Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ena mεγαλο μπραβο κ απο μενα στην αννουλα κ στη ζωιτσα μας!μια χαρα τα καταφερνετε και εις ανωτερα!

ζωιτσα παρεμπιπτοντως κουκλος ο γιος σου μ αρεσει πολυ η καινουρι αφωτο που εβαλες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

4 χρόνια στο βόλο τελειωσα ιστορικός και άλλα 4 στη θεσ.νικη μτχ στη λογοτεχνία (φιλολογία αριστοτελείου)! σύνολο 8!!!!!!!

1ο έτος γνώρισα τον άντρα μου και συμφοιτητή έκανα το μητσάκι, τον μεγάλωσα μόνη από 4 μηνών έως 13 μηνών ένεκα το στρατιωτικό, μέχρι και στη σχολή πηγαίναμε αγκαζε, πρώτα μέσα στη κοιλιά και μετά εκτός, μετακομίσαμε αθήνα λόγω δικής μου παράκρουσης, πήρα και τις "σπουδές" μαζί, έκανα τον μανού 20 αυγούστου και μέχρι τις 19 έγραφα με τη κοιλούμπα διπλωματική....

κατά τ άλλα με λένε άννα και είμαι καλά!!!

ΚΑλα 8 χρονια σπουδες ε?μπραβο!!!!

τωαρα τουλαχιστον ξεμπερδεψες.Μονο το χαρτι δεν περιμενεις?

Εγω εκανα ενα διαλειμμα 5 χρονια και ειπα μετα να ξανασπουδασω γιατι δεν το χορτασα....:-P

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια για τον γιο μου.

Δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι ενας κουκλο;!!!!Ποια δεν βλεπει το παιδι της τελειο?

Οσο για το πανεπιστημιο θα ημουν ευχαριστημενη αν περνουσα και κανενα μαθημα τωρα απλα τον εαυτο μου κοροιδευω...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

λοιπον ειστε γ@ιδαρες!1320377l32uwj1pyh.gif

περιμενα μεχρι το τελος της ημερας να δω αν θα το θυμηθειτε αλλα τιποτα!

ουτε τοικερακι μου κοιταταε ουτε τιποτα! εχει το παιδακι μου γενεθλια και δεν το προσεξατε.... κλαψ 982474is17tapj2g.gif

Διαφημίσεις

Επιτελους βρηκα λιγο χρονο να σας γραψω και να σας διαβασω!!!!!!!!!!!! Μακ να σου ζησει ο κουκλος, γερος και δυνατος να ειναι παντα και ευτυχισμενος!!!!!!!!!!! Λοιπον αυτη η μεση του συζυγου με εχει ξεπατωσει, δεν εχουμε δει καμια βελτιωση και δεν μπορει καθολου να με ξεκουραζει με την μπουμπου. Δεν κανει να τη σηκωνει οποτε παει και το απογευμα. Σημερα καναμε τη χορτοσουπα, την οποια εφαγε σχεδον ολη, αλλα οχι με μεγαλη ευχαριστηση. Ενταξει παντως καλα τα πηγαμε για πρωτη μερα. Ηπιαμε και νερο μετα και ολα καλα, απο την αλλη βδομαδα που θα εχει και κρεας θα ειναι καλυτερα νομιζω. Βλεπω διχαστηκατε με το θεμα αλατι ε;;;; Μωρε ο καθε παιδιατρος λεει τα δικα του, αλλα εγω αυτη τη γιατρο την εμπιστευομαι απολυτα, ακολουθω απο την αρχη οσα μου λεει και η μπεμπα μου ειναι σουπερ και σε αναπτυξη και σε υγεια. Και η εμπειρη μαμα Αννα (γεια σου συναδελφισσα!!!!!!!!) απεφανθη θετικα οποτε προχωρω χωρις δισταγμο!!!!!! Σιγουρα παντως για να μου πει να το βαλω στο φαγητο της δε θα κανει κακο, μαλλον κατι θα προσφερει και αυτο.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Αννούλα , μπράβο σας καλή αρχή. Τι της έφτιαξες ? Άντε πρέπει να αρχίσουμε να λέμε τις συνταγές μας σιγά σιγά , και εμείς ξεκινάμε από εβδομάδα

Ευχαριστουμε Κατερινα μου...Μακαρι και αυριο να τα παμε ετσι... Λοιπον εβρασα (μου ειπε για 2 μερες να της φτιαχνω φαγητο, να το βαζω ψυγειο και να το ζεσταινω την επομενη) πατατα, καροτα, κολοκυθακια, λιγο σελινο, ελαχιστο κρεμμυδι. Τα πολτοποιησα στο μουλτι με αφθονο ζουμακι και εβαλα μια κουταλια σουπας λαδι και ελαχιστοτατο αλατι. Αυτο που δε μου αρεσε ηταν η υφη, η πατατα στο μουλτι γινεται σαν τσιχλα. Αυριο θα τη λιωσω με το εργαλειο του πουρε και τα υπολοιπα θα τα βαλω στο μουλτι και μετα θα τα ανμειξω, θα εχει καλυτερη υφη, δε μου αρεσε ετσι κολλωδες που ηταν. Σιγα σιγα μου ειπε θα βαζουμε και αλλα λαχανικα, ο,τι ειναι εποχης. Απο τον αλλο μηνα θα προσθεσουμε, το ιδιο και με τα φρουτα, ο,τι ειναι εποχης θα τα βαζουμε στη φρουτοκρεμα. Α ντοματα θα βαλουμε τον αλλο μηνα γιατι ειναι αλλεργιογονα.

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

1198698cwktgtemax.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!Σας ευχομαι να κανετε συνεχομενους υπνους τα βραδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαστε …. Αλλά τουλάχιστον είμαστε γαϊδάρες με φιόγκο ! :lol:

Μαράκι μου να σου ζήσει το αγοράκι , γερός κ χαμογελαστός να είναι !!!

ειστε φοβερες! γαιδαρες αλλα φοβερές!2389734lzehiv4kf7.gif

Μια χαρά ! Εμείς έχουμε εμβόλιο την άλλη εβδομάδα κ θέλω να τη ρωτήσω κ για τα παντζάρια αν κάνει (1 κεφάλι πχ )

Για πες λίγο ποσότητες , γιατί κ εμείς μάλλον για 2 μέρες το ίδιο , τα έβαλες όλα επί 2, σέλινο πόσο περίπου ? κρεμμύδι ?

XwAPp3.png

Μια χαρά ! Εμείς έχουμε εμβόλιο την άλλη εβδομάδα κ θέλω να τη ρωτήσω κ για τα παντζάρια αν κάνει (1 κεφάλι πχ )

Για πες λίγο ποσότητες , γιατί κ εμείς μάλλον για 2 μέρες το ίδιο , τα έβαλες όλα επί 2, σέλινο πόσο περίπου ? κρεμμύδι ?

Ναι ολα επι δυο (2 πατατες, 2 καροτα κτλ...)4-5 φυλα σελινο, οχι πολυ γιατι πικριζει και εχει και εντονη γευση και πιο λιγο απο μισο μικρο κρεμμυδι.

ovvZp2.png

Ναι ολα επι δυο (2 πατατες, 2 καροτα κτλ...)4-5 φυλα σελινο, οχι πολυ γιατι πικριζει και εχει και εντονη γευση και πιο λιγο απο μισο μικρο κρεμμυδι.

Έχεις δίκιο για το σέλινο ! ευχαριστώ για την ενημέρωση κοριτσάκι

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...