Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα Ζωη, εκατσα κ τα ψαξα...! Τι να πω???

Αααα ναι.. Δεν ειμαι η Μαριανθη απο Παρο.. Βρασσιδα με λενε, κ το μωρο στη φωτο ειναι ο συμφοιτιτης μου ο Χαριλαος!!!

Καλα απιστευτο μου φαινετε.. Τα διαβαζεις ωρες ωρες κ λες σεναριο επιστημονικης φαντασιας!!!! Ε ρε προβληματα που χει ο κοσμος...1

Κατσε γιατι ο Χαριλαος χεστηκε παλι!!!

1428003ca8xh5sd65.gif

Καλα απιστευτη εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά είμαστε Μαριάνθη μου. Τα καμάρια μου κοιμούνται. Ο μικρός έχει καμιά ωρίτσα, ο μεγάλος μόλις έφαγε το γκολ ο ΑΡΗΣ, κατέβασε τα μούτρα και πήγε μέσα να ξαπλώσει.χαχαχα, σαν μικρό παιδί κι αυτός. Βροχή; δε λες τίποτα και ένα γκρίζο απ' το πρωί ο ουρανός, κατασκότεινο το σπίτι.

Γεια σας κοριτσάκια , πως είστε ?

Τι παλιόκαιρος , κρύο, βροχή αι στο καλό .

Μια που λέτε για κιλά εγώ είμαι ακόμη +4 από τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά + 10 από αυτό που θα ήθελα να ήμουν αχ βαχ , αλλά πάλι καλά αν σκεφτείτε ότι πήρα 18 :rolleyes:

Και πώς να τα χάσω δηλαδή , αφού όλη την ώρα τρώω !

Επίσης να πω ότι το καμάρι πριν λίγο κοιμήθηκε σχεδόν όρθιο αλλά δεν πρόλαβα να βγάλω φωτο, καθόταν με τον μπαμπά του στο καναπέ και έτσι όπως ήταν έγειρε μπροστά κ έκλεισε τα μάτια.

Καλά απίστευτο το site που βρήκε η Ζωή , δεν διάβασα κ πολύ αλλά κατάλαβα ότι τα πιτσιρίκια έχουν ξεφύγει τελείως , μα τελείως όμως

Καλα Κατερινακι, αυτο το εχει κανει κ σε μενα.. Καθοταν στην αγκαλια μου, κ τσουπ, τον πηρε ο υπνος κ μπαταρισε μπροστα!! Αλλα μολις τον ειδε ο Θοδ μας εβγαλε φωτο. Ειναι στο κιν του ομως, αμαν ερθει θα τη βαλω.. Πολυ γελιο..

Αα κι εγω 17 κιλα πηρα...

Βεβαια τωρα ειμαι -1 αλλα δεν καμαρωνω κ πολυ, καθως εχω παραπανω κιλα κ θελω να χασω αλλα 5 για να ειμαι οκ.. Ξεκινησα με αρκετα κιλα, οποτε.....

Ρε κοριτσια, αλλο θεμα, εχει κατι ξεροβηχες ο μικρος μου απο χτες, κ εχω αρχισει να ψιλοανησυχω ρε γμτ!!! Κ μπολικες μυξουλες.. @ φορες του βαλα ορο σημερα.. Λετε να ρωτησω το γιατρο? Αλλιως απο Δευτερα παλι.. Δε θελω να υπερβαλλω...:roll::?

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

καλά είμαστε Μαριάνθη μου. Τα καμάρια μου κοιμούνται. Ο μικρός έχει καμιά ωρίτσα, ο μεγάλος μόλις έφαγε το γκολ ο ΑΡΗΣ, κατέβασε τα μούτρα και πήγε μέσα να ξαπλώσει.χαχαχα, σαν μικρό παιδί κι αυτός. Βροχή; δε λες τίποτα και ένα γκρίζο απ' το πρωί ο ουρανός, κατασκότεινο το σπίτι.

Αν κ ο Θοδωρης μολις δει μπαλα, παιρνει τηλ το 100 γιατι νομιζει οτι ειναι βομβα, εγω κατεχω!!! Αδερφος κ πατερας ποδοσφαιροφιλοι κ τα μυαλα στα καγκελα!! Δεν σας ελεγα με τον αδερφο μου που εκανε χειρουργειο στο ποδι?? Στη μπαλα σακατευτικε το καμαρι μας!!!! Αλλα ειμαστε Ολυμπιακοι εμεις!!!:tongue: Ο θοδωρης δεν ειναι τιποτα, οποτε τον μικρο θα τον αναλαβει ο θειος του:rolleyes:

Κ εδω συννεφια εχει απ το πρωι, κ παγωνια!!! Μαρεσει ομως γιατι κ η πολυ καλοσυνη χειμωνιατικα, ε ειναι αφυσικο..

Ερχετε ο θοδωρης επιτελους με πηρε τηλ. ερχονται λεει κι οι δικοι του.. ππφπφφφφφφφ!!!!!!!!

Ζωη, σ αρεσε ε????????? Ε μα...:wink:

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες μου...Η Ειρηνουλα μου ειναι καλυτερα, εφυγαν οι πολλες μυξες αλλα συνεχιζουμε τον ορο και το αερολιν, ευελπιστω σε 2-3 μερες να ειναι εντελως καλα. Μιλαμε επαθα με τα τοπικ που παραθεσατε, ειδικα εκεινο με το "εχασα το παιδι μου σε 9 μερες", το ειχα διαβασει προσφατα και εβαλα τα κλαματα. Εντωμεταξυ δε διαβαζω συνηθως τις υπολοιπες σελιδες γιατι ειναι ολο υποστηρικτικες και βαριεμαι. Αστο καλο...εκλαψα κιολας με τη βλαμμενη, μα δουλεια δεν εχουν;;;;

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλωσ την Αννουλα!! Μια χαρα η μικρη ε???? Χαιρομαι, μπραβο σας!!! Ενα φιλακι να δωσεις στο κοριτσακι σου!!!

Οσο για αυτους τους αρρωστους, πραγματικα ουτε γω εχω λογια!!! Ημαρτον δηλαδη.. Εγω παντως αυτα τα δακρυβρεχτα δεν τα διαβαζω, γιατι επηρρεαζομαι!!!

Ρε σεις κοριτσια, Αννα πες μου κι εσυ, παρατηρησα απο χτες οτι ο μικρος εχει ενα περιεργο ξερο ομως βηχα, κ δεν εννοω το ψευτικο, (το κανει κι αυτο)εβηχε κ στον υπνο του!! κ σημερα μπουκωνει συνεχεια η μυτουλα του.. Τι να κανω ρε γμτ? Εχω αρχισει ν ανησυχω...

Μαριάνθη ορό βάζε να καθαρίσει η μυτούλα.Λογικά από αυτό είναι κι ο βήχας. Μήπως ξεραίνεται η μυτούλα απ' την ατμόσφαιρα; Αλλά να μου πεις σε νησί είσαι δε θα έχει υγρασία;

Αυτό πάντως τό ψεύτικο που κάνει με το γκουχου γκουχου με το ζόρι, μ' έχει τρελάνει. Μα από τόσο μικρά να κάνουν τέτοια κόλπα για να τραβήξουν την προσοχή μας; Θέλω να το ζουλήξω εκείνη την ώρα και να το δαγκώσω!!!!

Καλωσ την Αννουλα!! Μια χαρα η μικρη ε???? Χαιρομαι, μπραβο σας!!! Ενα φιλακι να δωσεις στο κοριτσακι σου!!!

Οσο για αυτους τους αρρωστους, πραγματικα ουτε γω εχω λογια!!! Ημαρτον δηλαδη.. Εγω παντως αυτα τα δακρυβρεχτα δεν τα διαβαζω, γιατι επηρρεαζομαι!!!

Ρε σεις κοριτσια, Αννα πες μου κι εσυ, παρατηρησα απο χτες οτι ο μικρος εχει ενα περιεργο ξερο ομως βηχα, κ δεν εννοω το ψευτικο, (το κανει κι αυτο)εβηχε κ στον υπνο του!! κ σημερα μπουκωνει συνεχεια η μυτουλα του.. Τι να κανω ρε γμτ? Εχω αρχισει ν ανησυχω...

Μαριανθη δε θελω να σε ανησυχησω αλλα ετσι ξεκινησαμε και εμεις, λιγο βηχα και μυξες, λιγο λιγο μπουκωμα και τελικα μπουκωσαμε πολυ. Εγω το καταλαβα οταν ακουγα χρου χρου στη μυτη, ξερεις οταν ειμαστε και μεις μπουκωμενοι κανει ενα περιεργο θορυβο η μυτη απο τις μυξες. Βαλε μπολικο ορο, 2-3 μπουκαλακια και δες. Εμενα οσο ορο και να εβαζα δεν ξεβουλωνε και πηρα την παιδιατρο. Ευχομαι να μην ειναι τιποτα. Και γω τα αποφευγω συνηθως τα δακρυβρεχτα αλλα οχι παντα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη δε θελω να σε ανησυχησω αλλα ετσι ξεκινησαμε και εμεις, λιγο βηχα και μυξες, λιγο λιγο μπουκωμα και τελικα μπουκωσαμε πολυ. Εγω το καταλαβα οταν ακουγα χρου χρου στη μυτη, ξερεις οταν ειμαστε και μεις μπουκωμενοι κανει ενα περιεργο θορυβο η μυτη απο τις μυξες. Βαλε μπολικο ορο, 2-3 μπουκαλακια και δες. Εμενα οσο ορο και να εβαζα δεν ξεβουλωνε και πηρα την παιδιατρο. Ευχομαι να μην ειναι τιποτα. Και γω τα αποφευγω συνηθως τα δακρυβρεχτα αλλα οχι παντα...

Αχ και εμεις εχουμε μυξες τον τελευταιο καιρο.....Με τρομαζετε!!!!!!!!!!!!!:confused::confused:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Να'μαι κι εγώ!!!

βρε πολυλογούδες 3 μέρες έλειψα και πήρατε φόρα!!!

Καταρχήν να σας πω οτι πέρασα καταπληκτικά! το παίδί μου ήταν ένα αστέρι και κάναμε τα ψώνια μας!

ήμασταν στο mall απο τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα!

Πήραμε κυρίως για τη μπέμπα πράγματα...και ως τρελή μάνα που είμαι της πήρα όχι ένα....ούτε δυο αλλά 6 μπολερό!!! χαχαχαχα!!!

Θέλω να καταγγείλω οτι το δωμάτιο θηλασμού στο mall είναι άθλιο!!!!!!

ένα δωματιάκι μια σταλιά στο οποίο επικρατεί πολικό ψύχος!!! μέχρι να αλλάξω και να θηλάσω τη μικρή, τα χεράκια και η μυτούλα της είχαν γίνει παγάκι!

Καλά εννοείται οτι δε θυμάμαι και πολλά για να σχολιάσω απο όσα γράψατε!

Απλά έβγαλα το συμπέρασμα οτι μάλλον είμαι η αντικοινωνική του καφέ μας...δεν έχω καμιά ας το κινητό ούτε στέλνω πμ ή mail...τεσπα...

Ζωίτσα αυτά με τον εκνευρισμό και να μη θέλει να θηλάσει μου τα έκανε και μένα πριν κανένα μήνα, ίσως και παραπάνω...απο τότε είναι που τη θηλάζω περπατώντας γιατί διάβασα οτι ο ρυθμός απο το περπάτημα τα ηρεμεί και έτσι αποκτούν υπομονή μέχρι να κατέβει το γάλα...

Γιατί ακι η δικιά μου σούπερ ανυπόμονη είναι και είχαμε θέμα....αφού πολλές φορές έβαζα το θήλαστρο στη φάση διέγερσης και μόλις ερχόταν το γάλα την έβαζα κατευθείαν στο στήθος...

πάντως δοκίμασε να πάρεις και τριγωνελα ή μαγια μπύρας για να προσπαθήσεις να αυξήσεις το γάλα, αν θες....αλλιώς δίνε ξένο αφού έτσι κι αλλιώς θες να θηλάσεις μέχρι τον 6ο.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γιώτα welcome back!

είχα διαβάσει το θέμα που είχες ανοίξει για το παιδάκι σου στο πάρεντς αλλά δεν είχα προλάβει να σου γράψω...

ίσως να βγάζει δοντάκια και να το περνάει λίγο δύκολα γιαυτό δεν κοιμάται....κουράγιο και σύντομα θα περάσει!

Αννούλα περαστικούλια στην πριγκήπισα!!! και μένα έχει μυξούλες....θα πάρω την παιδίατρο τη Δευτέρα!

α και δε σας είπα!

όταν ανεβαίναμε Αθήνα το παιδάκι μου ζαλίστηκε και έκανε εμετό...το πόσο στεναχωρήθηκα δε λέγεται....ευτυχώς στην επιστροφή ήταν μια χαρά όμως!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μαριάνθη ορό βάζε να καθαρίσει η μυτούλα.Λογικά από αυτό είναι κι ο βήχας. Μήπως ξεραίνεται η μυτούλα απ' την ατμόσφαιρα; Αλλά να μου πεις σε νησί είσαι δε θα έχει υγρασία;

Αυτό πάντως τό ψεύτικο που κάνει με το γκουχου γκουχου με το ζόρι, μ' έχει τρελάνει. Μα από τόσο μικρά να κάνουν τέτοια κόλπα για να τραβήξουν την προσοχή μας; Θέλω να το ζουλήξω εκείνη την ώρα και να το δαγκώσω!!!!

Oπως τα λες! Υγρασια κ χαρα ειμαστε εδω περα!! Κ ναι! Κ εγω τρελενομαι μ αυτο το ψευτικο...!!! Υποκυπτω ομως κανονικα κ με την πρωτη ευκαιρια του τραβαω δαγκωνιτσες οπου βρω!! Μπουτακια κολακια!! Τρελα ειναι! Κ κακαριζει το θεατρο!!!!

Γι αυτο σε ρωταω, τον εχω το νου μου κ τον παρακολουθω.. Προμηθευτικα κ ορους κ ειμαι ετοιμη.. Ειδωμεν κοριτσια!

Αννούλα μου περαστικούλια! Βρασίδα δεν παίρνεις τον Χαρίλαο να έρθετε για κανένα ταβλάκι;

Χαχαχα!!! Αν βαλουν το καλοκαιρι δελφινια, θα την κανω! Θα πακεταρω τον Χαρι.. κ θα σου ρθω!! Μπιριμπα δεν παιζεις βρε Γιωτακι??? Αν κ θα τα βρουμε!!! Ταβλακι θα ναι, μπιριμπα θα ναι, μπανακια στις παραλιες θα ναι... Θα δειξει!!!;)

Αχ και εμεις εχουμε μυξες τον τελευταιο καιρο.....Με τρομαζετε!!!!!!!!!!!!!:confused::confused:

Ελα ελα εσυ αμεσως να αγχωθεις!!! Μυξες εχουν κ τα δοντακια.. Πολλες μυξες! Αυτο μου λεγε μια φιλη.. Μεχρι κ βροχιολιτιδα(??? το λεω καλα?) εκανε ο μικρος της με τα δοντια.. Τωρα δεν ξερω τι παιζει. Εγω του βαλα δαχτυλο στο στομα, δεν ειδα κατι...

Να'μαι κι εγώ!!!

Καλά εννοείται οτι δε θυμάμαι και πολλά για να σχολιάσω απο όσα γράψατε!

Απλά έβγαλα το συμπέρασμα οτι μάλλον είμαι η αντικοινωνική του καφέ μας...δεν έχω καμιά ας το κινητό ούτε στέλνω πμ ή mail...τεσπα...

.

Σοφακι μικρηνα το ποστ σου για να μην πιασω πολυ χωρο.. Με γεια τα μπολερακια, κ μπραβο σας που περασατε καλα!!!

Γιατι καλε αντικοινωνικη? Σιγα!!! Μια χαρα σε βρισκω εγω!!!:tongue::P

Γεια σας κι απο μενα!

Ο μικρος μου κοιμαται και βρηκα ευκαιρια να σας γραψω.

Δεν θυμαμαι και πολλα απο οσα γραψατε,να με συγχωρεσετε...

Αννουλα περαστικα την μικρουλα σου.Θα περασει μωρε που θα παει...Δυστυχως ομως ταλαιπωρειται.

Σοφακι μια χαρα περασατε ε?Μινι διακοπουλες!Με γεια τα ρουχαλακια της.Και μην αγχωνεσαι,ουτε κι εγω εχω τηλ. και mail.Μαλλον ειμαστε 2 οι αντικοινωνικες.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...