Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να' μαι και εγω....

Γιωτα μου όσον αφορα στην απορία σου για την την αποχωρηση της Μαρίας σου απαντω ότι αφενος μεν δεν εισαι κουτσομπολακι, αφετερου δε εγω τουλαχιστον βαριεμαι να τα γραψω γιατι ηταν αρκετα. αν δεν βαριεσαι και εσυ γυρνα καμποσες σελιδες πισω και θα διαβασεις τα οσα διαδραματιστηκαν! κατα τα άλλα: 1) όχι δοντακι δεν εχει αλλος από τον Τεο 2) αν ο παιδιατρός σου λεει οτι η μικρη ειναι καλά τότε κανενα προβλημα. σε ποια εκατοστιαια θεση ειστε στις καμπυλες αναπτυξης; 3) και ο δικος μου ο παιδιατρος ειπε οτι θα ξεκινησουμε στερεες τροφες απο τον 6ο όχι νωρίτερα. αυτααααα...

Μαριανθούλααααααα! την ειδες την Τατι τι απαιτητική ειναι; ειπα να ευχηθω και μου την ειπε για τα γραμματα. εγω φταιω που εχω γιο και τα βλεπω όλα μπλε;;;;:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να' μαι και εγω....

Γιωτα μου όσον αφορα στην απορία σου για την την αποχωρηση της Μαρίας σου απαντω ότι αφενος μεν δεν εισαι κουτσομπολακι, αφετερου δε εγω τουλαχιστον βαριεμαι να τα γραψω γιατι ηταν αρκετα. αν δεν βαριεσαι και εσυ γυρνα καμποσες σελιδες πισω και θα διαβασεις τα οσα διαδραματιστηκαν! κατα τα άλλα: 1) όχι δοντακι δεν εχει αλλος από τον Τεο 2) αν ο παιδιατρός σου λεει οτι η μικρη ειναι καλά τότε κανενα προβλημα. σε ποια εκατοστιαια θεση ειστε στις καμπυλες αναπτυξης; 3) και ο δικος μου ο παιδιατρος ειπε οτι θα ξεκινησουμε στερεες τροφες απο τον 6ο όχι νωρίτερα. αυτααααα...

Μαριανθούλααααααα! την ειδες την Τατι τι απαιτητική ειναι; ειπα να ευχηθω και μου την ειπε για τα γραμματα. εγω φταιω που εχω γιο και τα βλεπω όλα μπλε;;;;:tongue:

Καλέ κι εμείς έχουμε κουτάκια εδώ και πάνω από 1 μήνα ...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Παραπάνω ήθελα να γράψω δοντάκια αλλά μπήκα από το κινητό και έγραψα ότι νά ναι!Απόψε κοιμόμαστε στην κούνια μας!!!Καληνύχτα και όνειρα γλυκά και αδιάκοπα...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέεεεερα!!!! Σοφάκι έχετε κι εσείς δοντάκια;;; Πολύ ωραία!! Μακ μου ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Είμαστε 5800γρ στη κλίμακα κάπου ανάμεσα στο 30 και το 40.Αλλά γεννηθηκε στην 25.Ως καλό κουτσομπολάκι που είμαι διάβασα στα προηγούμενα αλλά είδα μόνο μια παρεξήγηση (εντελως ανήτη αν με ρωτήσετε) με το τατιανάκι με μια φωτογραφία με σκυλάκι και με την ελευθερία. Η Μαρία που κολλάει;; Τέλως πάντων ας μην ξύνω πληγές..Ο γιατρός μας καθησύχασε ότι είμαστε μια χαρά!Απλά οι ρυθμοί της είναι έτσι..Αφου διπλασιάστηκε το βάρος είμαστε μια χαρα.Περιμένει μόνο από εμάς να είμαστε στο χρόνο 9 κιλά.Αυταααααα!!Πάω να μαγειρέψω σπιτικό κοκοράκι με μακαροναδα!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Μην αγχώνεσαι,κι εμένα κάπου εκεί είναι στα κιλά και γεννήθηκε 2900.Αλλά δεν έχει πιεί σταγόνα ξένο γάλα!Aλλο που πίνει ξένο,ίδια μέρα γεννημένο,είναι 3κιλά παραπάνω!Τελικά 3.30 έκλαψε και την πήρα στο κρεβάτι μας...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέεεεερα!!!! Σοφάκι έχετε κι εσείς δοντάκια;;; Πολύ ωραία!! Μακ μου ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Είμαστε 5800γρ στη κλίμακα κάπου ανάμεσα στο 30 και το 40.Αλλά γεννηθηκε στην 25.Ως καλό κουτσομπολάκι που είμαι διάβασα στα προηγούμενα αλλά είδα μόνο μια παρεξήγηση (εντελως ανήτη αν με ρωτήσετε) με το τατιανάκι με μια φωτογραφία με σκυλάκι και με την ελευθερία. Η Μαρία που κολλάει;; Τέλως πάντων ας μην ξύνω πληγές..Ο γιατρός μας καθησύχασε ότι είμαστε μια χαρά!Απλά οι ρυθμοί της είναι έτσι..Αφου διπλασιάστηκε το βάρος είμαστε μια χαρα.Περιμένει μόνο από εμάς να είμαστε στο χρόνο 9 κιλά.Αυταααααα!!Πάω να μαγειρέψω σπιτικό κοκοράκι με μακαροναδα!

πιο πριν υπάρχει και άλλη παρεξήγηση με την Μαρία και την Μαριάνθη σχετικά με τους παπαδες και την εκκλησία! αν δεν βαριεσαι θα το βρεις και αυτό

Καλημέρα!Μην αγχώνεσαι,κι εμένα κάπου εκεί είναι στα κιλά και γεννήθηκε 2900.Αλλά δεν έχει πιεί σταγόνα ξένο γάλα!Aλλο που πίνει ξένο,ίδια μέρα γεννημένο,είναι 3κιλά παραπάνω!Τελικά 3.30 έκλαψε και την πήρα στο κρεβάτι μας...

βρε Σοφάκι μην την παιρνεις στο κρεβάτι σου γιατί αμα μάθει αστα, δεν θα φεύγει με τίποτα!

Παραπάνω ήθελα να γράψω δοντάκια αλλά μπήκα από το κινητό και έγραψα ότι νά ναι!Απόψε κοιμόμαστε στην κούνια μας!!!Καληνύχτα και όνειρα γλυκά και αδιάκοπα...

που να το ξερω Χ-συμπεθερα μου;;;; μαυρη πέτρα ειχες ρίξει σε χάσαμε :cool:!!!!

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Σοφάκι ούτε εμένα έχει πιει ποτέ τίποτε άλλο εκτός από το γάλα μου. Και γεννήθηκε 2850. Επομενως καλά είμαστε!!!

Πάω να βρω τα παλιά για να κουτσομπολέψω σαν αρχικουτσομπολάκι που είμαι!!!

Το κοκκοράκι μοσχομυρίζει!! Ελάαααααατε!!!

kwtpmaqz0.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Λοιπον εχω φρικαρει λιγο σαν αθωο κοριτσακι που ειμαι αλλα μαλλον θα επρεπε να το περιμενω.....

Διαβαστε εδω....

http://www.cyclingcolours.nl/forum/viewtopic.php?f=19&t=7065

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Λοιπον εχω φρικαρει λιγο σαν αθωο κοριτσακι που ειμαι αλλα μαλλον θα επρεπε να το περιμενω.....

Διαβαστε εδω....

http://www.cyclingcolours.nl/forum/viewtopic.php?f=19&t=7065

απιστευτοοοοοοο;;;;;;;

ενημερωσε τον admin! καλα οι τυποι ειναι αρρωστοι! φταιω να τους γραψω μην να τους:evil:ξεχ@σω;

απιστευτοοοοοοο;;;;;;;

ενημερωσε τον admin! καλα οι τυποι ειναι αρρωστοι! φταιω να τους γραψω μην να τους:evil:ξεχ@σω;

Μην γραφεις τιποτα αυτο θελουν.Απλα ρε συ τρομαζω με τον κοσμο.Και μαλλον προκειτε για παιδια .....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Έλεοοοοος!!! Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν μερικοί μου φαίνεται...Τι να σημειώσεις μακ μου αφού με άλλα στοιχεία θα μπουν εδώ..Από εμάς αποκλείεται να είνα κανείς αφού είμαστε στο φατσοβιβλίο και έχουμε φώτο των παιδιών μας..

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...