Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοιτάξτε τέλεια παπουτσάκια!!! Πάλι θα ξεπαραδιαστώ μου φαίνεται!!!

http://www.robeez.co.uk/Robeez-Mini-Shoez-Pop-Flower-MJ-white-Robeez-baby-shoes/product.aspx?ProductID=1063&deptid=288&PriceCat=4&Lang=EN-UK

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιτάξτε τέλεια παπουτσάκια!!! Πάλι θα ξεπαραδιαστώ μου φαίνεται!!!

http://www.robeez.co.uk/Robeez-Mini-Shoez-Pop-Flower-MJ-white-Robeez-baby-shoes/product.aspx?ProductID=1063&deptid=288&PriceCat=4&Lang=EN-UK

ΝΑ τα παρετε να τα περετε.Εγκρινω

984406ju1tuish9n.gif

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

πω πω τι γκρινια ηταν αυτη σημερα...

ο μικρος γελαγε με κοπο (όταν γελαγε δηλαδη), ηθελε ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγκαλια και κλαψουριζε... δεν ειχε ορεξη για παιχνιδια αλλα από φαγητο οκ! τι να πω... αισθανομαι κουρελι. να παει και να μη γυρισει η σημερινη ημερα...

εχω απλωσει και κατι ρουχα, βρεχει και συνεχεια... ολα καλα....:-(

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Μαλλον ολες ειμασταν βολτα ή καναμε αγκαλιτσες με τα παιδακια μας.

Εμεις πηγαμε για φαγητο το μεσημερι και το απογευμα πηγαμε για μποουλινγκ με τον αδερφο μου,την νυφη μου και τον αδερφο της.Εγω με την νυφη μου πιναμε καφεδακι και ο αδερφος μου επαιξε μποουλινγκ.Ο Σαββας επαιξε μπιλιαρδο.Καλα περασαμε.

Κι ο μικρος ρε κοριτσια κυριος.Φτου φτου να μην το ματιαξω το παιδακι μου δεν γκρινιαξε ουτε μια στιγμη.Ετσι,μπορουμε να παμε οπουδηποτε θελουμε...χιχιχιχι!

Ζωιτσα να μην το ξεχασω...ο γιος σου ειναι κουκλος!Πολυ ωραια φωτο εβαλες!

Πολυ διαβασμα εχει πεσει ε?

Σοφακι τελεια τα παπουτσακια.Να τα παρεις

Σας καληνυχτω γιατι με περιμενει ο αντρουλης μου να δουμε dvd.

Καλο βραδυ και πολυ υπνο ευχομαι!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Γεια σας!

Μαλλον ολες ειμασταν βολτα ή καναμε αγκαλιτσες με τα παιδακια μας.

Εμεις πηγαμε για φαγητο το μεσημερι και το απογευμα πηγαμε για μποουλινγκ με τον αδερφο μου,την νυφη μου και τον αδερφο της.Εγω με την νυφη μου πιναμε καφεδακι και ο αδερφος μου επαιξε μποουλινγκ.Ο Σαββας επαιξε μπιλιαρδο.Καλα περασαμε.

Κι ο μικρος ρε κοριτσια κυριος.Φτου φτου να μην το ματιαξω το παιδακι μου δεν γκρινιαξε ουτε μια στιγμη.Ετσι,μπορουμε να παμε οπουδηποτε θελουμε...χιχιχιχι!

Ζωιτσα να μην το ξεχασω...ο γιος σου ειναι κουκλος!Πολυ ωραια φωτο εβαλες!

Πολυ διαβασμα εχει πεσει ε?

Σοφακι τελεια τα παπουτσακια.Να τα παρεις

Σας καληνυχτω γιατι με περιμενει ο αντρουλης μου να δουμε dvd.

Καλο βραδυ και πολυ υπνο ευχομαι!

καληνυχτα :-(

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι; εσας τα μωρα κανουν "βαρελακι" σαν της Κατερινας; γυρνανε από μπρουμυτα ανασκελα και το αναποδο ή μονο ο δικος μου ειναι τεμπελακος; δεν κουνιεται λεμε από τη θεση του :roll:

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!Tι κάνετε?Δεν σας ξέχασα αλλά 3 μέρες τώρα όλο δουλειές,βόλτες και υποχρεώσεις και δεν προλάβαινα να μπω καθόλου όσο κι αν μου λείψατε!Tώρα σηκώθηκα να βγάλω γάλα με το θήλαστρο και μπήκα από το κινητό μου!Φιλάκια σε όλες!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Eκατσα και ξενύχτησα όπως βλέπετε για να διαβάσω τα νέα σας από όλη την εβδομάδα που σας έχασα...

Nα μην ξεχάσω να πω συλληπητήρια στην Eυμορφία για τα δυσάρεστα νέα της αλλά και χρόνια πολλά στα μωράκια που μπήκαν στον 7ο μιας και η ζωή έτσι είναι, με λύπες και χαρές ,αζί...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημέρα κορίτσια!Aπόψε κοιμήθηκε 11-7.30 και είμαι πολύ ευχαριστημένη!Παραπάνω ήθελα να γράψω στα παιδάκια που αλλάζουν μήνα αλλά μες στη νύστα μου ότι ήθελα έγραφα...φιλάκια!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλημερα! Αν σας πω τι λαχταρα εχω παθει αυτη τη στιγμη!! Τωρα πριν μιση ωρα, εβγαλα ν αφησω γαλα στο μωρο κ ειναι ροζ-σομων!!!! Κ κατω κατω το μπουκαλι του θηλαστρου εχει κοκκινο!!! Τι σκ!τα αιμα ειναι? Πηρα παιδιατρο κ τωρα φευγω σουμπιτη για το κεντρο υγειας! Πηρα κ τομ γυναικολογο μου αλλα θα με παρει σε λιγο γιατι δεν μπορουσε η εξεταζε, κατι τετοιο. Τωρα περιμενω τη μανα μου να ερθει να φυγω εγω! Κι οχι τιποτ αλλο θα ξυπνησει το μωρο μου κ τι θα του δωσω!!! Κ λειπετε κ εσεις.. Τελοσπαντων, θα τα πουμε μετα! Ευχηθητε να μην ειναι τιποτα ρε γμτ! Φιλια.

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...