Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

85 D θηριο; 1864748ie9fe0cikp.gif χα χα θα σε λεω Παμελα από εδω και πέρα (ξερεις η Αντερσον μωρε!)

εγω από 75c προ εγκυμοσυνης ειμαι 80c τωρα .

ναι συνεχίστε....χτυπήστε με κι άλλο εκεί που πονάω...

ευτυχώς που το στήθος είναι στη θέση που είναι γιατί αν έβγαινε αλλού μπορεί να το πέρναγα για σπυράκι το δικό μου και να του έβαζα clearasil για να φύγει!!!:tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ζωίτσα ο θηλασμός καλό είναι να γίνεται όταν το απολαμβάνεις. Αν σε κουράζει και σε καταπιέζει, δεν έχει νοήμα να συνεχίζεις.

Απλά θα σου πρότεινα να αποθηλάσεις σταδιακά και να μην πάρεις χάπια. Θα είναι καλύτερα και για σένα αλλά και για το μωρό.

Αρχικά μπορείς να ακολουθήσεις τη μέθοδο του "δεν προσφέρω, δεν αρνούμαι" και σιγά σιγά να βάζεις γεύματα με μπουκάλι.

την ποιααααααα?????????:-P

Θα σταματησω στον 6ο Σοφακι.ΚΑι βεβαια χωρις χαπια.Τωρα ακομα αντεχω δεν ειμαι και για να πηδηχτω απο το παραθυρο ακομα..............

όσον αφορά τις πάνες, εγώ την αλλάζω πάντα πριν τη θηλάσω οπότε ξέρω περίπου πόσες λερώνει. 4-5 βρεγμένες πάνες σε αυτή την ηλικία νομίζω οτι είναι μια χαρά πάντως.

ΚΑλη ιδεα!!!!!!Θα το κανω αυριο να δουμε.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

γεια σας!΄

Βουλίτσα σούπερ ο σούπερμαν!!! μπράβο!!!

Σοφία το θήλαστρο δε δείχνει κάτι όσον αφορά την ποσότητα του γάλακτος...υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να αντλούν μεγάλες ποσότητες, άλλες μικρότερες και άλλες που δε μπροούν να βγάλουν καθόλου γάλα με το θήλαστρο, ωστόσο θηλάζουν μια χαρά τα μωράκια τους.

Και η μαριάνθη έχει δικιο. Η χρήση του θηλάστρου (όχι του νοσοκομειακού) δε βοηθάει την παραγωγή γιατί δεν αντικαθιστά το θηλασμό απο το μωρό.

Ζωίτσα ο θηλασμός καλό είναι να γίνεται όταν το απολαμβάνεις. Αν σε κουράζει και σε καταπιέζει, δεν έχει νοήμα να συνεχίζεις.

Απλά θα σου πρότεινα να αποθηλάσεις σταδιακά και να μην πάρεις χάπια. Θα είναι καλύτερα και για σένα αλλά και για το μωρό.

Αρχικά μπορείς να ακολουθήσεις τη μέθοδο του "δεν προσφέρω, δεν αρνούμαι" και σιγά σιγά να βάζεις γεύματα με μπουκάλι.

όσον αφορά τις πάνες, εγώ την αλλάζω πάντα πριν τη θηλάσω οπότε ξέρω περίπου πόσες λερώνει. 4-5 βρεγμένες πάνες σε αυτή την ηλικία νομίζω οτι είναι μια χαρά πάντως.

Συμπεθερούλα ο γαμπρούλης μου αστέρι είναι!!! έτσι πρέπει γιατί θα πάρει και ωραίο κορίτσι!!! (κουκουβα!;))

1607699ichf07qnjs.gif ναι αλλα θα του ριχνει 1 κεφαλι! :-(

Θα το σταματουσα μακμαρακι αλλα μου ειπε η παιδιατρος να κανω λιγο υπομονη.Βεβαια ετσι και αλλιως μεχρι τον 6ο ειχα σκοπο να θηλασω απο την αρχη....
και εγω αυτο ειχα σκοπο αλλα ας οψεται.... παντως να ξερεις ότι σας ζηλευω οσες θηλαζεται. εχασα τα καλυτερα νομιζω...:-(

αν καταπιεζεσαι σταματα το απο τωρα... ειναι βεβαια καλυτερα να θηλασεις μεχρι τον 6ο αλλα αν δε μπορεις μια χαρα ηταν και μεχρι εδω. αποψή μου βεβαια....

Συμφωνω με τη Μακ!! Εμενα αν βγαλει δοντια τελος!!! Αφου τωρα κ με δαγκωνει!!! Κ μετα αναρωτιεμαι που βρεθηκε το αιμα!!!:o:wink:

Σοφακι, ελπιζω ολα καλα με τον παπουλη σου...

Αααα κ μπραβο στα μωρακια μας που εκαναν τσιμπι τσιμπι κ ο γιατρος τα βρηκε μια χαρα!!! Βρε Μαρια μου, γιατι λες το παιδι σου κοντο??? Λυσσαξες πια!! Σας πληροφωρω οτι σε σχεση με την αναπτηξη των δικων σας παιδιων, (για τα αγορακια λεω) ο δικος μου ειναι μαλλον ο πιο μικρος!!!! Κ οσοι τον βλεπουν μου λενε οτι φαινετε κ μεγαλος! Κατσε να σας πω διαστασεις του προηγουμενου μηνα... Δεν σας τα χα πει τοτε, ηταν η μερα εκεινου του καυγα:roll:

Λοιπον, στις 20/01 ηταν 6400 63 ποντους κ 41,5 κεφαλι!!!! Τωρα θα ξαναπαμε στις 18 του μηνα για το επαναληπτικο του πνευμονιοκοκου... Για να δουμε ποσος θα ειναι..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

1607699ichf07qnjs.gif ναι αλλα θα του ριχνει 1 κεφαλι! :-(

και εγω αυτο ειχα σκοπο αλλα ας οψεται.... παντως να ξερεις ότι σας ζηλευω οσες θηλαζεται. εχασα τα καλυτερα νομιζω...:-(

Γιατί καλέ το λες κοντό το παιδί? τέλειος είναι!!!

εμένα τώρα είναι ψηλούλα αλλά αν ακολουθήσει τα δικά μου βήματα στην ανάπτυξη, στα 18 θα ψηλώσει κανονικά!

12 χρονών ήμουν 1,33 και 25 κιλά!!! χαχαχαχα!!!!

μια χαρά θήλασες Μαράκι...έκανες οτι καλύτερο μπορούσες κι αυτό είναι που μετράει.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ευτυχώς που το στήθος είναι στη θέση που είναι γιατί αν έβγαινε αλλού μπορεί να το πέρναγα για σπυράκι το δικό μου και να του έβαζα clearasil για να φύγει!!!:tongue:

ελα βρε, μην στεναχωριεσαι!!!!!!

319824l2dpn7ldgn.jpg

αφου τα λες τοοοοοσο χαριτωμενα! τρελαινομαι για ανθρωπους που αυτοσαρκαζονται!

ε μα αφού εμμέσως πλην σαφώς με λες χαριτωμένη, δε θα θυμώσω!!!

χαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Βουλακι κ εγω ετσι πιστευω πως θα γινει μολις αρχισουμε κι εμεις τις κρεμες.. Θα μπορω να λειψω πανω απο 3ωρο να παω κι εγω σαν ανθρωπος καπου, κ γενικα θα νιωσω κ πιο ελευθερη.. Μη με παρεξηγειτε.. Το χαιρομαι που θηλαζω το παιδακι μου, αλλα ανθρωπος ειμαι κ γω.. κ με βυζι 85D ημαρτον πια!!! Δεν μπορω να βαλω ενα ρουχο της προκοπης!!!

Σοφια, αυτο που λες για το θηλαστρο.. Δεν εννοω πως δεν βγαινει στην αρχη.. Μιλαω για μια διαδικασια αντλησης 20'-30' λεπτα περιπου.. Το ειχα πει κ παλιοτερα κ οι περισσοτερες διαφωνουν, αλλα εγω το πιστευω, οτι με το θηλαστρο μειωνετε σταδιακα το γαλα, (αν το χρησιμοποιεις συνεχεια) κ οτι αυτο που βγαζει δεν ειναι αντιπροσωπευτικο.. Εγω βγαζω 70 ml με το ζορι κ μετα βαζω το μικρο επανω κ τρωει κανονικα.. Κ το κανονικα το συμπαιρενω απ το βαρος του.. Αν δεν ετρωγε καλα, θα φαινοταν! Καλα αν βαλω πρωτα το μωρο κ μετα το θηλαστρο μιλαμε για δραμα 10-20 μλ κ πολυ λεω... Μονο στην αρχη κ μονο πρωι, αλλιως με το ζορι..

Γι αυτο σας λεω, αντε να αρχισει τις κρεμες, γιατι ετσι οπως παει, θα πηδηχτω κι εγω απ το παραθυρο!!!!

Κι εγώ 85 φοράω τώρα και μόνο θηλασμού και δεν είμαι ευχαριστημένη με το κράτημα που κάνουν. Άσε που πρέπει να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα με τα σουτιέν γιατί όλα μου είναι μικρά. Πάντως μου αρέσει που μεγάλωσε παρόλο που και πριν με το 80 δεν είχα πρόβλημα.

Για το θήλαστρο θα συμφωνήσω απόλυτα Μαριάνθη μου και με τη Ζωή.Όσες φορές προσπάθησα δεν έβγαλα παρά 50-60 ml κι αυτά σε ένα μισάωρο και....Και μόλις τον έβαζα στο στήθος ρουφούσε σαν πότης!!!!!!

Ζωή αν θέλεις να κόψεις τον θηλασμό θα σε συμβουλευα, αν φυσικά δεν το έχεις κάνει, να του δοκιμάσεις να πιει λιγο ξένο αρκετό καιρό πριν.Το λέω εκ πείρας που προσπαθώ εδώ και 2 μήνες περίπου να του δώσω να δοκιμάσει μόνο και δεν το θέλει με τίποτα. έχω αλλάξει 2 γάλατα και 3 μάρκες μπιμπερό. και αύριο θα πάω να πάρω το s26gold. Όχι ότι θέλω να κόψω το θηλασμό αλλά να ξέρω ότι αν κάτι τύχει θα μπορεί να πιει το παιδάκι μου απ' το μπιμπερό.

85 D θηριο; 1864748ie9fe0cikp.gif χα χα θα σε λεω Παμελα από εδω και πέρα (ξερεις η Αντερσον μωρε!)

εγω από 75c προ εγκυμοσυνης ειμαι 80c τωρα .

ΧΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ Καπως ετσι ειμαι ναι ναι!!!:tongue::tongue::tongue::rolleyes: Απ το γυμνασιο ειχα το μεγαλυτερο στηθος.. Κ πιστεψ τε με δεν το απολαμβανω κ ιδιαιτερα!! Δεν το λεω ετσι.. δεν ειναι πρακτικο.. Δυσκολευομαι να βρω σουτιεν, μπλουζακια, Ειναι κ βαρος.. Προ εγκυμοσυνης ειμουν 75 D αλλα ειναι κ πιο μικροσωμη.. Ειμαι 1.60 κ γυρω στα 58 κιλα (στα νορμαλ μου, οχι τωρα) Εχω εντονες καμπυλες κ στενη πλατη κ μεση.. Οποτε φαινονται αρκετα.. Βεβαια μεχρι τωρα αναλογα κ με το μεγεθος ειταν κ αρκετα στητα.. Τωρα να δουμε που θα πανε!!! Δε βαριεσαι! Καλα να μαστε!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ να σαι καλα

ΜΑριανθη που εισαι!!!!!!!!!!!!!!Ολα καλα?

συμφωνω απολυτα με οτι ειπες για το θηλαστρο και εγω κανω κανενα μισαωρο για να βγαλω 50 ml.

Για το θεμα του κατουρηματος ετσι πιστευω και εγω μαλλον το μειωσε γιατι γιναμε αντρες!!!!!!!!!!!!!!:cool::cool:

Θα ρωτησω οπως και να εχει ην παιδιατρο στην επομενη επισκεψη.αν φυσικα δεν προκυψει τιποτα μεχρι τοτε.....

Ολα καλα... Δε μιλησαμε καθολου...Καλα με ψαρωσες με το e mail e???

Aντε σε λιγο θα κατουρατε κι ορθιοι!!!:tongue::tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μ' αρεσεις...! Στο χω πει κ στο ξαναλεω!!!! Χωρις πλακα, θα ηθελα ενα μικροτερο στηθος... Για πρακτικους λογους.. Για το θηλαστρο που λες, ετσι ειναι.. Ενταξυ εγω μιλαω για την προσωπικη μου εμπειρια, στηθος με στηθος κ οργανισμο με οργανισμο, εχει διαφορες.. Οπως το πες.. Εγω μιλαω για μενα παντα..

Για κατσε να βρω καμμια φωτο μου προ εγκυμοσυνης να δειτε βυζι να μου πειτε!! Οι φιλες μου παντα με κοροιδευανε! Αφου ρε σεις ειχα κομπλεξ κ το κρυβα!!! Αν κ μεταξυ μας πιστευω πως ειναι νορμαλ προς μεγαλο, δεν ειμαι κι απ αυτες που ειναι πια τεραστιο... Θελετε να βρω????

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Κοριτσάκια σας χαιρετώ!!!!!!!

πάω να κάνω μπανάκι τη μικρή και να ετοιμαστώ γιατί αύριο πάμε Αθήνα!!!

Mall σου έρχομαι!!!!!!!!

απο Δευτέρα θα τα ξαναπούμε!!!

Φιλάκια!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Α ρε Σοφάκι τι ωραία που τα λες!!!!!!!

Το πλεονέκτημα όμως που έχεις εσύ να τρως και να μη βάζεις κιλό πού το πας;;;;;;

Αλοίμονο σ' εμάς!!!!!!!

Για κατσε να βρω καμμια φωτο μου προ εγκυμοσυνης να δειτε βυζι να μου πειτε!! Οι φιλες μου παντα με κοροιδευανε! Αφου ρε σεις ειχα κομπλεξ κ το κρυβα!!! Αν κ μεταξυ μας πιστευω πως ειναι νορμαλ προς μεγαλο, δεν ειμαι κι απ αυτες που ειναι πια τεραστιο... Θελετε να βρω????

ναι για βρες...χτύπα κι εσύ!!!

εγώ πάλι όσο και να ψάξω...φωτο θα βρω, βυζί όχι!!!

χαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...