Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσουπ! Μια κοπέλα από τα παλιά!!! Τι κάνετε;;; Εγώ χάθηκα.. Ήμασταν 1,5 μήνα Αθήνα με εκνευριστικά αργό κλεψιμεικο internet, έπαθα 2 μαστίτιδες, γουρουνογρίπη με 39 πυρετό και το μωράκι μου επί ένα μήνα ξυπνάει κάθε 45΄με 1 ώρα τη νύχτα θέλοντας αγκαλίτσες. Είμαι μια ζωντανή νεκρή.. Έχουμε 2 μέρες που κοιμηθήκαμε καλύτερα αφού ξυπνουσαμε μόνο ανα 2,5 ώρες. Ήταν τόσο ήσυχο μωρό και τώρα είναι χειρότερα από νεογεννητο!! Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;; Τι κάνουν τα μωρούλια σας;;; Εμείς σήμερα γινόμαστε 5 μηνών κι αύριο θα πάμε στο γιατρό! Δοντάκια δεν έχουμε βγάλει κι εμβόλια δεν κάνουμε (Από άποψη). Σε ένα μήνα ακριβώς θα αρχίσουμε να τρώμε με κουταλάκι!!! Χαίρομαι πολύ Άντε μπας και πάρουμε κανένα κιλάκι γιατί σήμερα που ζυγιστήκαμε ήμασταν 5700ακριβώς!! Γεννηθήκαμε 2850 επομένως μόλις διπλασιάσαμε το βάρος μας!! Πείτε μου νεα για τα μωρούλια σας και για εσάς!! Πως πάτε;;; Τι κάνετε;; Έχει άλλη τόσο απαιτητικό μωράκι σαν το δικό μου;;;:-(

Που εισαι βρε Γιωτακι???? Ποπο ταλαιπωρια που τραβηξες!!! Ρωταγαμε κ εμεις τι κανεις κ μας ειπε μια κοπελα απο δω οτι εισαι καλα κι οτι τρεχεις!:confused:

Κατ αρχας να σου ζησει η μπεμπουλα που γινετε 5 μηνων σημερα!!! Ευχομαι να σται ολοι καλα με υγεια, να χαιρεστε το παιδακι σας!

Ποσο καιρο σου κανει ακαταστατο υπνο? Εμενα που χει στρωσει, εχτες αυτο μου κανε!! Καθε 2 ωρες με ειχε στο ποδι!!!:!:

Τωρα που εισαι? Μυκονο???

Καλημερα κ στ αλλα κοριτσια! Μακ, οι 2 Σοφιες.. Η Τατι που ειναι βρε παιδια????

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω πλακωνω κατι μουστοκουλουρα τωρα και σε κανενα τεταρτακι θα παω και στον δικηγορικο συλλογο που εχουμε σουβλάκια! γουρουνα τελειως! Μαριανθουουουουλαααααα!

Μαριανθούλα Μύκονο είμαστε! Μου το κάνει εδώ κι ένα μήνα μη σου πω και παραπανω. Εμένα τώρα άρχισε να κοιμάται 2ωρα και κάνω πάρτυ! Σου λέω ξυπνούσε κάθε 45΄-1'ωρα. Καμμιά φορά ξυπνούσε και κάθε 20΄. Τρελλάθηκα σου λέω. Δεν είχα κουράγιο για τίποτα..Όλη μέρα κυκλοφορούσα σαν το φάντασμα.. Αύριο θα ΄πάμε στο γιατρό και θα το συζητήσουμε..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

πω πω πλακωνω κατι μουστοκουλουρα τωρα και σε κανενα τεταρτακι θα παω και στον δικηγορικο συλλογο που εχουμε σουβλάκια! γουρουνα τελειως! Μαριανθουουουουλαααααα!

Μ αρεσεις!!!!!! Φαε κ κανα κοψιδι για μας πατριωτισσα!!!! Ποπο θα γινετε χαμος εκει ε????

Σημερα ειναι απ τις μερες που θα θελα να βγω εξω απ τις 12 κ να γυρισω το βραδυ στις 12 σκασμενη απο κοψιδια κ ξιδια!!! Τι γουρουνα μου λες βρε Μακ!! Σημερα ειναι ΓΙΟΡΤΗ!!!!!!!

Ασχετο.. Σας ειπα ποσο σιχαμενη μπορει να γινει η δουλεια μου ωρες ωρες?????

Διαφημίσεις

Και το άλλο! Εγώ εδώ στη Μύκονο δεν έχω παρεούλες. Όσο ήμασταν Αθήνα με όλες τις αρρώστιες που με βρήκαν δεν έβγαινα έξω. Εδώ πάλι κλεισμένη μέσα όλη μέρα μόνη με το μωρό. Το παιδάκι μου λοιπόν όπως ήταν φυσικό έχει προσκολληθεί πάνω μου κι έχει γίνει αντικοινωνικό. Πήγαμε προχθές σε ένα συγγενικό σπίτι και η μικρή είχε ζαρώσει πάνω μου και κοίταζε σαν φοβισμένο ελαφάκι.. Αν πήγαινε να την πάρει κανείς αγκαλια έκλαιγε.. Έχω στεναχωρεθεί πάρα πολύ με την όλη εξέλιξη αλλά δεν έχω και που να πάω για να τη βγάζω λίγο έξω και να βλέπει κόσμο..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Μαριανθούλα Μύκονο είμαστε! Μου το κάνει εδώ κι ένα μήνα μη σου πω και παραπανω. Εμένα τώρα άρχισε να κοιμάται 2ωρα και κάνω πάρτυ! Σου λέω ξυπνούσε κάθε 45΄-1'ωρα. Καμμιά φορά ξυπνούσε και κάθε 20΄. Τρελλάθηκα σου λέω. Δεν είχα κουράγιο για τίποτα..Όλη μέρα κυκλοφορούσα σαν το φάντασμα.. Αύριο θα ΄πάμε στο γιατρό και θα το συζητήσουμε..

Πο πο βρε Γιωτακι.. Κ τι να κανεις? Να την κρατας ξυπνια? Εγω που το προσπαθησα, ραγιζε η καρδια μου... Γιατι ετσι ομως βρε παιδι μου? Με το θηλασμο τι εγινε? Της δινεις ακομα στηθος? η φορμουλα????

Και το άλλο! Εγώ εδώ στη Μύκονο δεν έχω παρεούλες. Όσο ήμασταν Αθήνα με όλες τις αρρώστιες που με βρήκαν δεν έβγαινα έξω. Εδώ πάλι κλεισμένη μέσα όλη μέρα μόνη με το μωρό. Το παιδάκι μου λοιπόν όπως ήταν φυσικό έχει προσκολληθεί πάνω μου κι έχει γίνει αντικοινωνικό. Πήγαμε προχθές σε ένα συγγενικό σπίτι και η μικρή είχε ζαρώσει πάνω μου και κοίταζε σαν φοβισμένο ελαφάκι.. Αν πήγαινε να την πάρει κανείς αγκαλια έκλαιγε.. Έχω στεναχωρεθεί πάρα πολύ με την όλη εξέλιξη αλλά δεν έχω και που να πάω για να τη βγάζω λίγο έξω και να βλέπει κόσμο..

Ελα βρε Γιωτουλα, μη στεναχωριεσαι... Ειναι πολυ μικρη ακομα για να πεις οτι ειναι αντικοινωνικη.. Θα στρωσει βρε συ, μη σκας!! Εμενα το σκ%τουλι τωρα τελευταια που γνωριζει φατσες μολις δει καποιον αλλον εκτος απο μας στραβωνει κ κλαψουριζει τρομαγμενος!!!! Ακομα δεν συνειδητοποιουν τους γυρω τους κ συγχιζονται με το αγνωστο.. Θα δεις, θα συνηθησει! Ασε που ουτε γω εχω πολλους πολλους εδω.. Φιλους με το κυαλι που λενε!! Μη στεναχωριεσαι, θα ανοιξει ο καιρος κ θα μαστε ολη μερα με τα καροτσια εξω στην παραλια!!! Θα βαλουν κ τα δελφινια κ θα κανουμε αυθημερον επισκεψεις!!!!!!

σοφία μου μπράβο!! Εσείς πότε θα μπείτε στις τροφές;; Τι σας έχει πει ο παιδίατρος;; Εμεις αφού κλείσουμ τον 6ο και θα ξεκινήσουμε με φρούτε και μετά σιγά-σιγά με φαγητούλια. Κρέμες σε κουτιά δεν θα δοκιμάσουμε θα΄μπούμε κατευθείαν στο ψητο!!

εμεις εχουμε ψιλομπει-φρουτα δηλαδη της δινω κρεμες της ειχα δωσει γ μια βδομαδα να παρει κανενα γραμμαριο παραπανω αλλα δε της πολυθελει κ η αληθεια ειναι ουτε εγω θελω να της δωσω ξανα.τωρα που θα ερεθι ο παιδιατρος λογικα θα μπουμε κ στις σουπιτσες.

μακμαρακι μια χαρα σε βρισκω!

στο τρεξιμο κ εγω σημερα τωρα ετοιμαζομαι να παω τραπεζα κ θα την παρω μαζι μου αναγκαστικα-βλεπω εχει αρκετα καλο καιρο οποτε θα κανουμε και τη βολτα μας.

να περασετε ολες τελεια οτι κ αν κανετε σημερα!αληθεια θα τσικνισετε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γιωτουλα μην ανησυχεις μικρη ειναι αυτο θ αλλαξει αργοτερα-ολα καλα θα πανε θα δεις...μπορεις να την πηγαινεις σε καμια παιδικη χαρα να χαζευει η μια ωραια καροτσαδα στην παραλια οταν φτιαξει ο καιρος.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

μαριανθουλα, τατιανα μια γλυκια καλημερα κ απο μενα!να μου φιλησετε τα ζουζουνια σας!τατιανα παντρευεσαι ξανα?η η κουμπαρα σου?

τρεχω να προλαβω...σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα , πως είστε ?

Γεια σου Γιώτα, υπομονή ίσως κάτι την ενοχλεί θα φτιάξει μην απελπίζεσαι, δες τι θα σου πει κ ο γιατρός .

Για το αντικοινωνικά που λέτε , δεν παίζει ακόμη , γνωρίζουν μόνο μαμά κ μπαμπά προς το παρόν και όσους τα βλέπουν καθημερινά κ εμένα που είναι 1 μήνα μεγαλύτερος τα ίδια κάνει παρόλο κ που έξω τον βγάζω κ φίλοι έρχονται σπίτι, κάνει κάτι παραπονιάρικα κλάματα άστα, μετά από κανα δίωρο συνηθίζει αλλά τότε συνήθως φεύγουν αυτοί που έρχονται οπότε …

Μαριανθη γιατί σιχαμένη η δουλειά σου ?

XwAPp3.png

Βρε κοριτσια, εδω εχει ψοφοκρυο!! Τι να κανω, να τον βγαλω εξω το μικρο??

Εγώ λέω να τον βγάλεις … μόνο στο πολικό ψύχος κ στο δυνατό αέρα δεν τον βγάζω εγώ , ντυστον καλά , κεφάλι – αυτιά κ βουρ

XwAPp3.png

Καλημέρα , πως είστε ?

Γεια σου Γιώτα, υπομονή ίσως κάτι την ενοχλεί θα φτιάξει μην απελπίζεσαι, δες τι θα σου πει κ ο γιατρός .

Για το αντικοινωνικά που λέτε , δεν παίζει ακόμη , γνωρίζουν μόνο μαμά κ μπαμπά προς το παρόν και όσους τα βλέπουν καθημερινά κ εμένα που είναι 1 μήνα μεγαλύτερος τα ίδια κάνει παρόλο κ που έξω τον βγάζω κ φίλοι έρχονται σπίτι, κάνει κάτι παραπονιάρικα κλάματα άστα, μετά από κανα δίωρο συνηθίζει αλλά τότε συνήθως φεύγουν αυτοί που έρχονται οπότε …

Μαριανθη γιατί σιχαμένη η δουλειά σου ?

Ναι κ μενα κατι τετοια κανει.. Στραβωνει το χειλακι του κ κλαψουριζει! Εχει πολυ γελιο!! :tongue: Διαβασα οτι τωρα που ο εγκεφαλος τους εχει απιστευτη αναπτηξη κ επεξεργαζετε πολλες εικονες, οταν βλεπουν κατι αγνωστο τους προκαλει συγχιση.. Ε φαση ειναι, θα το ξεπερασουν!! Αφου τον βλεπω πως εκεινη τη στιγμη γυρναει γυρω γυρω το κεφαλακι του κ μας ψαχνει για να ηρεμησει!

Γιατι η δουλεια μου γινετε σιχαμενη?? Λοιπον, επειδη εκτος απ την εκθεση με τα υφασματα εχουμε κ το εργαστηρι ραπτικης, κανουμε κ διορθωματα, κοντιματα αλλαγες φερμουαρ, μπαλωματα κ τετοια.. Κατα καιρους λοιπον εχουμε δει απιστευτα πραγματα που δεν θα τα πιστεψετε!!! Μου χει φερει πελατισσα παντελονι τζιν για αλλαγη φερμουαρ, γυναικειο ε?, το οποιο ειχε στον καβαλο.. πως να το πω... μυζηθρα!!!!!!!!:?: Της μαμας μου της εφεραν ενα που ειχε λερωθει με περιοδο, κ γω πριν απο λιγο εβγαλα ενα χαλασμενο φερμουαρ απο ενα μπουφαν που βρομοκοπαγε!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...