Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εδω ειμαι αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα!!!γκρινια γκρινια γκρινια 2 μερες τωρα!!!δεν ξερω τι εχει παθει.εβαλα το χερι μου δοντι δεν εχει βγαλει!!!δεν ξερω τι εχει παθει!!!κ ηταν τοσο ησυχη!κατι εχει σιγουρα!τι ομως?

δεν μπορεις να καταλαβεις;

μηπως εχει κρυωσει η κοιλιτσα της; βαζει τα χερακια στο στομα και στριγκλίζει; απλά γκρινιαζει; μηπως εκανε εμβολιο αυτες τις μερες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι βαζει τα χερακια στο στομα κ γκρινιαζει κ τεντωνει τα ποδια της,τα τεντωνει...δεν μπορω να καταλαβω γιατι παντα τα εβαζε στο στομα τα χερια της.η κοιλιτσα της δεν νομιζω να κρυωσε κ εμβολιο θα κανουμε τη δευτερα...αχ δεν ξερω τι να πω...μπορει κ να μην εχει τιποτα κ εγω απλα να τα μεγαλοποιω...απλα γενικα ειναι πολυ ησυχη δεν κλαιει ποτε κ δεν γκρινιαζει κ αυτο τωρα μου φαινεται καπως!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

ναι καλυτερα γιατι το msn δεν το εχω ενεργοποιησει! παντως αν ειναι οπως μου τα περιγραφεις τα ουλακια της ειναι που προετοιμαζονται για τα δοντια, μην ανησυχεις. ρωτα τον παιδιατρο αν σε αφηνει να δωσει λιγο ντεπον. εγω ετσι κανω!

μου ειχε πει αν ποναει να της δινω συνηθως το βραδυ για να κοιμηθει...αλλα το βραδυ δεν εχουμε προβλημα κανει μπανιο τρωει κ κοιμαται....το απογευμα ειναι που γκρινιαζει....αλλα δεν ξερω αν ειναι τα δοντια της!κ τι να κανω?να της δινω καθε μερα???της βαζω αυτες τις κρεμες 2 εχω μια κανονικη κ μια φυτικη...καλα η φυτικη δεν κανει τιποτα...η αλλη που μυριζει ουζο κατι κανει οχι πολλα πραγματα βεβαια!σου εστειλα email τωρα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες!!!

Παλι εξαφανισθηκαμε εμεις γιατι παλι δεν ειχαμε ιντερνετ!!!

Χαιρομαι που όλες ήσαστε καλα και τα μπεμπακια επισης!!!

Εμεις τον τελευταιο μηνα ημαστε σε λιγο περιεργη φαση γιατι τελικα ολη αυτη η γκρινια και η αρνητικοτητα να φει ο μπεμπης και η ξηροδερμια στο δερματακι μας και οι γουλιες μας ηταν αλλεργια στο αγελαδινο γαλα. Αυριο κλεινουμε 2 εβδομαδες απο τοτε που πινουμε υποαλλεργικο γαλα και φαινεται να εχει ηρεμησει λιγο , βεβαια σημερα στο μετωπακι του που εχει κατι σαν εκζεματα ψιλοκοκκινισαν παλι ....τι να πω...Το ζητημα ειναι οτι τρωμε περισσοτερο πλεον , ημαστ επιο ηρεμοι , κοιμομαστε και δνε βγαζουμε τοσες γουλιες γιατι προφανως χωνευουμε αυτο τογαλατακι. Θα παραω αυριο τον γιατρο τηλεφωνο να τον ενημερωσω και θα δουμε ... δεν θελω να αλλαξουμε παλι γαλα το στομαζι του παιδιου μου θα γινει....Και ολα αυτα ξεκινησαν απο τοτε που αρχισε να πινει περισσοτερο ξενο απο οτι δικο μου ....μανουλες εσεις που θηλαζετε , θηλαστε οσο περισσοτερο γινετε!!

eNortjKzUjI0NzQ2M1KyBlwwFX8C0Q,,98.png

καλως το κοριτσι!

τι λες βρε Λιτσάκι και εσυ ταλαιπωρία; καλα δεν το συζητω ότι σαν το μητρικο γαλα δεν ειναι κανενα! εσυ εχεις αποθηλασει τωρα; παντως μακαρι να εστρωσε ο πασακος σου γιατι ειναι κριμα να ταλαιπωρειται το μικρακι.

εντωμεταξυ από όσο ξερω αλλα δοντακια δεν εχουμε! ο Τεο ειναι φαινομενο λεμε!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...