Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιωτουλα πολυ ωραια τα νεα σας...!! Για τον υπνο τι σου ειπε????

Μαρια δε μας ειπες με τα κοψιδια χτες???? Φαγουτε φαγουτε????:tongue::tongue::tongue:

Χαχαχα!!!!!!

Εγω χτες μεσα στα μπριζολιδια κ τα καλαμακια που ψηναμε, κοπανησα κ κατι κεφταδακια στο τηγανι, μονο την πιατελα που δε φαγανε!!! Αφου δεν "κοπανησα" κ τη μικρη στο τηγανι παλι καλα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διάλειμμα από το σίδερο. Πολύ ήσυχες είστε σήμερα, να ανησυχήσω;;;

Ρε κορίτσια, τα σιδερώνετε ακόμα από την ανάποδη τα ρούχα των μπεμπιών;

Πότε μπορώ να σταματήσω;;;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

κρυβε λογια σοφια!!ακους εκει την ετοιμη της κνορ???πες καλε οτι φτιαχνεις μανιταροσουπα μονη σου με μανιταρια που τα μαζεψες εσυ!!!δεν χρειαζεται να τα λεμε και ολα!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

καλησπέρα. Γιωτούλα πολύ ευχάριστα τα νέα σας μπράβο!!Για τον ύπνο τι σου είπε;

Ζωίτσα μου μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου, θα δεις ότι θα πάτε παιδίατρο και όλα καλά. Άλλωστε κάποια στιγμή σταματάνε να παίρνουν το ίδιο βάρος που πέρνανε στην αρχή.

Τι άλλο τι άλλο;Σοφία θα τα λέμε στο fb. Πιστεύω όμως να είναι κάτι περαστικό και να τα βρείτε με τον άντρα σου.

Εμείς χθες βγήκαμε τελικά νωρίς νωρίς όμως για να μην έχει πολύ κόσμο και πολύ τσιγαρίλα. Πήγαμε με τον νονό μας και το τσικνήσαμε. Γυρίσαμε στις 10:30, κάναμε μπάνιο, ήπιε γάλα και κοιμήθηκε. Α, και χθες ξεκινήσαμε χορτόσουπα. Για αρχή πιστεύω καλά τα πήγαμε.

Διαφημίσεις

εμας εννοεις?τη συμπεθερα σου κ τη νυφουλα σου?μεγαλωνουμε κ οι 2!το κακο ειναι οτι εγω το παιρνω μονο στο φαρδος ενω η νυφουλα σου το παιρνει κ σε υψος!!!

χαχαχαχα!!!!!!!το ίδιο συμβαίνει και μ' εμένα.Μα τι στο καλό να μην μπορώ να χάσω κιλό;Συνέχεια μου φέρνουν γλυκά και πώς ν' αντισταθώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...