Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα

Βρε Ζωίτσα γιατί το λες αυτό ? Συνεχίζει να μη βρέχει πολύ – συχνά τις πάνες του ?

Γιωτουλα με το καλό να δεχτείς το μπαμπά σου

Σοφακι ότι κι αν είναι εύχομαι να ξεπεραστεί σύντομα κ θα περιμένουμε όποτε μπορείς να μας λες τα νέα σου

Σοφακι no2 μα είναι πριγκίπισσα το Κατερινάκι , τι άλλο θα την έντυνες , αν κ δεν την έχω δει φαντάζομαι ότι θα είναι κουκλίτσα (όπως είμαστε όλες οι Κατερίνες άλλωστε :mrgreen:)

Αννούλα κουράγιο κοριτσάκι, τι άλλο να πω

Έχει καλή μέρα σήμερα μόλις φάει φρουτοκρεμα λέω να βγούμε, φιλιά σε όλες

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολλέςε καλημέρες και από εμένα! σημερα εχω λιγο πηξιμο με την δουλεια οποτε θα φυγω (πάλι ερημιες το καφε, όλες φευγατες ειμαστε!).

Σοφάκι ελπίζω να ξεπεραστει το θεμα με τον συζυγο και ναι αν ειναι δυνατο θα τα λεμε μεσω φατσοβιβλιου μην ανησυχεις (δεν γλιτωνεις από εμας!)

Σοφάκι-Χ συμπεθερα: θελουμε φωτο της μικρης, θελουμε φωτο της μικρης, θελουμε φωτο της μικρης!!!!!

Μαριανθακι καλή δουλεια σου ευχομαι και όσο το δυνατο λιγοτερα βρωμορουχα :tongue: (ημαρτον δηλαδη!). αντε να δω ποτε θα τα πουμε και μεσω skype.

Ζωή μου δεν εχεις βρεφοζυγό; παντως η αληθεια ειναι οτι εσυ καταλαβαινεις καλυτερα από την αγκαλια και μονο το βαρος του παιδιου σου αλλα σκεψου μηπως απλα σου εχει δημιουργηθει η ιδεα λόγω της κακης διαθεσης του μικρου. αν δεν εχεις βρεφοζυγο ανεβα στη ζυγαρια σου μονη σου και μετα αγκαλια με το μικρο και κανε την αφαιρεση. βεβαια το αποτελεσμα δεν θα ειναι 100% ακριβες αλλά ίσως καταλαβεις ετσι κατι :confused: (μπορει να ειπα και κοτσανα τωρα λεμε)... αντε σας φιλω τωρα και θα μπω με την πρωτη ευκαιρία. Σας αφιερωνω το κατωθι τραγουδακι που μου αρεσει πολυ:

Κατερίνα μου σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια! Εμεις φάγαμε την φρουτόκρεμα και παίζουμε στο ρηλάξ οπότε η μαμά μας επιτέλους θα σιδερώσει...

Πρώην συμπεθέρα πολύ ευχαρίστως φωτό αλλά πως;;; Είμαι λίγο άσχετη!

Πάντως θα την δεις σύντομα και στο facebook σε νέα έκδοση!

Φιλάκια, το σίδερο με καλεί!

http://www.youtube.com/watch?v=Ktmlziusiv8

Κι ένα από μένα που είμαι λίγο μελαγχολική σήμερα...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Nα ΄μαι κι εγω!!! Μόλις γυρίσαμε από παιδίατρο!!! Όλα καλά! 5800γρ (διπλασιάσαμε το βάρος γέννησης) Τροφές μετά τον 6ο και κατευθείαν φρούτα και λαχανικά! Με πήρε χαμπάρι ότι είμαι υπερ της φυσικής διατροφής και δεν μίλησε καθόλου για συσκευασμένες τροφές! Συμφώνησε και με την καθυστέρηση των εμβολίων μετά το χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενη! Θα σας τα πω αναύτικά αργότερα αλλά τώρα πάω να υποδεχτώ τον μπαμπά μου! αλήθεια η μαρία που είναι;; τώρα που μπήκα εγώ λείπει αυτή;;

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Nα ΄μαι κι εγω!!! Μόλις γυρίσαμε από παιδίατρο!!! Όλα καλά! 5800γρ (διπλασιάσαμε το βάρος γέννησης) Τροφές μετά τον 6ο και κατευθείαν φρούτα και λαχανικά! Με πήρε χαμπάρι ότι είμαι υπερ της φυσικής διατροφής και δεν μίλησε καθόλου για συσκευασμένες τροφές! Συμφώνησε και με την καθυστέρηση των εμβολίων μετά το χρόνο. Είμαι πολύ χαρούμενη! Θα σας τα πω αναύτικά αργότερα αλλά τώρα πάω να υποδεχτώ τον μπαμπά μου! αλήθεια η μαρία που είναι;; τώρα που μπήκα εγώ λείπει αυτή;;

η μονη Μαρία που εμεινε στο φορουμ ειμαι εγω πια. Το άλλο το Μαρακι αποχωρησε λόγω της διαφωνίας της με καποιες κοπελες. μπορείς όμως πάντα να την βρεις στο facebook!;)

πολλά μπράβο στην μπουμπού και σε σενα που την φροντιζεις τόσο καλά!

Διαφημίσεις

πολλέςε καλημέρες και από εμένα! σημερα εχω λιγο πηξιμο με την δουλεια οποτε θα φυγω (πάλι ερημιες το καφε, όλες φευγατες ειμαστε!).

Σοφάκι ελπίζω να ξεπεραστει το θεμα με τον συζυγο και ναι αν ειναι δυνατο θα τα λεμε μεσω φατσοβιβλιου μην ανησυχεις (δεν γλιτωνεις από εμας!)

Σοφάκι-Χ συμπεθερα: θελουμε φωτο της μικρης, θελουμε φωτο της μικρης, θελουμε φωτο της μικρης!!!!!

Μαριανθακι καλή δουλεια σου ευχομαι και όσο το δυνατο λιγοτερα βρωμορουχα :tongue: (ημαρτον δηλαδη!). αντε να δω ποτε θα τα πουμε και μεσω skype.

Ζωή μου δεν εχεις βρεφοζυγό; παντως η αληθεια ειναι οτι εσυ καταλαβαινεις καλυτερα από την αγκαλια και μονο το βαρος του παιδιου σου αλλα σκεψου μηπως απλα σου εχει δημιουργηθει η ιδεα λόγω της κακης διαθεσης του μικρου. αν δεν εχεις βρεφοζυγο ανεβα στη ζυγαρια σου μονη σου και μετα αγκαλια με το μικρο και κανε την αφαιρεση. βεβαια το αποτελεσμα δεν θα ειναι 100% ακριβες αλλά ίσως καταλαβεις ετσι κατι :confused: (μπορει να ειπα και κοτσανα τωρα λεμε)... αντε σας φιλω τωρα και θα μπω με την πρωτη ευκαιρία. Σας αφιερωνω το κατωθι τραγουδακι που μου αρεσει πολυ:

Αααα για να σου πω?? Εγω ανοιχτο το χω!! Εσυ εισαι εκτος!! Λοιπον λεγε ωρα, να δωσουμε ιντερνετικο ραντεβου!!!!!

αχ πως τα λες πως τα λες!!!

Με πεθαινεις!!!!:lol::lol::lol:

Που εισαι βρε κοριτσι... Αντε γιατι κ σενα για να σε βρω πρεπει να κανουμε επαγγελματικο ραντεβου, αν κ το πιο πιθανο ειναι να βρεθω με τη γραμματεα σου... Χαχαχαχχα!!!

Σε πειραζω Τατιανακι!! :tongue:;)

Λοιπον, τελειωσα το βρωμομπουφαν! Μιλαμε φορτωνω πολυ με κατι τετοια!!! Αφου το φερμουαρ γι αυτο χαλασε!!! Απ την πολυ τη βρωμα κολλαγε κ χαλασε!!!!!:shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

για το μακμαρακι μου!!!εγω ειμαι ο χιονανθρωπος κ εσυ το κοριτσακι!σε κυνηγαω για να μου μιλησεις!!!

510690knffhhilvf.gif

αυτό ειναι εφιαλτης!!!!! :tongue:

Αααα για να σου πω?? Εγω ανοιχτο το χω!! Εσυ εισαι εκτος!! Λοιπον λεγε ωρα, να δωσουμε ιντερνετικο ραντεβου!!!!!

μακαρι να την ηξερα την ωρα :( θα σε καλεσω μολις σε δω συνδεδεμενη. τωρα παω σπιτι, τελος για σημερα αν και εχω ακομα δουλεια. το απογευμα δεν θα ερθω γραφειο γιατι ο αντρας μου λειπει για δουλεια και θα ερθει το βραδυ. οποτε home sweet home με το μπεμπε αγκαλια! παλι θα μου πεσουν οι πλατες από την αγκαλια. τον εχω κακομαθει, ειναι τρελος αγαπησιαρης. θελει αγκαλιτσες φιλακια, ζουζουνιες και δεν συμμαζευεται!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...