Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια σας χαιρετώ!!!!!!!

πάω να κάνω μπανάκι τη μικρή και να ετοιμαστώ γιατί αύριο πάμε Αθήνα!!!

Mall σου έρχομαι!!!!!!!!

απο Δευτέρα θα τα ξαναπούμε!!!

Φιλάκια!!!!!!!

Ζηλεύω!!!!!!!!!!Στο 'πα;;;;;;

Θεού θέλοντος και αγροτών επιτρόποντος το μεθεπόνεμο Σάββατο κι εμείς θα κατηφορήσουμε στην πρωτεύουσα.Και θέλω τόοοοοοοοσο να πάω στο Mall:!::!::!::!::!::!::!:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ρε Σοφάκι τι ωραία που τα λες!!!!!!!

Το πλεονέκτημα όμως που έχεις εσύ να τρως και να μη βάζεις κιλό πού το πας;;;;;;

Αλοίμονο σ' εμάς!!!!!!!

Βουλίτσα να σου ζήσει ο παίδαρος!!!!!!!!!!!!!!!

κι αυτό ελλάτωμα είναι που δεν παχαίνω...άστα...στα βαπτιστικά θα ψάχνω για νυφικό!!!

άντε φεύγωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

φιλιάαααααα!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι αλλα θα του ριχνει 1 κεφαλι! :-(

και εγω αυτο ειχα σκοπο αλλα ας οψεται.... παντως να ξερεις ότι σας ζηλευω οσες θηλαζεται. εχασα τα καλυτερα νομιζω...:-(

Ελα βρε Μαρακι, τι ειναι αυτα που λες??? Μια χαρα το παλεψες!!!

αφου τα λες τοοοοοσο χαριτωμενα! τρελαινομαι για ανθρωπους που αυτοσαρκαζονται!

Κ εγω!!! Ισως ειναι το μεγαλυτερο προσων που μπορει να διακρινει εναν ανθρωπο!!!!

Κι εγώ 85 φοράω τώρα και μόνο θηλασμού και δεν είμαι ευχαριστημένη με το κράτημα που κάνουν. Άσε που πρέπει να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα με τα σουτιέν γιατί όλα μου είναι μικρά. Πάντως μου αρέσει που μεγάλωσε παρόλο που και πριν με το 80 δεν είχα πρόβλημα.

Για το θήλαστρο θα συμφωνήσω απόλυτα Μαριάνθη μου και με τη Ζωή.Όσες φορές προσπάθησα δεν έβγαλα παρά 50-60 ml κι αυτά σε ένα μισάωρο και....Και μόλις τον έβαζα στο στήθος ρουφούσε σαν πότης!!!!!!

Ζωή αν θέλεις να κόψεις τον θηλασμό θα σε συμβουλευα, αν φυσικά δεν το έχεις κάνει, να του δοκιμάσεις να πιει λιγο ξένο αρκετό καιρό πριν.Το λέω εκ πείρας που προσπαθώ εδώ και 2 μήνες περίπου να του δώσω να δοκιμάσει μόνο και δεν το θέλει με τίποτα. έχω αλλάξει 2 γάλατα και 3 μάρκες μπιμπερό. και αύριο θα πάω να πάρω το s26gold. Όχι ότι θέλω να κόψω το θηλασμό αλλά να ξέρω ότι αν κάτι τύχει θα μπορεί να πιει το παιδάκι μου απ' το μπιμπερό.

Εγω δεν το μπορω ρε συ.. Ασε που εδω στην Παρο δεν βρισκω ευκολα εσωρουχα.. Δεν φερνουν d! Κ πρεπει να μου τα παραγγειλουν. Καλα αυτο ειναι μονιμο προβλημα εδω.. Η αγορα μας ειναι απαραδεκτη γενικα!!

Κοριτσάκια σας χαιρετώ!!!!!!!

πάω να κάνω μπανάκι τη μικρή και να ετοιμαστώ γιατί αύριο πάμε Αθήνα!!!

Mall σου έρχομαι!!!!!!!!

απο Δευτέρα θα τα ξαναπούμε!!!

Φιλάκια!!!!!!!

Πολλα φιλακια κ καλο ταξιδι.. Αντε να μας γυρισεις ανανεωμενη!!!! Δως του να καταλαβει!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

makmaraki μου θηλασες οσο μπορουσες κ αυτο ειναι πολυ σημαντικο εκανες το καλυτερο για το μωρο σου δε χρειζεται να στενοχωριεσαι.

μαριανθη μου σ ευχαριστω καλα δεν ειναι αλλα στην ηλικια που βρισκεται δε μπορουμε να ζηταμε πολλα.

σοφακι καλα να περασεις!

η δικια μου μια χαρα εφαγε καναμε μπανακι κ τωρα κοιμαται.παω κ εγω σιγα σιγα...σας καληνυχτω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Τσουπ! Μια κοπέλα από τα παλιά!!! Τι κάνετε;;; Εγώ χάθηκα.. Ήμασταν 1,5 μήνα Αθήνα με εκνευριστικά αργό κλεψιμεικο internet, έπαθα 2 μαστίτιδες, γουρουνογρίπη με 39 πυρετό και το μωράκι μου επί ένα μήνα ξυπνάει κάθε 45΄με 1 ώρα τη νύχτα θέλοντας αγκαλίτσες. Είμαι μια ζωντανή νεκρή.. Έχουμε 2 μέρες που κοιμηθήκαμε καλύτερα αφού ξυπνουσαμε μόνο ανα 2,5 ώρες. Ήταν τόσο ήσυχο μωρό και τώρα είναι χειρότερα από νεογεννητο!! Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;; Τι κάνουν τα μωρούλια σας;;; Εμείς σήμερα γινόμαστε 5 μηνών κι αύριο θα πάμε στο γιατρό! Δοντάκια δεν έχουμε βγάλει κι εμβόλια δεν κάνουμε (Από άποψη). Σε ένα μήνα ακριβώς θα αρχίσουμε να τρώμε με κουταλάκι!!! Χαίρομαι πολύ Άντε μπας και πάρουμε κανένα κιλάκι γιατί σήμερα που ζυγιστήκαμε ήμασταν 5700ακριβώς!! Γεννηθήκαμε 2850 επομένως μόλις διπλασιάσαμε το βάρος μας!! Πείτε μου νεα για τα μωρούλια σας και για εσάς!! Πως πάτε;;; Τι κάνετε;; Έχει άλλη τόσο απαιτητικό μωράκι σαν το δικό μου;;;:-(

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

kalhmera koritsia!

γιωτα περαστικα να ναι ολα!να σου ζησει η κουκλα!γερη κ δυνατη παντα!απο αναπτυξη μια χαρα ειστε μπραβο σας!ισως περναει καποια φαση με τον υπνο κ αλλαξε το προγραμμα της δε ξερω τι αλλο να σκεφτω..ευχομαι να μπειτε σε καλυτερους ρυθμους.

εμεις ολα καλα πολυ καλυτερα τρωμε περισσοτερο νομιζω επιστρεψαμε στα στανταρ μας.ειχαμε κ ενα σχετικα ηρεμο βραδυ-μονο που ξυπνησαμε απο τις 7.30-αλλα μια χαρα τρελλα κεφια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

σοφία μου μπράβο!! Εσείς πότε θα μπείτε στις τροφές;; Τι σας έχει πει ο παιδίατρος;; Εμεις αφού κλείσουμ τον 6ο και θα ξεκινήσουμε με φρούτε και μετά σιγά-σιγά με φαγητούλια. Κρέμες σε κουτιά δεν θα δοκιμάσουμε θα΄μπούμε κατευθείαν στο ψητο!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Καλημέρα!

Καλώς το Γιωτάκι! τι περασες βρε κοριτσακι μου! πω πω αντε περαστικα να ειναι όλα, τι να άλλο να πω! :?

όσον αφορα στις τροφες και εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι θα ξεκινησουμε από τον 6ο και η αληθεια ειναι οτι και εγω θα ζητησω να μην φαμε τιποτα από ετοιμες κρεμες αλλά βλέποντας και κανοντας. μπορει να του δωσω καμια γλυκούλα για την γευση! τωρα για τα εμβολια τι να σου πω... είχαμε μια συζητηση με τον παιδιατρό μας πριν 2 ημερες και τον ρωτουσα τι γινεται στην περιπτωση που καποιος αποφασισει να μην εμβολιασει το παιδι του και μου ειπε ότι αυτο ειναι εγκληματικο. ότι τα εμβολια σωζουν ζωες χρόνια τώρα και ότι υπαρχουν καταστασεις μη αναστρεψιμες όπως πχ τετανος που αποβαινουν μοιραιες και οχι μονο για τα βρεφη. επίσης μου ανεφερε 2 περιστατικα ανθρωπων (μεγαλης πλεον ηλικιας) της πολης μας που προχωρανε σερνοντας από πολυομυελιτιδα. ξανασκεψου το βρε Γιωτα μου, εγω τρομαξα....

καλημερα!!!!!δεν σας εχω διαβασει!παω τωρα!απλα μπηκα για μια καλημερα κ για να μην νομιζετε οτι σας ξεχασα κοριτσακια μου!!!πηγαινω με την κουμπαρουλα μου για νυφικο οποτε ψιλοτρεχω!φιλια!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...