Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

4 μέρες σερί πες του. Πιές redbull πες του χαχαχα

Πολύ καλό αποτέλεσμα!!! Μπραβο.

Ο προεμφυτευτικός θέλει και κάποιες προϋποθέσεις και είναι ακριβός. Αλλά αξίζει για να βγεις από αυτήν την ταλαιπωρία των αποβολών. Απορεί;;; Καλά στο κέντρο που ήμουν είσαι; έλεος, τι απορεί; η ηλικία διορθώνει τα πάντα; αμάν! θα σε κάνει να νιώσεις ότι φταις κάπου. Να ήταν όλα τα έμβρυα άριστα, να το πει ναι. Εδώ τα έμβρυα σου χωρις παρεξήγηση όπως είναι και τα δικά μου, είναι κάτω του μετρίου. Είναι ψηλοαναμενόμενο, και με επιβεβαιωμένα κακό σπέρμα; τι απορεί; 

Και χωρίς μέθη scratzing; ούτε να το σκέφτεσαι. Η κάθε μια έχει άλλη ανοχή στον πόνο δεν λέω, αλλά δεν χρειάζεται να το βιώσεις αυτό. 

Το σπερμα είναι καλό λέει εφόσον το επιλέγουν και κάνουν μικρογονιμοποίηση και τώρα θα κάνουμε και μια μέθοδο για τον κατακερματισμό δεν ξέρω πως λέγετε !!! 
      οχι scrating …υστεροσκοπηση και μικροβιωμα χωρίς μέθη !!! 
      για τον προεμφυτευτικό γνωρίζω ότι είναι ακριβός αλλά το προτιμώ να πληρώσω όσο και αν είναι για να μην υποβάλομε σε τέτοια διαδικασία ξανά και ξανά ..

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλώς να τους δεχτείς Σοφάκι! Η σαλιάρα μαδερκεαρ του την πήρε η νουνά του μαζί με χριστουγεννιάτικα καλτσάκια και κουδουνίστρα-τάρανδο που δένει στο χεράκι :)

Αν πατήσεις τη μυτούλα του τάρανδου παίζει το "Jingle Bells" χαχαχαχα

Για να μπαίνουμε πιο πολύ στο πνεύμα:

http://rs533.rapidshare.com/files/169882797/Dj_Agiatreutos_-_christmas.rar

1. Κάλαντα – Βανδή

2. Άγιε μου Βασίλη – Μερκούρη

3. Ο Αϊ Βασίλης πάλι θα ρθει – Γαρμπή

4. Χρόνια πολλά – Φίλοι για πάντα

5. Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα – Σαμίου

6. Χριστούγεννα χωρίς εσένα – Χριστοφόρου

7. Χριστούγεννα – Βανδή

8. Μπαλάντα των Χριστουγέννων - Σφακιανάκης

9. Τα πρώτα μας Χριστούγεννα – 4play

10. Χρόνια πολλά – Ρουβάς

11. Χριστούγεννα χωρίς εσένα – Λιβιεράτος

12. Οι καμπάνες χτυπούν – Αλέξια

13. Έλατο – Παπαδοπούλου

14. Ο τυμπανιστής – Δάντης

15. Άγια νύχτα – Χατζηγιάννης

16. Τρίγωνα κάλαντα – Μπίγαλης

17. Σήμερα τα φώτα – Χατζηγιάννης

18. Χιόνια στο καμπαναριό – Χορωδία

19. Κάλαντα Χριστουγέννων – Χορωδία

20. Κάλαντα πρωτοχρονιάς – Χορωδία

21. Πάει ο παλιός ο χρόνος – Χορωδία

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κι εγω τσακωμενη ειμαι... Αλλα εδω κ 2 μερες... Μιλαμε ειμαι ετοιμη να του ανοιξω το κεφαλι......του πατερα!!!!

μην του ανοίξεις το κεφάλι... μετά ποιόν θα έχεις να τρέχεις???

Να σας πω τι έγινε χτες το βράδυ... Κάναμε μπάνιο το μικρό μας και τον τάισα.. τον δίνω στον άντρα μου για να τον κάνει να ρευτεί και να τον βάλει για ύπνο... εγώ πήγα να κάνω μπάνιο. Όταν βγήκα απο το μπανιο πήγα στο δωμάτιο του παιδιου για φιλάκι... το παιδί πουθενά... πάω στο σαλόνι και τι να δω???? ήταν και οι 2 στον καναπέ παίζαν και γελούσαν.... μια χαρά! τους σκάω και εγώ απο ένα φιλί και πήγα για ύπνο (γιατί διαφορετικά θα έβριζα...) τότε κατάλαβε τι έκανε οπότε τον πήγε για ύπνο...:lol::lol: Το πιο κουφό είναι ότι ο μικρός κοιμήθηκε αμέσως... (συνήθως θέλει 10 -15') και ο μεγάλος καμάρωνε!!! Η τύχη του πρωτάρη!!!

Διαφημίσεις

α ναι :) η μαμά μου έχει ταλέντο με τα παιδιά...είναι νέα και αντέχει επίσης :) μόνο που θα αφήσει το σπιτάκι της και αυτό λίγο με στεναχωρεί, αλλά δε γίνεται αλλιώς...

Είδες η μάνα? αυτό είναι τα παρατάει όλα για το παιδί της... μη στενοχωριέσαι και εσύ το ίδιο θα έκανες και για εκείνη!

Να σας πω τι έγινε χτες το βράδυ... Κάναμε μπάνιο το μικρό μας και τον τάισα.. τον δίνω στον άντρα μου για να τον κάνει να ρευτεί και να τον βάλει για ύπνο... εγώ πήγα να κάνω μπάνιο. Όταν βγήκα απο το μπανιο πήγα στο δωμάτιο του παιδιου για φιλάκι... το παιδί πουθενά... πάω στο σαλόνι και τι να δω???? ήταν και οι 2 στον καναπέ παίζαν και γελούσαν.... μια χαρά! τους σκάω και εγώ απο ένα φιλί και πήγα για ύπνο (γιατί διαφορετικά θα έβριζα...) τότε κατάλαβε τι έκανε οπότε τον πήγε για ύπνο...:lol::lol: Το πιο κουφό είναι ότι ο μικρός κοιμήθηκε αμέσως... (συνήθως θέλει 10 -15') και ο μεγάλος καμάρωνε!!! Η τύχη του πρωτάρη!!!

Καλοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εμενα μου την εχει δωσει εδω κ 2-3 μερες τωρα κ το παιζει κινεζος.. Χτες ομως με κουφανε τελειως μ αυτο που μου πε, κ του το φυλαω, δεν ξερω πως κ τι αλλα δε θα του περασει αυτη τη φορα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Α τώρα που το θυμήθηκα....Μαράκι θέλω συνταγή για παστιτσάδα και σοφρίτο!!!

βρίσκω στο ιντερνετ διάφορες αλλά δεν ξέρω αν είναι στην παραδοσιακή μορφή οπότε λόγω καταγωγής, εσύ θα μπορέσεις να μου δώσεις την σωστή!!!

Η παστιτσάδα είναι σαν κοκκινιστό με πάρα πολλά κρεμμύδια και κόκκινο κρασί αλλά περιέχει και ένα mix μπαχαρικών που δεν το βρίσκεις εκτός Κερκύρας. Αν μου στείλεις διεύθυνση με πμ θα στο στείλω μετά τις γιορτές :)

Μισό κουταλάκι αν βάλεις από αυτό και άλλο τόσο ζαχαρίτσα θα είναι σούπερ :) Εγώ βέβαια με το μάτι τα βάζω, δοκιμάζω και προσθέτω αν χρειάζεται. Συνήθως η παστιτσάδα γίνεται με κόκορα αλλά εγώ τη φτιάχνω με μοσχάρι. Το κομμάτι σπάλα ή νουα σπάλας φτιάχνεται πολύ ωραίο.

Τσιγαρίζεις το κρέας και μετά ρίχνεις τα κρεμμύδια (7-8 μέτρια για 2 κιλά κρέας). Τα τσιγαρίζεις για λίγο και μετά τα σβύνεις με ένα ποτήρι (κρασιού) κόκκινο κρασί. Ρίχνεις αλάτι, πιπέρι, το mix, ζάχαρη, 1 συμπυκνωμένο χυμό ντομάτα (κύκνος) και 1 pumaro (κλασικό όχι με διάφορες αηδίες μέσα). Προσθέτεις νερό μέχρι να καλυφθεί το κρέας και το αφήνεις να σιγοβράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα και το κρέας να κόβεται χωρίς μαχαίρι. Σερβίρεται με χοντρά μακαρόνια που σερβίρονται σε ξεχωρίστη πιατέλα από το κρέας περιχυμένα με τη μισή σάλτσα (τα μακαρόνια αντί να τα κάψεις με βούτυρο, μπορείς να τα ανακατέψεις με τη σάλτσα...πιο υγιεινό).

Το σοφρίτο έχει πολύ σκόρδο και μαύρο πιπέρι. Η συνταγή εδώ είναι σωστή:

http://www.hungry.gr/get.asp?table=faghta&id=927

Καλοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εμενα μου την εχει δωσει εδω κ 2-3 μερες τωρα κ το παιζει κινεζος.. Χτες ομως με κουφανε τελειως μ αυτο που μου πε, κ του το φυλαω, δεν ξερω πως κ τι αλλα δε θα του περασει αυτη τη φορα!!!

χμμμμ... επειδή είμαστε αρκετά πιεσμένες αυτό τον καιρό και κακά τα ψέματα έχουν βγεί και εκείνοι απο τα νερά τους και ίσως περισσότερο απο εμάς... μην του το κρατάς... σκέψου ότι "χάνονται" αυτές οι μοναδικές μέρες με το μωράκι σας... είναι κρίμα και εσύ να είσαι μέσα στα νεύρα, γιατί κάνεις κακό στον εαυτό σου και στο παιδί, και εκείνος θα αισθάνεται όλο και πιο πολύ αποκομμένος και το άσχημο κλίμα απλά θα γίνει συνήθεια... Μήπως σου είπε ότι σου είπε απο άμυνα??? για σκέψου....

και επειδή αυτός μάλλον δεν σε φίλησε το πρωί ..... Ματς μουτσ και χαμογέλα!

Διαφημίσεις

Αχαχαχαχαχαχχαχαχα είσαι τέρας όμως! Εγώ θα έβριζα!

Η παστιτσάδα είναι σαν κοκκινιστό με πάρα πολλά κρεμμύδια και κόκκινο κρασί αλλά περιέχει και ένα mix μπαχαρικών που δεν το βρίσκεις εκτός Κερκύρας. Αν μου στείλεις διεύθυνση με πμ θα στο στείλω μετά τις γιορτές :)

Μισό κουταλάκι αν βάλεις από αυτό και άλλο τόσο ζαχαρίτσα θα είναι σούπερ :) Εγώ βέβαια με το μάτι τα βάζω, δοκιμάζω και προσθέτω αν χρειάζεται. Συνήθως η παστιτσάδα γίνεται με κόκορα αλλά εγώ τη φτιάχνω με μοσχάρι. Το κομμάτι σπάλα ή νουα σπάλας φτιάχνεται πολύ ωραίο.

Τσιγαρίζεις το κρέας και μετά ρίχνεις τα κρεμμύδια (7-8 μέτρια για 2 κιλά κρέας). Τα τσιγαρίζεις για λίγο και μετά τα σβύνεις με ένα ποτήρι (κρασιού) κόκκινο κρασί. Ρίχνεις αλάτι, πιπέρι, το mix, ζάχαρη, 1 συμπυκνωμένο χυμό ντομάτα (κύκνος) και 1 pumaro (κλασικό όχι με διάφορες αηδίες μέσα). Προσθέτεις νερό μέχρι να καλυφθεί το κρέας και το αφήνεις να σιγοβράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα και το κρέας να κόβεται χωρίς μαχαίρι. Σερβίρεται με χοντρά μακαρόνια που σερβίρονται σε ξεχωρίστη πιατέλα από το κρέας περιχυμένα με τη μισή σάλτσα (τα μακαρόνια αντί να τα κάψεις με βούτυρο, μπορείς να τα ανακατέψεις με τη σάλτσα...πιο υγιεινό).

Και αυτή η συνταγή σωστή είναι:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pastitsada-tis-k-toulas.html

Πεθαίνω για παστιτσάδα!!!

αυτο το μιξ μπαχαρικών θα το ζητήσω αρχικά απο έναν φίλο μας που πάει Κέρκυρα την άλλη εβδομάδα!

αν το ξεχάσει (πολύ πιθανό!), θα σου πω αν δε σου είναι κόπος να μου στείλεις!

χμμμ....το σοφρίτο μάλλον δε θα το φτιάξω γιατί θα πειράξει τη μπέμπα το σκόρδο φαντάζομαι!

Σήμερα έφτιαξα κόκκορα κοκκινιστό με χοντρά μακαρόνια! απομίμηση παστιτσάδας!!!

Τρελαίνεται η αδερφή μου και είπα να της το φτιάξω!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αχαχαχαχαχαχχαχαχα είσαι τέρας όμως! Εγώ θα έβριζα!

είμαι είμαι!!! και όλα για χάρη του γιού μου... δεν επιτρέπω φωνές και εντάσεις στο σπίτι απο κανένα.... και πρώτα απ' όλους πρέπει εγώ να δώσω το καλό παράδειγμα. Θέλει υπομονή και επιμονή.. είναι δύσκολο κάποιες φορές αλλά αξίζει να προσπαθώ...

Ζωούλα τελειο τραγουδι! αχ να βαζετε κανενα τετοιο γιατι εχω μεινει εκτος μουσικης για μηνες και δεν ξερω που πανε τα τεσσερα!

εγω του ειπα (του ανδρος) ότι τον μισω σημερα το πρωι :(. ειναι αχαριστοι βρε κοριτσια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...