Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν κατάλαβα τι με ρωτάς.. φορμούλες της φοράω. Γιατί εσείς τι τους φοράτε; Θηλάζουμε αποκλειστικά μέχρι στιγμής.. Όταν κλείσουμε τον 6ο θα μπούμε στα φρούτα. Θα τη θηλάσω πέραν του χρόνου αν με αξιώσει ο Θεός..

Δηλαδή να μην ανησυχώ ότι είναι αντικοινωνικούλα.. όλα έτσι κάνουν..ουφ!ξαλάφρωσα!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν κατάλαβα τι με ρωτάς.. φορμούλες της φοράω. Γιατί εσείς τι τους φοράτε; Θηλάζουμε αποκλειστικά μέχρι στιγμής.. Όταν κλείσουμε τον 6ο θα μπούμε στα φρούτα. Θα τη θηλάσω πέραν του χρόνου αν με αξιώσει ο Θεός..

Δηλαδή να μην ανησυχώ ότι είναι αντικοινωνικούλα.. όλα έτσι κάνουν..ουφ!ξαλάφρωσα!

Γιωτουλα έριξα πολύ γέλιο, φόρμουλα εννοούσε (γάλα σκόνη) όχι φορμούλα που φοράμε

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Ντοιγκ! Είμαι βλήμα. Δεν ήξερα ότι το λέμε έτσι το γάλα σκόνη..

Γιωτουλα γιατί το ήξερα εγώ ? εδώ μέσα το έμαθα .

Μαριανθη πωπω αηδία , γάντια κ μάσκα κ χρειάζεσαι κ όχι μηχανές , βελόνες κ κλωστές

XwAPp3.png

μαριανθουλα μου με εχασες κ αγχωθηκες???τι λες να πηγαινα αλλου???να επαιρνα τα

1414926wxjmuhlsm8.png

και να πηγαινα σε αλλη

420273dfd6f297r7.jpg

αν και στην παραπανω παραλια θα ηθελα να παω η αληθεια ειναι!!!αλλα εγω εσας δεν σας αλλαζω με τιποτα!!!!!

1181823knxqkwd9e0.gif

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημερα κοριτσια!Μετα απο μια μαχη που εδωσα με τον μικρο να φαει ειπα κα εγω να πω ενα γεια!!!!!!!!!!!

Γιωτααααααααααααα Καλωσηρθες παλι!!!!!Μην ανησυχεις καθολου για την μικρη εμενα ουτε στουυς παππουδες του δεν καθεται αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωχ ξυπνησε ο μικρος.10λεπτους υπνους ριχνει αυτο το παιδι.Τι να πω

Θα μπω πιο μετα

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Γιωτούλα καλώς ήρθες!!!!!!Κι εγώ λέω μας ξέχασε αυτό το κορίτσι!!!!!

Όσον αφορά τον ύπνο είχαμε κι εμείς ένα ακατάστατο ωράριο τη νύχτα ανά 2 ώρες περίπου για ένα μήνα, ενώ είχα πρόγραμμα πριν. Τώρα εδώ και 4 μέρες (ναι τις μετράω μία μία) κοιμάται από τις 11:30 έως τις 7:30 ή 8!!!!Φτου φτου μην το ματιάξω το παιδάκι μου και μου αρχίσει τα ίδια.Βέβαια εμείς έχουμε εισάγει και στερεές, κρεμούλα βανίλια, φρουτόκρεμα και από σήμερα θα τον ετοιμάσω και χορτόσουπα.

Από τα εμβόλια ρε κοριτσάκι γιατί κάνετε αποχή;Εγώ θα συμφωνήσω με το Μαράκι, φοβάμαι δεν υπάρχει περίπτωση κάποιο απ' τα υποχρεωτικά να μην του το κάνω. Της γαστρεντερίτιδας π.χ. που είναι προαιρετικό δεν του το έκανα, και σ' αυτό ήταν σύμφωνη και η γιατρός. Αλλά και πάλι φυσικά μιλάω επί προσωπικού, δε σε κρίνω. Μην γίνει καμιά παρεξήγηση!!!

Τατιάνα που είσαι βρε παλιοκόριτσο;Η νυφούλα μου, καλά;

Τα εμβόλια θα τα κάνουμε μετά τον πρώτο χρόνο που απαιτούνται και λιγότερες δόσεις και δεν χρειάζεται να γίνουν εξαπλά κι εφταπλά. Ο άντρας μου έχει αυτοάνοσο και τα εμβόλια έχουν συσχετιστεί με την εκδηλωση αυτοάνοσων.Έτσι θα τα ξεκινήσουμε με μέτρο από το 1ο έτος και όσο το δυνατό πιο απλά και όχι πολυδύναμα.Κρέμες από πότε ξεκινήσατε; Εμείς αφού κλείσουμε τον 6ο.

Ζωίτσα είδα στο fb τη φωτο με τον αντρούλη σου. Είστε κατά τη γνώμη μου το πιο όμορφο ζευγαράκι από όλους μας!! Φτου, φτου!! Γιάυτό είναι και ο μπέμπης θηρίο! Είστε και οι 2 πανύψηλοι!!

Καλώς σας βρήκα και πάλι λοιπόν!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

εγω εδω ειμαι αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα!!!γκρινια γκρινια γκρινια 2 μερες τωρα!!!δεν ξερω τι εχει παθει.εβαλα το χερι μου δοντι δεν εχει βγαλει!!!δεν ξερω τι εχει παθει!!!κ ηταν τοσο ησυχη!κατι εχει σιγουρα!τι ομως?

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...