Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευυχαριστω πολυ Σοφακι.Συμπεθερα δεν εχω ....Αμα μας δειξεις φωτο μπορει ομως να σε προτιμησουμε:P:p:p......

Πολύ χαίρομαι!Θα σου στείλω pm το msn μου να ανταλλάξουμε φωτογραφίες!Eδειξα τον γαμπρό και στον άντρα μου και εγκρίνει!Χαχαχα!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Γεια σας και παλι!

Γυρισα απο την δουλεια,εβγαλα γαλα,τον εκανα μπανιο,τον ταισα και τον εβαλα για υπνο.Κοιμαται του καλου καιρου...

Μαριανθουλα χαρηκα παρα πολυ που ολα ειναι καλα με το γαλα σου.Κι εγω στη θεση σου θα τρελαινομουνα.Τελος καλο ολα καλα λοιπον.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Oυουουουουοουουουυ ανετα!!!! Ετοιμη ειμουν να κανω τα προξενια το μεσσημερι, αλλα λεω, ασε γιατι θα με πανε ντοματια τα κοριτσια!!!!χαχαχχα!!!! Ζωη, κουκλα ειναι η μπεμπα!!! Δεν ξερω ομως Σοφια τι προικα ζηταει ο γιος της Ζωης, αυτα βρητε τα!!!

Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη κυρα-προξενητρα!Aμα δει πόσο γλυκιά είναι θα ξεχάσει και προίκα και όλα!!!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Oπως τα λες είναι Ευμορφία,εγώ αγχώθηκα μόνο που το άκουσα,όχι να το πάθαινα κιόλας!Κι εμένα κοιμάται δίπλα μου στον καναπέ και θα την πάω μέσα τώρα.Σκέφτομαι να δοκιμάσω να την βάλω στην κούνια της απόψε...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

καλημερα! το παιδακι μου παει από το καλό στο καλύτερο! 22,30-06,30 σερί! νομίζω αυτό θα ειναι το προγραμμά μας! σήμερα είναι να κανουμε και διπλό εμβόλιο. πρεπει να ειναι η β δόση του πρώτου εμβολίου που είχε κανει :rolleyes:. θα μας ακουσει το τετραγωνο πάλι! αντε σας φιλώ, θα τα πουμε αργουτσικα γιατι φευγω για δουλεια εκτός! μακια!:P

kalimera koritsia!!

τι κανετε?

μακμαρακι μια χαρα σας βρισκω!μακαρι να ειναι ετσι το προγραμμα σας απο δω κ περα κ ακομη καλυτερο:-)να μας πεις τα νεα απ τον παιδιατρο αν κ ειμαι σιγουρη οτι θα ναι τελεια!

εμεις ολα καλα ειχαμε ενα ησυχο βραδυ αν κ απ οτι βλεπω πρεπει να ψιλοκρυωσε-χθες δε προλαβαινα ν αλλαζω πανες να δουμε πως θα παει σημερα.ο παιδιατρος θα ρθει την αλλη βδομαδα για εμβολιο οποτε θα την δει τοτε-εκτος αν προκυψει τπτ αλλο.

να εχετε ολες μια υπεροχη-αν κ βροχερη-μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σας και παλι!

Γυρισα απο την δουλεια,εβγαλα γαλα,τον εκανα μπανιο,τον ταισα και τον εβαλα για υπνο.Κοιμαται του καλου καιρου...

Μαριανθουλα χαρηκα παρα πολυ που ολα ειναι καλα με το γαλα σου.Κι εγω στη θεση σου θα τρελαινομουνα.Τελος καλο ολα καλα λοιπον.

Καλημερα!! Ευχαριστω Ευμορφια μου, να σαι καλα!!! Σημερα το πρωι εβγαζα γαλα παλι κ το κοιτουσα καλα καλα μη τυχον βγαλει τιποτα κ μου το χαλασει, αλλα ηταν μια χαρα! Μονο που εβγαλα μονο 70μλ, Κ χτες ηταν 130 κ τα πεταξα:-( Δεν πειραζει.. Χαιρομαι που εισαι καλα κι εσυ! Με τη δουλεια πως παει? Με το καινουριο καταστημα? Μπηκατε σε ρυθμο? Ελπιζω να μην τρεχεις οσο στην αρχη!!!

Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη κυρα-προξενητρα!Aμα δει πόσο γλυκιά είναι θα ξεχάσει και προίκα και όλα!!!

Ειναι γλυκα η ατιμη!!!! Εχω ομως καιρο να τη δω!

Βλεπεις εμεις "πηραμε" την Κρητικια ξανθοσουηδη γκομενερα, καθοτι την εψηνα απ την κοιλια!!! Κατι μου κανει το νησι, ειναι ο το επιθετο σε -ακης.. Ε μολις ειδε κ η συμπεδερα τον ξανθοκοκκινο παιδαρο ενεδωσε!!!:tongue:

Μαριάνθη ου ου !

Εχτες που μου κανες ουουουο ειμασταν στο project υπνου φιλεναδα! Κατα τη μια που πηρε τον βαθυ υπνο, ε, τον πηρα κ εγω!

καλημερα! το παιδακι μου παει από το καλό στο καλύτερο! 22,30-06,30 σερί! νομίζω αυτό θα ειναι το προγραμμά μας! σήμερα είναι να κανουμε και διπλό εμβόλιο. πρεπει να ειναι η β δόση του πρώτου εμβολίου που είχε κανει :rolleyes:. θα μας ακουσει το τετραγωνο πάλι! αντε σας φιλώ, θα τα πουμε αργουτσικα γιατι φευγω για δουλεια εκτός! μακια!:P

Το προγραμματακι σουπερ ομως ε?? Κοιτα να δεις που θα στρωσει πρωτος απο κει που σε ταλαιπωρησε παραπανω!!! Ετσι ειναι, το καλυτερο παιδι θα γινει!!!! Ολα καλα να πανε με το εμβολιο, κ να μην κλαψει καθολου!!! Σε περιμενουμε να μας πεις!

Καλημερα σε ολες! Ποιες ειναι εδω?

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλημερα Σοφια! Ευχομαι να ειναι καλα η μπεμπα κ να μην εχει τιποτα... Εσυ πως εισαι?? "Βλεπω" μια ηρεμια.. Εμβολιο την αλλη βδομαδα ε?? Δε μου λες, με τα φαγητακια πως παει?

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μακμαρακι μια χαρα ο πριγκιπακος σου:)Τελεια!Ελπιζω να συνεχισει ετσι για να ξεκουραζεσαι κι εσυ μωρε!Περιμενουμε νεα!Καλη δουλεια!

Ουάου!!!!!!Κι εμείς κάπως έτσι σήμερα.11:30-7:30.Σηκώθηκα μόνο μία φορά στις 4 για πιπίλα.Μιλάμε ξύπνησα άλλος άνθρωπος.

Περιμένουμε τα νέα σας απ' το γιατρό και εύχομαι να μην πονέσει και να μην κλάψει με τα εμβόλια ο μπομπιράκος!!!!!!

Καλημερα!! Ευχαριστω Ευμορφια μου, να σαι καλα!!! Σημερα το πρωι εβγαζα γαλα παλι κ το κοιτουσα καλα καλα μη τυχον βγαλει τιποτα κ μου το χαλασει, αλλα ηταν μια χαρα! Μονο που εβγαλα μονο 70μλ, Κ χτες ηταν 130 κ τα πεταξα:-( Δεν πειραζει.. Χαιρομαι που εισαι καλα κι εσυ! Με τη δουλεια πως παει? Με το καινουριο καταστημα? Μπηκατε σε ρυθμο? Ελπιζω να μην τρεχεις οσο στην αρχη!!!

Καλημερα Μαριανθη!

Κι εγω πολυ σταναχωριεμαι οταν πεταω καμια φορα το γαλα που με τοσο κοπο συλλεξα:-(Τι να κανεις ομως...

Με την δουλεια μια χαρα.Μπηκαμε σε ρυθμο και ειναι πολυ καλα.Δεν εχει εκεινο το τρεξιμο και το αγχος που ειχε στην αρχη.Ειμαστε χαλαρα.Μια χαρα!Εσυ πως τα πας?Εχεις δουλιτσα?

kalimera koritsia!!

τι κανετε?

μακμαρακι μια χαρα σας βρισκω!μακαρι να ειναι ετσι το προγραμμα σας απο δω κ περα κ ακομη καλυτερο:-)να μας πεις τα νεα απ τον παιδιατρο αν κ ειμαι σιγουρη οτι θα ναι τελεια!

εμεις ολα καλα ειχαμε ενα ησυχο βραδυ αν κ απ οτι βλεπω πρεπει να ψιλοκρυωσε-χθες δε προλαβαινα ν αλλαζω πανες να δουμε πως θα παει σημερα.ο παιδιατρος θα ρθει την αλλη βδομαδα για εμβολιο οποτε θα την δει τοτε-εκτος αν προκυψει τπτ αλλο.

να εχετε ολες μια υπεροχη-αν κ βροχερη-μερα!

Σοφακι καλημερα!

Ευχομαι στην μπουμπου σου να αναρρωσει γρηγορα απο το κρυωματακι της:-(

Κι εμενα κοιμηθηκε 11.30-8.30!Τον πηρα στο κρεβατι και τον θηλασα ξαπλωμενη και ειμασταν ετσι 2 ωρες.Ξεκουραστηκα κι εγω.

Α,Μαριανθη...ο μικρος σου ειναι σαν αγγελουδι ετσι οπως κοιμαται.Τελεια φωτο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...