Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αννούλα σε σκεφτομουν από εχθες και όλο να ρωτησω που εισαι ηθελα και όλο το ξεχνούσα :(. περαστικα μωρε της μικρουλας σου. ειναι ταλαιπωρια αλλα θα περασει και αυτο. όπως μου ειπε και η μαμα μου όταν νοσηλευτηκε ο μικρος "ετσι νομιζεις οτι μεγαλωνουν Μαρία τα παιδια; θα τα εχεις αυτα από εδω και περα". δυστυχως ετσι ειναι Αννα μου. θελει δυναμη!

Ζωή μου λυπαμαι, εχασες την ευκαιρια να γνωρισεις τον επόμενο Μπραντ Πητ (ειναι ξανθομπουμπουρακι το μικρο μου :tongue:)!!!!!!

Μαριανθη κατ αρχην ευχαριστω για τα καλα σου λογια αναφορικα με το μπεμπη μου! κατα δευτερον και μονο που διαβαζα για το κοριτσακι-διαολακι, μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι! παναγια μου μην γινει, μαλλον μην το κανω, κακομαθημενο το παιδι μου γιατι θα σκασω. τα αντιπαθω αυτα τα παιδια μα πιο πολυ τους γονεις τους. τι φταινε αυτα αν τα εμαθαν ετσι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα …

Αννούλα γρήγορα περαστικά στη μικρούλα !

Εμείς γκρίνια , γκρίνια κ ξανά γκρίνια , τα ουλα του μάλλον τον φαγουριζουν / πονανε , πότε θα βγουν επιτέλους αυτά τα δόντια ? Βάζει τα χέρια του, τα μασητικά, τα παιχνίδια και εμένα άμα με πετυχει εύκαιρη !

XwAPp3.png

Κοριτσακια, πολυ θα γουσταρα τωρα να κατσω να μιλησουμε, αλλα δυστηχως πρεπει να παω να κοιμησω το μικρο, κ μεχρι να ξαναρθω μαλλον θα χετε φυγει...:-(

Σας καληνυχτιζω λοιπον εδω, κ ελπιζω να τα πουμε αυριο με υσηχια.. Φιλια σε ολες!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Κοριτσακια, πολυ θα γουσταρα τωρα να κατσω να μιλησουμε, αλλα δυστηχως πρεπει να παω να κοιμησω το μικρο, κ μεχρι να ξαναρθω μαλλον θα χετε φυγει...:-(

Σας καληνυχτιζω λοιπον εδω, κ ελπιζω να τα πουμε αυριο με υσηχια.. Φιλια σε ολες!

ακομα ξυπνιο το εχεις το παιδι; εννοειται να το κοιμισεις! καληνυχτα (και εμενα κλεινουν τα ματια μου αλλα εχει παει ο συζυγος να μου παρει πιτα. ειπαμε γουρουνα)!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω για τα περαστικα...Την κοιμισα κατα τις 11 παρα και τωρα παλι ξυπνησε με κλαματα και μυξες...Γμτ...ελπιζω να περασει συνταμα γιατι δεν μπορω καθολου...Μαριανθη μου δεν εχουμε δει μεγαλη βελτιωση, ποναει το ποδι του ακομα και κουτσαινει. Του εγραψαν κι αλλες φυσικοθεραπειες και βλεπουμε, αν και του ειπε για κορτιζονες ο γιατρος λεμε να τις αποφυγουμε προς το παρον. Καληνυχτα κουκλες...Αν μπορεσω θα μπω αυριο!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

ακομα ξυπνιο το εχεις το παιδι; εννοειται να το κοιμισεις! καληνυχτα (και εμενα κλεινουν τα ματια μου αλλα εχει παει ο συζυγος να μου παρει πιτα. ειπαμε γουρουνα)!!!!!

Kαλημερα! Βολοδερνω αρκετη ωρα, καθως σημερα ξυπνησαμε πρωι πρωι...

Εχτες που λες Μαρακι, δεν τον ειχα ξυπνιο ως τις 12, τον κοιμησα γυρω στις 9.30-10, αλλα με τη συγχιση κ την αναστατωση που τραβηξε το καημενακι μου με εκεινο το σκ*τομαθημενο κ τις τσιριδες του, ξυπνησε το μωρακι μου μαλλον απο την ολη ενταση που περασε νωριτερα... Το χω παρατηρησει, οταν ειναι ανυσηχο το περιβαλλον του, (οπως οταν ερχονται γονεις+πεθερικα κ μαζευομαστε 8 ατομα απο πανω του να του κανουν γουτσου γουτσου) τρωει μια παραπανω αναστατωση, κ εχει μια γκρινια το μωρακι μου... Το αποφευγω βεβαια, αλλα καποιες φορες δεν γινετε να εισαι κ στην απομονωση!! Παντως δεν το περιμενα να την αφησει ετσι η φιλη μου ν αλλωνιζει.. Πολυ μου την εσπασσε σας λεω.. Κ μαμα, κ κορη!

Κατα τ αλλα κοιμηθηκε υσηχα, κ συνεχομενα μπορω να πω, αλλα ξυπνησε νωριτερα σημερα, εφαγε, παιξαμε λιγο κ τωρα ξανακοιματε! Αυτα.. Παω να δω Grey's Αnatomy 6ο κυκλο γιατι θα σκασω μεχρι του χρονου....! Μαγαζι σε 1,5 ωρα οποτε χαλαρα..

Αντε ελατε μα πουμε τιποτα γιατι μετα εχω εκεινα το βρομοφερμουαρ του βρωμομπουφαν που σας ελεγα κ δεν θα μπω...

kalhmera κοριτσακια!ελπιζω να ειστε ολες καλα!

αννουλα περαστικα στο κοριτσακι σου!να γινει γρηγορα καλα.κ στον αντρουλη σου επισης!μαριανθη μου τα παιδια ειναι οπως τα μαθεις...κακομαθημενα δυστυχως υπαρχουν αρκετα.οσο γ τη δουλεια σου σα να εχεις δικιο ωρες ωρες γινεται σιχαμενη!

για τα εμβολια που λετε κ εγω θα της τα κανω σχεδον ολα-μονο το mmr το σκεφτομαι να το καθυστερησω.οσο γ αυτο που λεει η γιωτα για τα πολυδυναμα εμβολια συμωνω κ εγω μου το χει πει κ μενα ο παιδιατρος.

δυστυχως προεκυψε ενα θεματακι με το συζηγο κ πλεον θα μπαινω πολυ αραια.θα μαθαινω τα νεα σας ομως και θα τα λεμε μεσω facebook.να ειστε ολες καλα περαστικα στα αρρωστα μωρακια!να μου φιλησετε ολες τα ζουζουνια σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!! Μαριάνθη μου ελπίζω να ηρεμήσατε! Αννούλα περαστικά στο νινάκι σου.Υπομονή κι όλα θα πάνε καλά!Πάω να διαβάσω τα πιο πίσω!! Σήμερα 11,30 έχουμε παιδίατρο και σήμερα έρχεται και ο μπαμπάς μου Μύκονο!!Έχω λίγο τρέξιμο με το ανήσυχο ζουζούνι επομένως δεβ ξέρω αν θα ξαναμπώ.,

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Σοφακι καλημερα.. Ετσι ειναι οπως α λες.. Τα παιδια ειναι ο καθρεπτης των γονιων.. Πραγματικα ομως δεν ξερω πως να το χειριστω! Τι να κανω, να τη μαλωσω? Να θεσω ορια στο παιδακι μες το σπιτι μου εφ οσον η μανα του δεν καταλαβαινει? Δεν ξερω τι να κανω.... Εδω μου ανοιξε το ντουλαπι κ επιασε το αλουμινοχαρτο να παιξει κ της λεω, αυτο δεν ειναι για παιδακια! Κ μου ανταπανταει η μανα της, "εμενα τα πιανει ολα!!!!!! Ε τι να πω κι εγω?!?!!?!?

Τελοσπαντων! Ακομα συγχισμενη ειμαι με το θεμα...

Σοφακι οσον αφορα το θεμα που λες πως προεκυψε με τον αντρα σου, δεν θα σε ρωτησω, αλλα θα μας λειψεις. Εγω δεν εχω κ face.. Eλπιζω παντως να βρειτε τις ισορροπιες σας κ να ειστε καλα, μεσα απ την καρδια μου, ε, κ ποτε ποτε να μπαινεις να μας λες τα νεα σου.... Φιλια στη μπεμπα!!!

Διαφημίσεις

Γιωτουλα μου καλημερα... Καλως να τον δεχτεις το μπαμπα σου! Κ ευχομαι κ να ειναι κ σουπερ τα νεα απ το παιδιατρο!!!! Οταν θα χεις χρονο ξαναμπες.. Τι καιρο εχετε εκει..? Εδω το παει για καρεκλοποδαρα!!

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

Δεν ειμαι και τοσο καλα σημερα......Μου εχει μπει στο μυαλο μου οτι το μωρο μου δεν τρεεφεται σωστα...Νομιζω δεν περνει και βαρος....Τωρα πως τα συμπερανα ολα αυτα μην με ρωτατε...Οχι απο κατι συγκεκριμενο παντως....Ανησυχω ομως....Την αλλη εβδομαδα εχουμε παιδιατρο οποτε μαλλον εκει θα δουμε....

Κατα τα αλλα ειμαστε ολοι Καλα.

Γιωτα καλως να δεστεις τον πατερα σου

Σοφακι να μπαινεις οποτε μπορεις να μας λες τα νεα σου....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω για τα περαστικα...Την κοιμισα κατα τις 11 παρα και τωρα παλι ξυπνησε με κλαματα και μυξες...Γμτ...ελπιζω να περασει συνταμα γιατι δεν μπορω καθολου...Μαριανθη μου δεν εχουμε δει μεγαλη βελτιωση, ποναει το ποδι του ακομα και κουτσαινει. Του εγραψαν κι αλλες φυσικοθεραπειες και βλεπουμε, αν και του ειπε για κορτιζονες ο γιατρος λεμε να τις αποφυγουμε προς το παρον. Καληνυχτα κουκλες...Αν μπορεσω θα μπω αυριο!!!

Περαστικούλια κι από μας Αννούλα μου!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Ζωή μου αυτό είναι το άγχος όλων μας...Μην ανησυχείς, όλα καλά θα είναι! Θα το μάθεις σύντομα. Μαριάνθη μου προσπέρασέ το και ετοιμάσου για την επόμενη φορά! Τα είπαμε άλλωστε εμείς. Εμείς χτες πήγαμε στους γονείς μου και το τσικνίσαμε και είχαμε ντύσει την μπέμπα μικρή πριγκίπισσα!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...