Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα Σοφια! Ευχομαι να ειναι καλα η μπεμπα κ να μην εχει τιποτα... Εσυ πως εισαι?? "Βλεπω" μια ηρεμια.. Εμβολιο την αλλη βδομαδα ε?? Δε μου λες, με τα φαγητακια πως παει?
Σοφακι καλημερα!

Ευχομαι στην μπουμπου σου να αναρρωσει γρηγορα απο το κρυωματακι της:-(

σας ευχαριστω πολυ!μαριανθη καλα τη βλεπω σημερα λιγοτερες κ οι λερωμενες πανες οποτε ενταξει ειναι.την αλλη βδομαδα εχουμε τη δευτερη δοση (η τη τριτη?εχω ξεχασει!) του αιμοφιλου.φαγητακια δεν εχουμε αρχισει ακομα οταν θα ερθει θα μας πει.προς το παρον μονο φρουτα τις δινω τα υπολοιπα γευματα ειναι γαλα.μ εχουν φαει τα πεθερικα μου σωνει κ καλα να της βαζω μπισκοτο στα φρουτα αλλα εγω δε θελω να δωσω τπτ γλυκο μεχρι να κλεισει χρονο.λογικα τωρα που θα κλεισουμε τον 6ο θ αρχισουμε κ εμεις σουπιτσες.να δουμε.

ευμορφια μου να σαι καλα κοριτσι μου!χαιρομαι που εστρωσαν τα πραγματα με τη δουλεια κ χαλαρωσες καπως.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας!!!

συμπεθερούλα σούπερ ο γαμπρούλης μου με τον ύπνο του ε???

μπράβο μπράβο!

και μένα χθες καπως καλύτερα ήταν η μικρή. Κοιμήθηκε 10-3 έφαγε και ξανα νάνι μέχρι τις 7:30. Δεν είναι και τέλειο αλλά να μην είμαι και αχάριστη!

Σοφάκι περαστικούλια στη μικρή σου!

Εμένα σήμερα με έχει πιάσει οίστρος δημιουργικός και κάθομαι και σχεδιάζω το σπίτι που θα χτίσουμε! Ελπίζω να καταφέρουμε σύντομα να το προχωρήσουμε!

και την Πέμπτη Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος μάλλον θα ανέβουμε Αθήνα!!! ανυπομονώ!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα κορίτσια!Εγώ έκανα το λάθος να την βάλω στην κούνια της χτες και όχι στο πόρτ μπεμπέ και ξύπνησε στις 5 και ούρλιαζε μόλις κατάλαβε τι είχε γίνει ενώ έχουμε στρώσει ύπνο 11-8 εδώ και μέρες .

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Την άλλαξα και συνέχισε να κλαίει γοερά οπότε αναγκάστηκα να την βάλω στο στήθος ενώ έχουμε σταματήσει εδώ και καιρό να τρώμε βράδυ.Ηρέμησε&κοιμήθηκε μαζί μου μετά στον καναπέ...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Αλλά δεν ζήτησε πρωινό καθόλου οπότε μια η άλλη ήρθαν τα γεύματα.Μακμαράκι μπράβο που στρώνετε!Elizabeth περαστικά στην μπουμπού!Μαριανθάκι μου τι κάνεις;Η μέλλουσα συμπεθέρα μου που είναι σήμερα ?

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

sophia s efxaristo poli!κ εγω εχω προσπαθησει να τη κοιμησω στο δωματιο της στη κουνια για μεσημερι αλλα δεν...την εχω κ κοιμαται μαζι μας κ κοιμαται μια χαρα.οταν θα ναι ετοιμη να παει στο δωματιο της θα το δειξει με τον τροπο της δεν αγχωνομαι...αλλωστε δεν εχω σκοπο να τη παω πριν κλεισει χρονο...εχω κ εγω τις ανασφαλειες μου.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ετσι λεω σοφια...εκτος κ αν μου δειξει εκεινη οτι θελει νωριτερα;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα Μαριανθη!

Κι εγω πολυ σταναχωριεμαι οταν πεταω καμια φορα το γαλα που με τοσο κοπο συλλεξα:-(Τι να κανεις ομως...

Με την δουλεια μια χαρα.Μπηκαμε σε ρυθμο και ειναι πολυ καλα.Δεν εχει εκεινο το τρεξιμο και το αγχος που ειχε στην αρχη.Ειμαστε χαλαρα.Μια χαρα!Εσυ πως τα πας?Εχεις δουλιτσα?

Ωραια λοιπον!! Να μπορεις να χαλαρωνεις κ με το παιδακι σου..! Εγω απο δουλεια πολυ λιγα πραγματα.. Εδωσα μια προσφορα την προηγουμενη εβδομαδα, αλλα τελικα δεν με ειδοποιησαν! Κ ηταν πολυ καλη περιπτωση τωρα αυτη.. Τελοσπαντων, βλεπεις εχουμε καποιες αλλοδαπες που χαλανε την πιατσα.. Δεν το λεω ρατσιστικα.. δεν εχω τετοια προβληματα, αλλα ειναι 2-3 που ραβουν σε εξευτελιστκες τιμες κ φυσικα σε χαλια ποιοτητα, αλλα αυτο δεν το καταλαβαινει ο πελατης, κι ουτε τον νοιαζει, μεχρι να του γινουν χαλια κ μετα μου τα φερνουν για διορθωμα...:wink:

Τελοσπαντων, ce la vie που λεν κι οι γαλλοι..! Μη σας ζαλιζω με τα της δουλειας μου...

Τι αλλα νεα κοριτσια?? Λετε για το ποτε θα πατε τα παιδια στα δωματια τους?? Εγω θα τον ειχα παει ηδη, αλλα εχουμε καποια "τεχνικα" προβληματα με το αλλο δωματιο.. Υγρασια το λενε!! Πρεπει να φερω παλι μαστορους, να σκαψουν κ να ξανασοβαντισουν! Θα τον βολεψω λοιπον στο βοηθητικο χωρο που εχω στο δωματιο μου ενα μικρο δωματιο μες το δωματιο ειναι στην ουσια, κ μολις ανοιξει ο καιρος, θα παει στο χωρο του..!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Κι εμενα κοιμηθηκε 11.30-8.30!Τον πηρα στο κρεβατι και τον θηλασα ξαπλωμενη και ειμασταν ετσι 2 ωρες.Ξεκουραστηκα κι εγω.

Α,Μαριανθη...ο μικρος σου ειναι σαν αγγελουδι ετσι οπως κοιμαται.Τελεια φωτο!

Ναι ο σκ@τουλης!! Αμα κοιματε ετσι ειναι ολα τα λεφτα!! Σημερα το πρωι την τραβηξα..

Διαφημίσεις

Η μπουμπού μου κοιμάται. Πάω να φάω και μετά να την ταίσω για να πάω οδοντίατρο για εξαγωγή...Όλα σκ..α σήμερα! Ποιά από σας ήταν που έλεγε ότι θα βάλει εμφύτευμα;;;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Τι έγινε βρε κορότσια?

περονόσπορος έπεσε στο καφέ μας?

όσον αφορά το πότε θα πάει στο δωμάτιο της η μικρή, σε κανά δίμηνο υπολογίζω...θα ήθελα και τώρα αν γινόταν αλλά δεν της έχω ετοιμάσει ακόμα το δωμάτιο...συν οτι έχουμε κι εμείς το ίδιο τεχνικό πρόβλημα με τη Μαριάνθη...

Παρολαυτά στην κούνια της κοιμάται που την έχω στο δωμάτιο μου.

Σοφία εσένα χωράει ακόμα στο πορτ μπεμπε?????

αχ έχεις εξαγωγή ε? κουράγιο!

Ευμορφία 11:30-8:30??? φτου φτου!

εμένα το παλιόπαιδο δε θέλει με τίποτα να κοιμηθούμε αγκαλίτσα! ή μόνη της ή καθόλου!

με εξαίρεση καναδυο φορές που μπήκα στην κούνια της και κοιμηθήκαμε κανένα τεταρτάκι! για παραπάνω δεν ήταν γιατί 1,40 η κούνια, 1,70 εγώ...ε δε βολευόμουν και πολύ! άσε που δε μπορούσα να βγω μετά!!!

Η Λία που χάθηκε?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Τι έγινε βρε κορότσια?

περονόσπορος έπεσε στο καφέ μας?

όσον αφορά το πότε θα πάει στο δωμάτιο της η μικρή, σε κανά δίμηνο υπολογίζω...θα ήθελα και τώρα αν γινόταν αλλά δεν της έχω ετοιμάσει ακόμα το δωμάτιο...συν οτι έχουμε κι εμείς το ίδιο τεχνικό πρόβλημα με τη Μαριάνθη...

Παρολαυτά στην κούνια της κοιμάται που την έχω στο δωμάτιο μου.

Σοφία εσένα χωράει ακόμα στο πορτ μπεμπε?????

αχ έχεις εξαγωγή ε? κουράγιο!

Ευμορφία 11:30-8:30??? φτου φτου!

εμένα το παλιόπαιδο δε θέλει με τίποτα να κοιμηθούμε αγκαλίτσα! ή μόνη της ή καθόλου!

με εξαίρεση καναδυο φορές που μπήκα στην κούνια της και κοιμηθήκαμε κανένα τεταρτάκι! για παραπάνω δεν ήταν γιατί 1,40 η κούνια, 1,70 εγώ...ε δε βολευόμουν και πολύ! άσε που δε μπορούσα να βγω μετά!!!

Η Λία που χάθηκε?

Με πεθαινεις Σοφια!!! Καλα εισαι φοβερη!!!!:lol::lol::lol: Μα καθε φορα που βλεπω ποστ σου το διαβαζω κ λεω απο μεσα μου, τωρα θα το πει κ θα πεσω κατω απ τα γελια!!!!!

00020468.gif

και για να ειμαι ειλικρινης, θελω κι εγω να μπω στην κουνια του, αλλα φοβαμαι μην ερθουμε κι οι δυο κατω!!!

Αντε μαζοχτητε ρε κοριτσια...

Τατιανα? Μακ? Ζωη?? Που ειστε σημερα??? Τη Λιτσα χασαμε!!!

Λιτσακι που εισαι? Μας ελειψες!

fairytale μου την έκανα την εξαγωγή κι ενώ τώρα δεν πονάω μετά από 2 ντεπόν που πήρα το απόγευμα εχω τρελαθεί στην αιμορραγία...Χωράει στο πόρτ μπεμπέ γιατί είναι αδυνατούλα!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Τι εγινε?Πολυ ησυχια σημερα...

Ρε Σοφακι πως χωρεσες και δεν φοβηθηκες μην πεσετε κατω με την μπουμπου σου οπως λεει και η Μαριανθη?Μονο που το διαβασα και μου κοπηκαν τα ποδια.

Ασε που στην αρχη νομιζα πως εκανες πλακα...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...