Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτες τις μποτες αγορασα προσφατως.....

http://www99.shopping.com/xPO-Dr-Martens-Women-s-Dr-Martens-1B60-20-Eye-Zip-Boot

ο χριστός και η παναγία! αυτες τι φορουσα στο λύκειο... όχι στο γυμνασιο καλέ :tongue:

καλα τοτε κοιτα αυτες:http://www.timberland.com/product/index.jsp?productId=4002890&cp=1779792.1761172.2262841&parentPage=family

ειναι οι νεες μποτες για την ανοιξη!

Διαφημίσεις

Τα σανδαλια δεν μπορω να τα βρω να σου τα δειξω.Τα πηρα απο μοναστηρακι........:rolleyes::rolleyes:

καλα αυτα μου αρεσουν και εμενα... κοιτα εδω, κατι τετοιο;

http://indiashoes.files.wordpress.com/2009/05/sandals.jpg

Καλημερούδια!!!Καλό μήνα εύχομαι και καλή εβδομάδα.

Ο πρίγκηπας κοιμάται και είπα να σερφάρω. Απόψε ξύπνησε αλλά δεν ζήτησε στήθος.Ουάου.Αυτό είναι το καλο γιατί το κακό της υπόθεσης είναι ότι από τις 4 έως τις 6 ήταν ξύπνιος χωρίς να γρκινιάζει.Έπαιζε με την κουβέρτα του, μιλούσε στο Winnie, έβαζε κι έβγαζε την πιπίλα του, γενικώς το μάτι γαρίδα κι εγώ να είμαι έτοιμη να σωριαστώ. Ας ελπίσουμε ότι ήταν φάση και πέρασε.

Χθες περάσαμε πολύ όμορφα. Ήρθαν ο νονός, η νονά και το αστεράκι τους, παίξαμε, γελάσαμε, βγάλαμε φώτο, τραβήξαμε βίντεο, τραγουδήσαμε. Πολύ πολύ ωραία. Μετά πήγαμε σ' ένα φιλικό ζευγάρι. Τον τάισα την κρεμούλα του στο καθισματάκι του αυτοκινήτου και ήταν πολύ συνεργάσιμος. Αν και φοβήθηκα η αλήθεια μη μου κάνει νερά και γκρινιάζει και δεν την τρώει, μια χαρά, άρχοντας.Οπότε τώρα τα απογεύματα μπορώ να τον παίρνω κάπου μαζί μου και να μην έχω πρόβλημα με το θηλασμό.

Σοφία να χαίρεσαι τον άντρα σου!!!Πολύχρονος

Σοφία-Elisabeth περαστικά στην κουκλίτσα σου. Μπορεί να κρύωσε η κοιλίτσα της μωρέ, γι' αυτό να είχε αέρια.

Ευμορφία μου πολύ χαίρομαι που περνάτε καλά. Πάντα έτσι να είστε χαρούμενοι και γελαστοί και να σκορπάτε χαμόγελα στο μικρό αντράκι σας.

Συμπεθερούλα σ' ευχαριστώ, είσαι μια γλύκα!

Πω πω μονότερμα το πήρα πάλι. Τι λογοδιάρροια που μ' έπιασε.

Α, Μαράκι κι εμένα δε γυρίζει. Και άρχισα κι εγώ όπως λέει η Ζωή να τον βάζω στο πάτωμα ή στο κρεβάτι μας που έχει χώρο μπας κι αρχίσει τα βαρελάκια.Γιατί στον καναπέ σηκώνει τα πόδια, γυρνάει στο πλάι, αλλά μετά τον εμποδίζουν οι μαξιλάρες(αλλά και οι κοιλάρες)χιχιχι.

Ξϋπνησε. Θα τα πούμε αργότερα.Φιλάκια

Μηπως μωρε κρυωσε η φατσουλα?Ελπιζω να ειναι μια χαρα τωρα

ζωιτσα κ βουλα μια χαρα ειναι σημερα σας ευχαριστω!χε..κε κιολας μια χαρα ολα.μαλλον αναστατωθηκε επειδη εμεινε σκ στη μαμα μου κ αλλαξε λιγο το προγραμμα της.

σοφακι να χαιρεσαι τον αντρα σου!πολυχρονος καθε ευτυχια στην οικογενεια σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Συμπεθερα να χαιρομαστε τον συμπεθερο! Χιλιοχρονος και γερός να ειναι!!!!

Σοφάκι μαλλον η αλλαγη προγραμματος ήταν! τα πιτσιρικακια θελουν την ρουτινα τους όσο τιποτε αλλο και αν τους αλλαξεις το προγραμμα ΧΑΘΗΚΕΣ!!!!

Βουλίτσα μια χαρά βρε ο μικρουλης! αχ πότε θα ερθει και εμενα αυτηη ωρα που θα μπορω να ξεμυτισωαπό το σπιτι και να τον παιρνω μαζί! εχουμε κλειστει πολυ βρε κοριτσια :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...