Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς χτες βγήκαμε στου Ψυρρή τα δυο μας επιτέλους!Κράτησε την μπέμπα η πεθερά μου και μετά κοιμηθήκαμε κι εμείς σπίτι της γιατί σήμερα έχει γενέθλια και μας κάνει το τραπέζι.Φιλιά σε όλες σας!Μου λείψατε!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Μαρακι ποσο ειναι ο πριγκιπακος σου?

Μαριανθη καλο καφε με τον αντρουλη σου.Κι εγω περιμενω τον δικο μου να γυρισει απο την δουλεια να κανουμε αγαπουλες και αγκαλιτσες.Μου λειπει πολυ το μωρακι μου το μεγαλο!

Αντε να σου ρθει γρηγορα ο μεγαλος σου λοιπον... Ki εμενα μου λειπει... Αυτον το καιρο ελειπε συνεχεια!! Σχολαγε απ τη ΔΕΥΑΠ κ στα καπακια πηγαινε για σερβις σε μηχανες κ σε διαφορα μαστοριλικια, κ το βραδυ επεφτε ξερος!! Μ αρεσει τωρα που τον εχω σπιτι!!! Απ την αλλη, τα δυσαρεστα νεα μας (εχω κι απ αυτα, αλλα δεν τα λεω κ πολυ...) ειναι οτι την Τριτη ληγει η συμβαση του κ μενει χωρις δουλεια!:confused: Να δουμε τι θα γινουμε!!??!!?? Αν ακουσετε ληστεια σε σουπερ μαρκετ, εγω θα ειμαι. Θα γινω κλεφτης για βιοποριστικους λογους!! Τ ακους κυρια δικηγορε? Καινουρια υποθεση.. Μανα κουραγιο πισω απ τα καγκελα!!

λοιπόν... παω να παρω το κουνελοστιφαδο από τη μαμα!

θα τα πουμε από το σπιτι ελπιζω συντομα γιατι σκοπευω να ξεραθω το μεσημερι! τι νυστα κουβαλαω βρε κοριτσια δε λεγεται :P

Γουσταρω στιφαδο!!! Τρελενομαι!!! Η δικια μου η μανα εχει γιουβετσι σημερα, κι εγω εχω εναν κοκορα στη συντηριση κ σκευτομουν να τον κανω παστιτσαδα, αλλα βαριεμαι να μαγειρεψω!!! Μαλλον για αυριο το βλεπω!!

Ααα καλα δεν σας ειπα! Ηρθε χτες η πεθερα μου, σαββατιατικα κι αυτοι μη χασουν! κ μου εφερα διαφορα ψωνια για το σπιτι, μεταξυ των οποιων κ 2 πακετα μακαρονια... Να σημειωσω οτι με συγχισε παλι γιατι φιλουσε το μωρο στα χερια κ της εκανα παλι την παρατηρηση, οτι δεν τα φιλαμε τα χερακια του γιατι τα βαζει στο στομα!!!!

Ξυπναω που λετε το πρωι, ανοιγω το ψυγειο να πιασω να φτιαξω τοστακια, κ τι να δω?!?! Τα 2 πακετα μακαρονια στο ψυγειο!!! Ντοιοιοιοιοιοινγκ!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!Καλά,διάβασα τα λινκς χτες και έφριξα...Μακριά από μας!!!

Καλημερα Σοφακι!! Μακρια απο μας δε θα πει τιποτα, με τον καθε ανωμαλο κ αγ****το που κυκλοφορει.. Αντι να πανε να βρουνε καμμια γκομενα να ξελαμπικαρουν γιατι τους εχει φαει το πολυ ..χασομερι.. Μην πω τιποτα χειροτερο.. Κ εχουμε κ τις φωτογραφιες των παιδιων μας εδω μεσα βρε κοριτσια...

(Συγνωμη για το χυμα ε?)

Τι νεα Σοφακι? Η μπεμπα καλα?? Αχ ρε συ, θελω να σου πω για τον υπνο κ τι κολπο να κανεις για την κουνια της.. Παντως συμφωνω με τη Μακ, το κρεββατι μας δεν ειναι λυση.. Μαλλον προβλημα ειναι:rolleyes: anyway... Θα επιστρεψω εντος ολιγου, εχω κατι τζαρτζαλα να συμμαζεψω κι ερχομαι!

Επεξεργάστηκαν by Mar28..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Εμείς χτες βγήκαμε στου Ψυρρή τα δυο μας επιτέλους!Κράτησε την μπέμπα η πεθερά μου και μετά κοιμηθήκαμε κι εμείς σπίτι της γιατί σήμερα έχει γενέθλια και μας κάνει το τραπέζι.Φιλιά σε όλες σας!Μου λείψατε!!!

Αααχχ!!! ΤΙ καλα!!!! Που πηγατε? Εμεις πηγαιναμε στου Λαρη για φαγητο κ για ποτακι στο Θηρειο.. Δεν ξερεις ποσο μου χει λειψει αυτη η Αθηνα.. Κατα τα αλλα τη βαριεμαι, 10 ωρες για να πας 3 χλμ αποσταση! Η νυχτα της ομως, αλλη φαση!!! Κ μεις ολο κατι συνοικιακα τζαζομπαρακια ξετρυπωναμε! Τωρα μολις παμε, εχουμε σταμπαρει μια παλια ντισκοτεκ με ντισκομπαλες, μουσικη 80ς κ ολα τα σεα κ τα μεα!!!!!!

Αντε να σου ρθει γρηγορα ο μεγαλος σου λοιπον... Ki εμενα μου λειπει... Αυτον το καιρο ελειπε συνεχεια!! Σχολαγε απ τη ΔΕΥΑΠ κ στα καπακια πηγαινε για σερβις σε μηχανες κ σε διαφορα μαστοριλικια, κ το βραδυ επεφτε ξερος!! Μ αρεσει τωρα που τον εχω σπιτι!!! Απ την αλλη, τα δυσαρεστα νεα μας (εχω κι απ αυτα, αλλα δεν τα λεω κ πολυ...) ειναι οτι την Τριτη ληγει η συμβαση του κ μενει χωρις δουλεια!:confused: Να δουμε τι θα γινουμε!!??!!?? Αν ακουσετε ληστεια σε σουπερ μαρκετ, εγω θα ειμαι. Θα γινω κλεφτης για βιοποριστικους λογους!! Τ ακους κυρια δικηγορε? Καινουρια υποθεση.. Μανα κουραγιο πισω απ τα καγκελα!!

Γουσταρω στιφαδο!!! Τρελενομαι!!! Η δικια μου η μανα εχει γιουβετσι σημερα, κι εγω εχω εναν κοκορα στη συντηριση κ σκευτομουν να τον κανω παστιτσαδα, αλλα βαριεμαι να μαγειρεψω!!! Μαλλον για αυριο το βλεπω!!

Ααα καλα δεν σας ειπα! Ηρθε χτες η πεθερα μου, σαββατιατικα κι αυτοι μη χασουν! κ μου εφερα διαφορα ψωνια για το σπιτι, μεταξυ των οποιων κ 2 πακετα μακαρονια... Να σημειωσω οτι με συγχισε παλι γιατι φιλουσε το μωρο στα χερια κ της εκανα παλι την παρατηρηση, οτι δεν τα φιλαμε τα χερακια του γιατι τα βαζει στο στομα!!!!

Ξυπναω που λετε το πρωι, ανοιγω το ψυγειο να πιασω να φτιαξω τοστακια, κ τι να δω?!?! Τα 2 πακετα μακαρονια στο ψυγειο!!! Ντοιοιοιοιοιοινγκ!!!!!!!!!!!

Καλημερα Σοφακι!! Μακρια απο μας δε θα πει τιποτα, με τον καθε ανωμαλο κ αγ****το που κυκλοφορει.. Αντι να πανε να βρουνε καμμια γκομενα να ξελαμπικαρουν γιατι τους εχει φαει το πολυ ..χασομερι.. Μην πω τιποτα χειροτερο.. Κ εχουμε κ τις φωτογραφιες των παιδιων μας εδω μεσα βρε κοριτσια...

(Συγνωμη για το χυμα ε?)

Τι νεα Σοφακι? Η μπεμπα καλα?? Αχ ρε συ, θελω να σου πω για τον υπνο κ τι κολπο να κανεις για την κουνια της.. Παντως συμφωνω με τη Μακ, το κρεββατι μας δεν ειναι λυση.. Μαλλον προβλημα ειναι:rolleyes: anyway... Θα επιστρεψω εντος ολιγου, εχω κατι τζαρτζαλα να συμμαζεψω κι ερχομαι!

Αχ,Μαριάνθη μου λυπάμαι για τον άντρα σου...Εύχομαι να βρεθεί κάτι γρήγορα!Πες μου το κόλπο για την κούνια.Δεν κοιμάται στο κρεβάτι μου , την βάζω αμέσως στο πορτ μπεμπέ μόλις την πάρει ο ύπνος

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Αααχχ!!! ΤΙ καλα!!!! Που πηγατε? Εμεις πηγαιναμε στου Λαρη για φαγητο κ για ποτακι στο Θηρειο.. Δεν ξερεις ποσο μου χει λειψει αυτη η Αθηνα.. Κατα τα αλλα τη βαριεμαι, 10 ωρες για να πας 3 χλμ αποσταση! Η νυχτα της ομως, αλλη φαση!!! Κ μεις ολο κατι συνοικιακα τζαζομπαρακια ξετρυπωναμε! Τωρα μολις παμε, εχουμε σταμπαρει μια παλια ντισκοτεκ με ντισκομπαλες, μουσικη 80ς κ ολα τα σεα κ τα μεα!!!!!!

Πήγαμε στην "Μάνδρα", καλά ήταν αλλά πολύ ακριβά χωρίς λόγο...

Τραγουδάει ένας γνωστός μας εκεί.

Στην Αθήνα έχεις γεννηθεί ή στην Πάρο;

Είναι πρόβλημα η κίνηση όντως, σε κάνει να βαριέσαι να ξεκινήσεις!

Πότε λέτε να έρθετε; Σας περιμένουμε πως και πως!

Ποιό μαγαζί λες;;;

Φιλάκια στον μικρό σου ζουζουνάκο!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Σοφία μεγεια τα ρουχαλάκια σας . Καλαμάτα δεν μένεις εσύ αν δεν κάνω λάθος ? Πολλές ώρες κ ζαλίστηκε το μαναράκι σου, εδώ ζαλιζόμαστε εμείς καμιά φορά , αν ήταν ανάποδα δε στο καθίσματακι της ..

Μαράκι όπως τα λέει η Ευμορφια, θα είναι καλλίτερα στο δωμάτιο του , 1-2 βράδια θα σου φάνει κάπως αλλά θα δεις που κ αυτός θα κοιμάται καλλίτερα κ εσύ

Ευμορφια, δυνατό παιδάκι για να μπορεί να γυρνά με τον υπνόσακο, είναι νομίζω λίγο δύσκολο γιατί τα πόδια θα γλιστράνε μέσα εκεί και θέλει μάλλον ιδιαίτερη προσπάθεια για να τα στηρίξει να βάλει δύναμη κ να γυρίσει, μπράβο του.

Γιατί δε κάνει να κοιμούνται μπρούμυτα βρε Μαράκι ? Εμένα κοιμάται έτσι καιρό τώρα, άσε που έχουν μεγαλώσει και στηρίζουν πλήρως το κεφαλάκι τους. Μήπως παίζει τίποτε άλλο ?

Ωχ ρε κορίτσια με τη κρίση και τις δουλειές , τι θα γίνει επιτέλους ?

Μαριανθουλα ελπίζω Τετάρτη άντε Πέμπτη το πολύ να έχει βρει άλλη δουλίτσα ή έστω αν το θέλετε να του ανανεώσουν τη σύμβαση, Ευμο εύχομαι να σας προσπεράσουν κ τα δυο που να ανέφερες.

XwAPp3.png

Γεια σου Κατερινα!!

Δυστηχως δεν θα ανανεωθει η συμβαση, κ το παλεψαμε οσο μπορουσαμε.. Βαλαμε λυτους κ δεμενους που λενε.. Αλλα τζιφος! Δεν πειραζει, υγεια να χουμε, κ θα τα καταφερουμε κι εμεις, ειναι αρκετα δυσκολα τα πραγματα αλλα τι να κανουμε, οπως ολος ο κοσμος, ετσι κι εμεις! Ευτηχως ο Θοδωρακης μου ειναι καλος στη δουλεια του, κ επειδη ειναι τεχνικος στη μοναδα αφαλλατωσης, τους ειναι απαρετητος οποτε θα τον ξαναπαρουν σε κανα 2μηνο το πολυ! Θα δουμε.. Αλλωστε εχει κ τη 2η δουλεια, τα απογευματα.. Αιντε να δουμε κοριτσια!

Ααα να σου δειξω τη φωτο που λεγαμε χτες! Που κοιμηθηκε ο μικρος καθιστος? (Να πουμε κ κατι χαρουμενο.)

Ευμορφια, ευχομαι να μην ισχυσιει κατι τετοιο κ για τον αντρα σου, ειναι ζορικα τα πραγματα, στη δημο ειναι? Συμβασιουχος κ αυτος??

Σοφακι σ'ευχαριστω κι εσενα για τη συμπαραστη, οπως ειπα κ πιο πανω, καλα να μαστε κ θα τα βολεψουμε.. Ποτε θ ανεβουμε δεν ξερω! Θ αργησουμε παντως, καταλαβαινεις γιατι.. Οταν ερθουμε ομως, θα επικοινωνησω με οσες μπορω! Η ακομα καλυτερα, θα κανονισουμε συναντηση οσες θελουμε!!!!

Λοιπον, ο μικρος κ εμενα στην αρχη δεν μπορουσε να κοιμηθει στο κουνακι.. Εγω τον εχω σε λικνο, πορτ μπεμπε δεν πηρα καθολου! Ειχα του καροτσιου αλλωστε. Οταν λοιπον συνειδιτοποιησα οτι κοιματε καλυτερα στο πορτ-μπεμπε του καροτσιου, επειδη ειναι σαν φωλιτσα, πηρα αυτο...->

http://www.babyreflux.co.uk/products/Supreme-Baby-Sleep-Positoner.html

Κ για να μην κρεμονται τα ποδαρακια του του ειχα βαλει κ ενα διπλωμενι παπλωματακι κ το ειχα φερει σε ενα επιπεδο κ δεν "επεφτε το παιδι.. Με βολεψε παααρα πολυ! Πριν καμμια βδομαδα το βγαλα να φανταστεις! Ασε που μαγκωνα τι ωραια τα σκεπασματα κ το παιδι δεν ξεσκεπαζοταν.. Κατσε νομιζω εχω φωτο πως το ειχα, αλλα δεν ξερω πως να τη βαλω γιατι ειναι μεγαλη..

καλησπερα κοριτσια?τι κανετε?ελπιζω να ειστε ολες καλα κ τα μωρακια σας επισης.καταρχην να σας ευχαριστησω ολες για τη κατανοηση-τα πραγματα πανε καλυτερα.

τατιανα να χαιρεσαι τη κορουλα σου χρονια σας πολλα-εστω κ λιγο καθυστερημενα...πως παει με τη γκρινια?ελπιζω να ναι φαση κ να περασει...εμενα αυτο ποθ μου χε πει ο παιδιατρος για τη γκρινια της μικρης κ τα πονακια στη κοιλια ειναι οτι μεταφερει μικροβια με τα χερια στο στομα κ μετα ποναει η κοιλιτσα της κ τρωει κ λιγοτερο...τωρα ειμαστε καλυτερα.

ηρθε ο παιδιατρος μας ειδε μας εκανε εμβολιο ειμαστε 5800 κ 65 εκατοστα μια χαρα μας βρηκε!μας ειπε να ξεκινησουμε σουπες με λαχανικα κ κρεας θα τις ξεκινησω απο δευτερα μονο λαχανικα κ αργοτερα θα βαλω κ κρεας.

κατερινακι το λιονταρακι σου τις τρωει με ευχαριστηση τις χορτοσουπες?εχεις αντικαταστησει το γαλα με τις σουπες η συμπληρωνεις κ γαλα μετα?βαζεις κ κρεας μεσα?

αννουλα πως τα παει η ειρηνουλα?ελπιζω να ναι καλυτερα.

ζωιτσα μου ελπιζω να λυθηκε το προβλημα με τα τσισακια του μικρου κ με το γαλα σου.ευχομαι οσες θηλαζετε να το συνεχισετε χωρις προβληματα οσο περισσοτερο μπορειτε!

γιωτα σουπερ η μικρη σου μπραβο σας!μη κανεις το λαθος που εκανα κ εγω να τη συγκρινεις με αλλα μωρακια κ να στενοχωριεσαι καθε μωρακι ειναι διαφορετικο κ εχει τους δικους του ρυθμους αναπτυξης.

μακμαρακι σουπερ ο κουκλος σου-απορω γιατι τον ελεγες κοντο αφου ειστε στην 90η καμπυλη...μπραβο σας!

μαριανθη μου ελπιζω να βρει συντομα δουλεια ο αντρουλης σου στενοχωρεθηκα που διαβασα οτι εληξε η συμβαση του...ευχομαι να πανε ολα κατ ευχην!

σοφακι-fairytale μεγια τα ρουχαλακια σας!

διαβασα κ αυτο που παραθεσατε γ τους ψευτικους λογαριασμους-τα ειχα δει λιγες μερες νωριτερα κ εφριξα...ποσα καμμενα μυαλα υπαρχουν εκει εξω δε φανταζεστε...το αλλο το διαβασατε οτι εχει μπει κ παιδεραστης στο παρεντς?κατι τετοια με φρικαρουν τελειως...τεσπα.

να ειστε ολες καλα κ να εχετε μια ομορφη βδομαδα!(σορρυ για το μεγαλο ποστ τα εγραψα ολα μαζεμενα)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

allo????? Θα μπω σε καμια ωριτσα! θα ειστε μεσα;;;;; Μαριανθη μου και Ευμορφια κουραγιο, ειναι δυσκολα τα πραγματα. εγω σαν ελευθερος επαγγελματιας το εχω νιωσει 1 χρονο τωρα παρα πολύ. ευτχως που ο Αρης ειναι στο δημόσιο αλλιως θα πειναγαμε κυριολεκτικά!:-(

Γεια σας κοριτσακια!!!

Οτι προλαβα να διαβασω...

Ζωιτσα δεν δοαβασα μεχρι τελος αυτο που εβαλες και εκλαιγα και το ξανανοιξα και το διαβασα και τ απηρα... αν ειναι δυνατον τι κανει ο κοσμος βρε κοριτσια!!!

Μαριανθη ελπιζω να ανανεωθει η συμβαση του αντρουλη σου και να πανε ολα καλα...

Σοφακι (fairy) καλοφορετα τα ρουχαλακια σας

Ζωιτσα ελπιζω να ησαστε καλυτερα

Εμεις ημαστε καλυτερ α, περιμενουμε πως και πως να ερθει ο γιατρος αυτην την εβδομαδα να δουμε ποσα γρ πηραμε....

Καλα κοριτσια ειχε χαλασει ο βρεοφοζυγος μου τον αντικατατεστησαν και μου εστειλαν παλι χαλασμενο ..πα παρω αυρι οτην Ariete και δεν ξερω κι εγω τι θα ακουσουν ...εχω το παιδι σε τετοια κατασταση και δεν μπορω να το ζυγισω

Αυτα...

φιλακια στα μωρακια σας και περαστικουλια σε αυτα που ειναι αρρωστουλια

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Καλησπερα κουκλες...Που εισαι βρε Σοφακι;;; Γιατι χανεσαι;;; Εχω χασει κατι;;; Η Ειρηνη μου μου φαινεται οτι εχει σημερα παλι περισσοτερες μυξουλες απο χθες, αλλα δε βηχει και δεν ακουω τιποτα απο την πλατη της, τωρα τι να πω, γιατρος δεν ειμαι. Θα παρω παλι αυριο τη γιατρο και βλεποντας και κανοντας. Σε κανενα 2ωρο θα το σηκωσω παλι το μωρακι μου για το αερολιν...Βρε Ζωη δεν εχω καταλαβει γιατι ανησυχεις, θεωρεις οτι δεν τρεφεται κανονικα ο μπεμπαρος;;; Εχω χασει επεισοδια μου φαινεται με το να μην μπαινω συχνα...Ξαναπεστε τα βρε κοριτσακια μου αν δε σας κανει κοπο!!!! Μαριανθη θα βρει κατι αλλο ο Θοδωρης σου, ανθρωπο δουλευτη μην τον φοβασαι...Τωρα και με τις περικοπες στο δημοσιο μου φαινεται χειροτερα θα ειναι οι μισθοι απο τον ιδιωτικο τομεα. Σοφια μια και ρωτας για τις σουπες, εγω ξεκινησα μονο με λαχανικα 4-5 μερες και αφου δεν τα ετρωγε ιδιαιτερα της εβαλα λιγο πιο γρηγορα απο το κανονικο κρεας και το τρωει με περισσοτερη ευχαριστηση. Κοτοπουλο ή μοσχαρι βαζω και δε δινω γαλα μετα γιατι το τρωει σχεδον ολο...Πολλα εγραψα ε;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπέρα σας!!!

τι κάνετε???

μαμάδες και μπεμπόνια, όλοι καλά?????

εμείς μια χαρά! ήρθε η νονά μας να μας δει, ήπιαμε το καφεδάκι μας, φάγαμε τα γλυκάκια μας....σούπερ!

Καλά εγώ ζάχαρο θα πάθω στο τέλος...σήμερα έχω φάει ένα τσιζκεικ, μια σοκολατίνα και κάτι ταρτάκια...χαχαχα!!!

Καλημερα κοριτσακια?ολα καλα?

Σοφακι χθες που παλι δεν ετρωγε αλλα χτυπιοταν ο μικρος τον αρχισα στις βολτες και.....εφαγε.....Αλλα και αυτο να παρει δεν ειναι λυση....Ειναι και 9 κιλα ανθρωπος.Ασηκωτος ειναι....

Ζωίτσα μην τον κάνεις βόλτες σε όλη τη διάρκεια....κάνε τον μέχρι να κατέβει το γάλα για να ηρεμήσει και μόλις αρχίσει το ρούφηγμα κάτσε!

9 κιλά?????? το γαλατάκι σου μου φαίνεται είναι σαν τα φιστίκια του σούπερ Γκούφη!!!

Γεια σας κοριτσάκια!

Σοφία μεγεια τα ρουχαλάκια σας . Καλαμάτα δεν μένεις εσύ αν δεν κάνω λάθος ? Πολλές ώρες κ ζαλίστηκε το μαναράκι σου, εδώ ζαλιζόμαστε εμείς καμιά φορά , αν ήταν ανάποδα δε στο καθίσματακι της ..

Σε ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι. Ναι Καλαμάτα μένω και η πρώτη μιάμιση ώρα ταξιδιού είναι στροφές και τα'παιξε το κοριτσάκι μου...

Ευμορφία ελπίζω η κρίση να μην επηρρεάσει τον άντρα σου...

Μαριάνθη μου όλα καλά θα πάνε με τον άντρα σου!

πωπω όμως...τι άνθρωπος είσαι κι εσύ...αμέσως να κατηγορήσεις την πεθερά οτι έβαλε τα μακαρόνια στο ψυγείο...εντελώς ανοικοκύρευτη είσαι μου φαίνεται!!!

ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ Η ΦΕΤΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ!!!

να το θυμάσαι απο δω και πέρα!!!

Σοφία μια και το θυμήθηκα οτι είχες ρωτήσει αν σιδερώνουμε και απο μέσα τα ρουχαλάκια, εγώ αυτό το έχω καταργήσει εδώ και πολύυυυυυυ καιρό!

Βρε συμπεθερα αμάν πια!

όλο μου κατηγορείτε το γαμπρούλη μου...μια κοντό, μια χοντρό...

Κάθε φορά που θα θέλετε να πείτε κάτι, να κοιτάτε τις καμπύλες παρακαλώ!!!!!!!;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα!

Ακόμη να συνελθει το Ειρηνακι ? :-( Άντε να περάσει γρήγορα γρήγορα βρε Αννούλα, να μη ταλαιπωρείται το μπουμπουκάκι σου

Σοφάκι , τις πρώτες μέρες είχαμε θέμα , δεν έτρωγε, αηδίαζε, παραλίγο να κάνει εμετό , κ έτσι αναγκαστικά μετά συμπλήρωνα γάλα. Μια εβδομάδα μετά τρώει κάπως καλλίτερα κ περισσότερο κ έτσι κόψαμε το γάλα , αλλά να σου πω τι μου είπε η παιδίατρος κ κάνω επειδή της είπα το πρόβλημα ? Του βάζω μέσα κ μια μεζούρα γάλα (μη ξεράσετε) είναι γνωστή γεύση κ έτσι τη τρώει καλλίτερα, κ σιγά σιγά αφαιρώ ποσότητα κ σε 2-3 μέρες δε θα του βάλω καθόλου γάλα .

Επίσης μου είχε πει μόλις κλείσουμε τον 6ο να αρχίσουμε τις χορτόσουπες κ 15 μέρες μετά να βάλουμε κ το κρέας , άρα να 1 εβδομάδα θα ξεκινήσουμε κ μοσχαράκι (κοτόπουλο στον 7ο)

Μαριανθουλα σας εύχομαι όλα να πάνε καλά , και ναι συμφωνώ την υγεία μας να έχουμε κ όλα τα άλλα τα καταφέρνουμε , αν μας ρωτούσες πριν έρθει το μπεμπέ ίσως να έλεγα άλλα , αλλά τώρα μόνο ο γιος μας μετραει κ για αυτόν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα ! ;)

Επίσης έχω φωτο να σας δείξω , πείτε πότε για να τις βάλω γιατί θέλω να τις σβήσω μετά. Να ρωτήσω τις επισυνάπτουμε με το συνδετήρα κ μετά πως τις σβήνουμε ?

Και φυσικά θέλω να δω το ανθρωπάκι σου που κοιμάται όρθιο :tongue:

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...