Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α και κάτι τελευταίο.(μη με βρίσετε που έκανα κατάληψη).

Ζωή η Καθαρά Δευτέρα είναι 15 Φεβρουαρίου.

Εμείς καλώς εχόντων των πραγμάτων κι αν οι αγρότες πάνε στα σπίτια τους, θα είμαστε Αθήνα τότε.Γιούπιιιιιιιι:P:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!

Ευχαριστω πολυ ολες για την αμεριστη συμπαρασταση σας και το κουραγιο που μου δινετε.Ειναι πολυ δυσκολο να χανεις γονιο αλλα ετσι ειναι ο κυκλος της ζωης.Δυστυχως ταλαιπωρηθηκε αλλα τουλαχιστον ησυχασε.Κι εμενα στις 19/1 εφυγε.

Κι οπως λετε κι εσεις ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.

Και παλι ευχαριστω πολυ.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Ευμορφία μου ότι χρειαστείς κορίτσι μου εδώ είμαστε. Να μπαίνεις να τα λέμε για να ξεχνιέσαι(αν και όσο γίνεται) κι εσύ. Κι αν θέλεις να βρεθούμε κάποια στιγμή πάλι εδώ είμαστε. Έχεις την υοστήριξη και την συμπαράστασή μας. Να μου φιλήσεις τα μπουτάκια του μπέμπη σου.

Γεια σας κοριτσάκια κ μπεμπακια ! Που είστε σημερις ?

Ευμορφία να κοιτάς το παιδάκι σου να παίρνεις δύναμη , αλλά όταν το χρειάζεσαι να ξεσπάς κιόλας , άνθρωπος είσαι όχι ρομποτακι ! και αν υπάρχει κάτι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για σένα για να νιώσεις ελάχιστα καλλίτερα ξέρεις ότι εδώ είμαστε !

Τατιανάκι χορευταράς ο άντρας σου ? Μπράβο του , όχι σαν τον δικό μου !

Και εμένα μου είπε λάδι κ λεμόνι 3-4 σταγόνες , όχι αλάτι αλλά και με 4-5 κόκκους που είπε στην Αννούλα μια χαρά το βρίσκω κ θα τη ρωτήσω κ τη δικια μου .

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

και για να σοβαρευτούμε λίγο, Αννούλα εφόσον σου είπε η γιατρός να βάλεις λίγο αλατάκι, βάλε. Σίγουρα δε θέλει το κακό του μωρού. Η δικιά μου μου είπε κατηγορηματικά όχι, μόνο λίγο ελαιόλαδο και λεμόνι γι' αυτό το ανέφερα. Το'χουμε πει πολλές φορές η κάθεμιά εμπιστεύεται το γιατρό της και πράττει όπως εκείνη θεωρεί καλύτερα για το παιδί της!

Και ναι έχω μείνει πάλι μόνη σαν το λεμόνι. Πού είστε όλες; Πάω κι εγώ να μαγειρέψω τη φακούλα μου.

Ax βρε κοριτσια, επειδη εγω το ξεκινησα με το αλατι, θελω να πω το εξης.. Εμενα απλως μου φανηκε λιγο κ σκεφτικα οτι θα ειναι σαν να μην εχει.. Μηπως να εβαζε παραπανω η αν ειναι τοοοσο λιγο ισως να μην εβαζε.. Απ την αλλη ισως το αλατι εχει συστατικα που πρεπει να παρει το παιδι (τωρα μπορει να ειπα κ κοτσανα!)

Οσον αφορα τους γιατρους κ τις διαφορετικες γνωμες, Προσφατα διαπιστωσα οτι ο ιδιος γιατρος δινει διαφορετικες οδηγιες για περιπτωσεις που σ εμας φαινονται ιδιες!!! Ο λογος? Μονο ο καθε γιατρος μπορει να κρινει, κ δεν χρειαζετε κ νας μας εξηγει κ την καθε μικρη λεπτομερεια πια!!! Εμενα ας πουμε ο γυν/γος μου μου εδωσε ενα φαρμακο για 4 μερες στην εγκυμοσυνη, κ σε μια φιλη που ειναι στον ιδιο, το εδωσε για 1,5 μηνα, για τον ιδιο λογο.. Ε κατι θα ξερει.. Μπορει κι ο παιδιατρος μου λοιπον να μου πει μεθ αυριο να δωσω παραπανω αλατι, γιατι μπορει το παιδι μου να το χρειαζετε, η το αντιθετο.. Παντως δεν τους αμφισβητω τους γιατρους.. Οχι για τετοιους λογους! Απλα τους ρωταω το γιατι οταν κατι μου φανει περιεργο..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

καλησπερούδια σας!!!!

έπεσα σε αλατοκουβέντα ε ας πω κι εγώ το κατιτις μου...

λίγο αλάτι χρειάζεται ως στοιχείο στο μωρό, για το νάτριο πχ όχι τόσο για τη γεύση. ειδικά προς το καλοκαιράκι με τις ζέστες καλό κάνει.

ελπίζω να στε όλες καλάααα

Κατερινακι, κ εμενα μ αρεσε πολυ αυτο το βιντεακι! Φοβερο!!

Κι ο δικος μου ειναι τρελος χορευταρας! Του αρεσουν οι ελληνικοι χοροι, οι παραδοσιακοι. τι νησιωτικα, τι κρητικους χορους, γενικα ολο χοροπηδαει αυτος ο ανθρωπος...

καλησπερούδια σας!!!!

έπεσα σε αλατοκουβέντα ε ας πω κι εγώ το κατιτις μου...

λίγο αλάτι χρειάζεται ως στοιχείο στο μωρό, για το νάτριο πχ όχι τόσο για τη γεύση. ειδικά προς το καλοκαιράκι με τις ζέστες καλό κάνει.

ελπίζω να στε όλες καλάααα

Καλως την!!!! Αρα δηλαδη δεν ειπα κοτσανα? Αρα ακομη κ 3-4 κοκκοι που ειπε η Αννουλα μας ειναι ωφελιμοι, κ οχι μονο για γευση... Μμμμ.. ενδιαφερον!

Πολυ ωραια η φωτο με το Μανου σου!! Τι γλυκο παιδι...!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...