Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαχα κι εγω αγριευομαι... Τωρα πως βλεπω Grey's Anatomy, ενας Θεος το ξερει... Αλλα ο Θοδωρης εχει τρελα με τα θριλερ, κ δυστηχως εχω δει κ εγω καποια, αλλα μου αφηνουν κουσουρια!!!

Ακου πλακα Κατερινα! Παλια κοιμομουν με την τηλεοραση ανοιχτη κ επειδη ειχαμε νοβα, εβλεπα τι εχει μετα να μην παισω σε κανενα σκοτεινο θριλερ κ τρομαξω μες τον υπνο μου!!! Γιατι εχει γινει κι αυτο! Μια μερα ξεχαστικα βλεποντας μια ταινια στο νοβα-σινεμα κ με πηρε ο υπνος... Ξυπναω κ εγω μες τη νυχτα απο φωνες, τρομαγμενη κοιταω την τηλεοραση κ εψαχνα το τηλεκοντρολ για να τ'αλλαξω, κ τι ειχε?? Τσοντα!!!!!! :mrgreen::mrgreen:

εεε το τι δουλεμα εφαγα, τι να σου λεω! Αλλα τρομαξα με τις φωνες κι εγω κ ξυπνησα! φαντασου!!!!:lol::lol::lol:

Και αυτό θρίλερ είναι !!! :oops::tongue::lol::mrgreen:

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα το ειδα Σοφια... Τα extras δεν τα χα δει στην ταινια.. αλλα δεν σκοπευω κι ολας! ΑΠΑΠΑΠΠΑΑΠ!!!!!! Κ το μομπιλε με κουμπι επαιρνε μπρος!!! Ειχε ξυπνησει ο μικρος το βραδυ κ τον ταιζα.. κ αρχισε αυτο να παιζει!!! Πως δε μου φυγε απ τα χερια το παιδι!!!

Αυτο με τα παρασητα που λες, εχω χ#ζομαι πανω μου!! πλακα κανεις! Κ στο κινητο εκει που μιλαω τα κανει, κ οταν ρωταω τον συνομιλητη, δεν τα χει ακουσει λεει... Ασε που εκανε κατι παρασιτα μια μερα η ενδοεπικοινωνια του μπεμπη κ απο τοτε το φοβαμαι κι αυτο!!!! Μιλαμε εχω παθει παρακρουση!!!

Λοιπον κλεινω μια το μαγαζι, κ μολις παω σπιτι, θα μπω να βρω τα σχετικα κ θα σου στειλω πμ.... οκ.. ??

Τα λεμε μετα κορες..

στα έξτρα σου δείχνει οτι όλο αυτό που έγινε στην ταινία, το κάνουν στην πραγματικότητα...άστα να πάνε....

με το μομπιλε, αν έχετε της fisher price το rainforest, να ξέρετε οτι αν δεν το έχεις κλεισει κανονικά απο το κουμπί, παίρνει μπρός ή αντίστοιχα κλείνει αν το έχεις ανοιχτό,ακόμα και αν αλλάξεις κανάλι ή δυναμώσεις την τηλεόραση εφόσον έχετε μέσα στο δωμάτιο!!!

μέχρι να το πάρω χαμπάρι έλεγα οτι δεν πάω καλά!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα κοριτσαρες!!!! σας διαβασα βιαστικα γιατι αν ξυπνησει δε θα σας γραψω τα νεα μας, εχει γινει ολιγον απαιτητικο το πουλακι μου και θελει συνεχεια κουβεντα και παιχνιδια και σηκωμα!!!!! Γι αυτο χανομαι, δεν προλαβαινω και δεν εχω και λαπτοπ να το εχω διπλα μου μαζι με τη μικρη. Λοιπον η μπουμπου πηρε 730 γρ, 3 ποντους υψος και 1 ποντο κεφαλι!!!! Αυριο ξεκιναμε χορτοσουπες τις οποιες θα τρωει για μια εβδομαδα και μετα θα προσθεσω και κρεας, κοτοπουλο 2 μερες, μοσχαρι 5. Θα τρωει: 1 κολοκυθακι, 1 καροτο, 1 πατατα, λιγο κρεμμυδι, λιγο σελινο, στο τελος αφου θα εχουν ψηθει θα βαζω 1κουταλια σουπας λαδι και 3-4 κοκκους αλατι. Στα φρουτα προσθεσαμε και 1 μπανανα μικρη ντοπια ή 1/2 αν ειναι βιολογικη που ειναι μεγαλυτερες. Μου ειπε να της βαζω ενα ειδικο σαμπουαν με σιτηρα για τη νινιδα (ακομα εχει) και επειδη εχει κατι σπυρακια (δερματιτιδα απο κατι που την ακουμπαει, μαλλον τα μουσια του μπαμπα) μου εγραψε μια αλοιφη για το προσωπο που ειναι σκετο νερο. Αν καμια ενδιαφερεται ανοιγω το βιβλιαριο να της την πω. Αυτα τα νεα μας, ολα καλα, περιμενω να ξυπνησει να δω απο πυρετο τι λεμε!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

στα έξτρα σου δείχνει οτι όλο αυτό που έγινε στην ταινία, το κάνουν στην πραγματικότητα...άστα να πάνε....

με το μομπιλε, αν έχετε της fisher price το rainforest, να ξέρετε οτι αν δεν το έχεις κλεισει κανονικά απο το κουμπί, παίρνει μπρός ή αντίστοιχα κλείνει αν το έχεις ανοιχτό,ακόμα και αν αλλάξεις κανάλι ή δυναμώσεις την τηλεόραση εφόσον έχετε μέσα στο δωμάτιο!!!

μέχρι να το πάρω χαμπάρι έλεγα οτι δεν πάω καλά!!!

κ οχι μονο!!!!εμενα επαιρνε μπροστα ανοιγοντας το φως του δωματιου!!!

κοντεψα να παθω εγκεφαλικο μια μερα!!!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

επέστρεψα. Τάισα τον Άγγελο, έβαλα και το φαγητό να γίνεται και να'μαι!!!!

Ζωή παρά το κρύο ήταν πολύ ωραία. Κι εκεί που πήγαμε για καφέ είχε και τζάκι, τα είπαμε λιγο με τη φίλη μου, ξέσκασα. Αν και θα ήθελα να είχα και το μωρό μου.Μες στην κάπνα όμως ούτε συζήτηση.

Τατιάνα τελικά πήρα δύο μπλούζες.

Αννούλα πολύ καλά τα νέα σας. Μπράβο στην Ειρηνούλα μας. Εμένα μου είπε αλάτι καθολου μόνο λίγο ελαιόλαδο και λίγο λεμονάκι. Και από χορταρικά αυτά μου είπε για αρχή(πατάτα, κολοκύθι, καρότο) και κάθε μέρα να προσθέτω κι από κάτι εκτός από παντζάρι και σπανάκι νομίζω.Αυτά λίγο πιο μετά. Εμείς μάλλον από βδομάδα θα ξεκινήσουμε σουπίτσες.

Αλήθεια αυτό με το κρέας μου κάνει εντύπωση και θα το ρωτήσω. Κάθε μέρα θα τρώνε κρέας;Πολύ μου φαίνεται.

Διαφημίσεις

Αννουλα Μια χαρα η μπεμπα ε??? 730 ειναι πολυ καλα απ οτι εχω καταλαβει.. σωστα!? Εκεινο το ειδικο εμβολιο το ξανακανατε??? Αυτο με τους 3-4 κοκους δεν το πιασα... Μη βαλεις κ καθολου! Η εχει καποια θρεπτικα στοιχεια κ αυτο? Παντως γενικα, ωραιο ακουγετε το μενου σας.. Κ μενα οταν τον κραταει ο μπαμπας του τον μικρο, γεμιζει κοκκινακια το μαναρακι μου απ τα γενια του Θοδωρη, κ με νευριαζει..

Σοφια το μομπιλε αυτο δεν ξερω πιο ειναι... Ειναι παλιο, μου τα εδωσε η φιλη μου που εχει τα δυδιμα κοριτσια, τα οποια ειναι τωρα 6 χρονων!! Κ μου εχει δωσει ολα τα μωρουδιακα τους παιχνιδια καθως ειναι αθικτα, κ μαζι κ κατι καρεκλακια, κ τετοια... Παντως fisher price ειναι.. ποιο μοντελο δεν ξερω..

Εγω απο τοτε που ειδα λοιπον αυτο το εργο μου χει αφησει κ μενα πολλα! Θυμαστε παλια που λεγαμε για τον αποροφητηρα, το μπιστολακι των μαλλιων, κ οτι συσκευη εκανε φασαρια στα μωρα για μην κλαινε?? Ε, σκευτομασταν με το Θοδωρη τι αλλο θα μπορουσαμε να του βαλουμε, να μην ειναι επικυνδινο, κ μου λεει.. "Παρασιτα ραδιοφωνου..!" Τρελαθηκες του λεω.. αποκλειεται!!! Δεν καταλαβε γιατι, αλλα του το ξεκοψα! Μπρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

τωρα ειμα μονη μου εγω!!!κλαψ κλαψ!!!!κατσε να βρω κ αντιστοιχο εικονιδιακι!!!αμ πως μονο εσας θα κοροιδευω????κατσε να βαλω κ για μενα ενα!!!τελικα θα βαλω 2 γιατι μου αρεσαν κ τα 2!

982477uqvc9qzqub.gif

1003933uwliyjzvup.gif

κ οχι μονο!!!!εμενα επαιρνε μπροστα ανοιγοντας το φως του δωματιου!!!

κοντεψα να παθω εγκεφαλικο μια μερα!!!

Καλα σοβαρα?!?!? Αυτο παλι πως εγινε? Με το φως??

Να σται καλα βρε κοριτσια, ελεγα κι εγω πως εχω τρελαθει κ φοβαμαι κ αγριευομαι!! Αλλη μια φιλη μου ειναι ετσι, κ λεω.. παει, εγω κ αυτη ειμαστε τρελες!!!

Βουλα περασες ωραια ε??? Αχ κ εγω θελω καφε με γυναικοπαρεα, αλλα οι φιλες μου ειναι Αθηνα τωρα... Οι αλλες δουλευουν το απογευμα, κ οι υπολοιποι γνωστοι, πανε 2 - 2!!! Πως μου τη σπαει αυτο! Χωρις τον αντρα τους δεν κανουν βημα, Εγω παλι τον εχω αμολητο!!!!

Τατιανα, ειμαι γω εδω!!! Ελα να τα πουμε, αντε!

τωρα ειμα μονη μου εγω!!!κλαψ κλαψ!!!!κατσε να βρω κ αντιστοιχο εικονιδιακι!!!αμ πως μονο εσας θα κοροιδευω????κατσε να βαλω κ για μενα ενα!!!τελικα θα βαλω 2 γιατι μου αρεσαν κ τα 2!

982477uqvc9qzqub.gif

1003933uwliyjzvup.gif

Ελα ελα μην κλαις....

εγω παλι αυτο που μου αρεσει στον αντρα μου ειναι οτι δεν παμε σωνει κ καλα μαζι παντου!!!εγω καθε κυριακη παω για καφε με τις φιλες μου κ εκεινος κραταει τη μπεμπα,εκεινος παει στο γηπεδο οποτε εχει αγωνα (χωρις να του μουρμουρισω ποτε)...γενικα σεβομαστε πολυ το γεγονος οτι ολοι εχουμε αναγκες κ πρεπει αν τις καλυπτουμε....κ εκεινος βγαινει με τους φιλους του κλπ.αλλιως ρε κοριτσια ειναι να πας κ για εναν καφε μονο με τις φιλες σου κ αλλιως παντου ζευγαρακι...δεν ξερω εγω ειμαι αυτης της αποψης...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...