Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

makmaraki ετσι ειναι οπως τα λες...ειχα κανει κ εγω την μεγαλη μα...κια να φωναξω μπροστα της κ να τ αποτελεσματα...τεσπα παει αυτο μαθαινουμε απ τις μα..κιες που κανουμε κ προχωραμε μπροστα.

ζωιτσα με το καλο και στα υπολοιπα!καλα μασουληματα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τετοιο μαγιο θελω να του παρω... δεν ειναι ωραιο;;;

http://www.amazon.co.uk/Bright-Bots-Australian-Sunsuit-Sleeve/dp/B002C6SC9Q/ref=sr_1_27?ie=UTF8&s=baby&qid=1265015023&sr=1-27

XA xa Καλα αυτο θα ηθελα να το δω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

τετοιο μαγιο θελω να του παρω... δεν ειναι ωραιο;;;

http://www.amazon.co.uk/Bright-Bots-Australian-Sunsuit-Sleeve/dp/B002C6SC9Q/ref=sr_1_27?ie=UTF8&s=baby&qid=1265015023&sr=1-27

φοβερο μακ!τελειο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

XA xa Καλα αυτο θα ηθελα να το δω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα το δεις θα το δεις! φοβαμαι πολύ τον ηλιο! θα του παρω και καπελο σαν αυτό που φορουσε ο Λωρενς της Αραβιας στην ερημο, κατσε και θα δεις!:tongue:

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για τα χρονια πολλά!!!

Καλά Ζωή φτου φτου και ξανα φτου!!! κουκλί το παιδάκι σου και με τα δοντάκια του είναι μια γλύκα!!!

Συμπεθέρα αυτό δεν είναι μαγιώ....στολή δύτη είναι!!! χαχαχαχα!!!

κι εγώ τον φοβάμαι τον ήλιο αλλά τις έχω πάρει μπικίνι με ροζ παγιέτες απο όταν ήμουν έγκυος!!! χαχαχαχα!!!

3η φορά αδιαθέτησες σε ένα μήνα?????? φυσιολογικό είναι αυτό?

δεν παίρνεις το γυναικολόγο σου να του το πεις?

δε σας είπα το άλλο...χθες που μου ξύπνησε μπουκωμένη η μικρή, είπα να της φτιάξω λίγο ζεστό χαμομηλάκι μήπως τη βοηθήσει....της το έφτιαξα αλλά δεν το ήπιε! Το παιδάκι μου ξέχασε πως πίνουν με μπιμπερό!!! έβαζε τη θηλή στο στόμα και κοίταζε....δεν ήξερε τι να την κάνει!

άλλο πάλι και τούτο....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα !!! Καλή εβδομάδα, καλό μήνα !!!

Βούλα να σου ζήσει το μικρό Αριανακι σου !

Να μου ζήσει κ εμένα το δικό μου μικρό γαυρακι μου !

Μαράκι δεν κάνει συνεχεία βαρελάκι 2-3 φόρες μας το έχει κάνει κ τη 1 έπεσε κάτω :-( . Όταν αρχίσει να γυρίζει άνετα μπρούμυτα τότε θα προσπαθήσει και το ανάσκελα . Το στρώματα μας γενικά είναι σκληρά και τον διευκολύνουν.

Σοφακι ναι το χέρι το βγάζει σχεδόν πάντα αλλά έχει τύχει να έχει λυσσάξει στα γυρίσματα κ από τη κούραση να μη μπορεί , έχει τύχει δηλαδή να το κάνει κ 10 συνεχόμενες φορές , λυσσαει κανονικά αφού κοκκινίζει και λαχανιάζει , να χαίρεσαι κ τον αντρούλη σου

Μαριανθη εύχομαι να μην είναι τίποτα κοριτσάκι.

Ζωή τι παίδαρος είναι αυτός ? Πραγματικά κουκλί είναι και το χαμόγελο με τα δοντάκια σουπερ άντε βρε καλά φαγοπότια :lol:!! Εμένα τον ενοχλούν εδώ κ 3 μήνες αλλά δόντι άφαντο ακόμη απλά είναι πολύ πρησμένα .. :rolleyes:

Τέλος να πω ότι η πρώτη απόπειρα με τη χορτόσουπα ήταν απόλυτη αποτυχία καθώς με το που δοκίμασε αηδίασε και έκανε γκριμάτσες του στυλ μη μου δίνεις άλλο θα κάνω εμετό ! Μόνο πατάτα καρότο λάδι και ελάχιστο λεμόνι έβαλα … Σήμερα έχουμε το ίδιο μενού αλλά θα βάλω πιο λίγο λάδι και καθόλου λεμόνι , ελπίζω να τα πάμε καλλίτερα.

XwAPp3.png

Εμένα γυρνάει συνέχεια ανάσκελα-μπρούμυτα και τούμπαλιν!

μόνο που βρίσκει κόντρα το χεράκι της και δε μπορεί να γυρίσει τελείως. Που θα πάει θα το ξεπεράσουμε κι αυτο!

και όντως, συνήθως στριφογυρνάει πάνω στην αλλαξιέρα που είναι σκληρή σχετικά ή πάνω στο κρεβάτι μας το διπλό. Κρατάει κόντρα πιο εύκολα!

Κατερίνα δεν της βάζεις και λίγο σελινο της σούπας για να δώσει λίγο άρωμα? μόνο μετά μη το χτυπήσεις μαζί με την πατάτα και το καρότο. Βγάλτο.

ή μήπως δεν κάνει και λέω βλακείες?????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εμένα γυρνάει συνέχεια ανάσκελα-μπρούμυτα και τούμπαλιν!

μόνο που βρίσκει κόντρα το χεράκι της και δε μπορεί να γυρίσει τελείως. Που θα πάει θα το ξεπεράσουμε κι αυτο!

και όντως, συνήθως στριφογυρνάει πάνω στην αλλαξιέρα που είναι σκληρή σχετικά ή πάνω στο κρεβάτι μας το διπλό. Κρατάει κόντρα πιο εύκολα!

Κατερίνα δεν της βάζεις και λίγο σελινο της σούπας για να δώσει λίγο άρωμα? μόνο μετά μη το χτυπήσεις μαζί με την πατάτα και το καρότο. Βγάλτο.

ή μήπως δεν κάνει και λέω βλακείες?????

Σοφακι ουουουυυυ, γιο έχω ! Για το σέλινο που λες ναι κάνει, και όχι μόνο για να πάρει άρωμα αλλά κ για να το φάει έχει αρκετές βιταμίνες απλά η παιδίατρος μου είπε αρχικά πατάτα καρότο. Θα του το δώσω και σήμερα και από αύριο θα αρχίσω τα πειράματα με σέλινο , κολοκύθι κλπ και ελπίζω να βρω τη μαγική συνταγή ! :confused:

XwAPp3.png

Σοφακι ουουουυυυ, γιο έχω ! Για το σέλινο που λες ναι κάνει, και όχι μόνο για να πάρει άρωμα αλλά κ για να το φάει έχει αρκετές βιταμίνες απλά η παιδίατρος μου είπε αρχικά πατάτα καρότο. Θα του το δώσω και σήμερα και από αύριο θα αρχίσω τα πειράματα με σέλινο , κολοκύθι κλπ και ελπίζω να βρω τη μαγική συνταγή ! :confused:

βρε δεν είδες καλά τι γράφω!!!

γιατί δεν της βάζεις σέλινο της σούπας λέω!!!

χαχαχαχα!!!

κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι η κίτρινη κολοκύθα που είναι γλυκιά!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

βρε δεν είδες καλά τι γράφω!!!

γιατί δεν της βάζεις σέλινο της σούπας λέω!!!

χαχαχαχα!!!

κάτι άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι η κίτρινη κολοκύθα που είναι γλυκιά!

Α καλά τώρα το πιασα λαλαλλαλλαλα … δε διάβασα σωστά αλλά κ πάλι δεν παρεξηγήθηκα ! ;)

Έχω να κάνω πολλούς πειραματισμούς αλλά και με τη φρουτοκρεμα έτσι μου έκανε κ τώρα τη τρώει όλη

XwAPp3.png

katerinaki να σου ζησει ο γιος χρονια σας πολλα-εστω κ με καθυστερηση!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...