Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και όχι,δεν θα μαγειρέψω,να βρει να φάει το γαϊδούρι!Μαλώσαμε & σκοπεύω να τον αφήσω νηστικό που με έκανε να κλαίω.Ας φάει σαλάτα μιας και είναι και σε δίαιτα!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαλονικιες βρηκα αυτο... το νου σας..

http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_175.html

Σοφακι, τι σου κανε ο αντρας σου??? Νηστικο ε? Ε καμμια φορα το θελουνε το χουνερακι τους.. Ετσι! Να μαθουν να κανουν κ αυτοι κανα φαι για να μας καλοπιανουν αμα μας κανουν τα νευρα κουρελια.. Για να μην πω να σε βγαλει εξω αν σε στεναχωρησε πολυ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

δεν την κοπανησα, ετρωγα καλε ;) εμεις τρωμε με τις μεγαλες ωρες...

καλα τωρα εδω εχει σκοτινιασει ο τοπος και βρεχει ασταματητα. ο δε μικρος κοιμαται από τις 15.30 :shock:! για να δουμε!

Αααα εμενα κοιμηθηκε! Καλα παμε σημερα. Κι εδω βρεχει απ το μπρωι.. Μια εχει ηλιο, μια σκοτινιαζει μια ριχνει cats and dogs που λεν κι οι Αγγλοι, κ μια σταματαει!!! Μιλαμε για τρελοκαιρο! Αλλα μ αρεσει πολυ!!!

Αααα εμενα κοιμηθηκε! Καλα παμε σημερα. Κι εδω βρεχει απ το μπρωι.. Μια εχει ηλιο, μια σκοτινιαζει μια ριχνει cats and dogs που λεν κι οι Αγγλοι, κ μια σταματαει!!! Μιλαμε για τρελοκαιρο! Αλλα μ αρεσει πολυ!!!

same here!:tongue:

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!

μαριανθη χαιρομαι που πηγαν ολα καλα με το γαλα σου.

οσο γαι το αιμαγγειωμα κ εγω θα τ αφησω να φυγει κ αν φτασει σε ηλικια να παει σχολειο κ δεν εχει φυγει τοτε θα σκεφτω τη λυση της επεμβασης...αλλα ευελπιστω μεχρι τοτε να χει φυγει.

εμενα μαλλον κρυωσε καπου η δικια μου δε προλαβαινω ν αλλαζω πανες σημερα...αλλα την βλεπω ευδιαθετη κ μες τη καλη χαρα οποτε ολα οκ.πριν λιγο ηρθε κ ο αντρας μου οποτε εγω παω να ξεκουραστω.καλο σας απογευμα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ε ναι μωρε, κι η φιλη μου αυτο μου χε πει, μεχρι να παει σχολειο.. Τοτε ειναι τα "καλα", που σε κοροιδευουν τα αλλα παιδακια.. Τι βασανο κι αυτο!!!!

Καλη ξεκουραση Σοφακι!

Παω κ εγω για ψωνια, θα σας "δω" πιο μετα..

Τελικά το έβαλα το φαΐ να γίνεται γιατί μετά θα μου πει ότι βαρέθηκα να μαγειρέψω και το βρήκα σαν δικαιολογία.Αλλά θα του κάνω μούτρα.Χτες μου μαγείρεψε εκείνος,από αυτό δεν εχω παράπονο .Ψυχολογική υποστήριξη νιώθω ότι δεν εχω...!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Η μικρή κοιμάται.Eχω βρει το κόλπο εδώ και μέρες και την κοιμίζω χωρίς να κουράζομαι.Την ξαπλώνω δίπλα μου στο ίδιο μαξιλάρι και μου κρατάει το χέρι και σε 10 λεπτά κοιμάται.Λίγη ώρα μετά την παω στο πόρτ μπεμπε της και συνεχίζει.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Στην κούνια δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να κοιμηθούμε βράδυ παρά μόνο μερικές ώρες.Εσείς τα έχετε βγάλει από το δωμάτιό σας?Μακάρι να βρέξει κι εδώ...Καλά ψώνια Μαριάνθη μου.Καλή ξεκούραση στις υπόλοιπες !

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.Μαριανθούλα το πρωί δεν πρόλαβα να σου πω κι εγώ, αλλά ευτυχώς ξεαγχώθηκες.Κι εγώ πριν καμιά δεκαριά μέρες είδα μια στάλα αιματάκι στο επίθεμα και είχα μια μικρή πληγή στη θηλή. Μάλλον με δάγκωσε το ατιμούλικο. Δεν συνέβη όμως τίποτα. Αυτό που σου είπε ο γιατρός ξέρω κι εγώ. Ότι θα βγει ή στα κακάκια τους ή στις γουλίτσες αν καταπιούν λίγο αίμα, αν κι εγώ δεν είδα τιποτα.Μάλλον ήταν μηδαμινή η ποσότητα.

Κατερινάκι χρόνια πολλά και στο δικό σου ζουζουνάκι.Να τον χαίρεστε!

Σοφία όσον αφορά τα φρούτα σίγουρα δεν παθαίνουν τίποτα να τα δώσεις την άλλη μέρα, αλλά χάνουν τις βιταμίνες τους και τα συστατικά τους, αφού λένε ότι αν κόψεις το φρούτο καλό είναι να το φας σε 10-15 λεπτάκια.

Ζωή δεν είδα το Αριανάκι μας ούτε εγώ να το καμαρώσω.pleeeeeeeeease!!!!!!!!!!

Ζωουλα κούκλος ο μπέμπης σου!Eχεις εσύ συμπεθέρα;;;Είναι κι εμένα πολύ όμορφη!Ρώτα την Μαριάνθη που έχει δει πολλές φωτό!Πες μου αν είναι να βρω τρόπο να στην δείξω!!!Φιλάκια!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Ζωουλα κούκλος ο μπέμπης σου!Eχεις εσύ συμπεθέρα;;;Είναι κι εμένα πολύ όμορφη!Ρώτα την Μαριάνθη που έχει δει πολλές φωτό!Πες μου αν είναι να βρω τρόπο να στην δείξω!!!Φιλάκια!

Ευυχαριστω πολυ Σοφακι.Συμπεθερα δεν εχω ....Αμα μας δειξεις φωτο μπορει ομως να σε προτιμησουμε:P:p:p......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ευυχαριστω πολυ Σοφακι.Συμπεθερα δεν εχω ....Αμα μας δειξεις φωτο μπορει ομως να σε προτιμησουμε:P:p:p......

Oυουουουουοουουουυ ανετα!!!! Ετοιμη ειμουν να κανω τα προξενια το μεσσημερι, αλλα λεω, ασε γιατι θα με πανε ντοματια τα κοριτσια!!!!χαχαχχα!!!! Ζωη, κουκλα ειναι η μπεμπα!!! Δεν ξερω ομως Σοφια τι προικα ζηταει ο γιος της Ζωης, αυτα βρητε τα!!!

Βουλακι μου, ευχαριστω εστω κ τωρα για τις πληροφοριες..! Τουλαχιστον τωρα θα ξερουν οι αλλες κοπελες αν τυχον!!!!

Μαααακ!! Που εισαι καλε???? Το πρωι που μου λεγες για το γαλα, να παρω ενα να εχω.. Ειχα, αλλα αυτο λεει μετα απο 1 μηνα αφου το ανοιξεις πρεπει να το εχεις καταναλωσει, κ το στειλα, κι ολο ελεγα καποια στιγμη να παρω να παρω... κ ολο το ξεχναγα!!! Το ζωον!! Κι οχι τιποτ αλλο, εδω ειναι κ Παρος, κ μετα ις 9 ειναι ολα κλειστα.. Τελοσπαντων, προς γνωσιν κ συμορφωσην που λενε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...