Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Τα λες πολύ όμορφα ❤️

Σαν να ακούω για την μάνα μου. Δλδ αν μου έλεγες είναι χαμένες δίδυμες αδερφές θα έλεγα ναι. Ξεκάθαρα! Κι εγώ είμαι πολύ περιφανή για όσα έχω καταφέρει, όλα αυτά με έκαναν πολύ δυνατό άνθρωπο - σκληρή όπως λέει και η μάνα μου 😂

Εμένα πάντως μου έφτασαν κι ας έπαιρνα 300 δόση, γιατί κάποια στιγμή αλλάξαμε σε meriofert όταν μπήκε ο ανταγωνιστής. Εσυ μόνο Gonal και ανταγωνιστή σου έχει; Θα τον ρωτήσεις εννοείται πριν ξεκινήσετε να είσαι σίγουρη. 

Να τις γνωρίσουμε να γίνουν κολλητές δλδ 🤣

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω εχει ενα μηνα που τον κοιμιζω στο δωματιο του γιατι αρχισε να μου γυρναει και φοβομουν πολυ να τον εχω στην καλαθουνα,μην μου βρεθει κατω καποια στιγμη.Το πρωτο βραδυ εκλαιγε κι εκανε πως πνιγοταν(με ειχε προειδοποιησει ο παιδιατρος)αλλα εγω εκει βραχος.Δεν τον πηρα μαζι μας (φοβαμαι μην τον πλακωσει και ο

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

καλά έχει τέλεια μέρα σήμερα!!!

αν συνεχίσει έτσι θα πάμε για καφεδάκι το μεσημέρι!

fairytale μου την έκανα την εξαγωγή κι ενώ τώρα δεν πονάω μετά από 2 ντεπόν που πήρα το απόγευμα εχω τρελαθεί στην αιμορραγία...Χωράει στο πόρτ μπεμπέ γιατί είναι αδυνατούλα!

Σοφάκι να το πεις στον γιατρό σου οτι έχεις αιμορραγία για να σου πει τι να κάνεις...

Τι εγινε?Πολυ ησυχια σημερα...

Ρε Σοφακι πως χωρεσες και δεν φοβηθηκες μην πεσετε κατω με την μπουμπου σου οπως λεει και η Μαριανθη?Μονο που το διαβασα και μου κοπηκαν τα ποδια.

Ασε που στην αρχη νομιζα πως εκανες πλακα...

Βρε την είχα κάνει τεστ ντραίβ μόνη μου πρώτα την κούνια και αφού είδα οτι με αντέχει το τόλμησα!

πάντως είχε πολύ γέλιο!!!

Με πεθαινεις Σοφια!!! Καλα εισαι φοβερη!!!!:lol::lol::lol: Μα καθε φορα που βλεπω ποστ σου το διαβαζω κ λεω απο μεσα μου, τωρα θα το πει κ θα πεσω κατω απ τα γελια!!!!!

00020468.gif

και για να ειμαι ειλικρινης, θελω κι εγω να μπω στην κουνια του, αλλα φοβαμαι μην ερθουμε κι οι δυο κατω!!!

δοκίμασε τη πρώτα μόνη σου και μετά μπες με τον μικρό!

Μονο προσοχή....μην το κάνεις όταν είσαι μόνη σου στο σπίτι! ενδέχεται να κολλήσεις! έτσι την έπαθα την πρώτη φορά και ο άντρας μου πρώτα με τράβηξε φωτο και μετά με έβγαλε για να δείχνει λέει στους φίλους μας οτι δεν πάω καλά!!!!! χαχαχαχα!!!

Τι να μαγειρέψω σήμερα βρε κορίτσια???????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα Σοφακι!!!

Με βαζεις σε πειρασμο να το δοκιμασω!!! Θα με βρισει ο θοδ, το πιο πιθανον!! Ο μικρος 2-3 φορες που τον εχω παρει στο κρεββατι μαζι μου κ εχει κοιμηθει, πολυ το ευχαριστιετε κ αυτος κ εγω! Αλλη αισθηση.. Οπως κι η Ευμορφια ομως, κι ο αντρας μου κανει κι εμενα πολυ ανησυχο υπνο, μα πολυ! κ τον παιρνω κανα πρωι, πολυ σπανια ομως..

Τι να μαγειρεψεις....χμμ... Εδω εχει ριξει χιονι στο βουνο, κ εχει κρυο κ κακοκαιρια, οποτε λεω για μια ωραιοτατη κρεατοσουπα με λαχανικα!! Τραβιετε μ αυτον τον καιρο!!

Τι αλλα νεα? Στολη βρικες για την κορη σου??

Για να δουμε, θα μαζευτουμε σημερα???

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμενα!τι κανετε?τα μωρακια σας καλα?

σοφακι λες να το δοκιμαζα κ εγω αυτο με τη κουνια?αν κ οπως εχω γινει τωρα πολυ αμφιβαλω αν θα χωρεσω...κ αν σφηνωσω να δω πιος θα με βγαλει...μας βλεπω να χρειαζομαστε γερανο μετα:lol:παντως θα μ αρεσε σαν ιδεα.

μαριανθη ολα καλα?

η λια κ η λιτσα χαθηκαν τελειως ελπιζω να ειναι καλα κ αυτες κ τα μωρακια τους.

εγω ξυπνησα πρωι πρωι κ πηρα τηλ τον παιδιατρω γιατι ξαφνικα η δικια μου σταματησε να τρωει οσο ετρωγε απο χθες το απογευμα...με το ζορι τρωει 120 μλ..ειναι βεβαια ευδιαθετη ουτε πυρετο εχει κ τα αερια εχουν μειωθει..μου ειπε να μην ανησυχω ειναι επειδη βαζει συνεχεια χερια κ παιχνιδια στο στομα κ μεταφερει μικροβια οποτε ποναει η κοιλιτσα της κ δε τρωει μετα...μου ειπε να δω πως θα παει τις επομενες 2 μερες κ να τον ξαναπαρω.σαββατο η δευτερα θα ερθει για το εμβολιο οποτε θα τη δει κ απο κοντα.εχω να τον ρωτησω παλι χιλια δυο πραγματα...

κατα τ αλλα μια χαρα.κοιμαται τωρα η μικρη οποτε ευκαιρια να κανω καμια δουλεια.μαγειρεμα δεν εχει-θα φερει η μανα μου το μεσημερι μπιφτεκια με ρυζι εκανε σημερα οποτε μια χαρα.

να εχετε μια ομορφη μερα!ευτυχως εβγαλε ηλιο εδω αν κ εχει πολυ κρυο ειναι ομως ωραια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2041661rfbf411h3o.gif

Ξυπνησατε?????????????????

Τι κανετε?

Εμεις λεμε καλα....Απο χθες το απογευμα βεβαια εχουμε μειωσει την ποσοτητα που κατουραει και τον εχουμε υποελεγχο τον μικρο....

Κατα τα αλλα καλα πηγα εδωσα το τελευταιο μαθημα και ξεμπερδεψα και με αυτα.

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Και μια και λετε για δωματια θα πω και εγω την γνωμη μου.Λοιπον εγω λεω τον αλλο μηνα να μεταφερω το κρεβατακι του εκει.Βεβαια πρεπει να αγορασω χαλι και ενα φωτιστικο με τριμερ γι'αυτο και το καθυστερω αλλιως θα τον ειχα παει.Τον βλεπω ετοιμο τον μικρο.

Εγω παντως δεν τον κοιμιζω ποτε μαζι μου.Οσο απελπισμενα και αν το θελω το παιδι θα συνηθισει και αυτο ειναι κατι που δυσκολα το κοβεις...Ειναι μια συμβουλη που μου εδωσε μια φιλη μου και θα προσπαθησω να την κρατησω....Ετσι καμια φορα σπανια κοιμομαστε αγκαλιτσαα μονο στον καναπε.

Καλημερα Σοφακι!!!

Με βαζεις σε πειρασμο να το δοκιμασω!!! Θα με βρισει ο θοδ, το πιο πιθανον!! Ο μικρος 2-3 φορες που τον εχω παρει στο κρεββατι μαζι μου κ εχει κοιμηθει, πολυ το ευχαριστιετε κ αυτος κ εγω! Αλλη αισθηση.. Οπως κι η Ευμορφια ομως, κι ο αντρας μου κανει κι εμενα πολυ ανησυχο υπνο, μα πολυ! κ τον παιρνω κανα πρωι, πολυ σπανια ομως..

Τι να μαγειρεψεις....χμμ... Εδω εχει ριξει χιονι στο βουνο, κ εχει κρυο κ κακοκαιρια, οποτε λεω για μια ωραιοτατη κρεατοσουπα με λαχανικα!! Τραβιετε μ αυτον τον καιρο!!

Τι αλλα νεα? Στολη βρικες για την κορη σου??

Για να δουμε, θα μαζευτουμε σημερα???

Φάγαμε προχθές κρεατόσουπα!

βρε μήπως να φτιάξω φακές????? χαρά που θα κάνει ο άντρας μου!!!

χαχαχαχα!!!

άστα....στολή δε βρήκα για τη μικρή!!!

είχαν τελειώσει και οι φραουλίτσες και τα λαχανάκια όταν πήγα!!!

τίποτα μου φαίνεται δε θα τη ντύσω...:(

Σοφάκι το παιδί σου κάνει δίαιτα για να της κάνει η στολή βρε!!!

τίποτα δε θα'ναι...όλα τα μωράκια το παθαίνουν αυτό καμιά φορά!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2041661rfbf411h3o.gif

Ξυπνησατε?????????????????

Τι κανετε?

Εμεις λεμε καλα....Απο χθες το απογευμα βεβαια εχουμε μειωσει την ποσοτητα που κατουραει και τον εχουμε υποελεγχο τον μικρο....

Κατα τα αλλα καλα πηγα εδωσα το τελευταιο μαθημα και ξεμπερδεψα και με αυτα.

Ζωίτσα πως τα πήγες με τα μαθήματα?

πόσα παμπερς λέρωσε ο μικρούλης χθες?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ζωίτσα πως τα πήγες με τα μαθήματα?

πόσα παμπερς λέρωσε ο μικρούλης χθες?

Αυτο το περναω.....Ειναι αγγλικα ;););)

Αυτο που προσεξα χθες Σοφια ειναι οτι απο τις 5 που τον καναμε μπανιο και μας κατουρησε μεχρι τις 9 που τον αλλαξα δεν ειχε κατουρησει καθολου..Και σημερα το πρωι μετα απο 8 ωρες υπνου η πανα του ηταν πιο ελαφρια σε σχεση με οτι αλλαζα παλιοτερα....

Διαφημίσεις

Και είχε θηλάσει όσο θήλαζε τις άλλες μέρες ή μήπως είχε θηλάσει λιγότερο?

παρακολούθησε το αν και νομίζω οτι πρέπει να είναι τυχαίο!

μια χαρά τσισάκια θα κάνει σήμερα το αστέρι σου!!! (χαχα! αυτή είναι μια έκφραση που ποτέ δεν περίμενα να πω!!!:P)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Και είχε θηλάσει όσο θήλαζε τις άλλες μέρες ή μήπως είχε θηλάσει λιγότερο?

παρακολούθησε το αν και νομίζω οτι πρέπει να είναι τυχαίο!

μια χαρά τσισάκια θα κάνει σήμερα το αστέρι σου!!! (χαχα! αυτή είναι μια έκφραση που ποτέ δεν περίμενα να πω!!!:P)

Και εγω δεν περιμενα να κανω τον ελεγκτη πανας..........

Εχει μειωσει τα γευματα του απο το Σ/Κ νομιζω απο 6 τα εκανε 5!Λες αυτο να ειναι?

Γιατι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινεται.Βεβαια πλεον 2 γευματα την ημερα τρωει και απο τα 2 στηθη δεν ξερω γιατι.Μηπως δεν εχω γαλα????????????

Και εγω δεν περιμενα να κανω τον ελεγκτη πανας..........

Εχει μειωσει τα γευματα του απο το Σ/Κ νομιζω απο 6 τα εκανε 5!Λες αυτο να ειναι?

Γιατι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινεται.Βεβαια πλεον 2 γευματα την ημερα τρωει και απο τα 2 στηθη δεν ξερω γιατι.Μηπως δεν εχω γαλα????????????

Αν μέσα στην ημέρα λερώνει 4-5 πάνες δεν τρέχει τίποτα...παρακολούθησε το πάντως.

6 γεύματα και τα έκανε 5 ε?????

εμένα γιατί τρώει 9 φορές βρε παιδιάαααααα???????

μη σε αγχώνει που τρώει και απο τα 2....εμένα να καταλάβεις τρώει πάντα και απο τα 2!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφια μου αυτο με τη στολη δε το ειχα σκεφτει:lol::lol::lol:

ζωιτσα μπραβο γι ατο μαθημα που περασες...τωρα για το θεμα που συζητατε δε ξερω καθολου...παρακολουθησε το κ αν δεις να συνεχιζεται να παρεις κ το παιδιατρο.αν κ απ οτι λεει κ η σοφια μαλλον τυχαιο θα ναι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Αν μέσα στην ημέρα λερώνει 4-5 πάνες δεν τρέχει τίποτα...παρακολούθησε το πάντως.

6 γεύματα και τα έκανε 5 ε?????

εμένα γιατί τρώει 9 φορές βρε παιδιάαααααα???????

μη σε αγχώνει που τρώει και απο τα 2....εμένα να καταλάβεις τρώει πάντα και απο τα 2!

Καλα εσενα σε εχει ξεζουμισει.......

Αντεχεις ακομα ε?Μπραβο!!!!!!!!

Δεν ξερω αν λερωνει πολλες πανες ρε σοφακι δεν τις μετρουσα και ποτε...το βαρος εβλεπα της πανας καθε φορα.ΘΑ δουμε.Ελπιζω σημερα να ερθει στα κανονικα του....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...