Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφία τι κούκλα είναι η κόρη σου στη φωτο στο φβ ! Η γυναικάρα με τα κόκκινα !!! Να σε ρωτήσω αυτό που έχει ανάμεσα στα φρύδια το κόκκινο σημάδι είναι από το σφίξιμο να σταθεί στα χέρια της ή το έχετε από τη γέννα όπως εμείς ? Και όχι τίποτε άλλο η γιατρός μας είπε θα φύγει σε καμιά διετία :-(

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία τι κούκλα είναι η κόρη σου στη φωτο στο φβ ! Η γυναικάρα με τα κόκκινα !!! Να σε ρωτήσω αυτό που έχει ανάμεσα στα φρύδια το κόκκινο σημάδι είναι από το σφίξιμο να σταθεί στα χέρια της ή το έχετε από τη γέννα όπως εμείς ? Και όχι τίποτε άλλο η γιατρός μας είπε θα φύγει σε καμιά διετία :-(

katerinaki mou σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!ειναι αιμαγγειωμα το ειχε απ τη γεννα γιατι λεει τριβοτανε στη μητρα:( ο γιατρος ειναι σιγουρος οτι θα φυγει ποτε δε μας ειπε αλλα μας εδωσε μια αλοιφη με κορτιζονη για 15 μερες την εβαλα αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα...απ οτι μου πε παντως υπαρχει κ αλλο φαρμακο αλλα προς το παρον δε το δινει...αν δε φυγει αργοτερα θα δουμε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

katerinaki mou σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!ειναι αιμαγγειωμα το ειχε απ τη γεννα γιατι λεει τριβοτανε στη μητρα:( ο γιατρος ειναι σιγουρος οτι θα φυγει ποτε δε μας ειπε αλλα μας εδωσε μια αλοιφη με κορτιζονη για 15 μερες την εβαλα αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα...απ οτι μου πε παντως υπαρχει κ αλλο φαρμακο αλλα προς το παρον δε το δινει...αν δε φυγει αργοτερα θα δουμε.

Σα το δικό μας είναι , όπως έγραψα παραπάνω η γιατρός μου είπε θα φύγει μόνο του σε καμιά διετία , υπομονή Σοφακι θα το δούμε .

XwAPp3.png

Γεια σας και καλη εβδομαδα!

Eκατσα και ξενύχτησα όπως βλέπετε για να διαβάσω τα νέα σας από όλη την εβδομάδα που σας έχασα...

Nα μην ξεχάσω να πω συλληπητήρια στην Eυμορφία για τα δυσάρεστα νέα της αλλά και χρόνια πολλά στα μωράκια που μπήκαν στον 7ο μιας και η ζωή έτσι είναι, με λύπες και χαρές ,αζί...

Σοφακι ευχαριστω πολυ!

ΚΑΛΑΑΑΑΑ....ερωτευθηκα:

http://www.bebe.com/dp/B002OZ4ZUA

Οντως πολυ ωραιες!Τελειες μπορω να πω!

άσε Τατιάνα....υπάρχει και μια πιο γαιδάρα....που μπήκε και δεν ευχήθηκε!!!! Συγνώμη κορίτσια αλλά τι να πω...είμαι ξεχασιάρα!!!

Χιλιόχρονα, υγιή και καλότυχα να είναι όλα τα παιδάκια!!!!:P

Σήμερα έχει γεννέθλια ο άντρας μου!

Σοφακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!Να ειναι γερος σαν τα ψηλα βουνα!

Κατερινα να χαιρεσαι το αγορακι σου!Χρονια του πολλα!

Εγω γιατι δεν μπορω να δω την φωτο Ζωη?Ε ΖΩΗ?:tongue:

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Καλη εβδομαδα και καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!! Να χαιρεστε τα μωρακια σας, για οσα αλλαζουν μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σοφια χρονια πολλα στον αντρουλη σου...Ζωη κουκλι, τελεια φωτο, υπεροχα δοντακια!!!!!!!!!!!!! Κατερινα μην απογοητευεσαι, θα τη βρεις τη συνταγη που του αρεσει, και μενα δεν τρελαινεται στη χορτοσουπα αλλα την τρωει, οχι ολη, την περισσοτερη...Χθες κοψαμε την πιτα με τους συνεταιρους του συζυγου και η μπεμπα πηγε στη μαμα μου, καθως πρεπει να φαει φρουτα και μετα σουπα και δεν ξερω ποση ωρα μπορει να συντηρηθουν εκτος ψυγειου, αν κανει να ειναι πολυ ωρα αλεσμενα κτλ κτλ. Πιο βολικα μου φαινεται ηταν με το γαλα....

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Χρόνια πολλά κι από μένα για συζύγους και τέκνα!Αφού κοιμήθηκε 11-7.30 θηλασε και ξανακοιμήθηκε 8.30-11 στο κρεβάτι μου.Μετά άρχισα να τρέχω σαν τρελή να φτιάξω την φρουτόκρεμα & να βγάλω το γάλα με το θηλασμό

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

με το θηλαστρο ήθελα να πω.Αφού έφαγε άρχισε ένα απίστευτο κλάμα και αφού τα δοκίμασα όλα την άφησα για λίγο να κλαίει και τελικά σταμάτησε μόλις την πήρα αγκαλιά ξανά.Νέα από Μαριάνθη?Ανησυχώ !

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Τώρα παίζει στην κούνια της και λέω να σιδερωσω λίγο μιας και βρήκα ευκαιρία.Σήμερα έβαλα μίσα τα φρούτα στην κρέμα και φύλαξαν τα υπόλοιπα μίσα στο ψυγείο γιατί λυπόμουν που πέταγα την μίση.Πειράζει?

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...