Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλα εσενα σε εχει ξεζουμισει.......

Αντεχεις ακομα ε?Μπραβο!!!!!!!!

Δεν ξερω αν λερωνει πολλες πανες ρε σοφακι δεν τις μετρουσα και ποτε...το βαρος εβλεπα της πανας καθε φορα.ΘΑ δουμε.Ελπιζω σημερα να ερθει στα κανονικα του....

Κοίταξε τες σήμερα...αν είναι 5-6 είναι μια χαρά!

εμένα έχει ανατρέψει τα δεδομένα το παιδί μου!

όταν ήταν 2 μηνών θήλαζε απο το ένα στήθος κάθε 3 ώρες περίπου...

απο τον 3ο και μετά θηλάζει και απο τα 2 κάθε 2 ώρες! και τις περισσότερες φορές πρέπει να θηλάζω περπατώντας γιατί η μπεμπού μου είναι τρομερά ανυπόμονη και δε μπορεί να περιμένει να κατέβει το γάλα, οπότε την ξεγελάω με το περπάτημα για να ρουφάει!

κωμικοτραγικές καταστάσεις δηλαδή!

Παρολαυτά το απολαμβάνω τρελά!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφια εφ οσον το απολαμβανεις ολα καλα!! Εμενα κ απ τα 2 τρωει στανταρ! Δεν μπορω κι εγω εχω κουραστει, αφου λεω αντε ν αρχισει τις τροφες κ τις κρεμες να ηρεμησω λιγο!! Με εχει κουρασει ο θηλασμος.. ψυχικα εννοω! Ακομα κ γιανα κιμηθει το σκ@το στηθος θελει.. Κ ειναι κ απαιτιτικος! Κλαιει κι οδυρετε μεχρι να τον βαλω, κι οσες φορες εχω επιχειρησει να τον ξεγελασω, μου μενει απ το κλαμα βηχει, κανει πως πνιγετε!! Ηθοποιος ο ατιμος!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Εμενα παλι τωρα με τα δοντια καταντησε λιγο εφιαλτης.

Αγχωνομαι να μην με δαγκωσει.Δεν κατεβαινει γαλα απο το αγχος.Τσατιζεται αυτος επειδη δεν κατεβαινει γαλα.Με δαγκωνει επειδη τσατιζεται και παει λεγοντας...Και βολτες δοκιμασα και τραγουδια αλλα τιποτα δεν πιανει....

Μιλαμε αφηνει αποτυπωμα τα δοντια του στο στηθος μου................

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Σοφια εφ οσον το απολαμβανεις ολα καλα!! Εμενα κ απ τα 2 τρωει στανταρ! Δεν μπορω κι εγω εχω κουραστει, αφου λεω αντε ν αρχισει τις τροφες κ τις κρεμες να ηρεμησω λιγο!! Με εχει κουρασει ο θηλασμος.. ψυχικα εννοω! Ακομα κ γιανα κιμηθει το σκ@το στηθος θελει.. Κ ειναι κ απαιτιτικος! Κλαιει κι οδυρετε μεχρι να τον βαλω, κι οσες φορες εχω επιχειρησει να τον ξεγελασω, μου μενει απ το κλαμα βηχει, κανει πως πνιγετε!! Ηθοποιος ο ατιμος!!!

Εμένα Μαριάνθη μου το στήθος το θέλει μόνο για φαί! μόλις χορτάσει, αμέσως το παρατάει!

και πλέον που τρώει τόσο γρήγορα (6-7 λεπτά το πολύ, σύνολο) είναι μια χαρά!

Εγώ πάλι είμαι το αντίθετο...καθόλου δεν ανυπομονώ για τις στερεές....Η ευκολία του θηλασμού ομολογώ οτι θα μου λείψει! τώρα οτι ώρα θέλουμε την παίρνουμε και βγαίνουμε. το φαί το έχει πάντα μαζί!

με τις στερεές, θα περιοριστούμε...

Αγχωνομαι να μην με δαγκωσει.Δεν κατεβαινει γαλα απο το αγχος.Τσατιζεται αυτος επειδη δεν κατεβαινει γαλα.Με δαγκωνει επειδη τσατιζεται και παει λεγοντας...Και βολτες δοκιμασα και τραγουδια αλλα τιποτα δεν πιανει....

Ζωίτσα όταν σε δαγκώνει μην τον βγάζεις απο το στήθος. Αντιθέτως, πίεζε το στήθος σου στο στόμα του.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και εγω δεν περιμενα να κανω τον ελεγκτη πανας..........

Εχει μειωσει τα γευματα του απο το Σ/Κ νομιζω απο 6 τα εκανε 5!Λες αυτο να ειναι?

Γιατι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινεται.Βεβαια πλεον 2 γευματα την ημερα τρωει και απο τα 2 στηθη δεν ξερω γιατι.Μηπως δεν εχω γαλα????????????

Ζωή μου γιατί δεν βγάζεις κανα δυό φορές με το θηλαστρο να το μετρήσεις να σου φύγει το άγχος ?

Ζ

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

AOYTΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα Μαριάνθη μου το στήθος το θέλει μόνο για φαί! μόλις χορτάσει, αμέσως το παρατάει!

και πλέον που τρώει τόσο γρήγορα (6-7 λεπτά το πολύ, σύνολο) είναι μια χαρά!

Εγώ πάλι είμαι το αντίθετο...καθόλου δεν ανυπομονώ για τις στερεές....Η ευκολία του θηλασμού ομολογώ οτι θα μου λείψει! τώρα οτι ώρα θέλουμε την παίρνουμε και βγαίνουμε. το φαί το έχει πάντα μαζί!

με τις στερεές, θα περιοριστούμε...

Ζωίτσα όταν σε δαγκώνει μην τον βγάζεις απο το στήθος. Αντιθέτως, πίεζε το στήθος σου στο στόμα του.

Οντως ειναι μεγαλη ευκολια το στηθος! Αλλα εμενα ο ατιμος ολη μερα πανω θελει να ειναι, κ με κουραζει ψυχικα! Ασε που παιζει συνεχεια! Τραβιετε, στριβει δαγκωνει.. Λυσσοκοπαει μιλαμε!! Αφου τον εβλεπε η μανα μου κ μου λεει "Μα καλα?!?!?! Ετσι κανει!??!?!?!" Ε κ λεω ας ερθει η ωρα να ξεκουραστω κι εγω λιγο.. Εν τω μεταξυ το στηθος μου ειναι κ πολυ μεγαλο κ με το εξτρα βαρος απ το γαλα με εχει κουρασει επισης πολυ! Θελω να τον θηλασω οσο παει, αλλα αυτο το συνεχεια μ εχει κουρασει. Με τις στερεες θα μπορω να λειψω ανετα για τη δουλεια μου πχ η για να παμε καπου, δεν θα χρειαζετε να εχω το αγχος του τι θα φαει... Τελοσπαντων, οσο παει θα τον θηλασω, δεν θα το κοψω.. αλλα 1 γευμα με κρεμα θα με ξεκουρασει πολυ!!!! Θα δουμε..

Εμένα πάντως κορίτσια από την αρχή έπινε και από τους δύο μαστούς,έτσι μου είχε πει η παιδίατρος που είχα τότε και οι μαίες στο μαιευτήριο.Επίσης τα γεύματα τα έχουμε κάνει 5 εδώ και πάνω από 1μήνα σύμφωνα με τις οδηγίες του παιδιατρου και προσαρμόστηκε αμέσως .Για ρωτήστε και τον γιατρό σας.Τώρα είναι αρκετά μεγάλα και μπορούν να φτιάξουν πρόγραμμα εύκολα !

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Ζωή μου γιατί δεν βγάζεις κανα δυό φορές με το θηλαστρο να το μετρήσεις να σου φύγει το άγχος ?

Ζ

Καλως την!!!! Τι εγινε τα ψησατε εσεις οι δυο???

Σοφια εγω με το θηλαστρο εχω τις αμφιβολιες μου.. Ενω καμμια φορα δεν βγαινει σταγονα(με το θηλαστρο), το μωρο βρισκει κ τρωει!! Αν πιστευα το θηλαστρο, θα πιστευα οτι δεν εχω γαλα...

Καλως την!!!! Τι εγινε τα ψησατε εσεις οι δυο???

Σοφια εγω με το θηλαστρο εχω τις αμφιβολιες μου.. Ενω καμμια φορα δεν βγαινει σταγονα(με το θηλαστρο), το μωρο βρισκει κ τρωει!! Αν πιστευα το θηλαστρο, θα πιστευα οτι δεν εχω γαλα...

Όχι ακόμα αλλά θα την ψήσω,που θα πάει?Έχεις εν μέρει δίκιο για το θήλαστρο,απλά θέλει περισσότερο χρόνο για να κατεβάσει το γάλα οπότε αν δεν περιμένεις αρκετά νομίζεις ότι δεν έχεις γιατί βγάζει πολύ λίγο .Την εχω πατήσει κι εγώ στο παρελθόν ,απλά θέλει τον χρόνο του ενώ το μωρό κατεβάζει γρήγορα το γάλα στο στήθος...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Γεια σας , τι κάνετε ?

Εμείς σχετικά καλά , κάναμε το εμβόλιο μας εχτες και είναι αυτό που μας κάνει αντίδραση και ήδη έχει πρηστεί κ κοκκινίσει το μπουτάκι του :-(

Από δόντια ακόμη τίποτε, μόνο τη γκρίνια κ τη φαγούρα έχουμε

Ζωή, όλα καλά με τα τσισακια του μικρού ?

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια και παλι?

Κανενα νεο απο το μακμαρακι ειχαμε?Γιατι χαθηκε ετσι?

Searching.gif

O μικρος μου τωρα δεν ξερω τι να σου πω Κατερινα.Βρεγμενες ηταν οι πανες του αλλα επειδη αγχωθηκα τωρα ολες μου φαινονται πολυ λιγο κατουρημενες....Ας μην αναφερω οτι δεν εχεσε σημερα.....:confused::confused:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γεια σας κοριτσια και παλι?

Κανενα νεο απο το μακμαρακι ειχαμε?Γιατι χαθηκε ετσι?

Searching.gif

O μικρος μου τωρα δεν ξερω τι να σου πω Κατερινα.Βρεγμενες ηταν οι πανες του αλλα επειδη αγχωθηκα τωρα ολες μου φαινονται πολυ λιγο κατουρημενες....Ας μην αναφερω οτι δεν εχεσε σημερα.....:confused::confused:

ετσι βρε για να με ψαξετε! πολυ δεδομενη με ειχατε χα χα χα χα χα :tongue:

τρεχω Ζωουλα μου σαν τον Βέγγο. το πρωι με τη δουλεια, από το μεσημερι και μετα με το μπεμπη! χθες καναμε 2 εμβολια και ειχαμε λιγη γκρινιτσα. κατα τα αλλα μια χαρα το παιδακι μου και με τον υπνο. Ζωή μου δεν καταλαβα: πως προεκυψε το θεμα με τις βρεγμενες πανες; παντως διαβασα ότι αν εχετε λιγοτερες από 6 βρεγμενες πανες ημερησιως πρεπει να ειδοποιειται ο παιδιατρος. εσεις πόσες μετρατε;:rolleyes: όσον φορα στο χεσιμο και εμενα ο δικος μου δεν τα ειχε κανει για 2 ημερες και τα εκανε όλα μαζεμενα εχθες και σήμερα! συμβαινει καμια φορα! καλα ο δικος μου τρελαινεται για την τηλεοραση. ξερω οτι δεν κανει αλλά όποτε την εχουμε ανοιχτη δεν ξεκολλαει τα ματια του! τελος παντων...

παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον ειλικρινα!:P

Hello!Τι κάνετε ζουζούνες μου;τα μπουμπουκάκια σας;

Ζωή μου δεν είναι τίποτα νομίζω.Κι εμένα στο παρελθόν κάποια στιγμή το πέρασε αυτό.Για κανα δυο μερούλες ήταν.Όσο για τα κακά, έτσι ξαφνικά από 7-8 φορες τη μέρα,μειώθηκε στις 3-4, μετά στη 1 τη μέρα.Τώρα με τις στερεές μπορεί πάλι να κάνει και 2 και 3 αλλά είναι πιο σφιχτά και έχουν άλλο χρώμα.Τι λέω τώρα ε;Αφού από μουστάρδα που τα λέγαμε τώρα τα ονομάζουμε pesto!

Σοφάκι περαστικά στο κοριτσάκι σου.Κανένα κρυωματάκι θα είναι.

Κατερίνα κι εσείς εμβόλιο ε;Κι εμείς είχαμε σήμερα δεν κλάψαμε καθόλου, όλα καλά προς το παρών, καμία παρενέργεια. Πήραμε και ένα ολόκληρο κιλό!!!Απίστευτο(Μακ ουουου ευτυχώς δεν ήταν δικιλάκι όπως είπες).

Αλήθεια το Μακ Μαράκι πού είναι; Και η Λίτσα έχει πολύ καιρό να φανεί. Καιι φυσικά η συμπεθερούλα μου που μου έλειψε.Τατιάνα πού είσαι;;;;;;;

ετσι βρε για να με ψαξετε! πολυ δεδομενη με ειχατε χα χα χα χα χα :tongue:

τρεχω Ζωουλα μου σαν τον Βέγγο. το πρωι με τη δουλεια, από το μεσημερι και μετα με το μπεμπη! χθες καναμε 2 εμβολια και ειχαμε λιγη γκρινιτσα. κατα τα αλλα μια χαρα το παιδακι μου και με τον υπνο. Ζωή μου δεν καταλαβα: πως προεκυψε το θεμα με τις βρεγμενες πανες; παντως διαβασα ότι αν εχετε λιγοτερες από 6 βρεγμενες πανες ημερησιως πρεπει να ειδοποιειται ο παιδιατρος. εσεις πόσες μετρατε;:rolleyes:

παντως ευχαριστω για το ενδιαφερον ειλικρινα!:P

α, εδώ είσαι!!!!!λογικό να μου πεις.εσύ δουλεύεις κιόλας κοριτσάρα μου.

Όσον αφορά στο θηλασμό κορίτσια, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά αυτές τις 3 μέρες που κοιμάται σερί το βράδυ, έχει στρώσει πρόγραμμα και τη μέρα. Καταρχήν τρώει ανά τετράωρο. Τρώει στις 8 με 8:30 το πρωί, μετά κατα τις 12:30 την φρουτόκρεμα, το μεσημέρι γάλα το οποίο από αύριο θα αντικατασταθεί από σούπα, το απόγευμα 7:30 με 8 την κρέμα βανίλια και το βράδυ θηλασμό και κοιμάται.Άρα και θα ηρεμήσει το στήθος σας και θα μπορούμε να πάμε κάπου πιο άνετα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...