Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!καλο μηνα κ καλη μας εβδομαδα!

σοφακι-fairytale ωραια τα παπουτσακια τα λατρεψα!

μακμαρακι ουτε εμενα κανει βαρελακι δυστυχως...τη βλεπω προσπαθει παντως να γυρισει αργα η γρηγορα θα τα κατεφερει δεν ανησυχω!

μαριανθη μου ελπιζω να μην ειναι κατι ανησυχητικο ευχομαι να πανε ολα καλα!οταν γυρισεις ενημερωσε μας.μακαρι να μπορουσα να βοηθησω..

εμεις ειχαμε ενα ανησυχο σχετικα βραδυ ηταν πολυ αναστατωμενη η μικρη αργησε να κοιμηθει κ κοιμηθηκε με κλαματα:(ειχε κ αερια κ ταλαιπωρηθηκε ολο το βραδυ...τωρα παντως καλα τη βλεπω εφαγε μια χαρα παιξαμε λιγακι κ ξανακοιμαται.εσας πως ηταν το βραδυ σας?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!

Μαριάνθη μου μήπως η θηλή σου έχει ερεθιστεί και δεν το έχεις παρατηρήσει?

τι θήλαστρο χρησιμοποιείς? μπορεί αυτό που έχεις να μην κάνει για τη συχνότητα των χρήσεων που το χρειάζεσαι εσύ και να σε τραυμάτισε...

Πάντως το να καταπιεί το μωρό λίγο αίμα δεν πειράζει...συνήθως το βγάζουν με γουλίτσα μετά...βέβαια μιλάω για την περίπτωση που θηλάζεις και δεν είδες οτι το κατάπιε....τώρα που το είδες, πέτα το γάλα και όταν θα είναι ώρα να φάει πετάξου στο σπίτι να τον ταίσεις.

Μην αγχώνεσαι. Θα δεις οτι δεν είναι τίποτα.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Εμείς κορίτσια με τον ύπνο σα να μην τα πηγαίνουμε καλά...

Το μόνο θετικό είναι οτι κόψαμε το φάσκιωμα επιτέλους!

χθες κοιμήθηκε στις 10 και στη 1 ξύπνησε με τρομερό κλάμα...της έβαλα πιπίλα, την πήρα αγκαλιά και την έκανα βόλτες....τίποτα...κατά τις 2 την έβαλα στο στήθος και αυτό ήταν! ήπιε το γαλατάκι της και νάνι! φυσικά στις 5 ξαναξύπνησε για μαμ, έφαγε και μετά πάλι νάνι μέχρι τις 7...τόσο ήταν όμως....απο εκείνη την ώρα ξύπνια! κι εγώ νυστάζωωωωω!!!!!

Πάντως βαρελάκι κάνει και μένα μόνο που όταν γυρνάει μπρούμυτα έχει πλακωμένο το χεράκι της και δεν ξέρει πως να το βγάλει για να γυρίσει εντελώς μπρούμυτα. Κατερίνα εσένα βγάζει και το χεράκι και γυρνάει κανονικά?

Βρε συμπεθέρα επίτηδες το κάνεις???? θες να με χωρίσει ο άντρας μου???

Κάθε μέρα του δείχνω και κάτι άλλο που θέλω να ψωνίσω απο ίντερνετ!

Τελευταία μανία μου είναι τα οικολογικά απορρυπαντικά...ετοιμάζω παραγγελία!!!

Αλλά τα σανδαλάκια που έβαλες...τέλεια!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

η τελευταια γαιδαρα ως συνηθως μπαινει για να ευχηθει...λοιπον εχουμε κ λεμε!!

για το μακμαρακι μου!!!!

852123i04y7t03pm.gif

για τη συμπεθερουλα μου!!!!

2532129xmfac489et.gif

για ολες μας!!!!μιας κ μας λειπουν μερικα κιλακια ας χτυπησουμε μια τουρτα!!

852038qv0u7xx39o.jpg

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

άσε Τατιάνα....υπάρχει και μια πιο γαιδάρα....που μπήκε και δεν ευχήθηκε!!!! Συγνώμη κορίτσια αλλά τι να πω...είμαι ξεχασιάρα!!!

Χιλιόχρονα, υγιή και καλότυχα να είναι όλα τα παιδάκια!!!!:P

Σήμερα έχει γεννέθλια ο άντρας μου!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

κατ'αρχην για τη Μαριανθη μου: και εγω νομιζω ότι ειναι αιμα το οποιο προερχεται κατα 99% από τη θηλή σου! δε νομιζω να ειναι κατι σοβαροτερο περαν ενος απλου ερεθισμού- πληγής της θηλής σου. θα συμφωνησω με το Σοφακι-συμπεθερα ότι καλο θα ηταν να το πεταξεις το γαλα και να θηλασεις μολις επιστρεψεις. πάντως -αποψη μου βεβαια- καλό θα ειναι να αγορασεις ενα κουτι ξενο γαλα, να το εχεις στο σπιτι σου για ωρα αναγκης όπως αυτή. ρώτα τον παιδιατρό σου ποιο σου προτεινει και αγορασε το. θα σε ξε - αγχωσει φοβερα!

Σοφακι μου αρεσουν πολύ και εμενα αυτα τα σανδαλια και μαλλον θα "τα χτυπησω". βεβαια το καλό για σεν (ή μήπως για τον αντρα σου :) ?) ειναι ότι μόνο από Αμαρικη μπορεις να τα παραγγειλεις. το κακο με εμενα τωρα ειναι ότι ΝΥ μενει η κουμπαρα μου οποτε μπορω να τα παραγγειλω :tongue:

Αχ κορίτσια η χθεσινη ημερα να παει και να μην γυρίσει. Μιλάμε για γκρρρρρρρίνια ο μικρός. δεν γελαγε με τιποτα. Σκουντούφλης και και όλο αγκαλια ζητούσε. δεν τον ξεγελούσες με τίποτα. το ρηλάξ ούτε να το φτύσει... στην κουνια του μονο καθοταν κατι 20λεπτα κατω από το μομπιλε. ούτε ο αγκαλιτσας με την μουσικη εκανε τιποτα, ούτε τα αλλα παιχνιδακια ούτε εγω με τα τραγούδια μου 331530dd5it3m2wy.gif. κατα τα αλλα κοιμηθηκε 10.30 ξύπνησε κλασσικα 3-4 από αερια και μετα στις 6.30 όπου εφαγε και κοιμηθηκε. μεχρι που εφυγα για δουλεια 8.30 κοιμόταν! ευτυχω από ύπνο στρωσαμε!

Καλημερα! Αν σας πω τι λαχταρα εχω παθει αυτη τη στιγμη!! Τωρα πριν μιση ωρα, εβγαλα ν αφησω γαλα στο μωρο κ ειναι ροζ-σομων!!!! Κ κατω κατω το μπουκαλι του θηλαστρου εχει κοκκινο!!! Τι σκ!τα αιμα ειναι? Πηρα παιδιατρο κ τωρα φευγω σουμπιτη για το κεντρο υγειας! Πηρα κ τομ γυναικολογο μου αλλα θα με παρει σε λιγο γιατι δεν μπορουσε η εξεταζε, κατι τετοιο. Τωρα περιμενω τη μανα μου να ερθει να φυγω εγω! Κι οχι τιποτ αλλο θα ξυπνησει το μωρο μου κ τι θα του δωσω!!! Κ λειπετε κ εσεις.. Τελοσπαντων, θα τα πουμε μετα! Ευχηθητε να μην ειναι τιποτα ρε γμτ! Φιλια.

Μαριανθη μου.Δεν θα ειναι τιποτα μωρε...Μαλλον καπου θα πληγωθηκε η θηλη σου...Παλι καλα που το ειδες εγω που δεν βγαινει γαλα με το θηλαστρο δεν θα καταλαβαινα τιποτα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι; εσας τα μωρα κανουν "βαρελακι" σαν της Κατερινας; γυρνανε από μπρουμυτα ανασκελα και το αναποδο ή μονο ο δικος μου ειναι τεμπελακος; δεν κουνιεται λεμε από τη θεση του :roll:

Εμενα γυρναει απο ανασκελα μπρουμυτα.Το αναποδο δεν το κανει.Και τωρα προσφατα το εκανε μην φανταστεις.Παντως Μακμαρακι για να γυρισει τον εβαλα κατω στο πατωμα με κουβερτες απο κατω και το γυμναστηριο του να εχει χώρο γιατι αλλιως δεν το βλεπω να γυρνουσε με τιποτα.....

εμεις ειχαμε ενα ανησυχο σχετικα βραδυ ηταν πολυ αναστατωμενη η μικρη αργησε να κοιμηθει κ κοιμηθηκε με κλαματα:(ειχε κ αερια κ ταλαιπωρηθηκε ολο το βραδυ...τωρα παντως καλα τη βλεπω εφαγε μια χαρα παιξαμε λιγακι κ ξανακοιμαται.εσας πως ηταν το βραδυ σας?

Μηπως μωρε κρυωσε η φατσουλα?Ελπιζω να ειναι μια χαρα τωρα

Αχ κορίτσια η χθεσινη ημερα να παει και να μην γυρίσει. Μιλάμε για γκρρρρρρρίνια ο μικρός. δεν γελαγε με τιποτα. Σκουντούφλης και και όλο αγκαλια ζητούσε. δεν τον ξεγελούσες με τίποτα. το ρηλάξ ούτε να το φτύσει... στην κουνια του μονο καθοταν κατι 20λεπτα κατω από το μομπιλε. ούτε ο αγκαλιτσας με την μουσικη εκανε τιποτα, ούτε τα αλλα παιχνιδακια ούτε εγω με τα τραγούδια μου 331530dd5it3m2wy.gif. κατα τα αλλα κοιμηθηκε 10.30 ξύπνησε κλασσικα 3-4 από αερια και μετα στις 6.30 όπου εφαγε και κοιμηθηκε. μεχρι που εφυγα για δουλεια 8.30 κοιμόταν! ευτυχω από ύπνο στρωσαμε!

ρε μηπως καταλαθος πηρες τον γιο μου?

Μιλαμε ειναι σαν να περιγραφεις αυτον!!!!!!!

Εδω εμενα που δεν φοραω τετοια μου αρεσαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και τι φορας εσυ αν επιτρεπεται; give me a hint!

ρε μηπως καταλαθος πηρες τον γιο μου?

Μιλαμε ειναι σαν να περιγραφεις αυτον!!!!!!!

λες να μην ηταν το παιδακι μου και το παρεξηγησα;:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...