Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μακ μαρακι μου σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!καλα τι να πω????γαλαζια γραμματα για πριγκηπισσα???πολυ γελασα!!!η επιτηδες το εκανες,η ερωτευμενη εισαι,η αχρωματοψια εχεις,η δεν εβρισκες αλλο χρωμα!!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι.

Ηπιε αυτην την φορα απο το στηθος.Ομως μολις ειχε ξυπνησει γατι αλλιως δεν καθεται με τιποτα.

ΜΑκμαρακι μαλλον δικιο εχεις κατι με το αγχος αυτο τον καιρο παιζει.

Μιλαμε πριν εγινε πανικος εδω περα.Πως δεν φωναξαν οι γειτονες την προνοια θελω να ξερω...

Η παιδιατρος παντως μου ειπε να το παλεψω και τις ειπα οτι του εδωσα το frizolac που το εχω για ωρα αναγκης και μου ειπε αν το ηπιε ας του δινω αυτο οταν χρειαζεται.....

Αυταααααααααα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

ελα βρε Ζωή μου :-(... πω πω... εχει νευρα; κλαιει, τσιριζει; γνωμη μου ειναι να τον βαζεις αρχικα στο στηθος, που πειναει και αν δεν χορταινει τοτε δινε του συμπληρωμα. ισως το παιδι πειναει γι αυτο δεν εχει κεφια τοσο καιρο τωρα! η γιατρος γιατι πιστευει οτι δεν θελει το γαλα σου;

Καλησπέρα! Πάλι δεν σας διάβασα γιατι ήρθε ο μπαμπάς μου και τα λέγαμε!! Πέρασα να σας πω μια καληνυχτα και να σας εκφράσω απορίες γιατί έχω χάσει πολλά! Ζωίτσα τι εξεταστική έχεις; Το μωρολυλι σου έχει δλοντι; Κανένα άλλο μωράκι έχει δοντάκι; Κάποιος άλλος παιδίατρος εκτός από τον δικό μου συστήνει τροφές μετά την ολοκλήρωση και του 6ου μήνα; Τα μωράκια σας πόσα κιλά είνα; Είδα ένα μωρούλι που ήταν ίσα με το δικό μου σε ηλικία και ήταν 8.600. έμοιαζε λες και μας περνούσε κανένα χρόνο. Κόμπλαρα και στεναχωρέθηκα..Μήπως το μωράκι μου είναι υπρβολικά μοκρο;;Α, σημειώνω ότι κι εκείνο το μωράκι είχε γεννηθεί 2850 σαν και τη δικιά μου. Σας έπρηξα με τις ερωτήσεις εεε;; Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο ή θα με πείτε κουτσομπολάκι;;;; Με τη μαρία τι έγινε κι αποχωρησε;;

Τατιάνα μου να χαίρεσαι το αγγελουδάκι! Να ζήσει 1000ευτυχισμένα χρόνια! Κοριτσάκια μου μπορεί να τελειώσει η ματαρία και να μου κλείσει. Αν συμβεί καληνύχτα1Τα λέμε αύριο!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

ελα βρε Ζωή μου :-(... πω πω... εχει νευρα; κλαιει, τσιριζει; γνωμη μου ειναι να τον βαζεις αρχικα στο στηθος, που πειναει και αν δεν χορταινει τοτε δινε του συμπληρωμα. ισως το παιδι πειναει γι αυτο δεν εχει κεφια τοσο καιρο τωρα! η γιατρος γιατι πιστευει οτι δεν θελει το γαλα σου;

Οταν τον βαζω στο στηθος ειναι σε υπερενταση επειδ εοαιζε ή δεν ξερω και εγω τι και στο σηθος μου δυστυχως δεν ηρεμει.Γινεται ανυπομονος και αφου αργει να κατεβει το γαλα τσατιζεται αρχιζει να δαγκωνει και να τσιριζει.Ποναω και φωναζω και εγω γιατι δαγκωνει και γινεται ενας πανικος κυριολεκτικα με το σημερινο αποκορυφωμα...

Η γιατρος με ρωτησε αν ειμαι αγχωμενη γενικα και να ξαναπροσπαθησω.Δεν φαινεται να πειναει ρε μαρακι δεν ξερω κιολας...Γενικα εχουμε ανακαλυψει την τσιριδα και οτι και να γινει τωρα πια τσιριζει....Τωρα παντως κανω και ξενο να το εχω διπλα μου και προσπαθω να τον θηλασω.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

1008746a1j2faq5tb.gif

Tατιανακι μου γλυκο κ αγαπημενο, να σου ζησει το αστερακι σου!!!! Αχ κατσε σου χω κι αλλο!!!

1502831w5igvoah0a.gif

Για τη μπεμπα με αγαπη!!!

Ειναι καμμια μεσα?? Γιωτουλαααα? Σε προλαβα??

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Οταν τον βαζω στο στηθος ειναι σε υπερενταση επειδ εοαιζε ή δεν ξερω και εγω τι και στο σηθος μου δυστυχως δεν ηρεμει.Γινεται ανυπομονος και αφου αργει να κατεβει το γαλα τσατιζεται αρχιζει να δαγκωνει και να τσιριζει.Ποναω και φωναζω και εγω γιατι δαγκωνει και γινεται ενας πανικος κυριολεκτικα με το σημερινο αποκορυφωμα...

Η γιατρος με ρωτησε αν ειμαι αγχωμενη γενικα και να ξαναπροσπαθησω.Δεν φαινεται να πειναει ρε μαρακι δεν ξερω κιολας...Γενικα εχουμε ανακαλυψει την τσιριδα και οτι και να γινει τωρα πια τσιριζει....Τωρα παντως κανω και ξενο να το εχω διπλα μου και προσπαθω να τον θηλασω.....

Ελα βρε Ζωιτσα μου..

Να σου πω, μη σκας! Δεν εγινε κ τιποτα για μια φορα... Το παιδι σου αλλωστε ειναι ολοκληρος παιδαρος!!! Ισως επειδη εχει τοσο εεε μεγαλη? πως να το πω, αναπτυξη, να μην το πιανει το γαλα, που λεγαν κι οι παλιοι... Ισως κατεβαινει το γαλα σου αλλα εχει μικροτερη ροη, κ ο μπεμπης δεν εχει την υπομονη που ειχε.. Τι να πω! Παντως μη μου σκας, ε??

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...