Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aννούλα ασχετο με τις συνταγες: μπορεις να μου πεις ποιο σαμπουαν σου συνεστησε ο γιατρος για τη νινιδα; εχουμε κα εμεις θεμα με αυτο...

Λοιπον Μαρακι μου ειναι το: "Aveeno baby fluid". Μου ειπε οτι εχει βαση τα σιτηρα, καθως παλια για τη νινιδα εβραζαν πιτουρο και με αυτο ελουζαν τα μωρα. Τωρα τι να σου πω, ακομα δεν το εχω βρει στο φαρμακειο, το εχω παραγγειλλει στη θεια μας και θα το φερει απο Δευτερα. Γενικα ομως η γιατρος ειναι κατα των σκευασματων και για να μου το συστησει ισως κανει δουλεια.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχεις δίκιο για το σέλινο ! ευχαριστώ για την ενημέρωση κοριτσάκι

Τιποτα παιδι μου, και αυτο με το παντζαρι ωραια σκεψη, θα τη ρωτησω και γω την επομενη φορα, ειναι πολυ θρεπτικο...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον ειστε γ@ιδαρες!

περιμενα μεχρι το τελος της ημερας να δω αν θα το θυμηθειτε αλλα τιποτα!

ουτε τοικερακι μου κοιταταε ουτε τιποτα! εχει το παιδακι μου γενεθλια και δεν το προσεξατε.... κλαψ

Mαρακι μου... Τι να πω! Κ λιγο μας λες γαιδαρες!!! Μα καλα τοσο στραβωμαρα κ εμεις

1402207q4q35w383q.gif

Λοιπον, να χαιρεσαι το αγορακι σου το γλυκο κ να ναι παντα καλα!!!

Να χετε καλους κ συνεχομενους υπνους χωρις πονακια, κ να γελατε πολυ πολυ!!!

1035677y51t1jpjeu.gif

Επιτελους βρηκα λιγο χρονο να σας γραψω και να σας διαβασω!!!!!!!!!!!! Μακ να σου ζησει ο κουκλος, γερος και δυνατος να ειναι παντα και ευτυχισμενος!!!!!!!!!!! Λοιπον αυτη η μεση του συζυγου με εχει ξεπατωσει, δεν εχουμε δει καμια βελτιωση και δεν μπορει καθολου να με ξεκουραζει με την μπουμπου. Δεν κανει να τη σηκωνει οποτε παει και το απογευμα. Σημερα καναμε τη χορτοσουπα, την οποια εφαγε σχεδον ολη, αλλα οχι με μεγαλη ευχαριστηση. Ενταξει παντως καλα τα πηγαμε για πρωτη μερα. Ηπιαμε και νερο μετα και ολα καλα, απο την αλλη βδομαδα που θα εχει και κρεας θα ειναι καλυτερα νομιζω. Βλεπω διχαστηκατε με το θεμα αλατι ε;;;; Μωρε ο καθε παιδιατρος λεει τα δικα του, αλλα εγω αυτη τη γιατρο την εμπιστευομαι απολυτα, ακολουθω απο την αρχη οσα μου λεει και η μπεμπα μου ειναι σουπερ και σε αναπτυξη και σε υγεια. Και η εμπειρη μαμα Αννα (γεια σου συναδελφισσα!!!!!!!!) απεφανθη θετικα οποτε προχωρω χωρις δισταγμο!!!!!! Σιγουρα παντως για να μου πει να το βαλω στο φαγητο της δε θα κανει κακο, μαλλον κατι θα προσφερει και αυτο.

Αχ βρε Αννουλα μου τι ταλαιπωρια ειναι αυτη.. Μακαρι να καλυτερευσει καποια στιγμη.. Δεν μπορει να παει σε καποιον αλλον μπας κ δει βελτιωση?

Μωρεεε, δεν διαφωνησα για το αλατακι..:(, καμμια δε διαφωνησε, απλα το κουβεντιαζαμε..! Πιο πολυ, πιο λιγο, αν ειναι για τη νοστιμια η αν εχει αλλα οφελη (το σκοτωσα ορθογραφικα?) Καλα κανεις κ την ακους τη γιατρο σας! Ετσι πρεπει.. Ουτε εγω τον αμφισβητω, κ αν ρωταω, ειναι καθαρη περιεργια.. Ασε που εγω δεν καιγομαι ιδιαιτερα μ αυτα, λιγο απ ολα δεν εβλαψε ποτε κανενα παιδι!!

Κατα τ αλλα καλα παμε ε? Το καναμε παλι αφτερ το μαγαζακι..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!πως ειστε?τα μωρακια σας καλα?

μακμαρακι δικιο εχεις γαιδαρες κ λιγα λες...:(να σου ζησει ο γιος να ναι παντα καλα κ με συνεχομενους υπνους!πως ηταν το βραδυ σας?

αννουλα περαστικα στο συζηγο ευχομαι να καλυτερεψει συντομα.

μαριανθη καλημερα!τι κανεις?

εδω εχουμε τελεια μερα σημερα ηλιολουστη κ με ζεστη σχετικα...οτι πρεπει για βολτα.θα τη ταισω σε λιγακι να μαζεψουμε με το συζηγο λιγο το βομβαρδισμενο τοπιο κ μετα φυγαμε για καροτσαδα.εχω να παω κ τζαμπο το μεσημερι-ελπιζω να τα προλαβω ολα σημερα!

να εχετε ολες μια υπεροχη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερούδια!!!!

Μαράκι........PLEASE FORGIVE ME!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!

Κι εμείς σήμερα κλείνουμε τους 6 και βαδίζουμε στον 7ο. Συγκεκριμένα τέτοια ώρα ήμουν στο χειρουργείο και σε 10 λεπτά αντίκρυζα τα ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!

ΑΧ!ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΛΙ!!!!Τι όμορφη που είναι η ζωή με τα μωράκια μας!!!!!

Και φυσικά το ticker μου πάλι νερά μου κάνει.Τι στο καλό κάνω λάθος;

Μαράκι για τη νινίδα εμάς μας έδωσε ένα ειδικό λάδι γι' αυτήν της frezyderm. Το βάζαμε 15 λεπτά πριν το μπάνιο για 5-6 μέρες και εξαφανίστηκε.Αν θέλεις ρώτα και το γιατρό σου.

Σας αφήνω. Θα πάμε καμιά βόλτα σήμερα που μαλάκωσε ο καιρός. Να πάρει και λίγο αέρα ο μπόμπιρας που έπηξε μες στο σπίτι τόσες μερες.

Βουλα να σου ζησει ο παιδαρος!!!!!! Να τον χαιρεστε...Τοσο κοντα ειναι τα μωρακια μας ε;;;; Δεν το ειχα συνειδητοποιησει!!!!!! Μαριανθη μου ορεξη ειχες για κουβεντουλα χθες ε;;; Δε συγχρονιζομαστε ρε παιδι μου, μολις μπαινει η μια βγαινουν οι αλλες!!!!! Σημερα στεναχωρηθηκα λιγο με την μπεμπα, την ταιζα φρουτοκρεμα και ειχα βαλει και μουσικη, της τραγουδουσα και ενω την ειχε φαει σχεδον ολη απο ενα τεραστιο μπολ, κανει μια σαν να ανακατευεται και μου εβγαλε μαζεμενες 5-6 κουταλιες σε ποσοτητα. Αστο καλο, δεν ειχα καταλαβει οτι δε θελει αλλο και τα εμπηξα....ειμαι τρελη το ξερω αλλα στεναχωρηθηκα...δε θελω να την πιεζω και δεν το καταλαβα οτι δεν ηθελε...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...