαματα. ηρεμει μονο οταν τον βαλεις στο καροτσι και καταλαβει οτι παει βόλτα (όταν παει δηλαδη γιατι με αυτον τον παλιοκαιρο εχουμε κλειστει)!

βρε συμπεθερα γιατι λες για το υψος; και εσυ ψηλη δεν εισαι; ετσι μου φαινεσαι στις φωτο. αντε!

όπως καταλαβατε επεστρεψα για λιγο στο γραφειο και φευγω πάλι! η εφορια εχει σειρα όπου θα γινεται πανικος μετα την απεργια :-(

αχ κι εγώ το βράδυ μετά το μπάνιο της το χτενίζω και ισιώνει....το πρωί που ξυπνάει όμως, ξυπνάει μαζί της και η ζούγκλα!!!

(σου έστειλα μειλ!)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ τι ωραια κοριτσοσυζητηση! θελω και εγω μια μπουμπου! ελπιζω το δευτερο να ειναι κοριτσακι! παντως και ο δικος μου εχει καταβολευτει τις πυτζαμες και αν του βαλεις ρουχα χαλαει τον κοσμο, σφιγγεται, κοκκινιζει και μπηγει τα κλαματα. ηρεμει μονο οταν τον βαλεις στο καροτσι και καταλαβει οτι παει βόλτα (όταν παει δηλαδη γιατι με αυτον τον παλιοκαιρο εχουμε κλειστει)!

βρε συμπεθερα γιατι λες για το υψος; και εσυ ψηλη δεν εισαι; ετσι μου φαινεσαι στις φωτο. αντε!

όπως καταλαβατε επεστρεψα για λιγο στο γραφειο και φευγω πάλι! η εφορια εχει σειρα όπου θα γινεται πανικος μετα την απεργια :-(

1,70 είμαι εγώ.

εσύ πόσο είπαμε???? 1,80 μήπως???

θέλει βόλτες το παλικάρι!!!

εμείς ελπίζω σήμερα που έχει ωραία μέρα να βγούμε!!!

ωχ εφορία ε??? κουράγιο!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΚΑλημεραααααααααααααααααααα

Τι κανετε?

Τατιανα μια γλυκαααααααααααα.Θεα και τι ματια.....Μονο τα δικα μας γινανε καστανα ρε παιδια?:confused:

1488726zkdq6tgikz.gif

Αυτα απο εμενα για την κορη σου.....

Σοφια τον κανω βολτα για να κατεβει το γαλα.Μετα καθομαι και μετα απο 2 λεπτα αχιζει παλι να χτυπιεται γιατ θελει να κοιμηθει και μονο η πιπιλα του κανει πια.Στο μεταξυ ομως δεν εχει προλαβει να φαει.....Αν η πιπιλα εβγαζε γαλα θα ηταν πολυ ευχαριστημενος.

Πως περασατε το Σ/Κ?

Εμεις πηγαμε στους νονους και το ντυσαμε πεορατη....Τη μιση στολη γιατι την αλλη μιση δεν ηθελε να την βαλει......:rolleyes:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλέ το παιδί μου το λέω κοντό γιατι ετσι θηρία που ειμαστε με τον αντρα μου περιμενα ότι το παιδί θα ήταν πανω πανω στην καμπυλη αναπτυξης και όχι ότι θα "του ριχνουν στο μποι" άλλα 10 ελληνόπουλα (με πρωτο της Ζωής χα χα χα χα) :tongue:!

Μακμαρακι επειδη ο μικρος εμοιασε τον αντρα μου.Ετσι ηταν και αυτος μικρος...ψηλωνε ψηλωνε μεχρι που οταν αρχισανε οι υπολοιποι να ψηλωνουν αυτος εμεινε....χαχαχα.Οποτε μην ανησυχεις εχει περιθωρια....

Επεξεργάστηκαν by zoi_m

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

1,70 είμαι εγώ.

εσύ πόσο είπαμε???? 1,80 μήπως???

1.85 χα χα χα :tongue:. παντως και το 1,70 κοντο δεν θα το ελεγα με ΤΙΠΟΤΑ ομως!!!!

Μακμαρακι επειδη ο μικρος εμοιασε τον αντρα μου.Ετσι ηταν και αυτος μικρος...ψηλωνε ψηλωνε μεχρι που οταν αρχισανε οι υπολοιποι να ψηλωνουν αυτος εμεινε....χαχαχα.Οποτε μην ανησυχεις εχει περιθωρια....

αντε βρε πλακα κανω! να ειναι καλα το αστερι σου και να του ριξει 10 ποντους του δικου μου δεν με νοιαζει. απλα εχω φαει κολλημα με το σοι του πεθερου που ειναι 1μ και 1 milko οι αρρενες! παναγια μου και να εβλεπε ο αντρας μου τι γραφω!!!!!:rolleyes:

διωξτε με , φευγω, θελω φωτο του πειρατη!!!!!

μακια, τα λεμε σε λιγο!!!!!

ΥΓ: θελω και εγω μαιλ με τη νυφη μου πλιζ!

1,85????????????????????????????????????

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

άσε μας βρε συμπεθέρα και μας λες και για κιλά!!!

εσύ βρίσκεις ταβάνι καλέ!!!

εγώ δίπλα σου νάνος θα φαίνομαι!!!!

1μ και 1 μιλκο!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

για στείλε μου με πμ το μείλ σου!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα... Βλεπω ειστε ολες μαζεμενες ε??? Χαιρομαι γι αυτο γιατι ειλικρινα σημερα θελω να μου φτιαξετε το κεφι... Κ το ωραιο ειναι πως δεν χρειαζετε να κανετε κ τιποτα, Μια που σας διαβασα ειμαι ηδη καλυτερα.. Εκλαιγα πρωι πρωι, Θα σας πω γιατι αλλα μη με κοροιδευετε...

Να πω περαστικα στα μπεμπακια με τις μυξουλες, κ που ειναι καπως αυτες ις μερες..κι ο δικος μου ετσι ειναι! Αφου πηρα τον γιατρο χτες στις 11 κ εδωσα στον μικρο χαμομηλι.. Γκρινια, στριγγλιες, να μην πλησιαζει το στηθος, να βηχει να φτερνιζετε.. Τι να πω!

Καλα Κατερινα, φοβερος ο γιος στη φωτο!! Φτου σας λιονταρακια!! Ποσο ειπαμε του Αυγουστου?? Θα τη βαλω το απογευμα τη φωτο που κοιματε.. Τη βαζεις με τον συνδετηρα κ τη βγαζεις μετα απο τη βοηθεια του προφιλ, θα το τσεκαρω μια κ θα το γραψω αναλυτικα

Συμπεθερουλα μου περαστικα κ στη μπουμπου σου, κι εγω εχτες ειχα κολλησει το αυτι μου στην πλατουλα του, κ λεω μηπως ειμαι τρελη??? Τι θ ακουσω? Κανα τρενο?

Σοφακι-fairy για αλλη μια φορα μ εκανες κ γελασα.. Η φετα στο ντουλαπι!! Την εχω ικανη! Αφου αυτη στο σπιτι της ολο κονσερβες εχει κ τρωνε, απο κεκτιμενη ταχυτητα μπορει να βαλει τη φετα σε κανα ντουλαπι να την αποξηρανει!!

Τατιανακι μου που εισαι? Σ εχασα...! Ειχαμε κατι ελπιδες απο τοτε που ειχαμε μιλησει, για τη δουλεια του θοδ εννοω, αλλα τελικα δεν.. Σε κανα μηνα αντε 2 θα τους ξαναπαρουν παντως

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Κ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!

Βρε Μαρακι... εσυ σε τι καμπυλη εισουν μικρη???? Ακου 1.85.. Παναγια μου, πως θα σε συναντισω? Εγω βρε κοριτσια ειμαι η πιο κοντη απ ολες!!:( 1.60.... Κ ενω ειχα κολλημα με τους ψιλους αντρες, ο θοδ ειναι κανονικος.. δεν θυμαμε ποσο, αλλα τον περνας!!!!

Βρε καλα να μαστε!!;)

Ξεχασα καμμια σας??

Μη μου πειτε οτι φυγατε???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Α ναι!!! Θυμιθηκα τι αλλο ηθελα.

Εχετε ολες φεις κ βλεποσαστε κ τα μωρακια κ γω.... ?

ΖΗΛΕΥΩ!!!!!! Εγω δεν σας εχω δει!!!! Τις περισσοτερες! Δεν ειναι δικαιο.

1648279xqiw27yhv7.gif

Με κανατε παλι να κλαιω..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...