Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βουλίτσα θεός ο σούπερμαν!!!

Άννα σουπίτσες ε? μωρέ απέφυγε το το αλάτι καλύτερα...έτσι κι αλλιώς πως να της φανεί άνοστο? αφού δεν ξέρει πως είναι η γεύση!!

Συμπεθέρααααα!!!! τι θα τον ντύσεις το γαμπρό μου τελικά????

εγώ είμαι σε δίλημμα....απέρριψα την πιπεριά και είμαι ανάμεσα σε φραουλίτσα και λαχανάκι!!! το μόνο σίγουρο είναι οτι θα τη ντύσω ζαρζαβατικό! χαχαχαχα!!!

Καλημερα! εγω μαλλον θα τον αφησω ως εχει δηλαδη "μπέμπη"! μωρέ ειναι πολύ μικράκι και δεν καταλαβαινει ακομα. εντωμεταξυ ειναι και λιγο περιεργος με τα ρουχα. αν κατι δεν τον βολευει και τον στεναχωρεί κλαίει! δεν ξερω κατα ποσο ειναι ανετες οι αποκριατικες στολές! πάντως εννοειται ότι θελω φωτος της κοπελιάς να του την δειξω! όχι τιποτε αλλο ... για να δει τι κοριτσι παιρνει!:D

Καλημέρα!!!!!!!

Πώς κοιμηθήκαμε απόψε;Εμείς καλύτερα.

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας λόγια.Ναι έχουμε μαγουλάκια για ρούφηγμα αφού δεν αφήνουμε θερμίδα να πέσει κάτω.χαχαχαχα

Την Τετάρτη έχουμε γιατρό να μας πει πόσο πήραμε αυτό το μήνα.Για να δούμε.

κανενα δικιλακι το χτυπησατε οπως σας κοβω :D! όταν τον βλεπω σκεφτομαι εκεινη την ατακα από την ελληνικη ταινια με τον Κωνσταντινου (που υποδυόταν τον δασκαλο αγγλικων) "καλως τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα"... ΘΕΟΣ!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΑΑΑ ναι και εγω ειμαι υπερ του να βαλεις αλατακι:

1) διοτι ο γιατρος ξερει γιατι το λεει και

2) πάντα απορουσα πως μπορει ενα παιδακι να φαει αυτόν τον αναλατο πολτό που βρωμοκοπάει... μπλιαχ... με το αλατακι θα νοστιμισει!

Ζωούλα σε σκεφτομουν! πάει λεω θα ξενυχτησε γιατι ο δικος μου κοιμηθηκε 10.30 με 05.30 σερί!:tongue:

καλημερα κοριτσια!σοφακι και ζωιτσα ωραιες οι ιδεες σας για στολες!ειδικα εσυ σοφακι εγραψες!!ζαρζαβατικο..πολυ μ αρεσε!εγω αν θα την ντυσω θα τη ντυσω κατι πολυ κοινο-νεραιδα η πεταλουδιτσα.

εχουμε τελεια μερα σημερα κ ετοιμαζομαι να τη ταισω κ να τη βγαλω καμια βολτα-τοσες μερες με το κ..οκαιρο θα χει πηξει μες στο σπιτι!

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!φιλια στα ζουζουνια σας.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ΑΑΑΑ ναι και εγω ειμαι υπερ του να βαλεις αλατακι:

1) διοτι ο γιατρος ξερει γιατι το λεει και

2) πάντα απορουσα πως μπορει ενα παιδακι να φαει αυτόν τον αναλατο πολτό που βρωμοκοπάει... μπλιαχ... με το αλατακι θα νοστιμισει!

Ζωούλα σε σκεφτομουν! πάει λεω θα ξενυχτησε γιατι ο δικος μου κοιμηθηκε 10.30 με 05.30 σερί!:tongue:

καλημερα μακμαρακι!συμφωνω απολυτα μαζι σου!τι κανεις κουκλα μου?κοιμηθηκε ο μικρος ε?μπραβο καθε μερα να να κοιμαται κ περισσοτερο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλά εννοείται οτι μόλις αγοράσουμε τη στολή, θα αναρτήσω φωτο!!!

θα πέσει πολύ γέλιο!!!

Για το αλάτι, εγώ πρότεινα να μη βάλει για τον ίδιο λόγο που είμαι και κατά της ζάχαρης...όσο λιγότερη ζάχαρη και αλάτι μάθουν να τρώνε απο μικράκια, τόσο καλύτερα για την ζωή τους αργότερα...

χμμμ....συμπεθέρα εσείς μας τον πήρατε τον ύπνο εεε??????? εμένα ήταν πολύ ανήσυχη το βράδυ...

α εγώ είπα οτι αν δε βρω τη στολή που θέλω, θα τη ντύσω μούμια!!! θα την τυλίξω με γάζες και μια χαρά!!! ούτε στολές να την ενοχλούν ούτε τίποτα!!! χαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα!!!

ευμορφια τα θερμα μου συλληπητηρια!να εισαστε καλα να εχετε την υγεια σας και να τον θυμαστε τον μπαμπα σου!!!

μπηκα να σας πω μια καλημερα!θα παω τη μπεμπα στη μαμα μου κ θα παω με μια φιλη μου κ μελλουσα νονα της μπεμπουλας προς αναζητηση νυφικου!!!πρωτη επισκεψη εκει που εφτιαξα εγω το νυφικο μου!αχχχχ θα συγκινηθω!περασα τελεια στο γαμο μου!!!!δεν ειχα καθολου αγχος γελαγα συνεχεια κ ολο το βραδυ χορευα μαζι με τον αντρα μου που ειναι τρελος χορευταρας!ολοι ειχαν να λενε ποσο ωραια περασαν κ ποσο διασκεδασαν μαζι μας!

σας φιλω κ θα μπω παλι το απογευμα!!!!

ααα κ εγω δεν θα την ντυσω!εδω δεν καθεται να της βαλω ζακετακι θα κατσει να της βαλω στολη????μπααααααααα με τιποτα!μολις της βγαλω μπουτια εξω η χαρα της απεριγραπτη!!!

βουλα στριπτιτζου σου βγηκε η νυφη!!!αλλα απο καρδια μαλαμα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Καλημερα κοριτσια..

Καλημερα.. Απ το πρωι τωρα γραφω..

Γεια σας κοριτσια!

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας αλλα δεν ειχα και πολυ ορεξη να μπαινω.

Εχασα τον πατερα μου πριν 10 μερες και δεν ειχα και την καλυτερη διαθεση.

Εχω διαβασει τα νεα σας και χαιρομαι που ειστε ολες καλα με τα παιδακια σας!

Ευμορφια κοπελα μου, τα συλληπητηρια κ απο μενα.. Να στε καλα κ να τον θυμαστε.. Οντως ειναι παρηγορο που προλαβες να του δωσεις τη χαρα να δει τον μικρουλη σου..:(

Λυπαμαι πραγματικα δεν ξερω πως ειναι να χανεις γονιο..

τουλαχιστον προλαβε και ειδε το ζουζουνακι σου γιατι ο δικος μου στις 19/1 εκλεισε 11 χρονια μακρια μας.

Μαρακι μου, μπορει να μην ειναι το ιδιο με γονιο, κ το ξερω, αλλα εγω εχασα την αγαπημενη μου γιαγια που με μεγαλωσε την ιδια ημερομηνια.. 19/01 κλεισαν 6 χρονια.. Κ το παραπονο μου ειναι πως ηθελα να προλαβαινε το παιδι μου..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Χα χα λες να ανταλλασουν υπνους?

Οχι μακμαρακι μια χαρα κοιμηθηκε και ο δικος μου 10 5:30....

Εδωσα σημερα μαθημα σας το ειπα?

Και αυτη την φορα δεν επιασα τιποτα...

Παλιοτερα να παρει πηγαινα να δωσω και μου φαινοταν τοσο ευκολα τα θεματα και ελεγα καλα τοσο διαβασμα γι αυτο?τωρα πηγαινω και δεν καταλαβαινω τι λενε....

τελοσπαντων

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

!περασα τελεια στο γαμο μου!!!!δεν ειχα καθολου αγχος γελαγα συνεχεια κ ολο το βραδυ χορευα μαζι με τον αντρα μου που ειναι τρελος χορευταρας!ολοι ειχαν να λενε ποσο ωραια περασαν κ ποσο διασκεδασαν μαζι μας!

Χοευατε ε?

Τελεια! πολυ θα ηθελα και εγω να χορευω αλλα δεν το εχω ρε παιδι μου.

ΤΕλικα μαλλον ειμαι η μονη νυφη που δεν χορεψε στο γαμο της......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

χορευαμε λεει???δεν κατσαμε κατω καθολου!!!την επομενη μερα βεβαια με πεθαιναν τα ποδια μου αλλα το ειχα ευχαριστηθει τοσο που δεν με ενοιαζε....να σου πω ουτε εγω χορευα πολυ γενικοτερα αλλα εκεινη τη μερα ειχα τοσο κεφι (ειναι κ ο αντρας μου χορευταρας οπως ειπα-αν δεν ηταν αυτος μπορει να μην χορευα τοσο)απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 4 χορευαμε!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα!!!!!

Ευμορφια μου συλληπητηρια κοπελα μου.

Αννουλαα περιμενω νεα σου με τις σουπιτσες

Εγω παντως ειμαι της γνωμης αφου σου το ειπε και η παιδιατρος να βαλεις αλατι.Στα μωρα δεν κανει κακο ισα ισα εχει συστατικα που δεν θα τα βρεις σε αλλα φαγητα.Δεν ξερω γιατι το θεωρειτε κακο.

Εγω παντως τον μικρο θα τον ντυσω πειρατη την πηρα την στολη.Μου μενει τωρα να μαθω ποτε ειναι οι αποκριες......:D:D:D

κι εμείς στολή πειρατή του πήραμε:!:Λες να είναι ίδιες; Πήρα και για μένα το ίδιο καπέλο και ο Γιάννης μια περούκα από τους πειρατές της Καραιβικής.Θα ντυθούμε την Τσικνοπέμπτη είπαμε και θα το τσικνίσουμε με παρείτσα εδώ στο σπίτι. Πού να το πας το μωρό τέτοια μέρα μες στην κάπνα και την τσιγαρίλα;

κανενα δικιλακι το χτυπησατε οπως σας κοβω :D! όταν τον βλεπω σκεφτομαι εκεινη την ατακα από την ελληνικη ταινια με τον Κωνσταντινου (που υποδυόταν τον δασκαλο αγγλικων) "καλως τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα"... ΘΕΟΣ!:lol:

Αν έχεις δίκιο θα τρελαθώ!!!!!!!Καλέ δε θα μας θέλει η νύφη μετά. Πάντως πλάκα πλάκα που λέει κι ο Γιάννης μ' έχει ξεζουμίσει! "Στο στήθος του λέει σ' αφήνω, στο στήθος σε βρίσκω, λουκουμάκι μου"

μπηκα να σας πω μια καλημερα!θα παω τη μπεμπα στη μαμα μου κ θα παω με μια φιλη μου κ μελλουσα νονα της μπεμπουλας προς αναζητηση νυφικου!!!πρωτη επισκεψη εκει που εφτιαξα εγω το νυφικο μου!αχχχχ θα συγκινηθω!περασα τελεια στο γαμο μου!!!!δεν ειχα καθολου αγχος γελαγα συνεχεια κ ολο το βραδυ χορευα μαζι με τον αντρα μου που ειναι τρελος χορευταρας!ολοι ειχαν να λενε ποσο ωραια περασαν κ ποσο διασκεδασαν μαζι μας!

σας φιλω κ θα μπω παλι το απογευμα!!!!

ααα κ εγω δεν θα την ντυσω!εδω δεν καθεται να της βαλω ζακετακι θα κατσει να της βαλω στολη????μπααααααααα με τιποτα!μολις της βγαλω μπουτια εξω η χαρα της απεριγραπτη!!!

βουλα στριπτιτζου σου βγηκε η νυφη!!!αλλα απο καρδια μαλαμα!

δύο πράγματα θα σχολιάσω.

πρώτον: το ίδιο κι ο γαμπρός σου! με τα μπούτια έξω η καλύτερή του. Μου φαίνεται θα τους ψάχνουμε σε καμιά παραλία γυμνιστών.χιχιχι

δεύτερον:πολύυυυυυυ ζηλεύω που ο συμπέθερος είναι χορευταράς. Σπάνια συναντάς τέτοιους άντρες. Κι εμένα χόρεψε στο γάμο αλλά για να μην έχω μετά να του τη λέω.Αφού όταν ανέβηκα στο τραπέζι, πήγε κι αυτός στο απέναντι και ανέβηκε για να μου την μπει!Αλλά ως εκεί. Πολύ σπάνια θα χορέψει σε άλλη περίπτωση!

και για να σοβαρευτούμε λίγο, Αννούλα εφόσον σου είπε η γιατρός να βάλεις λίγο αλατάκι, βάλε. Σίγουρα δε θέλει το κακό του μωρού. Η δικιά μου μου είπε κατηγορηματικά όχι, μόνο λίγο ελαιόλαδο και λεμόνι γι' αυτό το ανέφερα. Το'χουμε πει πολλές φορές η κάθεμιά εμπιστεύεται το γιατρό της και πράττει όπως εκείνη θεωρεί καλύτερα για το παιδί της!

Και ναι έχω μείνει πάλι μόνη σαν το λεμόνι. Πού είστε όλες; Πάω κι εγώ να μαγειρέψω τη φακούλα μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...