Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βουλα μου να χαιρεσαι τον Αγγελο σου!χρονια σας πολλα!

αννουλα μη στενοχωριεσαι κοριτσι μου συμβαινουν αυτα καμια φορα... μη σε παιρνει απο κατω...

εμεις πηγαμε τη καροτσαδα μας γυρισαμε κ κοιμηθηκε αμεσως.οταν ξυπνησει θα τη ταισω κ θα την παω στη μαμα μου να βγουμε οι 2 μας.

καλο απογευμα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφακι καλα ειμαι κοπελα μου! Ειχα παει βολτιτσα με το μπεμπη, ειχε πολυ ωραια μερα σημερα!!!

Αννουλα ειχα οντως ορεξη, αλλα ο μικρος ξυπνησε ενω τον ειχε παρει τι ωραια τον υπνακο, ε κ τα κλεισα κ εγω κ μεχρι να ξανακοιμηθει, παρεδωσα κ εγω..Οσο για το αλλο, Μη στεναχωριεσαι μωρε, θα συνηθησετε σιγα σιγα κι οι 2 σας με το φαγητο! \?Τωρα σε λιγο θα αρχισουμε κι εμεις σιγα σιγα να τα λεμε αυτα... Εσεις θα εχετε ηδη παρει το "κολαι" που λενε κ θα μας καθοδηγεις κ καθησυχαζεις!!!

Βουλακι εδω εισαι???

Η Μακ που ειναι?? μας εγκατεληψε?? Μαρακι μας, γυρνα πισω!! Ακομη δεν μας συγχωρησες!!!???1237354h4d05yttpi.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Μαριανθούλα μου σ' ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ. Τι τέλειο!!!!!!!Το Αριανάκι μου θα χαρεί πολύ όταν το δει!!!!

Αννούλα ναι είναι κοντά τα μωράκια μας, συνομήλικα.Εσείς μας περνάτε 3 μέρες ε;

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?

Εμεις σημερα πηραμε τους δρομους πηγαμε πηραμε ενα σωρο παιχνιδια για τον μκρο ο οποιος συνεχζει να εχει τα απιστευτα νευρα και μετα για φαι στα πεθερικα.Το παδακι μου εβαλε τα κλαματα οταν τον πηρε αγκαλια η γιαγια του και πολυ στεναχωρεθηκα....

Αυριο παμε και στους δικους μου γονεις να τον δουν και αυτοι.

Αυτο το Σ/Κ οπως καταλαβατε θα περιφερουμε τον γιο μας απο γιαγια σε γιαγια.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλησπερα Ζωούλα τι κανεις;

ο μικρος τα ίδια ε; γιατι βρε παιδι μου ετσις ρωτησες τον παιδιατρο; μηπως το ενοχλει κατι το παιδί που δεν παει το μυαλο σας; βεβαια σου λεω μπορει να ειναι και δοντια....

Βουλιτσα να χαιρεσαι το αγγελουδι σου!Να ειναι γερος και να τρωει ολο του το φαγακι...χιχιχι

Εμεις σημερα πηγαμε βολτα οικογενειακως και πολυ το ευχαριστηθηκαμε.

Ειχαμε να βγουμε εξω γυρω στις 2 εβδομαδες.

Αρχικα πηγαμε στα jumbo και του πηραμε μια αποκριατικη στολη, κατι παιχνιδακια οδοντοφυιας και ενα παιχνιδι της fisher price για το καροτσι.

Μετα πηγαμε στα benetton και πηραμε κατι ρουχαλακια (παρεπιπτοντως δεν ειχε μεινει σχεδον τιποτα).

Επειτα πηγαμε στο cosmos και ψωνισε η μαμα και ο μπαμπας.Η μαμα πηρε αθλητικα παπουτσια και μια τσαντα και ο μπαμπας πηρε φορμες.

Περασαμε πολυ ωραια!!!!

Κι αυριο εχουμε εξοδο!Γιουπι!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα κοριτσια!τι κανετε?

ζωιτσα κ εγω πιστευω οτι ειναι απ τα δοντια η γκρινια του γιου σου υπομονη κοριτσακι.βεβαια ρωτηστε κ τον παιδιατρο καλα λεει η μακ ποτε δε μπορεις να ξερεις με τα μωρακια...οσο γ αυτο που λες για τη γιαγια του μηπως ειχε καιρο να τη δει κ ειχε ξεσυνιθισει?εμενα το κανει στο κουνιαδο μου που το βλεπει μια φορα το μηνα ενα πραγμα λες κ δεν τον θυμαται...

εμεις πηγαμε σ ενα παρτυ χθες περασαμε τελεια κ σημερα μας βγαινει ολη η κουραση...πηγα κ εγω στα τζαμπο κ της πηρα παιχνιδακια κ στολη...θα τη ντυσω πριγκιπισσα των διαμαντιων!

να εχετε ολες μια ομορφη κυριακη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα κοριτσια τι κανετε?

Τελικα δεν πηγαμε στους γονεις μου.....Εληξε η ασφαλεια του αυτοκινητου και κατσαμε σπιτι...Πηγαμε ομως για καφε...Οπου εγινε πανικος.Πολλα νευρα ο μικρος και συνηθως απο οτι εχω προσεξει το παθαινει οταν βαλει κατι στο στομα του.

Μακμαρακι τον παιδιατρο δεν τον πηρα τηλεφωνο.Τι να την ρωτησω?

Το παιδι μου εχει νευρα?Τι διαγνωση να βγαλει απο το τηλεφωνο?Εχω ομως το νου μου αν παρουσιασει κανενα αλλο περιεργο συμπτωμα θα την παρω αμεσως.Στο μεταξυ ειμαστε ολο αγκαλιες και ολο τριβεται στο προσωπακι του...Τωρα δεν ξερω τι να πω.

Σοφακι με την γιαγια του εκλαψε γιατι οντως δεν τους βλεπει συχνα.Με την γριπη και ολα αυτα δεν αφηναμε κανεναν να τον παρει αγκαλια.Τωρα ομως σιγα σιγα αρχιζει να κοινωνικοποιειται.....:rolleyes:

Το θεμα ειναι οτι με τον παππου του δεν κλαιει και με την γιαγια του κλαει:confused::confused:

ΑΑ αφησα και το καλυτερο για το τελος....Τετοιο υπνο ειμαι σιγουρη πως κανενα μωρακι στο φορουμ δεν εχει ξανακανει!!!!!Κοιμηθηκαμε 10 ξυπνησαμε 12:30-1:30-2:30-3:30 και τελος 9!!!!!!!!!!!!Απιστευτο??????????????

Αυτα

Μα που πατε ολες τα Σ/Κ μου λετε?

χα... εμενα Ζωή μου κοιμήθηκε 21:45 και ξυπνησε 4:20 για κανενα δεκλεπτο γιατι ειχε αερια και μετα στις 7:30!!!! εφαγε ξανακοιμηθηκε και τελικα σηκωθηκαμε 9.30! ειπες τιποτα;;;;

εγω δεν παω πουθενα ΣΚ (ειδικα με αυτο τον παλιοκαιρο) αλλα ο συζυγος εχει αγκαλια το λαπτοπ λόγω αγωνων ποδοσφαίρου. παίζει στοιχημα ιντερνετικως!:-(

ίσως τα πουμε με το περας των αγωνων της super league....:tongue:

χα... εμενα Ζωή μου κοιμήθηκε 21:45 και ξυπνησε 4:20 για κανενα δεκλεπτο γιατι ειχε αερια και μετα στις 7:30!!!! εφαγε ξανακοιμηθηκε και τελικα σηκωθηκαμε 9.30! ειπες τιποτα;;;;

εγω δεν παω πουθενα ΣΚ (ειδικα με αυτο τον παλιοκαιρο) αλλα ο συζυγος εχει αγκαλια το λαπτοπ λόγω αγωνων ποδοσφαίρου. παίζει στοιχημα ιντερνετικως!:-(

ίσως τα πουμε με το περας των αγωνων της super league....:tongue:

Βρε δωστε κανενα δυωρο και σε μας..............Κριμα ειμαστε.........

Και ποτε ειπαμε τελειωνει η superleague?

Εμεις εχουμε 2 P/c ετσι για να μην μαλωνουμε................

Χαίρετε!!!

τι κάνετε???

Ζωίτσα σε ταλαιπώρησε το μικράκι ε?

εμένα να δεις...σχεδόν μια απο τα ίδια πέρασα κι εγώ...

και μου ψιλοκρύωσε κιόλας...ουφ....

και λέγαμε να ανέβουμε Αθήνα την Πέμπτη!

έχω κάτι χρήματα και θέλω να πάω να τα καταθέσω....στο Mall!!!

χαχαχα!!!!

Δοκίμασες να του βάλεις καμιά αλοιφούλα για τα ούλα μήπως πονάει?

αχ κορίτσια δε βρήκα καμία στολή για τη μπέμπα!!!

μάλλον θα επιστρέψω στην αρχική στολή της πιπεριάς...

και θα πρέπει να την παραγγείλω μέσω ίντερνετ γιατί εδώ μέχρι την Τετάρτη θα αποφύγω να βγω....γίνεται χαμός!!! καταφθάνει ο πατριαρχης σήμερα και έξω δεν είναι να κυκλοφορείς!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...