Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλεναδιτσες ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση!Οπως λες κι εσυ Αννουλα "ανθρωπο δουλευταρα μην τον φοβασαι" ετσι λεει και ο αντρας μου.Δουλευει στο καζινο.Φανταστειτε που φτασαμε!Να εχει κριση το καζινο!Μια τοσο κερδοφορα επιχειρηση!

Το αντρακι μου ρε κοριτσια εχει μυξουλες,φταρνιζεται και εχει βηχα.Πηρα τον παιδιατρο και με καθησυχασε λεγοντας μου να τον βαζω 3 σταγονες otrivin το βραδυ για 5 μερες.Και να τον παρακολουθω αν κανει πυρετο.Δεν ειναι κατι σοβαρο μου ειπε.Εξαλλου εχουμε ραντεβου την Τριτη για εμβολιο οποτε και θα τον δει.Και γενικα ειμαι λιγο στεναχωρημενη.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το αντρακι μου ρε κοριτσια εχει μυξουλες,φταρνιζεται και εχει βηχα.Πηρα τον παιδιατρο και με καθησυχασε λεγοντας μου να τον βαζω 3 σταγονες otrivin το βραδυ για 5 μερες.Και να τον παρακολουθω αν κανει πυρετο.Δεν ειναι κατι σοβαρο μου ειπε.Εξαλλου εχουμε ραντεβου την Τριτη για εμβολιο οποτε και θα τον δει.Και γενικα ειμαι λιγο στεναχωρημενη.

Ευμορφία μου αυτα συμβαινουν στα παιδακια. Το ειχε και ο δικος μου (με πολύ λιγο βηχα) πριν κανενα μηνα. βεβαια μου εκανε και 38 πυρετο. κρατησε 3 μερουλες με πολυυυυ ορο-οτριζαλιν (εκεινο το ρουφηχτήρι :rolleyes:) και 2 φορες ντεπόν. εμεινε εκει ομως και τελος!

Καλησπέρα σας!!!

τι κάνετε???

Καλά εγώ ζάχαρο θα πάθω στο τέλος...σήμερα έχω φάει ένα τσιζκεικ, μια σοκολατίνα και κάτι ταρτάκια...χαχαχα!!!

Βρε συμπεθερα αμάν πια!

όλο μου κατηγορείτε το γαμπρούλη μου...μια κοντό, μια χοντρό...

Κάθε φορά που θα θέλετε να πείτε κάτι, να κοιτάτε τις καμπύλες παρακαλώ!!!!!!!;)

Μιλάνε όλοι μιλανε και τα 48 κιλα!!!!! ελεος!:tongue: εγω σημερα ξεσκιστηκα στο φαγητο αλλα από αυριο ΔΙΑΙΤΑ! ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ! ειμαι 82 συμπεθερα ακούς;;;; η διπλασια από εσενα!:rolleyes:

Καλησπερα κουκλες...Που εισαι βρε Σοφακι;;; Γιατι χανεσαι;;; Εχω χασει κατι;;; Η Ειρηνη μου μου φαινεται οτι εχει σημερα παλι περισσοτερες μυξουλες απο χθες, αλλα δε βηχει και δεν ακουω τιποτα απο την πλατη της, τωρα τι να πω, γιατρος δεν ειμαι.

Η μανα ειναι καλυτερη και από τον γιατρό σε πληροφορώ! αν δεν ακους τιποτα στην πλατούλα σου εισαι σε πολύ καλό δρομο! συνεχισε με τους ορους να διαλυεις τις μυξουλες και η παιδιατρος θα σας βρει σουπερ!

καλησπερα ειπα η αναγωγη; ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

Αχ Κατερινα τελεια η φωτο στο αβαταρ σου!Ειναι κουκλος το λιονταρακι σου!Και στεκεται και καθιστος?

Ευμορφια, ο άντρας σου δουλεύει σε καζίνο ? Για ένα φεγγάρι ήθελα να δουλέψω σαν dealer, κούφο ? :cool: Ε μετά μου πέρασε. Αλλά αν περνανε κρίση κ τα καζίνο σκέψου που φτάσαμε.

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια ! :D Στέκεται κ καθιστός αλλά όχι για πολύ ώρα μόνος του , γέρνει ακόμη μια δεξιά μια αριστερά, μπρος, πίσω , σα βάρκα σε 8 μποφόρ μοιάζει χιχιχι. Πάντως όταν γέρνει μπροστά έτσι κ τον πάρει η κατηφόρα κ δεν σηκωθεί , απλώνετε μπρούμυτα.

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Α και ξέχασα, περαστικά στο μικρούλι σου βρε Ευμο, ελπίζω κ εύχομαι να μην έχει κάτι !

Ευχαριστω πολυ Κατερινα μου:-)Ενα ψιλοκρυωματακι θα ειναι μωρε.Ετσι λεω εγω...Που θα παει θα περασει.Θα κανει τον κυκλο του.

Εμενα Μαρακι μου ειπε ο παιδιατρος να του βαλω otrivin σταγονες.Δεν τις ρουφαω τις μυξουλες του.Ισως ειναι κατι σαν ronal για τους μεγαλους.Που ψεκαζεις,ανοιγουν οι διοδοι και αναπνεεις καλυτερα.

Κοριτσακια μου ευχαριστω για τα περαστικα...Αχ ας ειναι συντομα, δεν τα μπορω αυτα καθολου, αν και θα τα εχουμε, μωρα ειναι δεν ειναι ρομποτ να τα προγραμματιζουμε...Ευμορφια ευχομαι κοπελα μου να μην ειναι τιποτα...Στο καζινο δουλευει ο αντρας σου ε;;;; Και αυτα παιρνουν κριση;;; Ε δεν το περιμενα, πεσανε εξω οι εχοντες!!!!!! Τσακισα πριν λιγο κατι πιτες με γλυκια μυζηθρα αλλο πραγμα, η μαμα μου τις εκανε, μην παει ο νου σας στο κακο, οτι τις εκανα εγω δηλαδη!!!!!!!!!!!!!! Ακομα δεν εχω εξελιχθει τοσο ωστε να ανοιγω φυλλο και ουτε σκοπευω!!!!!!!!!!!!!!! Εχω παθει και δερματιτιδα και στα 2 χερια και ειναι χαλια...Πηγα στο δερματολογο και μου εδωσε κορτιζονουχες αλοιφες αλλα ειναι χειροτερα τα χερια μου. Ειναι σαν γερασμενα, κοκκινα και αδρα.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερα!!!!τι μου κανετε?χαθηκα λιγο αλλα το ΣΚ προσπαθω να το περναω με τον αντρουλη μου και την μπεμπα.σημερα εχουμε εμβολιο...εχω αρχιζει κ το συνηθιζω πια!

λοιπον οτι θυμαμαι θα γραψω!

σοφακι μεγεια τα ρουχαλακια!!!6 μπολερο???ειλικρινα να σου στειλω κατι φορεματακια αφορετα αν τα φορατε βρε παιδι μου τοσο πολυ!!!εγω τα εκρυψα πια στην ντουλαπα!πηρα αποφαση οτι δεν θα τα φορεσει,δεν τις κανουν κιολας καθως ειναι κ λιγο αφρατουλα οποτε....αστα!

ζωιτσα θα σου ξαναστειλω τις φωτο!

ευμορφια θελω κ εγω να γινουμε φιλες στο facebook!κριση το καζινο???αχ που φτασαμε!

μαριανθουλα εμεις τα λεμε και msn οποτε σου εχω ηδη πει κουραγιο!!!!θα περασει ο καιρος κ θα τον ξαναπαρουν!!!!καλα εχω βρει ενα εικονακι σουπερ για σενα!!!κ το μεγαλο σου μεγεθος!θα το ψαξω κ θα στο βαλω!

μακμαρακι μου τι κανει το αντρακι μας!!!ειδες πως πηρε τα πανω του το παιδι???το ελεγες κ κοντο!!!πωπωπω τι εισαι εσυ???

αννουλα περαστικα στο μπουρεκακι μας!!!ασε κ εγω τα ιδια εχω στα χερια μου 5 μηνες τωρα μονο που δεν εχω παει στο γιατρο!!!ειναι κοκκινα,ξηρα σκασμενα κ εχουν μαυρισει κιολας σε καποια σημεια!θεωρω οτι οτι κ να βαλω αν δεν σταματησω να τα πλενω τοσο πολυ δεν θα γινει τιποτα!

σοφακι2 να μπαινεις που κ που να μιλαμε κ λιγο!!!

σοφακι3 τι κανει η μπεμπιτσα???καλε εχετε κ εσεις δοντι?

κατερινακι μια χαρα καθεται ο μπεμπακος!!βαλε φωτο να δουμε!!!εμενα αυτο που πεφτει μπροστα το κανει κ γελαει!!!το θεωρει παιχνιδι,κ οταν πεσει ετσι μπρουμυτα κανει σαν να κολυμπαει!

αχ σας ζαλισα!!!λοιπον εδω θα ειμαι....σας περιμενω!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

αχχχχχχχχχχχχ την συμπεθερα μου ξεχασα!!!καλα ειδα φωτο στο φεις!!!μιλαμε τρελλαθηκα!!!ρε τι αντρακι ειναι αυτο???παναγια μου!!!καλα εκει με το τζην κ το πουκαμισο ολα τα λεφτα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

να'μαι και εγω αλλα για πολύ λίγο γιατι εχω παλι τρεξιμο ο Βεγγος! πρωι πρωι πηγα στα LIDL και πηρα μια σιδερωστρα γιατι η προηγουμενη μου ηταν κοντη και πονουσε η πλατη μου να σιδερωνω από το σκιψιμο. Ελπίζω αυτη τη φορά να εκανα διανα! αν καμια ενδιαφερεται 29,90 ευρω εχει και ειναι της Vileda!

Καλέ το παιδί μου το λέω κοντό γιατι ετσι θηρία που ειμαστε με τον αντρα μου περιμενα ότι το παιδί θα ήταν πανω πανω στην καμπυλη αναπτυξης και όχι ότι θα "του ριχνουν στο μποι" άλλα 10 ελληνόπουλα (με πρωτο της Ζωής χα χα χα χα) :tongue:! τελος παντων ειμαι για τα σιδερα αλλά χαιδευομαι και λίγο :P!!!!! μια χαρά είναι το μπουμπούνι μου (έτσι τον λέω τώρα)!

αααααχ θα πρεπει να σας αφησω και να παρω τους δρόμους! παρεπιμπτόντως και εμενα τα χερια μου ειναι σαν 70χρονης, για το στηθος σας εβαλα φωτο, για πισινό δεν συζηταμε ότι δεν χωραει φωτο εδω για να σας τον περιγραψω, για τους μαυρους κυκλους δεν συζητώ.... με λίγα λόγια περιμενω και εγω την ανοιξη να ανθίσω 882411ywi89kthyx.gif

αντε καλή εβδομαδα:2055267frvm73khkb.gif

Καλημέρα!!!

ναι βρε συμπεθέρα....λες για τα κιλά....για πες και το ύψος σου όμως για να δουν όλοι τι υπερβολική είσαι!!!

άντε τα θες κι εσύ τα κοπλιμέντα σου!!!

Κορίτσια και μένα τα χέρια μου χάλια ήταν....ειδικά με τη γουρουνογρίπη που τους έριχνα συνέχεια οινόπνευμα, παραέγιναν....

αλλά μου έδωσε η φαρμακοποιός μια κρέμα χεριών πολύ καλή και τώρα έχουν αρχίσει και συνέρχονται!

Τατιανάκι εμείς είμαστε ψωνάρες φουστανούδες!

εκτός απο τα μπολερό πήραμε και 3 φουστάνια και 4 καλσόν!

χαχαχαχα!!!

Θέλω κι εγώ να δω τη Ραφαελίτσαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλααααααααα!!!υποκλινομαι σε fairy!!!καλε τι λουσουδες εισαστε εσεις!!!!εμεις με τα πυτζαμακια κυκλοφορουμε γιατι με οτιδηποτε αλλο νευριαζουμε!!!να σκεφτεις το ΣΚ την ειχα με κοντομανικο γιατι ζεσταινοταν κ μολις πηγαινα να της βαλω ρουχο θυμωνε κ φωναζε!!!!πωπωπω σαν κ μενα ειναι αυτο το παιδι!!!δεν θελω με τιποτα να με στριμωχνουν σε ρουχα!!!καλσον δεν φοραω σχεδον ποτε!παιζει να εχουν περασει κ 2-3 χρονια απο τοτε!!!σοφακι με mail σου την στελνω αν θες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...