Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε 2 εβδομάδες να γίνει η ανατροπή. 

Κοίτα, έχω παρόμοιες βλαστοκύστες από όπου δεν περιμένω τίποτα. Και εμάς το θέμα μας είναι το σπέρμα, δεν έχει βρεθεί κάτι άλλο, και κάνουμε τέτοιες βλαστοκύστες. Είχα την τύχη να κάνω και 4 ΑΑ. Μην φανταστείς, από 18 ωάρια μόνο 2 άριστες βλαστοκύστες και 2 4ΒΒ. ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Οπότε πιστεύω ότι ευθύνεται η ποιότητα του εμβρύου. Για το σπέρμα δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, μόνο να προσπαθείτε να μαζέψετε βλαστοκύστες και να κάνετε προεμφυτευτικό. ή να συνεχίσετε με εμβρυομεταφορές μέχρι να βρείτε το γερό. 

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι 🙏🏼 είπε στον άντρα μου αύριο βράδυ μάζεψε δύναμης  χαχαχα τώρα που έχουμε και έστω μια μικρή κινητικότητα μπας και γίνει τίποτα 😂

Εμείς από 5 γονιμοποιημένα πήραμε αυτές τις βλαστοκύστες και έχουμε και 7 ωάρια στην κατάψυξη και ελπίζουμε σε αυτά !! Αν πάνε όλα καλά πρώτα ο θεός Μάρτιο θα τα γονιμοποιήσουμε και ευελπιστώ να έχουμε και ακόμη καλύτερη εικόνα στο σπερμα μέχρι τότε !! Όταν έρθει η στιγμή για την γονιμοποίηση θα του αναφέρω για τον προεμφυτευτικό αν και ο γιατρός δεν μας είπε τίποτα για τα έμβρυα απλώς απορεί πως έχω αποβολές σε τέτοια ηλικία και για μου είπε για αυτές τις εξετάσεις !!! 
      επίσης θέλει να μου τα κάνει και τα δύο μαζί χωρίς νάρκωση αλλά φοβάμαι λίγο τον πόνο …εσείς πιστεύετε αντέχετε ο πόνος ή να προτιμήσω την νάρκωση ;;

• Μου αρέσει 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πεθαίνω για παστιτσάδα!!!

αυτο το μιξ μπαχαρικών θα το ζητήσω αρχικά απο έναν φίλο μας που πάει Κέρκυρα την άλλη εβδομάδα!

αν το ξεχάσει (πολύ πιθανό!), θα σου πω αν δε σου είναι κόπος να μου στείλεις!

χμμμ....το σοφρίτο μάλλον δε θα το φτιάξω γιατί θα πειράξει τη μπέμπα το σκόρδο φαντάζομαι!

Σήμερα έφτιαξα κόκκορα κοκκινιστό με χοντρά μακαρόνια! απομίμηση παστιτσάδας!!!

Τρελαίνεται η αδερφή μου και είπα να της το φτιάξω!

όχι δεν είναι κόπος. Πες μου αν δεν στο φέρει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσια!Καλη εβδομαδα!!!

Καλο μηνα(οκ απο αυριο!!!!!)

Καλη Χρονιαααα(οκ!δεν παω καλα σημερα!!!)

Ελευθερια ζηλεψα....Δλδ τον ρευει κ τον κοιμιζει ετσι απλα??(με εξαιρεση το χθεσινο:P)

Σοφριτο-παστιτσαδα μιαααααμ!!!

Μην ακουσω φαγητο...Να τρεξουν τα σαλια μου!!!

Σημερα παμε για εμβολιο...

Δεν εχω πολυ χρονο να σας διαβασω...

Φιλακια σε ολες!

XFVjp2.png

μακμαρακι μη στενοχωριεσαι κοριτσι μου ολες καβγαδιζουμε...ειμαι σιγουρη πως οτι του ειπες δε το εννοουσες...θελουν το χρονο τους κ αυτοι...ενα μωρο ειναι μεγαλη αλλαγη στη ζωη τους.υπομονη λοιπον, ξεχνα το κ χαμογελα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ζωούλα τελειο τραγουδι! αχ να βαζετε κανενα τετοιο γιατι εχω μεινει εκτος μουσικης για μηνες και δεν ξερω που πανε τα τεσσερα!

εγω του ειπα (του ανδρος) ότι τον μισω σημερα το πρωι :(. ειναι αχαριστοι βρε κοριτσια....

και γω του είπα ότι μου βγάζει συνέχεια δουλειές και να σηκωθεί να φύγει να πάει στη μάνα του να μην τον βλέπω! Και ότι τον μισώ επίσης :)

Ε όταν ηρέμησα του ζήτησα συγνώμη και την κατανόησή του για μια ακόμα φορά γιατί είμαι πολύ κουρασμένη, μόνη και χωρίς υπομονή.

Μην σε παίρνει από κάτω...συμβαίνουν σε όλες μας...εσύ ένα λόγο παραπάνω που δουλεύεις κιόλας!

είμαι είμαι!!! και όλα για χάρη του γιού μου... δεν επιτρέπω φωνές και εντάσεις στο σπίτι απο κανένα.... και πρώτα απ' όλους πρέπει εγώ να δώσω το καλό παράδειγμα. Θέλει υπομονή και επιμονή.. είναι δύσκολο κάποιες φορές αλλά αξίζει να προσπαθώ...

Εγώ δυστυχώς δεν τα καταφέρνω πάντα. Ο Γιώργος το τηρεί, αλλά εγώ έχω πατήσει κάνα δυο φορές κάτι τσιρίδες...

Διαφημίσεις

έξηγήστε τους την τεράστια ευθύνη που αισθάνεστε... το ότι έχετε κλειστεί στο σπίτι, τις τόσες αγωνίες... έχω αρκετό γάλα? τα κακά δεν έχουν το σωστό χρώμα? (να μπω στο parents να ρωτήσω τη Μαρία χα χα χα), βάζει τα χέρια στο στόμα, έχει πολλά σάλια κλπ..

και όποτε τα ξεχνούν αυτά να τους τα ξαναθυμίζετε ααα και να ρωτάτε τη γνώμη τους έτσι για να συμμετέχουν και αυτοί.... στηνανάγκη αγχώστε τους και λίγο... χι χι χι

Ελευθερια ζηλεψα....Δλδ τον ρευει κ τον κοιμιζει ετσι απλα??(με εξαιρεση το χθεσινο:P)

κάποιες φορές αυτός γιατί το ζητάει ... άλλες εγώ.... χτες είχε φάει και την πίκρα του με το ποδόσφαιρο... και ήθελε το γιο του για να κλάψει στον ώμο του!!!!:D

Εγώ δυστυχώς δεν τα καταφέρνω πάντα. Ο Γιώργος το τηρεί, αλλά εγώ έχω πατήσει κάνα δυο φορές κάτι τσιρίδες...

δυστυχως ουτε εγω τα καταφερνω...ημουν παντα οξυθυμη με το μωρο καπως βελτιωθηκε η κατασταση αλλα εχω πιασει αρκετες φορες τον εαυτο μου να φωναζει με το μωρο αγκαλια:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Πάρε εδώ επειδή δεν έχεις φατσοβιβλίο :)

Δεν τελείωσε ο στολισμός ακόμα οπότε θα βάλω κι άλλες μέσα στη βδομάδα...

]

Καλα ε? ο γιος σου φερνει λιγο τον αντρα σου ε?

Μ'αρεσει που στολισατε και τον μικρο :):):):):)

Τετοιο δεντρο ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα δεν θα εκανα.Εγω τα βαζω οπου να'ναι τα στολιδια και τελειωσα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Τωρα ειδα πως ειναι 30 Νοεμβρη σημερα,,,πριν ενα χρονο τετοια μερα εκλαιγα ολη μερα,,,ειχα κανει την πρωτη σπερματεγχυση κ σαν σημερα ειχα αδιαθετσησει(προσπαθουσαμε καιρο με τον αντρουλη μου),,,η ποιο χαλια μερα,μπορει να ειχα κανει κ 2 πακετα τσιγαρα...

Μη μιλατε για αντρες,πριν λιγο τσακωθηκαμε γιατι θελει να ρθει το σοι του για 3-4 μερες και εγω ειμαι αρνητικη,,,πςσ να μην ειμαι που μεσα συμπεριλαμβανονται και παιδια που μεχρις προχθες ειχαν 40 πυρετο,,μα ειναι δυνατον να μην σκεφτονται πως εχουμε μωρο στο σπιτι??Σαν μανες δεν τα χουν ζησει??

Και καλα,αντε να ερχοντουσαν μια επισκεψη,να κανω πισω,θα κανονιζα να κοιμαται η μικρη,να την ταιζω σε αλλο δωματιο,,,αλλα μιλαμε πως θελουν να κοιμιθουν εδω,,,,,,,και ο αντρας μου δεν βρισκει το κακο πουθενα,,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

και εγω ετσι ειμαι οξυθυμη και αν δεν εκτονωθω αμεσως θα σκασω. πρεπει ομως να μαθω να το ελεγχω γιατι το μωρο δεν φταιει σε τιποτα απολυτως. δυο φορες εχω υψωσει και εγω τον τονο της φωνης μου παρουσια του και μετα κλαιω απο τυψεις. θυμαμαι και τους καυγαδες των γονιων μου μπροστα μου και.... τελος παντων....:-(

Τωρα ειδα πως ειναι 30 Νοεμβρη σημερα,,,πριν ενα χρονο τετοια μερα εκλαιγα ολη μερα,,,ειχα κανει την πρωτη σπερματεγχυση κ σαν σημερα ειχα αδιαθετσησει(προσπαθουσαμε καιρο με τον αντρουλη μου),,,η ποιο χαλια μερα,μπορει να ειχα κανει κ 2 πακετα τσιγαρα...

Μη μιλατε για αντρες,πριν λιγο τσακωθηκαμε γιατι θελει να ρθει το σοι του για 3-4 μερες και εγω ειμαι αρνητικη,,,πςσ να μην ειμαι που μεσα συμπεριλαμβανονται και παιδια που μεχρις προχθες ειχαν 40 πυρετο,,μα ειναι δυνατον να μην σκεφτονται πως εχουμε μωρο στο σπιτι??Σαν μανες δεν τα χουν ζησει??

Και καλα,αντε να ερχοντουσαν μια επισκεψη,να κανω πισω,θα κανονιζα να κοιμαται η μικρη,να την ταιζω σε αλλο δωματιο,,,αλλα μιλαμε πως θελουν να κοιμιθουν εδω,,,,,,,και ο αντρας μου δεν βρισκει το κακο πουθενα,,,

λια προσπαθησε να του εξηγησεις...αυτο δε γινεται να γινει..προεχει η υγεια του μωρου.το σοι μπορει να ερθει αλλη φορα δε χαθηκε ο κοσμος!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

αααα ρε τι πάθαν αυτοί σήμερα??? μήπως έχουν κάνει δικό τους forum και είναι συνεννοημένοι???????;)

Να του πεις ότι το απαγορεύει η/ο παιδίατρος!!!!! ΤΕΛΟΣ!και ότι εάν έρθουν θα αρρωστήσει το παιδί και θα κοιμάται στο ΠΑΙΔΩΝ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...