Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αφου εισαι μονιμος κατοικος του φορουμ βρε μαρακι..Δεν θα σε ψαχναμε?

Το θεμα με τις πανες προεκυψε οταν ανακαλυψα οτι για 4 ωρες δεν ειχε κατουρησει καθολου.Τωρα αυτο με τις 6 πανες εμενα με μπερδευει....Μηπως εννοει για νεογεννητα?Καθε ποτε πρεπει να αλλαζω την πανα για να εχω στο συνολο 6?

Δεν καταλαβαινω τι συμβαινει...Προβληματιζομαι και για το γαλα μου....Ελπιζω μονο να ειναι καλα...:confused:

τρεχεις εσυ μαρακι ε?Για την δουλεια καλο ειναι να τρεχεις...Σημαινει οτι υπαρχει δουλεια...Και η αδερφη μου νομικη σπουδασε αλλα αφου ειδε οτι δεν πανε καλα τα πραγματα στραφηκε στο δημοσιο τομεα....Εγινε δικαστικος υπαλληλος:eek:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

γεια σου Βουλίτσα!

πόσο ειναι τωρα ο μικρός από κιλά και υψος;

εμενα ο γιατρος με κοροιδευε που του ειπα ότι το παιδι μου ειναι κοντό. ειμαστε 64 πόντους 7200 κιλά στην 90 καμπύλη αναπτυξης!:P

Αφου εισαι μονιμος κατοικος του φορουμ βρε μαρακι..Δεν θα σε ψαχναμε?

Το θεμα με τις πανες προεκυψε οταν ανακαλυψα οτι για 4 ωρες δεν ειχε κατουρησει καθολου.Τωρα αυτο με τις 6 πανες εμενα με μπερδευει....Μηπως εννοει για νεογεννητα?Καθε ποτε πρεπει να αλλαζω την πανα για να εχω στο συνολο 6?

Δεν καταλαβαινω τι συμβαινει...Προβληματιζομαι και για το γαλα μου....Ελπιζω μονο να ειναι καλα...:confused:

τρεχεις εσυ μαρακι ε?Για την δουλεια καλο ειναι να τρεχεις...Σημαινει οτι υπαρχει δουλεια...Και η αδερφη μου νομικη σπουδασε αλλα αφου ειδε οτι δεν πανε καλα τα πραγματα στραφηκε στο δημοσιο τομεα....Εγινε δικαστικος υπαλληλος:eek:

και τι καλά που εκανε η αδερφη σου! μακαρι να το εκανα και εγω!

τωρα για τις πανες τι να σου πω και γω, ερασιτεχνης ειμαι :confused:

ρωτα τον παιδιατρο αν και δε νομιζω ότι ειναι κατι σοβαρό!

στην εξεταστική αλήθεια τι ψαρια πιασαμε;

Ζωή μου δεν είναι τίποτα νομίζω.Κι εμένα στο παρελθόν κάποια στιγμή το πέρασε αυτό.Για κανα δυο μερούλες ήταν.Όσο για τα κακά, έτσι ξαφνικά από 7-8 φορες τη μέρα,μειώθηκε στις 3-4, μετά στη 1 τη μέρα.Τώρα με τις στερεές μπορεί πάλι να κάνει και 2 και 3 αλλά είναι πιο σφιχτά και έχουν άλλο χρώμα.Τι λέω τώρα ε;Αφού από μουστάρδα που τα λέγαμε τώρα τα ονομάζουμε pesto!

Μακαρι να ειναι ετσι Βουλα...

Μπραβο για το αριανακι μας που εβαλε ολοκληρο κιλο....

Εγω παντως ρε κοριτσια το ειπα και θα το ξαναπω.Στον 6ο τον σταματαω τον θηλασμο.Νιωθω καταπιεσμενη με αυτο....:-(

Διαφημίσεις

και τι καλά που εκανε η αδερφη σου! μακαρι να το εκανα και εγω!

τωρα για τις πανες τι να σου πω και γω, ερασιτεχνης ειμαι :confused:

ρωτα τον παιδιατρο αν και δε νομιζω ότι ειναι κατι σοβαρό!

στην εξεταστική αλήθεια τι ψαρια πιασαμε;

Μια μικρη μαριδα πιασαμε μακμαρακι................

Μονο αγγλικα περασα.................:confused::confused:

καλησπερα!

μακμαρακι κ βουλα σουπερ τα μωρα σας!βουλιτσα σ ευχαριστω!ολοκληρο κιλο ε?μπραβο σας!μακμαρακι μου εστρωσε βλεπω με τον υπνο ο μικρος σου πολυ χαιρομαι-φτου φτου μη σας ματιασω!ευχαριστουμε κ για την αφιερωση εκπληκτικο κομματι!

ζωιτσα για να ηρεμησεις παρε τον παιδιατρο ενα τηλ να σε ξεαγχωσει.αυτος θα σε καθοδηγησει αν υπαρχει θεμα με τις πανες.

εμενα η μικρη μου εφαγε λιγο καλυτερα μεσημερι κ απογευμα τωρα παιζει με το μπαμπα της.ελπιζω να μπουμε στις σουπιτσες συντομα κ ν αντικαταστησω ακομα ενα γευμα γαλακτος-μιας κ τωρα δε το πολυθελει.παω να ετοιμαστω να παω στο παππου μου βγηκε χθες απ το νοσοκομειο.

καλο σας βραδυ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλησπερα κοριτσια!!! βρηκαμε τη Μακ ε??? Χασαμε ομως την Τατι!!!

Τατιανα που εισαι???????

Λοιπον Ζωιτσα.. Κ εγω εχω παρατηρησει μειωση στα τσισα κ τις πανες.. Κ μαλιστα μετα απο μια ολοκληρη νυχτα!!!! Δεν εχω ρωτησει ακομα κ θα το κανω μολις παμε για το εμβολιο, αλλα πιστευω πως απλα μεγαλωνουν κ αλλαζουν.. Δεν μπορει να ειναι τυχαιο, πανω κατω τα παιδακια μας εχουν τα ιδια, οποτε βγαζω συμπερασμα..

Βουλακι κ εγω ετσι πιστευω πως θα γινει μολις αρχισουμε κι εμεις τις κρεμες.. Θα μπορω να λειψω πανω απο 3ωρο να παω κι εγω σαν ανθρωπος καπου, κ γενικα θα νιωσω κ πιο ελευθερη.. Μη με παρεξηγειτε.. Το χαιρομαι που θηλαζω το παιδακι μου, αλλα ανθρωπος ειμαι κ γω.. κ με βυζι 85D ημαρτον πια!!! Δεν μπορω να βαλω ενα ρουχο της προκοπης!!!

Σοφια, αυτο που λες για το θηλαστρο.. Δεν εννοω πως δεν βγαινει στην αρχη.. Μιλαω για μια διαδικασια αντλησης 20'-30' λεπτα περιπου.. Το ειχα πει κ παλιοτερα κ οι περισσοτερες διαφωνουν, αλλα εγω το πιστευω, οτι με το θηλαστρο μειωνετε σταδιακα το γαλα, (αν το χρησιμοποιεις συνεχεια) κ οτι αυτο που βγαζει δεν ειναι αντιπροσωπευτικο.. Εγω βγαζω 70 ml με το ζορι κ μετα βαζω το μικρο επανω κ τρωει κανονικα.. Κ το κανονικα το συμπαιρενω απ το βαρος του.. Αν δεν ετρωγε καλα, θα φαινοταν! Καλα αν βαλω πρωτα το μωρο κ μετα το θηλαστρο μιλαμε για δραμα 10-20 μλ κ πολυ λεω... Μονο στην αρχη κ μονο πρωι, αλλιως με το ζορι..

Γι αυτο σας λεω, αντε να αρχισει τις κρεμες, γιατι ετσι οπως παει, θα πηδηχτω κι εγω απ το παραθυρο!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Μακαρι να ειναι ετσι Βουλα...

Μπραβο για το αριανακι μας που εβαλε ολοκληρο κιλο....

Εγω παντως ρε κοριτσια το ειπα και θα το ξαναπω.Στον 6ο τον σταματαω τον θηλασμο.Νιωθω καταπιεσμενη με αυτο....:-(

αν καταπιεζεσαι σταματα το απο τωρα... ειναι βεβαια καλυτερα να θηλασεις μεχρι τον 6ο αλλα αν δε μπορεις μια χαρα ηταν και μεχρι εδω. αποψή μου βεβαια....

Διαφημίσεις

Τατιανα που εισαι???????

Λοιπον Ζωιτσα.. Κ εγω εχω παρατηρησει μειωση στα τσισα κ τις πανες.. Κ μαλιστα μετα απο μια ολοκληρη νυχτα!!!! Δεν εχω ρωτησει ακομα κ θα το κανω μολις παμε για το εμβολιο, αλλα πιστευω πως απλα μεγαλωνουν κ αλλαζουν.. Δεν μπορει να ειναι τυχαιο, πανω κατω τα παιδακια μας εχουν τα ιδια, οποτε βγαζω συμπερασμα..

Βουλακι κ εγω ετσι πιστευω πως θα γινει μολις αρχισουμε κι εμεις τις κρεμες.. Θα μπορω να λειψω πανω απο 3ωρο να παω κι εγω σαν ανθρωπος καπου, κ γενικα θα νιωσω κ πιο ελευθερη.. Μη με παρεξηγειτε.. Το χαιρομαι που θηλαζω το παιδακι μου, αλλα ανθρωπος ειμαι κ γω.. κ με βυζι 85D ημαρτον πια!!! Δεν μπορω να βαλω ενα ρουχο της προκοπης!!!

Σοφια, αυτο που λες για το θηλαστρο.. Δεν εννοω πως δεν βγαινει στην αρχη.. Μιλαω για μια διαδικασια αντλησης 20'-30' λεπτα περιπου.. Το ειχα πει κ παλιοτερα κ οι περισσοτερες διαφωνουν, αλλα εγω το πιστευω, οτι με το θηλαστρο μειωνετε σταδιακα το γαλα, (αν το χρησιμοποιεις συνεχεια) κ οτι αυτο που βγαζει δεν ειναι αντιπροσωπευτικο.. Εγω βγαζω 70 ml με το ζορι κ μετα βαζω το μικρο επανω κ τρωει κανονικα.. Κ το κανονικα το συμπαιρενω απ το βαρος του.. Αν δεν ετρωγε καλα, θα φαινοταν! Καλα αν βαλω πρωτα το μωρο κ μετα το θηλαστρο μιλαμε για δραμα 10-20 μλ κ πολυ λεω... Μονο στην αρχη κ μονο πρωι, αλλιως με το ζορι..

Γι αυτο σας λεω, αντε να αρχισει τις κρεμες, γιατι ετσι οπως παει, θα πηδηχτω κι εγω απ το παραθυρο!!!!

85 D θηριο; 1864748ie9fe0cikp.gif χα χα θα σε λεω Παμελα από εδω και πέρα (ξερεις η Αντερσον μωρε!)

εγω από 75c προ εγκυμοσυνης ειμαι 80c τωρα .

Τατιανα που εισαι???????

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ να σαι καλα

ΜΑριανθη που εισαι!!!!!!!!!!!!!!Ολα καλα?

συμφωνω απολυτα με οτι ειπες για το θηλαστρο και εγω κανω κανενα μισαωρο για να βγαλω 50 ml.

Για το θεμα του κατουρηματος ετσι πιστευω και εγω μαλλον το μειωσε γιατι γιναμε αντρες!!!!!!!!!!!!!!:cool::cool:

Θα ρωτησω οπως και να εχει ην παιδιατρο στην επομενη επισκεψη.αν φυσικα δεν προκυψει τιποτα μεχρι τοτε.....

γεια σας!΄

Βουλίτσα σούπερ ο σούπερμαν!!! μπράβο!!!

Σοφία το θήλαστρο δε δείχνει κάτι όσον αφορά την ποσότητα του γάλακτος...υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να αντλούν μεγάλες ποσότητες, άλλες μικρότερες και άλλες που δε μπροούν να βγάλουν καθόλου γάλα με το θήλαστρο, ωστόσο θηλάζουν μια χαρά τα μωράκια τους.

Και η μαριάνθη έχει δικιο. Η χρήση του θηλάστρου (όχι του νοσοκομειακού) δε βοηθάει την παραγωγή γιατί δεν αντικαθιστά το θηλασμό απο το μωρό.

Ζωίτσα ο θηλασμός καλό είναι να γίνεται όταν το απολαμβάνεις. Αν σε κουράζει και σε καταπιέζει, δεν έχει νοήμα να συνεχίζεις.

Απλά θα σου πρότεινα να αποθηλάσεις σταδιακά και να μην πάρεις χάπια. Θα είναι καλύτερα και για σένα αλλά και για το μωρό.

Αρχικά μπορείς να ακολουθήσεις τη μέθοδο του "δεν προσφέρω, δεν αρνούμαι" και σιγά σιγά να βάζεις γεύματα με μπουκάλι.

όσον αφορά τις πάνες, εγώ την αλλάζω πάντα πριν τη θηλάσω οπότε ξέρω περίπου πόσες λερώνει. 4-5 βρεγμένες πάνες σε αυτή την ηλικία νομίζω οτι είναι μια χαρά πάντως.

Συμπεθερούλα ο γαμπρούλης μου αστέρι είναι!!! έτσι πρέπει γιατί θα πάρει και ωραίο κορίτσι!!! (κουκουβα!;))

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αν καταπιεζεσαι σταματα το απο τωρα... ειναι βεβαια καλυτερα να θηλασεις μεχρι τον 6ο αλλα αν δε μπορεις μια χαρα ηταν και μεχρι εδω. αποψή μου βεβαια....

Θα το σταματουσα μακμαρακι αλλα μου ειπε η παιδιατρος να κανω λιγο υπομονη.Βεβαια ετσι και αλλιως μεχρι τον 6ο ειχα σκοπο να θηλασω απο την αρχη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...