Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω παλι αυτο που μου αρεσει στον αντρα μου ειναι οτι δεν παμε σωνει κ καλα μαζι παντου!!!εγω καθε κυριακη παω για καφε με τις φιλες μου κ εκεινος κραταει τη μπεμπα,εκεινος παει στο γηπεδο οποτε εχει αγωνα (χωρις να του μουρμουρισω ποτε)...γενικα σεβομαστε πολυ το γεγονος οτι ολοι εχουμε αναγκες κ πρεπει αν τις καλυπτουμε....κ εκεινος βγαινει με τους φιλους του κλπ.αλλιως ρε κοριτσια ειναι να πας κ για εναν καφε μονο με τις φιλες σου κ αλλιως παντου ζευγαρακι...δεν ξερω εγω ειμαι αυτης της αποψης...

Eτσι ειμαστε κ εμεις! Θελει το χωρο του ο καθε ανθρωπος!!! Εμεις βγαινουμε κ χωρια πολλες φορες! Το καλοκαιρι τον αφηνα με την αντροπαρεα κ εφευγα.. Μονο αν ηταν κ γυναικες μαζι εμενα κ εγω, ασε που στην καλυτερη χωριζομασταν κι ολας!! Δεν εχουμε τετοια προβληματα, κ δεν ζηλευουμε κι ολας! Η μονη μουρμουρα που του κανω, τι μουρμουρα δλδ, τον παιρνει κ τον σηκωνει, ειναι οταν με παρει τηλ κ μου πει, ερχομαι σε λιγο, κ γυρναει μετα απο 2 ωρες!!! Δεν εχω χειροτερο!! Παρε κ πες μου θα ερθω σε 2 ωρες! Σε 5 ωρες!! Μη μου λες ερχομαι τωρα κ καθομαι κ περιμενω σαν μ#λ@κας!!! Κατα τ αλλα μια χαρα κι εμεις! Αμ το αλλο?? Καμμια φορα παμε σε καμμια γιορτη, σε κανενα γλεντι, κ βλεπω αλλου τις γυναικες κ αλλου τους αντρες (οι γυναικες κατα προτιμηση μεσα στο σαλονι, η στην κουζινα) κ οι αντρες εξω στην ψησταρια, με τις μπυριτσες τους, το κοψιδι στο χερι, το τσιγαρακι στο αλλο, κ μου τη βιδωνει!! Αλλα βεβαια, αφου ολες τις υπολοιπες φορες ειναι προσκολημενοι ο ενας στον αλλον, βρισκουν ευκαιρια να κανουν πηγαδακια... Κ δε δεχονται γυναικες στην παρεα τους!! Αν πας κοντα, το διαλυουν!! Καλο!?!?!? Εδω στην Παρο γινετε συχνα αυτο..

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάω για καφεδάκι με τις φίλες μου που και που και ο άντρας μου όπως της Τατιάνας στο γήπεδο. Μόνος του για καφέ πολύ σπάνια, φέτος βγήκε ένα βράδυ για φαγητό με μια παρέα και έκανα το σταυρό μου. Δεν πάει έξω πουθενά χωρίς εμένα εκτός το γήπεδο φυσικά. Ε, κι αυτό δεν είναι καλό.Ειδικά όταν δούλευά ήθελα να φύγει λίγο να κάνω τις δουλειές μου με την ησυχία μου και δεν έβγαινε. Τώρα φυσικά που είμαι σπίτι μ' αρέσει. Τελικά μου φαίνεται δεν ξέρω τι θέλω. Ο παράξενος της υπόθεσης είμαι εγώ.

Εγώ πάω για καφεδάκι με τις φίλες μου που και που και ο άντρας μου όπως της Τατιάνας στο γήπεδο. Μόνος του για καφέ πολύ σπάνια, φέτος βγήκε ένα βράδυ για φαγητό με μια παρέα και έκανα το σταυρό μου. Δεν πάει έξω πουθενά χωρίς εμένα εκτός το γήπεδο φυσικά. Ε, κι αυτό δεν είναι καλό.Ειδικά όταν δούλευά ήθελα να φύγει λίγο να κάνω τις δουλειές μου με την ησυχία μου και δεν έβγαινε. Τώρα φυσικά που είμαι σπίτι μ' αρέσει. Τελικά μου φαίνεται δεν ξέρω τι θέλω. Ο παράξενος της υπόθεσης είμαι εγώ.

Το θεμα ειναι Βουλακι, πως οταν ο αλλος νιωσει την αναγκη να κανει κατι για τον εαυτο του, ειτε αυτο ειναι γηπεδο ειτε καφες, να μπορει να το κανει! Αν του δικου σου δεν του βγαινει, δε σημαινει πως τον περιοριζεις εσυ.. Κ παλι "γεματος" ειναι.. Οταν θελει ο ανθρωπος να παει στο γηπεδο παει, κ του φτανει! Εχεις δει κατι ζευγαρια που δεν κανουν βημα χωρια γιατι συνηθως ζηλευουν?!?!?!? Η που προσκολατε ο ενας πανω στον αλλον, απο ανασφαλεια.. Εκει ειναι το κακο! Αυτο που περιγραφεις εσυ δεν ειναι κατι τετοιο... Απλα ο ανθρωπος ειναι σπιτογατος!!! Κ μενα τωρα δεν βγαινει! Καλα ο χειμωνας εδω ειναι κ περιεργος βεβαια..

Μην ανυσηχεις Βουλακι.. Δεν εισαι παραξενη, εγω μια χαρα σε βρισκω παντως!!!

941731wmgm1m6y2n.gif

ΒΟΥΛΑΑΑΑ!!! Ο γατος ειναι ο αντρας σου!!!! ΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Hello again!!!! Μαριανθη πολυ καλο ειναι το βαρος που πηρε και το υψος...τωρα ρχιζουν να παιρνουν λιγοτερο απο κιλο το μηνα, αλλιως θα γινονταν τερατα!!!!! Εμεις καναμε το μπανιο μας, φαγαμε την κρεμα μας και τωρα καθεται στον καναπε και τρωει το κουβερτακι της. Βουλα δεν ξερω αν ολα τα παιδια τρωνε καθε μερα κρεας αλλα εμεις πρεπει λογω αναιμιας, κοβουμε το συμπληρωμα σιδηρου που επαιρνε αλλα πρεπει να τρωει κρεας καθημερινα και περισσοτερο μοσχαρι. Με το αλατι μου ειπε ελαχιστο ισα ισα να σπαει το ανοστο του φαγητου, αλλα μπορει να δοκιμασω αρχικα χωρις και βλεπω.

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Τωρα για το αλλο θεμα που συζητατε, των χωριστων εξοδων, με την μπεμπα αναγκαστικα βγαινουμε χωριστα τις περισσοτερες φορες για να καθεται ο αλλος με το μωρο. Το αφηνουμε βεβαια και σε μαμα-πεθερα αλλα τα κανονιζουμε και παμε και τους καφεδες μας χωριστα. Προ μπεμπας βγαιναμε σχεδον παντα μαζι!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Το θεμα ειναι Βουλακι, πως οταν ο αλλος νιωσει την αναγκη να κανει κατι για τον εαυτο του, ειτε αυτο ειναι γηπεδο ειτε καφες, να μπορει να το κανει! Αν του δικου σου δεν του βγαινει, δε σημαινει πως τον περιοριζεις εσυ.. Κ παλι "γεματος" ειναι.. Οταν θελει ο ανθρωπος να παει στο γηπεδο παει, κ του φτανει! Εχεις δει κατι ζευγαρια που δεν κανουν βημα χωρια γιατι συνηθως ζηλευουν?!?!?!? Η που προσκολατε ο ενας πανω στον αλλον, απο ανασφαλεια.. Εκει ειναι το κακο! Αυτο που περιγραφεις εσυ δεν ειναι κατι τετοιο... Απλα ο ανθρωπος ειναι σπιτογατος!!! Κ μενα τωρα δεν βγαινει! Καλα ο χειμωνας εδω ειναι κ περιεργος βεβαια..

Μην ανυσηχεις Βουλακι.. Δεν εισαι παραξενη, εγω μια χαρα σε βρισκω παντως!!!

941731wmgm1m6y2n.gif

ΒΟΥΛΑΑΑΑ!!! Ο γατος ειναι ο αντρας σου!!!! ΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!

xaxaxaxaxaxa!!!!!!!

Σπιτόγατος δε θα πει τίποτα!!!!Μα βρε παιδί μου ο Uri Geller είσαι;

Διαφημίσεις

Τι καλή που είσαι!!!!!!!!!!Καλά μη νομίζεις κλείνομαι και στον εαυτό μου φορές φορές αλλά απο τότε που ήρθε ο Αγγελος στη ζωή μου, έχω αλλάξει πολύ.Είμαι πιο ήρεμη και χαίρομαι την κάθε στιγμή της!

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΛΙΓΗ ΤΡΕΛΑ ΘΕΛΕΙ Η ΖΩΗ!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσια!

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας αλλα δεν ειχα και πολυ ορεξη να μπαινω.

Εχασα τον πατερα μου πριν 10 μερες και δεν ειχα και την καλυτερη διαθεση.

Εχω διαβασει τα νεα σας και χαιρομαι που ειστε ολες καλα με τα παιδακια σας!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...