Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Οκ κατάλαβα, η ΑΜΗ σου δεν ήταν χαμηλή σε σχέση με αυτά που ακούμε κ τη δική μου. Αρα δε βάζατε 3ης ημέρας;  Εμένα παρότι τα βλέπουμε με το κιάλι τα ωάρια, όλοι επιμένουν για βλαστοκύστες γιατί λέει αν δε προχωρούσαν στο εργαστήριο δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε συγκεκριμένο κατάστημα? όχι σε αυτό που ανοίχτηκε ο λογαριασμός?

μια εντολή πληρωμής είναι από συγεκριμένο υποκατάστημα...σε άλλη σοβαρή χώρα θα είχαν μπει τα λεφτά στο λογαριασμό μου εδώ και 2 μήνες!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

καλημερα Ελευθεριτσα μου! εμενα ξεκινησε στραβα, θα δουμε :(

απλά ξέχασέ το... μη χαλας τη μέρα σου... πάρτον και ένα τηλέφωνο σα να μη τρέχει τίποτα... κάνε δλδ ότι μας κάνουν χι χι χι...

μια εντολή πληρωμής είναι από συγεκριμένο υποκατάστημα...σε άλλη σοβαρή χώρα θα είχαν μπει τα λεφτά στο λογαριασμό μου εδώ και 2 μήνες!!!! :evil::evil::evil::evil::evil:

ααα καλά .... εμένα θα πάει ο άντρας μου να καταθέσει τα χαρτιά αύριο (έπρεπε να πάρω ακόμα μερικές μέρες απο την κανονική μου άδεια) και είχα την εντύπωση ότι θα γινόταν απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό μου.... όνειρα που έκανα!!... χμμμ μήπως δεν μιλάς για την 6 μηνη εσυ? (γιατί γράφεις εδώ και 2 μήνες... - εγώ για την 6μηνη λέω...)

Διαφημίσεις

για το επίδομα τοκετού λέω...δεν θα πάρω το εξάμηνο...

...αυτά τα έχω ξεσκίσ** ήδη!...

...και που θα τον παρκάρεις??? εγώ θα πάρω το 6 μηνο και συζήτησα να δουλεύω απο το σπίτι. Δεν παίζουν γιαγιάδες διαθέσιμες στην περίπτωσή μας... και για γυναίκα δεν το συζητώ (εγώ είχα ασχημες εμπειρίες ως παιδί...)

ζωούλα μου δε νομιζω να εχει διαρροια δεν ξερω. του εδωσα χαμομηλι που ειναι ηρεμηστικό γιατί με εχει ξεθεωσει σημερα! και τι ειναι παλι αυτο να μην θελει πιπιλα και να μασαει τα χερια του;;;

Καλημερα! Μακ μου αυτο που μασαει τα χερια του κ το κανουν ολα τα μωρακια μας απ οτι καταλαβα, μαζι κ το δικο μου.. κατεληξα στο συμπερασμα, οτι απλα τα χερακια τους ειναι η καινουρια τους ανακαλυψη κ γουσταρουν!!! Εγω βρε κοριτσια, γιατι δεν αγχωνομαι? Θα πρεπε μηπως?

Καλησπέρα και από εμάς. Και του χρόνου με υγεία για όσα κοριτσάκια στόλισαν σήμερα!!! Στολίσαμε και εμείς έπαθε ένα σοκ το ζουζουνακι μου με το δέντρο και τα λοιπά στολίδια , έσκασε κάτι χαμόγελα άλλο πράγμα και το πιο καλό από όλα ?? Χαίρετε με τον αι Βασίλη τον κοιτάζει του γελαει και θέλει να τον πιάσει. Κατασυγκινημένη είμαι σήμερα !!! Καλό βραδύ, άντε αύριο Δευτέρα να μπαίνουμε σε σειρά γιατί το ΣΚ με τον μπαμπά μας ξεφεύγουμε λίγο από το πρόγραμμα.

Ολο αυτο που περιγραφεις με κανει κ εμενα να θελω να στολισω δεντρο.... Φαντασου!!!! Μπραβο βρε Κατερινακι, με συγκινισες κ εμενα! Να στε καλα κ του χρονου!!!

Καλημερα κοριτσια.Καλη εβδομαδα.

Εμεις ολα καλα εδω.Καναμε και την βολτα μας χθες και σημερα το πρωι τον κρατησε για λιγοο Κοσμας και κοιμηθηκα οποτε ξεκουραστηκα λιγο.

Ευμορφια τι δουλεια και αυτη κοπελα μου....Ελπιζω να σε πλρωνουν καλα μονο....

Μακμαρακι Δυστυχως το να μαλωνεις πρωι δεν ειναι και οτι καλυτερο για να αρχισει η μερα σου.Ειναι για σοβαρο τουλαχιστον λογο?

Ωραιο τραγουδι παρ'ολα αυτα.Και εγω σας αφιερωνω αυτο που εχω παθει τρελα τελευταια

http://www.youtube.com/watch?v=OaxUHbxQzTM

Λια εγω ζαχαρη οπως και εσυ δεν θα βαλω.Το ξερω αυτο το κολπο.Μαλλον θα με φανε οι βολτες απο οτι βλεπω...

Μαρακι περιμενουμε φωτογραφιες ε?Μην ξεχνιομαστε.....

κι εγω εγω παθει πλακα μ αυτο!!! Ακουσα κ τα 2 κ γουσταρα, μπραβο βρε κοριτσια...

με τον αντρα μου εννοειται, 6 το πρωι καλο :mad:; βαριεμαι ομως να γραφω...

τατιανα μου δεν το ειχα δει το μειλ.... μπαινω τωρα...

μαρακι υπομονη με δαυτους, τι να πω;

Κι εγω τσακωμενη ειμαι... Αλλα εδω κ 2 μερες... Μιλαμε ειμαι ετοιμη να του ανοιξω το κεφαλι......του πατερα!!!!!

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας.. Να στε καλα!

Τατιανα μου καλημερα, τι κανεις??? Η μικρη καλα? Σημερα ειναι τ αποτελεσματα????

Ευμορφια καλημερα κ σε σενα κοπελα μου.. Γιατι δουλευεις τοοοοοσο πολυ βρε κοπελα μου???

Βρε Μαρια, φτυστοι ειστε με το γιο σου!!!!! Ποπο, τωρα ειδα ποσο μοιαζετε! Φτου σας!!! Οσο για τον υπαλληλο, 3000 να ειναι οι ωρες του!

Παω να ριξω μια γρηγορη ματια...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Μια που το θυμήθηκα... όσες έχουν κάνει καισαρική δικαιούνται χρήματα απο το ΙΚΑ... απ'ότι έμαθα δίνουν ένα μικρό ποσό... μετά κάνεις ένσταση και παίρνεις και άλλα. Εάν κάποια ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες να μου πεί για να ρωτήσω τον άντρα μου γιατί το έχει αναλάβει αυτός.

Διαφημίσεις

θα έρθει η μαμά μου...είναι λίγα τα λεφτά του οαεδ για το εξάμηνο και έχουμε και το δάνειο του σπιτιού...

οχι μόνο λίγα... ψιχουλα θα έλεγα... γι' αυτό λέω να δουλεύω απο το σπίτι.. δεν θα παίρνω φυσικά κανονικό μισθό αλλά μαζί με του ΟΑΕΔ κάτι θα γίνεται! Να' ναι καλά η μανούλα σου... θα είναι σε καλά χέρια ο ροκ σταρ και δεν θ' ανησυχείς!

καλημέρα σας!

εν μέσω δουλειάς και χορού με τη μπέμπα υπό τους ήχους του baby radio, είπα να μπω να δω τι γίνεται!

Καταρχήν το πιο σημαντικό: Ελευθερία αν μπορείς ρώτησε τον άντρα σου για τα έξτρα χρήματα απο την καισαρική!

μακμαράκι μη σκας! νομίζω οτι όλες τσακωνόμαστε με το έτερον ήμισυ και κυρίως για βλακείες...

Μαράκι τέλεια η σαλιάρα του Νικόλα!

εγώ θα της πάρω φορμάκι άγιος βασίλης!

Αχ τι ωραία! έρχονται να μας δουν η αδερφή μου με τον άντρα της και την ανιψούλα μου! επιτέλους να έχω λίγη παρεϊτσα!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

μαρακι ετσι ειναι το συστημα στην ελλαδα-γραφειοκρατια και ταλαιπωρια για να παρεις οσα δικαιουσαι μεχρι εκει που δε παιρνει!!

βουλα ελπιζω να παρεις το εξαμηνο και να πανε ολ ακαλα!

τατιαννα σ ευχαριστω!ειναι καλα η μικρη?

μακμαρακι και ζωη ευχαριστουμε για τα τραγουδακια!

παω κ εγω στην ιδιωτικη ασφαλεια σημερα να καταθεσω τα χαρτια για να παρω πισω τα λεφτα της επεμβασης-ευτυχως εκει ειναι πιο εξυπηρετικοι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

α ναι :) η μαμά μου έχει ταλέντο με τα παιδιά...είναι νέα και αντέχει επίσης :) μόνο που θα αφήσει το σπιτάκι της και αυτό λίγο με στεναχωρεί, αλλά δε γίνεται αλλιώς...

Α τώρα που το θυμήθηκα....Μαράκι θέλω συνταγή για παστιτσάδα και σοφρίτο!!!

βρίσκω στο ιντερνετ διάφορες αλλά δεν ξέρω αν είναι στην παραδοσιακή μορφή οπότε λόγω καταγωγής, εσύ θα μπορέσεις να μου δώσεις την σωστή!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...