Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλως το κοριτσι!

τι λες βρε Λιτσάκι και εσυ ταλαιπωρία; καλα δεν το συζητω ότι σαν το μητρικο γαλα δεν ειναι κανενα! εσυ εχεις αποθηλασει τωρα; παντως μακαρι να εστρωσε ο πασακος σου γιατι ειναι κριμα να ταλαιπωρειται το μικρακι.

εντωμεταξυ από όσο ξερω αλλα δοντακια δεν εχουμε! ο Τεο ειναι φαινομενο λεμε!:P

Εγω εβγαζα με το θηλαστρο και καποιες στιγμες πλεον δεν μπορουσα και λογω χρονου, ηθελα να τον καλομαθω τον γιο μου μην κουραζετε , βλεπεις , καλα να παθω. Τωρα βγαζω μια φορα την ημερα 70 γρ ισα για να αλλαζει η γευση του κι εκεινο εχω κοψει και δεν τρωω τιποτα απο γαλακτοκομικα ....

Ξυπνουσαμε 12:30 , 3:30 , 6:30 , ουτε σκοπια !! Τωρα τις τελευταιες 2-3 μερες εχει ηρεμησει . Χθες το απογευμα κοιμηθηκαμε μαμα μπαμπας και γιος στο κρεβατι μας απο τις 6 μεχρι τις9 το βραδυ , σαν τον υπνο ποι κανει στο κρεβατι μας δδεν τον κανει πουθενα αλλου βρε κοριτσια!!!

Ασε που θελει να στεκεται συνεχεια ορθιος και μου εχουν φυγει τα χερια , μια φιλα φαρμακοποιος που και ο γιος της ηταν ετσι μας ειπε να παμε να παρουμε στρατα αλλα.....αν αρχισει να περπαταει με στρατα στο σπιτι μας τα εχει καταστρεψει ολα ...

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθα ηρθα παλι!!!!!!!!!!

Κοιμηθηκα λιγο γιατι ειμαι ξυπνα απο τις 6 που ξυπνησε ο μικρος.

Γιωτα ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια Καμαρωνουμε και οι δυο τωρα....:P:p

Ομως εγω ψηλη δεν ειμαι ο Κοσμας ειναι.Απο εκει πηρε...

Για τα εμβολια δεν θα πω κατι.Το ξερω και εγω οτι εχουν σχετιστει με διαφορες ασθενειες ομως απο την αλλη δεν θα ρισκαρα να μην τα κανω.Τελοσπαντων οπως και να εχει δικοπο μαχαιρι ειναι....

Κοριτσια εμεις δεν θα δουμε τα μωρακια σας δηλαδη??????????????

ε?

ε?

ε?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

....μανουλες εσεις που θηλαζετε , θηλαστε οσο περισσοτερο γινετε!!

Αχ ρε λιτσακι πολυ με προβληματιζεις.Και ο δικος μου εντωμεταξυ μες στην γουλια ειναι....Και που θηλαζω δηλαδη.Λες με το ξενο να γινει χειροτερα?

ναι βαζει τα χερακια στο στομα κ γκρινιαζει κ τεντωνει τα ποδια της,τα τεντωνει...δεν μπορω να καταλαβω γιατι παντα τα εβαζε στο στομα τα χερια της.η κοιλιτσα της δεν νομιζω να κρυωσε κ εμβολιο θα κανουμε τη δευτερα...αχ δεν ξερω τι να πω...μπορει κ να μην εχει τιποτα κ εγω απλα να τα μεγαλοποιω...απλα γενικα ειναι πολυ ησυχη δεν κλαιει ποτε κ δεν γκρινιαζει κ αυτο τωρα μου φαινεται καπως!!

Μηπως μεγαλωνει και γινεται απλα πιο απαιτητικη???

Ασε που θελει να στεκεται συνεχεια ορθιος και μου εχουν φυγει τα χερια , μια φιλα φαρμακοποιος που και ο γιος της ηταν ετσι μας ειπε να παμε να παρουμε στρατα αλλα.....αν αρχισει να περπαταει με στρατα στο σπιτι μας τα εχει καταστρεψει ολα ...

Εγω Λιτσακι ξερω οτι η στρατα δεν κανει καλο...Μετα τα ποδια των παιδιων ειναι καπως ανοιχτα.....

Διαφημίσεις

ζωιτσα μου ναι οντως μπορει να γινεται πιο απαιτητικη αλλα σπρωχνει τα ουλα της με τα χερια της!!!κ δειχνει να ενοχλειται.αν θες στειλε μου το μειλ σου με πμ να σου στειλω φωτο η μπες msn....

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

ζωή μου εγω εχω την φωτο στο κινητο οποτε μονο αμα μου στειλεις το κινητο σου μπορω να στη δειξω :). ειναι θεος παντως!1607691svnjmnjtzh.gif

Το κινητο μου δεν δεχεται MMS!!!!!!!!!!!!!!

1293049uj4kztqoom.gif

μπουχουχουουουουουου.....................

Διαφημίσεις

Καλησπερα...Η μπεμπα μου εχει βρογχιολιτιδα!!!!! τρομερο;;; Εχουμε να βγουμε εξω ουτε θυμαμαι απο ποτε, δε δεχομαι ακομα πολλες επισκεψεις και ομως την παθαμε. Χθες με το ζορι βγαλαμε τη νυχτα απο τις μυξες και το πνιξιμο. Την κοιμησα στο κρεβατι μου. Σημερα ηρθε η γιατρος και το εβγαλε το πορισμα. Ευτυχως δεν εχει κανει πυρετο και δεν της εδωσε αντιβιωση αλλα κανουμε αερολιν μασκακι και ορο με το κιλο. Αυτα τα νεα μας. Στεναχωριεμαι πολυ...Δεν σας διαβασα και δεν εχω να σχολιασω...sorry...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλησπερα...Η μπεμπα μου εχει βρογχιολιτιδα!!!!! τρομερο;;; Εχουμε να βγουμε εξω ουτε θυμαμαι απο ποτε, δε δεχομαι ακομα πολλες επισκεψεις και ομως την παθαμε. Χθες με το ζορι βγαλαμε τη νυχτα απο τις μυξες και το πνιξιμο. Την κοιμησα στο κρεβατι μου. Σημερα ηρθε η γιατρος και το εβγαλε το πορισμα. Ευτυχως δεν εχει κανει πυρετο και δεν της εδωσε αντιβιωση αλλα κανουμε αερολιν μασκακι και ορο με το κιλο. Αυτα τα νεα μας. Στεναχωριεμαι πολυ...Δεν σας διαβασα και δεν εχω να σχολιασω...sorry...

Αννουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κρατα γερα και περαστικα να ειναι ολα κοριτσακι μου....Ευτυχως δεν εκανε πυρετο...Καπου θα κρυωσε μωρε η φατσουλα........

Γεια σααααας!!!!!!!!!! Τσικνιστικαμε κ ηρθα!!!

Εχετε πολυ γελιο κοριτσια! Βρε Μακ, ενεργοποιησε το msn!!!!

Ζωη οντως ειναι Θεος ο μπεμπης της Μαριας!!!!

Τον εχω βγαλει κι εγω τον δικο μου μετα το μπανιο.. Τι πλακα που εχουν!

Λιτσακι το φανταστηκα πως δεν θα χεις ιντερνετ!!! Μας ελειψες!!! Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει αλλο ο γιοκας σου...

Εγω στεναχωρηθηκα με τον μικρο σημερα.. Εχω σκασει λεμε!!!!

Ηρθε που λετε ενα φιλικο ζευγαρι με τη μικρη τους.. 3 χρονων σκ#το κ απιστευτα κακομαθημενο!!! Εγω ν αντιπαθησω παιδακι ειναι σπανιο.. Παραλιγο να τη βουτηξω απ το μαλλι μιλαμε!!! Αφου εφερε ολο το σπιτι τουμπα, πεταξε τα μασητικα κ τις πιπιλες του μπεμπη, μεχρι κ το ψαλιδι βουτηξε, την τσαντα μου, μου ανοιξε ολα τα ντουλαπια, πηρε το αλουμινοχαρτο για να παιξει.. Χαμος λεμε! Εκλεισα τη μουσικη γιατι ηθελε να της βαλω dvd παιδικο, (ειχα μερακλωσει κ τραγουδαγα εν τω μεταξυ κ μου την εσπασε!).. Κ ξαφνικα βαζει κατι υστερικες στριγκλιες, λες κ την βουτηξαν απ το λαιμο!! κ μου τρομαξε το μωρο μου! Εβαλε ο καημενουλης μου τα κλαμματα κ δεν μπορουσε να ηρεμησει για πολυ ωρα.. Εμεινε απ το κλαμα το ανθρωπακι μου!!! Ακομα το σκευτομαι κ στεναχωριεμαι....

Το πιο ωραιο δεν σας το πα!! Αυτη η φιλη μου, μου τονιζει καθε φορα οτι τα παιδια της τα εχει λεει σε προγραμμα κ πως 9 η ωρα τα βαζει για υπνο γιατι ετσι πρεπει..Δεν το χαλαει ποτε κ δεν πηγαινει πουθενα περαν τις 9!!!!!!!!!!! ΠΟΤΕ!!!!! Α! κ σεξ, 5-6 φορες το χρονο λεει γιατι ειναι κουρασμενη, κ το μωρο, το μικρο της κοριτσακι που χρονισε πριν 3 βδομαδες δεν το εφερε γιατι εχει κρυο κ φοβαται!!! Μενουν 300μ αποσταση κ γω το μπεμπη τον κουκουλωνω κ παω! Οχι με τα ποδια, το αμαξι ερχετε μπροστα απ την πορτα μιλαμε!!!! ΟΟΥΥΦΦ!!!!!!! Τα πα κ ξαλαφρωσα!!!!!! Σορυ βρε κοριτσια που σας ζαλισα... Αλλα θα σκαγα!!! Αντε να μεγαλωσει ο μπεμπης να την βουταει απ το μαλλι να δεις μετα εγω.. θα το παιζω δεν ξερω δεν απαντω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Αννουλα μου περαστικα της της μπεμπουλας μας!!! Αχ μωρε η μικρουλα, εδω μεγαλοι ειμαστε κ ειναι ταλαιπωρια αυτο!!!! Μηπως φταιει ο καιρος που αλλαζει συνεχεια? Καμμια υγρασια η τιποτα τετοιο, μηπως ειναι αλλεργικο??? Ελπιζω να μην σου κανει καθολου πυρετο κ να της περασει γρηγορα...!!! Φιλακια να της δωσεις απ τον μπεμπακο!!! Μη στεναχωριεσαι.. ε?!

Ο αντρας σου πως ειναι? Καλυτερα?

Επεξεργάστηκαν by Mar28..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...