Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Το σπερμα είναι καλό λέει εφόσον το επιλέγουν και κάνουν μικρογονιμοποίηση και τώρα θα κάνουμε και μια μέθοδο για τον κατακερματισμό δεν ξέρω πως λέγετε !!! 
      οχι scrating …υστεροσκοπηση και μικροβιωμα χωρίς μέθη !!! 
      για τον προεμφυτευτικό γνωρίζω ότι είναι ακριβός αλλά το προτιμώ να πληρώσω όσο και αν είναι για να μην υποβάλομε σε τέτοια διαδικασία ξανά και ξανά ..

Αν πληροίς τις προϋποθέσεις, δεν βλέπω τον λόγο να σε αποτρέπει ο εξωσωματικός. Απλά θα πρέπει να μαζέψετε βλαστοκύστες. 

Για το σπέρμα είναι αμφιλεγόμενο ζήτημα. Επιλέγουν με το μάτι, για την ποιότητα δεν μπορούν να ξέρουν. Όπως τα έμβρυα, μόνο με προεμφυτευτικό γνωρίζεις αν είναι υγιής. Δηλαδή μπορεί να σου βγει υγιείς μια βλαστοκύστη 3ΒΒ και όχι υγιής 4 και 5ΑΑ. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δυστυχως ουτε εγω τα καταφερνω...ημουν παντα οξυθυμη με το μωρο καπως βελτιωθηκε η κατασταση αλλα εχω πιασει αρκετες φορες τον εαυτο μου να φωναζει με το μωρο αγκαλια:(

same here (two times)...:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

... κοιμήθηκα καλά χτες.... εχω κέφια και με έχει πιάσει λογοδιάρροια (ευτυχώς που δεν έχω το σκέτο... δλδ διάρροια..) όταν σας σπάσω τα νεύρα... απλά πείτε μου να..ΣΚΑΣΩ!

Θα τους το πω εγω,φυσικα....''η παιδιατρος εδωσε εντολη οχι επισκεψεις''.....τωρα αν θυμωσουνε εεε τι να πω!!

Το καλυτερο ειναι να το λεγε ο αντρας μου,αφου ειναι δικο του σοι,,αλλα απο την στιγμη που δεν αναλαμβανει θα το αναλαβω εγω για τα καλα!!

Μα αφου ρωτανε αν παμε προς τα μερη μας για χριστουγεννα και απαντω οχι,λογω ιωσης δεν θελουμε να τρεχουμε την μικρη σε νοσοκομεια...ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουν??

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

και εγω ετσι ειμαι οξυθυμη και αν δεν εκτονωθω αμεσως θα σκασω. πρεπει ομως να μαθω να το ελεγχω γιατι το μωρο δεν φταιει σε τιποτα απολυτως. δυο φορες εχω υψωσει και εγω τον τονο της φωνης μου παρουσια του και μετα κλαιω απο τυψεις. θυμαμαι και τους καυγαδες των γονιων μου μπροστα μου και.... τελος παντων....:-(

Μαρακι εγω δεν μαλωνα ποτε με τον Κοσμα .Και παντα ελεγα ωραια γιατι το παιδι δεν θα ακουσει ποτε καυγαδες.Ομως τα νευρα μου πια απο την κουυραση εχουν σπασει.Και ξεσπαω συνεχεια μπροστα στο παιδι.Μετα το μετανιωνα γιατι και εγω στο σπιτι μου εχω δει πολλους καυγαδες αλλα ηταν αργα.Καποια στιγμη του εξηγησα ποσο κουρασμενη ειμαι και να μην με παρεξηγει...Απο τοτε δεν εχουμε μαλωσει μαρακι.Αν και καμια φορα ψαχνομαι ασχημα...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Θα τους το πω εγω,φυσικα....''η παιδιατρος εδωσε εντολη οχι επισκεψεις''.....τωρα αν θυμωσουνε εεε τι να πω!!

Το καλυτερο ειναι να το λεγε ο αντρας μου,αφου ειναι δικο του σοι,,αλλα απο την στιγμη που δεν αναλαμβανει θα το αναλαβω εγω για τα καλα!!

Μα αφου ρωτανε αν παμε προς τα μερη μας για χριστουγεννα και απαντω οχι,λογω ιωσης δεν θελουμε να τρεχουμε την μικρη σε νοσοκομεια...ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουν??

ναι μην σου κάνει εντύπωση... ο καθένας σκέφτεται το δικό του κωλαρ***... κανείς δεν πονά το παιδί σου όπως εσυ... πάρτο απόφαση!

εχουν να μου σουρουν παλι ελευθεριτσα...θα θελα να ειμαι απο καμια πλευρα να τα ακουω.

ξυπνησε η ζωη μου,,την εχω αγκαλιτσα γιατι μου φενεται πως νυσταζει κι αλλο

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

εχουν να μου σουρουν παλι ελευθεριτσα...θα θελα να ειμαι απο καμια πλευρα να τα ακουω.

ξυπνησε η ζωη μου,,την εχω αγκαλιτσα γιατι μου φενεται πως νυσταζει κι αλλο

καλύτερα που δεν τους ακούς...;)! Δεν πειράζει ο καθένας ας κοιτάξει το σπίτι του και να σας αφήσουν στην ησυχία σας.

Καταρχήν το πιο σημαντικό: Ελευθερία αν μπορείς ρώτησε τον άντρα σου για τα έξτρα χρήματα απο την καισαρική!

Εμείς πήγαμε στο ΙΚΑ Χαλανδρίου γιατί γέννησα στο ΜΗΤΕΡΑ (πρέπει να πας στο ΙΚΑ που ανήκει το μαιευτήριο που γέννησες) και καταθέτεις το πρωτότυπο τιμολόγιο και σε 4 μήνες σε ειδοποιούν για είσπραξη. Επειδή όμως, απ’ ότι έχω μάθει τα ποσά που καταβάλλουν είναι αστεία να κάνεις αμέσως ένσταση ... μετά θα σου δώσουν και άλλα... Εγώ περιμένω να με ειδοποιήσουν κατά τον Ιανουάριο για πληρωμή και θα σου πω τότε τι πήρα... έτσι για να γελάσουμε! Εάν δεν πας εσύ εννοείται πως πρέπει να κάνεις εξουσιοδότηση (γνήσιο υπογραφής)!

Εγώ του είπα του Γιώργου...αν το παιδί αρρωστήσει και καταλήξει στο νοσοκομείο, να βρει τρύπα να κρυφτεί! Όλο του φωνάζω που σκύβει και του μιλάει και του γελάει...όλο σε επαφή με κόσμο είναι...αμάν! Καλά για επισκέψεις και τέτοια...κομμένα όλα!

Και η πεθερά μου το τραπέζι που κανόνιζε το ξέχασε! Την πήρε ο Γιώργος και της είπε ότι αν έχει σκοπό να καλέσει κόσμο, εμείς θα πάμε άλλη μέρα. Ευτυχώς τον υποστήριξε θερμά και ο πεθερός μου οπότε το θέμα έκλεισε ανώδυνα. Θα πάμε μεις για φαγητό το μεσημέρι και θα φύγουμε πριν πλακώσει κόσμος :)

Όσο για το αν φωνάζω μπροστά στο μωρό...απλά ελπίζω ότι δεν θα έχει μνήμες από τόσο μικρός :roll:

Αλλά είμαι τόσο κουρασμένη ώρες ώρες που ένα ξεχασμένο ποτήρι ή μια κάλτσα σε άσχετο μέρος μπορεί να με κάνει δολοφόνο!

Αχ αν μπορούσα να καπνίσω ίσως να ήταν καλύτερα...

Γεια σου βρε Λευτερίτσα με τα κέφια σου :)

Εγώ όσο προχωράει η μέρα έχω όλο και χειρότερη διάθεση...ευτυχώς που έφτιαξα το φαγητό το πρωί γιατί νηστικοί θα μέναμε...είναι και ο κωλόκαιρος, είναι και το βλασταράκι μου λίγο γκρινιάρικο...

Χθες βράδυ ξύπνησε κατά τις 4 παρά και έφαγε. Από κει και πέρα, κάτι τον ενοχλούσε γιατί όποτε τον ξάπλωνα, παρόλο που ήταν κοιμισμένος χτυπιόταν δεξιά αριστερά. Καταλήξαμε να τον έχω αγκαλίτσα μέχρι τις 6.30 για να κοιμηθεί...

Διαφημίσεις

ε λοιπόν μήπως έχω κέφια που ήπια χτες μπύρα και κάπνισα και 2 μισά τσιγάρα? ε δεν ειναι και ότι καλύτερο αλλά απο το να είμαστε μανες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης... Εξάλλου πιστεύω ότι ευτυχισμένη μάνα= ευτυχισμένο μωρό!

Μήπως Μαρία μου όταν είσαι εσύ καλά είναι και το παιδάκι σου καλύτερα?

Εγώ είχα φτάσει στο σημείο , κατά τον 9ο μήνα, να σκεφτώ να μη θηλάσω γιατί ήθελα τραγικά να καπνίσω... κάπνιζα 2 πακέτα παλιά, το συζήτησα λοιπόν με το γυναικολόγο, με τη μαία και την παιδίατρο και όλοι μου είπαν ότι καλύτερα να θηλάσω και να καπνίσω και κανα τσιγάρο παρά να μη θηλάσω... έτσι ξεσκάλωσα και χαίρομαι πολυ γι' αυτό!!! Δεν σας λέω να καπνίσετε αλλά δεν είμαστε και superwoman... έχουμε και εμεις τα παθη μας....

[/size]

Εμείς πήγαμε στο ΙΚΑ Χαλανδρίου γιατί γέννησα στο ΜΗΤΕΡΑ (πρέπει να πας στο ΙΚΑ που ανήκει το μαιευτήριο που γέννησες) και καταθέτεις το πρωτότυπο τιμολόγιο και σε 4 μήνες σε ειδοποιούν για είσπραξη. Επειδή όμως, απʼ ότι έχω μάθει τα ποσά που καταβάλλουν είναι αστεία να κάνεις αμέσως ένσταση ... μετά θα σου δώσουν και άλλα... Εγώ περιμένω να με ειδοποιήσουν κατά τον Ιανουάριο για πληρωμή και θα σου πω τότε τι πήρα... έτσι για να γελάσουμε! Εάν δεν πας εσύ εννοείται πως πρέπει να κάνεις εξουσιοδότηση (γνήσιο υπογραφής)!

κ εγω στο μητερα γεννησα ειχα καταθεσει τα χαρτια στο ικα της περιοχης μου πηρα τηλ προχθες κ μου ειπαν σε δεκα μερες να παω να εισπραξω...να δουμε τι θα μου δωσουν...ελευθερια ενσταση που κανεις?εκει που σου δινουν τα επιδοματα?(παροχες) η πρεπει να πας σε αλλο τμημα?κ πως γινεται σου δινουν αιτηση κ τη συμπληρωνεις?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...