Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ζωή εσύ μην απαντήσεις γιατί θα πάθω συγκοπή!

όντως θα πάθεις συγκοπή! μπορει να εχει φτασει τους 75 πόντους τωρα :tongue:. ο δικος μου ειναι 64 παντως και βρισκεται στην 90η εκατοστιαια θεση. την "εχει παρει καβαλα και παει" όπως ειπε και ο γιατρος μας :lol:

Μόνη μου είμαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μπουχου,μπουχου.............

Καλά, όταν μπείτε απαντήστε και στις επόμενες ερωτήσεις μου αν μπορείτε. Αποφασίσατε για βάφτιση;; Εμείς λέμε για 17 Απρίλη εδώ στο νησί. Δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε τραπέζι γιατί στη πιο φτηνή ταβέρνα της συμφοράς κάνει 35 ευρώ το άτομο. Για πιο αξιοπρεπή μέρη ξεφεύγουν οι τιμές.. Πληρώνουμε την Μύκονο.. Είμαστε και σε φάση οικοδομής οπότε δε λέει.. Εσείς θα κάνετε τραπέζι;

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

να' μαι και εγω....

Μαριανθούλααααααα! την ειδες την Τατι τι απαιτητική ειναι; ειπα να ευχηθω και μου την ειπε για τα γραμματα. εγω φταιω που εχω γιο και τα βλεπω όλα μπλε;;;;:tongue:

Αμ δεν την ειδα!! Την ειδα!! ΠΑΠΑΠΑΠΑ παραξενια! Κακια πεθερα θα γινεις Τατι!! 1338948moefati4iu.gif Ντα ντα την Τατι!!!! (για να μην παρεξηγηθεις, εισαι η Τινκερ μπελ!!!)

Καλέ κι εμείς έχουμε κουτάκια εδώ και πάνω από 1 μήνα ...

Αχου μωρε..! Αληθεια κ εσεις?? Ε τοτε καλα τα ψησατε με τη συμπεθερα σου! Μια χαρα θα τα πανε τα μωρακια σας..!

Καλημέεεεερα!!!! Σοφάκι έχετε κι εσείς δοντάκια;;; Πολύ ωραία!! Μακ μου ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Είμαστε 5800γρ στη κλίμακα κάπου ανάμεσα στο 30 και το 40.Αλλά γεννηθηκε στην 25.Ως καλό κουτσομπολάκι που είμαι διάβασα στα προηγούμενα αλλά είδα μόνο μια παρεξήγηση (εντελως ανήτη αν με ρωτήσετε) με το τατιανάκι με μια φωτογραφία με σκυλάκι και με την ελευθερία. Η Μαρία που κολλάει;; Τέλως πάντων ας μην ξύνω πληγές..Ο γιατρός μας καθησύχασε ότι είμαστε μια χαρά!Απλά οι ρυθμοί της είναι έτσι..Αφου διπλασιάστηκε το βάρος είμαστε μια χαρα.Περιμένει μόνο από εμάς να είμαστε στο χρόνο 9 κιλά.Αυταααααα!!Πάω να μαγειρέψω σπιτικό κοκοράκι με μακαροναδα!

Γιωτουλα με μενα τσακωθηκε η Μαρια.. Ειναι στη σελ 221 κ παει μεχρι κ την 230 νομιζω... Εφυγε ομως γιατι ειχε διαφορες κ με τις Αυγουστομανες.. Αυτα, αν δε βαριεσαι διαβασε κ βγαλε τα συμπερασματα σου!!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Βρε κοριτσια, εγω ειχα μεινει στο ποστ 8405 της Γιωτας!!! Ζωη που τα ανακαλυψες αυτα ρε συ!!! Απ τη μια μπραβο σου, κ απ την αλλη μου χει σηκωθει η τριχα!!!!

Κοριτσια θυμαστε που οταν ειμασταν ακομα εγκυος ειχαν μπει 2 στο καφε μας τελειως ασχετες???? κ ουτε καν εγκυες???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

δεν θυμαμαι... μιλουσαμε τοτε ή δεν ειχα μπει ακομα;;; παντως στο "καφε: πότε θα γινω επιτελους μανουλα;" ειχαν ξεμπροστιασει καποια που κοροιδευε και ειχε και 2 ψευδωνυμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...